vinszentvega írta: ↑2020.06.30. 08:42:53
Szerintem Arthur eladásával tisztává tették, hogy Coutinho maradni fog. Amit megondom őszintén nem bánok. Pláne ha végre a helyén kezelik majd a kölyköt. Vagy Középpályásként lesz játszatva. Ha jól tudom, hogy Setien is kijelentette, hogy számít a brazilra. Ki tudja, akár még egy jó dolog is elsülhetne ebből....
Talán egy jó kis 4-2-2-2 vel, vagy 4-2-3-1 amit Pep is elkezdett, megtalálja a szerencse- csukáját. Egyébként valaki nem tudja, hogy kölcsönadás is dátumfüggő? Vagy nem jöhet vissza a bőrnadrágos bajnokság vége előtt a covid miatt?
Gyűlölöm a manager spekulációs felállások találgatását, de most az egyszer ellenállok. Egy Cou-Pjanic-DeJong-Puig középpálya, annyira nem festene rosszul 2021-ben .....
Bocsu tényleg nem gúnyolódok de:

Álom, álom, szép kis állom.
Ez olyan, mint nálam az, hogy Busquets, Pique és Suarez már csak csere a csapatban. De mindig felkelek.
Pjanicot Artur helyére vettük, nem azért adtuk el az egyik brazilt, hogy a Coutinhonak helyet csináljunk, hanem, hogy a költségvetést kicsit egyenesbe hozzuk.
Coutinho-t eladni nem tudjuk, mert ezzel a teljesítménnyel és ezzel a fizetésigénnyel azokba a csapatokba amik meg tudnák fizetni nem kell. Másrészt szerintem Setiénnek épp elég az, hogy Griezmannt nem tudja beépíteni. Nem kell neki még Coutinho is. Főleg, hogy Coutinho nem középpályás. Szélső vagy csatár mögött játszó AC a posztja, és neki kifejezetten egy olyan csapat feküdne, ami gyors, hosszú indításokkal játszik, ahol lendületből rá lehet menni a védőre és ahol simán lehet lőni keresztül kasul mindenen, (Bár a Bayern ezt játsza és ott sem ment neki.) Szóval tuti elnyomjuk kölcsönbe valami középfelső angol csapatba. Neki így fog letelni a szerződése nálunk, aztán freebe megy haza, vagy Ázsiába.
Az a szomorú, hogy Vidal és Rakitic fog menni az idősebbek közül, pedig Busquets és Pique sokszor több kárt okoz már mint hasznot.
Az igazi gond, hogy Dembélé és Griezmann a világ pénzét megkeresik és semmi hasznuk sincs, de legalább az összes pénzbe is kerültek.
Umtiti, Sergi Roberto, Firpo, Lenglet, a teljes középszerű védelem egyikért sem sírnám tele a párnám, a középpályánk vén mint az országút, aki nem nyugger, az nem az vagy nem meggyőző (de Jong). vagy még túl zöld (Puig) a támadósorban pedig ott van 350 millió amit elköltöttünk feleslegesen.
Szóval én annak is örülnék ha a Coutinho-Dembélé-Griezmann hármasból legalább egyet el lehetne adni. A Busquets-Pique-Suarez hármasból legalább az egyik padra szorulna, és a középszereket egy kicsit gyomlálnánk. Az a baj, hogy még ez is Sci-fi,nemhogy egy 4-2-2-2 vel, vagy 4-2-3-1 és egy Cou-Pjanic-DeJong-Puig.