NovaProspekt írta: ↑2021.08.05. 22:18:54
Csababarca, várom már, hogy levezesd, hogy Messi igazából eddig is csak egy focista átlagfizut keresett nálunk, mivel hogy valójában EGYETLEN FIZETÉS SEM PUBLIKUS, NEM HIVATALOS INFÓ.
Ezt mondtam?
Fejte a klubot ahogy lehet, igen.
Megtehette? meg, mert hagyta a vezetőség.
De ne takarózzunk már azzal, hogy ez is Messi hibája, és emiatt nagy a fizuja a többieknek.
Messi fizuja hatalmas volt. Pont.
Továbbra sem Messi a hülye, hanem a klub, hogy adta neki a fizuemeléseket kétévente.
Az ellen szólalok fel, hogy itt már valaki lassan megsérül, az is Messi hibája lesz.
Nézd meg a 2010 előtti fizukat, már akkor is top bértömegünk volt, ez kb mindig is baj volt a klubnál, akár Valdes esetére is visszaemlékezhetsz, 2szer annyit keresett mint Casillas.
btw, ha Messi távozása rendbe teszi a klubot anyagilag, akkor okés.
de elég képmutató messizni állandóan, miközben itt nem csak a fizetések a bajok, persze gazdasági oldalról igen.
emberi oldalról még mélyebb a gödör, szakmai oldalról meg ne is beszéljük.
a nagy betűvel szedett részre meg reagálnék még: ha nem publikus, és nem hivatalos, akkor itt miért van kinyilatkoztatva, általad is hogy mennyi volt a fizuja? akkor te is meg a többiek is használjátok ezeket a számokat, amikor a saját igazatokat akarjátok védeni.
Messi rohadt sokat keresett, túlzottan sokat, ezt sose vitattam, vitatom.
Azt viszont tartom, hogy inkább ő keresse meg ezt a pénzt, mint akiket már korábban is írtam.
Főleg azért, mert Messi még játszott, úgy ahogy teljesített is, a többiek közül akiket írtam meg pályára sem léptek, és kapták azt a fizut. Jah bocs, elfelejtettem, hogy Messi miatt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."