Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre még mindíg adott lenne a lehetőség.
Csak szimplán az a különbség, hogy nem az az elnök van akiknél ezek előfordultak
Értő olvasás neked sem az erősséged látom.Sonoma írta: ↑2021.08.05. 23:20:09Bírom, hogy van még itt olyan ember, aki még mindig azon rugózik, hogy Messi mennyire megérdemelte a pénzt, amit kizsarolt a klubtól.
Hogy " inkább ő keresse meg, mint a többi".
A baj, hogy az a pénz nem talált pénz volt, nem is bevétel, hanem konkrétan kölcsönt kellett felvenni, eladósítani a klubot!
Még akkor is fizetni fogja a klub a kölcsönt, amikor Messi már rég abbahagyja a futballt.
És még mindig védi....
Szerk. Bocs a duplázásért, de nagyon pörög a fórum és az újabbakra reagáltam.
Hagyta a vezetőség, ha meg nem hagyja, nem adja meg neki a fizut, amit kér, és elengedi, akkor kíváncsi lettem volna anno, mit írsz rá. Mondjuk ha elengedik ereje tejében, 29 évesen, mert nem kell 500 misiért*. Ugye a dilemmát ez okozza, amibe a vezetőség ilyenkor beleesik. De nem gondolom, hogy nem értenéd ezeket, maximum nem szeretnéd jelenleg, vagy mást hangsúlyoznál inkább ki. Sajnos ennek a helyzetnek okozója Messi IS, ha csak indirekt módon is, és nem valami gonosz cselszövőként nyilván, nem is erről van szó.csababarca írta: ↑2021.08.05. 22:32:58Ezt mondtam?
Fejte a klubot ahogy lehet, igen.
Megtehette? meg, mert hagyta a vezetőség.
De ne takarózzunk már azzal, hogy ez is Messi hibája, és emiatt nagy a fizuja a többieknek.
Messi fizuja hatalmas volt. Pont.
Továbbra sem Messi a hülye, hanem a klub, hogy adta neki a fizuemeléseket kétévente.
Az ellen szólalok fel, hogy itt már valaki lassan megsérül, az is Messi hibája lesz.
Nézd meg a 2010 előtti fizukat, már akkor is top bértömegünk volt, ez kb mindig is baj volt a klubnál, akár Valdes esetére is visszaemlékezhetsz, 2szer annyit keresett mint Casillas.
btw, ha Messi távozása rendbe teszi a klubot anyagilag, akkor okés.
de elég képmutató messizni állandóan, miközben itt nem csak a fizetések a bajok, persze gazdasági oldalról igen.
emberi oldalról még mélyebb a gödör, szakmai oldalról meg ne is beszéljük.
a nagy betűvel szedett részre meg reagálnék még: ha nem publikus, és nem hivatalos, akkor itt miért van kinyilatkoztatva, általad is hogy mennyi volt a fizuja? akkor te is meg a többiek is használjátok ezeket a számokat, amikor a saját igazatokat akarjátok védeni.
Messi rohadt sokat keresett, túlzottan sokat, ezt sose vitattam, vitatom.
Azt viszont tartom, hogy inkább ő keresse meg ezt a pénzt, mint akiket már korábban is írtam.
Főleg azért, mert Messi még játszott, úgy ahogy teljesített is, a többiek közül akiket írtam meg pályára sem léptek, és kapták azt a fizut. Jah bocs, elfelejtettem, hogy Messi miatt.
De Messi amit kisírt magának fizut azért pont Messi a felelős nem a klub vagy más.
Ezt mondtam?NovaProspekt írta: ↑2021.08.05. 22:18:54
Csababarca, várom már, hogy levezesd, hogy Messi igazából eddig is csak egy focista átlagfizut keresett nálunk, mivel hogy valójában EGYETLEN FIZETÉS SEM PUBLIKUS, NEM HIVATALOS INFÓ.