2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pjanicról a legújabb hír, hogy kölcsönbe menne a Juve-ba és az olaszok azt szeretnék, ha 50-50 %-ban lenne a bére fizetve. Ezen mennek még az okoskodások, illetve a bosnyák is hajlik ez esetben egy 20 %-os(?) fizetéscsökkentésre. Ha tényleg meg lehetne így egyezni (bár biztosan nem ilyen egyszerű, az adótörvények is bekavarnak, mert csak egy évet volt itt) az mindhárom félnek win lehetne. Allegri megkapja végre Pjanicot, ő elmehet végre oda játszani ahol szeretne, mi meg tovább tudnánk csökkenteni a bértömeget.sanika01 írta: ↑2021.08.30. 12:42:49Fabrizio Romano szerint (az instagramján olvastam) Allegri továbbra is szeretne egy középpályást (és a hétvégi meccs alapján szerintem is elkellene még oda az erőssítés). Elvileg továbbra is ott van a listán Pjanic, a dortmundi Axel Witsellel együtt.
Azt hiszem, abban megegyezhetünk, hogy Pjanic könnyebben mozdítható, így még lehet esély a távozására.
Tovább szintén nála olvastam, hogy megy az egyezkedés Moriba ügyében is a Liepzig-el, Sabitzer tényleges távozása esetén még pénz is meglehetne bőven rá.![]()
Én inkább azt látom, hogy Laportáék így probálják oltani a tűzet. Mivel normális
Ramseyt úgy volt hogy sikerül eladniuk csak lesérült így minden üzlet bukott.Zsoma írta: ↑2021.08.27. 22:14:39Nem ugyanaz a poszt, Hazardot emlegetik CR pótlására, max Ramsey távozása esetén lenne Pjanic opció. A Tottenham meg hiába fizetne 15m plusz bónuszt Moribáért, ők a Lipcsével egyeztek meg, akik 6+2-t ajánlanak csak.nemespatro írta: ↑2021.08.27. 22:00:40Most, hogy CR eligazolt talán megnyílik az út Pjanic előtt a juvéba. Bevallom én még reménykedem, hogy a csatárt kereső City bejelentkezik Griez-ért. Illetve, hogy Moribát tényleg elviszi a Tottenham. Umtiti ha végül marad én azért megnézném pár meccsen. Nem volt ő olyan gáz amikor játszott az előző szezonban, legalábbis Lenglet-hez képest. Belső védő poszton így viszont sokan leszünk.
Nem ugyanaz a poszt, Hazardot emlegetik CR pótlására, max Ramsey távozása esetén lenne Pjanic opció. A Tottenham meg hiába fizetne 15m plusz bónuszt Moribáért, ők a Lipcsével egyeztek meg, akik 6+2-t ajánlanak csak.nemespatro írta: ↑2021.08.27. 22:00:40Most, hogy CR eligazolt talán megnyílik az út Pjanic előtt a juvéba. Bevallom én még reménykedem, hogy a csatárt kereső City bejelentkezik Griez-ért. Illetve, hogy Moribát tényleg elviszi a Tottenham. Umtiti ha végül marad én azért megnézném pár meccsen. Nem volt ő olyan gáz amikor játszott az előző szezonban, legalábbis Lenglet-hez képest. Belső védő poszton így viszont sokan leszünk.
Ő inkább a kivétel, mint a szabály, de neki is 2 értelmezhető és 1 feledhető szezonja volt.
Henry nem francia volt/van?
Szerintem nem vagy elrugaszkodva gondolatban. Én is szívesen látnám őt. Viszont a törökök sok pénzt kérnek érte, mi nem tudunk senkiért fizetni jelenleg.
Tavaly sem volt jelentősége sem az előszezonnak, sem a cseréinknek. A terv az, hogy RK megbízik kb 12-13 játékosban, és ők végigtolják a szezont kupástól-mindenestől. A többiek néha pár percre megmutathatják magukat 3-0-nál. A hátávédsorban tán több emberben is bízik, középpályán egyértelműen csak 3-ban, ott sérüléseket kivéve kizárólag DJ-Pedri-Busi-t fogunk látni. Elöl még nem tudni a sérültek miatt. Griez-Depay szerintem biztos lesz mindig, és mellé jön majd Fati/Kun. Ez a Gavi-Puig-Collado-Baldé-Manaj vonal felejtős, talán Demir és Nico fog normális szerepet kapni csereként. Nekem ez a tippem.Atthis írta: ↑2021.08.27. 12:48:21Nem igazán értem, mit művelünk már megint. Az előkészületi meccseken Puig, Collado és Manaj is meggyőzőek voltak, a mesterünk mégsem számol velük, Pjanicot hónapok óta vinné a juve, azt se tudtuk letárgyalni, Umtiti eladhatatlan, oké, akkor szabaduljunk meg Lenglettől legalább, érte volt érdeklődő. És mi van Coutinhoval? Állítólag már a Gamperen is játszhatott volna, ehhez képest még a padon sincs, de eladni se sikerült, és persze számolunk vele is... Braithwaite lehozott végre egy eredményes meccset, de ezt lehet Manaj is összehozná, ha kap esélyt, a dán meg simán piacképes most. Persze ők tudják, csak nem látom, mi a terv a szezonra nézve egyelőre...
Ha valaki 2 hozzaszolast ir egymas utan, figyelmeztetve/ pihentetve van, de az hogy Samper kollega nap mint nap ezt muveli, az nem problema.bunga írta: ↑2021.08.27. 11:05:18Moriba eladása úgy látszik normálisan befejeződik Ez annak köszöngető, hogy a Spurs nagyon akarta őt. Ezzel szemben más játékosainkat azért nem sikerült eladni, noha szerettük volna, mert senki se akarta őket nagyon, Moriba árából alighanem jön még egy robusztus középpályás.
Azért nem ilyen egyszerű.bunga írta: ↑2021.08.27. 06:56:40Az utolsó pillanatban ugyan még lehetséges egy-két meglepetés a keretben, de tudomásul kell venni, hogy akiket el akartunk adni, nem sikerült. Ha már így alakult, Cout és ha egészséges Dembit ne kezeljük peremembernek, hanem legyenek része a csapatnak nekik való ellenfelek ellen. Elvégre mindkettőben vannak jó adottságok, ha az edző kihozza belőlük. Azt meg, hogy Barto mennyiért vette őket, ideje lenne elfelejteni.