2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem bírom a tagot, nem is tartom túl jónak, de úgy kéne nekünk mint egy falat kenyér.Chino írta: ↑2021.08.31. 09:43:28A legújabb hír, amit a RAC 1 mellett a Sport és a Mundo lehozott, hogy bejelentkeztünk Joao Felixért az ATMA-hoz egy kölcsönnel. Na ez az amit nem értek. Arra a posztra bőven van ember, a fizetése pedig több mint komoly. Koeman amúgy is egy kilencest kért, amit elvileg még most is keresnek a piacon.
Már 250-szer ki lett tárgyalva, hogy Umtiti nem enged a fizetéséből, más csapat pedig ezt nem fogja kiperkálni, hiába mondta Koeman és a vezetőség is, hogy 6. számú hátvvédként, ergo egyáltalán nem számolnak vele. Pjanic is hasonló, de ő legalább hajlik a távozásra és a klub kifizetné a bérének a felét, ha vinné kölcsönbe a Juve, bár a legújabb hírek szerint a Sevillához áll közelebb.Subinho írta: ↑2021.08.31. 07:27:18Én már lassan mindent elfogadok, de azt egyszerűen nem bírom megérteni, hogy azt a 2 embert, aki a lelátón ül és ott is fog egész évben, miért nem bírtuk akár ingyen is elengedni, amolyan Suarezesen?? Umtiti és Pjanic. Semmi de semmi értelme annak, hogy itt üdülnek. Ingyen járnak meccset nézni, pontosabban.még fizetünk is.érte. Soha de soha nem fognak játszani. Nem akarnak elmenni? Rendben! Akkor dolgozzanak! Leraknám.őket a B csapatba Persze más is van hasonló cipőben, de belőlük még lehet talán játékos idén, ha igazén akarják, mint Cou, Griez, vagy Demb (bár én nem bízom ebben)..
Arról tudunk, hogy végül Gríz Coutinho, Umtiti fizuját jelentősen csökkentettük volna, vagy csak magunkból csináltunk hülyét, ők meg jót röhögnek magukban?
Emerson helyettesítésére lehet, hogy érkezik majd Bellerín kölcsönbe vagy kevés pénzért.Norton írta: ↑2021.08.30. 20:18:44Ne legyenek kétségeink, majd SR betölti az Emerson által hagyott űrt. Mert hogy túl sok lehetőség nem maradt. Dest az előző szezonban sem tudott erőnlétileg túl sok meccset végigjátszani, általában mindig lecserélte Koeman, szóval vagy Mingu játszik majd a szélen helyette és nézhetjük középen Lenglet botladozását, vagy a nagyszerű mindenposztonis bevethető SR-t láthatjuk majd a helyén.
Sajnálom a srácot, 3 meccs alapján megítélni valakit nem vall profibb technikai vezetésre az előző elnökségénél. Oké, anyagi szempontból jó deal, de szvsz pont nem ő lenne az a ballaszt amitől szabadulnunk kéne.
Szerintem ez nagyon nem lesz 50-60 milla.nemespatro írta: ↑2021.08.30. 20:26:03A végén még az utolsó napokba behúzunk 50-60 millát plusz csökkentünk is egy kicsit a bértömegen. Bízom benne, hogy Pjanic is távozik. Akkor már csak az Umtit/Lenglet kettős egyikétől kellene megválni. Személy szerint én Umtitit inkább tartanám meg mint Lenglet-et. De hát minden nem jöhet össze
Pjanicról a legújabb hír, hogy kölcsönbe menne a Juve-ba és az olaszok azt szeretnék, ha 50-50 %-ban lenne a bére fizetve. Ezen mennek még az okoskodások, illetve a bosnyák is hajlik ez esetben egy 20 %-os(?) fizetéscsökkentésre. Ha tényleg meg lehetne így egyezni (bár biztosan nem ilyen egyszerű, az adótörvények is bekavarnak, mert csak egy évet volt itt) az mindhárom félnek win lehetne. Allegri megkapja végre Pjanicot, ő elmehet végre oda játszani ahol szeretne, mi meg tovább tudnánk csökkenteni a bértömeget.sanika01 írta: ↑2021.08.30. 12:42:49Fabrizio Romano szerint (az instagramján olvastam) Allegri továbbra is szeretne egy középpályást (és a hétvégi meccs alapján szerintem is elkellene még oda az erőssítés). Elvileg továbbra is ott van a listán Pjanic, a dortmundi Axel Witsellel együtt.
Azt hiszem, abban megegyezhetünk, hogy Pjanic könnyebben mozdítható, így még lehet esély a távozására.
Tovább szintén nála olvastam, hogy megy az egyezkedés Moriba ügyében is a Liepzig-el, Sabitzer tényleges távozása esetén még pénz is meglehetne bőven rá.![]()
Én inkább azt látom, hogy Laportáék így probálják oltani a tűzet. Mivel normális
Ramseyt úgy volt hogy sikerül eladniuk csak lesérült így minden üzlet bukott.Zsoma írta: ↑2021.08.27. 22:14:39Nem ugyanaz a poszt, Hazardot emlegetik CR pótlására, max Ramsey távozása esetén lenne Pjanic opció. A Tottenham meg hiába fizetne 15m plusz bónuszt Moribáért, ők a Lipcsével egyeztek meg, akik 6+2-t ajánlanak csak.nemespatro írta: ↑2021.08.27. 22:00:40Most, hogy CR eligazolt talán megnyílik az út Pjanic előtt a juvéba. Bevallom én még reménykedem, hogy a csatárt kereső City bejelentkezik Griez-ért. Illetve, hogy Moribát tényleg elviszi a Tottenham. Umtiti ha végül marad én azért megnézném pár meccsen. Nem volt ő olyan gáz amikor játszott az előző szezonban, legalábbis Lenglet-hez képest. Belső védő poszton így viszont sokan leszünk.
Nem ugyanaz a poszt, Hazardot emlegetik CR pótlására, max Ramsey távozása esetén lenne Pjanic opció. A Tottenham meg hiába fizetne 15m plusz bónuszt Moribáért, ők a Lipcsével egyeztek meg, akik 6+2-t ajánlanak csak.nemespatro írta: ↑2021.08.27. 22:00:40Most, hogy CR eligazolt talán megnyílik az út Pjanic előtt a juvéba. Bevallom én még reménykedem, hogy a csatárt kereső City bejelentkezik Griez-ért. Illetve, hogy Moribát tényleg elviszi a Tottenham. Umtiti ha végül marad én azért megnézném pár meccsen. Nem volt ő olyan gáz amikor játszott az előző szezonban, legalábbis Lenglet-hez képest. Belső védő poszton így viszont sokan leszünk.