2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha nem ment volna el, akkor most szerintem is remekelne itt, és én is itt tartanám még minimum egy évig. A PSG-nél is vezeti amúgy az asszisztlistát a francia bajnokságban asszem, pedig rengeteg meccset hagyott ki. Szóval azért nem olyan gyenge. Csak ők tényleg kontrázgatnak, oda meg ő teljesen esélytelen, nem tud futni. Nálunk eléggé élne Xavinál a kapu előtt, bár a munka hiánya miatt csak hamis kilencesben tudnám elképzelni.
Én is így látom, már csak Alveshez hasonló szerepben tudnám elképzelni. Viszont az ő helyzetében ez talán túlságosan mítoszromboló lenne, hiszen még a brazilnám is sokkal nagyobb ikon, ráadásul kevés idő telt még el az uoltós nagy dobásai óta. Szóval ennek sem látnám igazán értelmét.
Utoljára reagálok ebben a topicban, mert láthatóan nem akarod érteni az egész történetet.Piramist idéztél és mégegyszer hangsúlyozom, hogy konkrétan egy betűt sem írtál, csak beidéztél és elküldted.Amiről te beszélsz az ominózus Faramuci beidézés az más tészta, én oda semmit nem írtam, ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád reklamálás helyett, akkor észrevennéd az md monogramot, amit talán nem nehéz dolog kitalálni, nem én vagyok a moderátorok közül. Mivel nem én írtam hozzá, így én azt nem moderálom, nem bírálom felül a "kollégámat".mess2009 írta: ↑2022.03.23. 15:26:07
ok.megértettem.
de: miért is úgynevezett?
nem csak be idéztem, cca u.azt leírtam mint az itteni szövegben. (azért idéztem, hogy reagáljak rá.)
nem vagyok duzzogó. konkrétan tettem egy utalást arra, hogy ahonnan idéztem az törölni kellett volna (te írtad oda) de nem lett törölve.
sajnálattal olvasom, hogy "visszaeső" is vagyok. nos a jószívűséged lekötelez de én sajna nem látom hogy ilyen bűnbe estem ha mégis látható valahogy megköszönném ha megmondanád, hogy hol.(abból ugyanis okulhatna a gyarló )
amúgy pedig alapvetően jogkövetőnek tartom magam, úgyhogy bizton állíthatom semmilyen jogos "büntetést" nem reklamálok.
ok.megértettem.Alcantara írta: ↑2022.03.23. 10:04:56Kedves duzzogó fórumozó! Alapvetően nem reagálok törlésre, mert indoklásként megtalálhatod az okot, de mivel kezd ez a látványos és semmiféle jogalapot nélkülöző duzzogás testet ölteni egyes fórumozók között, ezért neked külön megindoklom, miért töröltem az úgynevezett "hozzászólásodat".mess2009 írta: ↑2022.03.23. 09:28:18egy idézet Faramuci69-hsz-éből:
"Szerintem ha vissza is jönne, messze nem vagyonokért. Neki az örömfoci hiányzik, aközösség, amit itt megkapna. Én örülnék neki."
Messinek alkalma lett volna fillérekért itt maradni, mivel a Barca nem tudta megfizetni de ő sírva ugyan a nagy pénzt választotta. úgy hogy bármennyire tisztelem és nagyra becsülöm a múltbéli teljesítményéért én nem örülnék ha vissza jönne - játékosként! mellesleg ennek nincs is realitása jelenleg.
(ez egy megismételt hsz. mert engem úgy látom töröltek, v.színű azért amiért mást nem.)
A helyzet az barátom, hogy beidéztél egy 3 előzményes hozzászólást, ami önmagában egy piramis. Ezt megfejelted azzal, hogy semmit nem írtál hozzá, kvázi csak a beidézést tartalmazta az úgynevezett "hozzászólásod". Ezek után nyilvánítsál véleményt nyugodtan, hogy jogos vagy nem a törlés!
Mellesleg elárulom neked, hogy 4 törölt hozzászólásod van visszaesőként(egyiket sem én töröltem) ez volt az ötödik, de nem írtam be, mert azt gondoltam véletlen sikerült ilyen magvas gondolatokat írnod, nem akartalak ezért visszaesőként tiltani.Lehet kár volt ilyen jószívűnek lennem.
Kedves duzzogó fórumozó! Alapvetően nem reagálok törlésre, mert indoklásként megtalálhatod az okot, de mivel kezd ez a látványos és semmiféle jogalapot nélkülöző duzzogás testet ölteni egyes fórumozók között, ezért neked külön megindoklom, miért töröltem az úgynevezett "hozzászólásodat".mess2009 írta: ↑2022.03.23. 09:28:18egy idézet Faramuci69-hsz-éből:
"Szerintem ha vissza is jönne, messze nem vagyonokért. Neki az örömfoci hiányzik, aközösség, amit itt megkapna. Én örülnék neki."
Messinek alkalma lett volna fillérekért itt maradni, mivel a Barca nem tudta megfizetni de ő sírva ugyan a nagy pénzt választotta. úgy hogy bármennyire tisztelem és nagyra becsülöm a múltbéli teljesítményéért én nem örülnék ha vissza jönne - játékosként! mellesleg ennek nincs is realitása jelenleg.
(ez egy megismételt hsz. mert engem úgy látom töröltek, v.színű azért amiért mást nem.)
Attól függ, honnan nézzük. Nem klasszikus vezér, nyilván a személyisége nem erre predesztinálta. Viszont a játékával már önmagában vezér tud lenni, de az utolsó 1-2 évben sokszor hívta össze a csapatot akár félidő elején, stb esetben, nyomtak egy közös ölelkezést, beszélt, és utána futottak ki. Ezt főleg Setien és Koeman alatt láttam tőle, mert akkor nyilván nem volt normális edző. Ahhoz képest, milyen szélsőségesen introvertált személyisége van, szerintem ez kifejezetten jól nézett ki, ilyet Busquetstől pl nem nagyon láttam, vagy csak nem rémlik. Plusz kicsit az Ibra faktor is megvan benne olyan értelemben, hogy aki mellette játszik, az 100%-ot akar kiadni magából.1994barca írta: ↑2022.03.23. 09:23:52Miért szerinted vezér? Szerintem nem az és ezt nem a nemzetisporton olvastam! Az Istenadta tehetségéből ez semmit nem vesz el a szememben, de nem csak én látom így ezt a vezér dolgot.. az a baj, hogy sokan Messi vagy még Dinho miatt kezdték el szeretni a Barcát és kevés a valódi Barca fan
Ezerszer le lett írva, hogy nem kereshet kevesebbet, csak 50%-al, mint az azt megelőző évben. Ez sem fért volna bele, úgyhogy hagyjuk ezt a "pénztválasztotta" dolgot.mess2009 írta: ↑2022.03.23. 09:28:18egy idézet Faramuci69-hsz-éből:
Azért azt ne feledd, egy korszakos zseniről beszélsz aki nem keveset tett a Barcáért!PorSiempre írta: ↑2022.03.22. 18:31:42
Illetve, ha jól emlékszem, akkor Messi nélkül hintett a csapat egy laza 4est a matracnak. Vele volt, hogy a fele sem ment.
Tavaly a fórum nagyrészt meg volt őrülve, hogy álló focit játszik a csapat. Most van pörgés, van szép foci és legfontosabb sikeres foci. Erre majdmindenki várja vissza Messi-t, akire a múlt évek totyogós focija volt építve.
Messi sétálva hozta abban a Barcában a meccseket Koemannak. Nem azzal volt a baj hogy sétált. Az lett volna a gond, ha rohangál, mint pók a falon. Szerintem van annyira intelligens, hogy tudja, mit kellene csinálnia.PorSiempre írta: ↑2022.03.22. 08:07:40Nem tudom, hogy hol rúgtam bele? Egy szóval nem írtam, hogy nem ismerem el azt amit itt letett. De tény az maradjon tény. Ő már nem fog itt pörögni. 34 éves, mindent megnyert, az utóbbi években egyre több időt sétálgatott ami jelenleg nagyon nem fér bele Xavi focijába.csababarca írta: ↑2022.03.22. 07:08:00Áthoztam ide.PorSiempre írta: ↑2022.03.22. 02:23:24
Ha kikaptunk volna is ugyanez lenne a véleményem. Értem én ha te szeretsz nosztalgiázni. Ami szép és jó, csak élsportban nem jó irány.
Le is írtam, hogy miért nem kell Messi már.
Xavi egy pörgős focit kér, komoly , agyig feltolt letamadassal. Szerinted ebbe belefér Messi sétalgatasa ? Szerintem nem.
Én egy szóval nem írtam hogy visszahoznám, sőt amikor felmerült egy-két hete az opció én is azt írtam hogy nem kell.
De minek rugdosni, nem itt van, a psg meg egy csürhe, ott mindenki lötyög.
Egy dolog van, ami miatt nem élném meg tragédiaként ha esetleg visszajönne (továbbra sem akarom), az Xavi.
Piqué is összeszedte magát nála, Busquets is, Dembelé is.
Szóval ez adna reményt, hogy esetlegesen Messire is jó hatással lenne.
Busquets pozíciója teljesen más, mi azt tudjuk mindannyian, hogy neki nem az erő és a rohanás a dolga. Ésszel és a rutinnal hozza a posztját. Ő megteheti mert azon a poszton nem várják tőle a box2box focit. Ellenben nézd meg a mostani szélsőinket. Adama, Dembi, Ferran mind mind visszajárnak a saját tizenhatos elé és mindezt sokszor sprintben. Egy 24 éves Messi-t szívesen látnék viszont. Ellenben a 34 évessel. Egyszerűen nincs olyan sportszakmai ok amiért érdemes lenne visszahozni.
Jah, hogy valamikor a világ legjobbja volt !? Ez tény, csak ez nem politika... Itt a múltból nehéz megélni.
Fáj vagy sem el kell engedni őt.
Van egy jól működő csapatjáték, szerintem nem kellene felrúgni.
Egy másik kérdés, hogy vajh mekkora berfeszultseg keletkezne, hogy borulna a csapaton belüli hierarchia?
Ismétlem nem a múltbeli kb 20 éves karrierjével van gondom, mert alll time Top 5 az ember. De ne akarjunk egy nosztalgia vonatot elindítani.
Busquets Koeman alatt sem volt annyira rossz, bár ennyire jó sem. Pique az utóbbi években elég sokszor megmutatta, hogy tud ő még, csak kell egy jó csapat szintű védekezés.
Illetve emlékezzünk vissza mennyire Messi orientált volt a focink, most viszont csapatunk van.