Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az elvtelen, buta, minden körülményt figyelmen kívül hagyó mocskolódástól szoktam "védeni" Koemant és ezt Xavival is ugyanúgy megtenném. Amikor Koeman csapat kicsit kiheverte a tőle független szétesést kb fél év alatt, akkor elég jól jöttek a meccsek is. Ellenben mikor szétverték újra a csapatot, akkor ment a zuhanás... Ez sokkal kevésbé edző kérdése volt. Akkor is, ha emberileg szimpatikus, vagy unszimpatikus az adott edző. Bízom benne, hogy Xavit nem fogják olyan helyzetbe hozni, hogy kiveszik alóla a legváratlanabb módon a csapat gerincét. Most azért elég jó, hogy azon vitatkozunk, hogy az Adama-Dembele perceket hogyan kell megosztani és nem azon, hogy támadó nélkül hogyan lőjünk gólt.
Érdekes,hogy a hollandot mindenhol véded. Xavit meg kritizàlod,ahol lehet. Az összes közvetlen riválist elvertük,ja,nem a Betistöl kikaptunk. Nem tudom mit kellene csinálnia...sansz írta: ↑2022.04.04. 01:15:27Jó meccs lett végül belőle, de Xavit pont nem dicsérném most meg. Az elejét eltaktikáztuk, Alves 90 percével nem tudok kibékülni,ahogy Busiéval sem. Adamat sem értem,mikor megjött,akkor sokat lendített a játékunkon. Igen, vannak limitációi, de rendre jól bontotta meg a védelmet és ez ma is kellett volna. Amilyen fogalmatlan tud lenni Ferran, Depay is jöhetett volna előbb.
Szóval szerintem ez nem az ő meccse volt, azt meg sajnálnám,ha Depayt és Adamat leépítenénk.
Pedrinek egy nagy buksisimi a gólja miatt, de valamit csinálni kéne vele, elrabolni a macskáját, vagy meccs előtt bedrogozni, hogy veszítse el jófiú stílusát. Levágott egy már Messit, Iniestat idéző szólót, erre kapuval szemben oldalra elpasszol..
Szerintem a gólnál is csak passzsávokat keresett, ezért fektette el az embereket és annyira nem talált senkit,hogy megijedt és lőtt.
Alves taktikai szerepét leszámítva gyakorlatilag a legerősebb kezdőnk.
Más bioritmus szerint élnek....

Hogy mindenképp fennmaradj a választás eredményhirdetéséig

csababarca írta: ↑2022.03.21. 21:44:51Lötyögő alak..
Megverjük a toronymagasan vezető realt 4-0ra és valakik késztetést éreznek belerúgni egy játékosba, aki már itt sincs.
színvonal megvan megint, meg a rózsaszín szemüveg most ezzel a győzelemmel.
ugyanezek majd ha lezakózunk véletlen egy alsóházi csapat ellen elsőként hőzöngenek.
komolyan nem értem ezt a mentalitást, de lehet már nem is akarom.
Alves butaságai elférnek. De egy lötyögő alak az elején kiherélné Xavi teljes rendszerét.jangamen írta: ↑2022.03.21. 09:06:35Nem gondolnám, hogy tervben van bárkinel Messi, és értem hogy miért nem akarod, nyilván ÚGY nem jó ötlet, de Alves szinten szerintem hasznos lehetne. Más kérdés, hogy bevallalna-e, nem hiszem.PorSiempre írta: ↑2022.03.21. 07:33:58
Jah és pls felejtsük el Messi-t. Az ő visszahozatala nagy csalódás lenne.
Így 11 ember melózik a 3 pontért minden meccsen. + Újabb berfeszultseg sem kellene. Éljünk a mának, gondoljunk a jövőre és emlékezzünk a múltra !
Nem gondolnám, hogy tervben van bárkinel Messi, és értem hogy miért nem akarod, nyilván ÚGY nem jó ötlet, de Alves szinten szerintem hasznos lehetne. Más kérdés, hogy bevallalna-e, nem hiszem.PorSiempre írta: ↑2022.03.21. 07:33:58
Jah és pls felejtsük el Messi-t. Az ő visszahozatala nagy csalódás lenne.
Így 11 ember melózik a 3 pontért minden meccsen. + Újabb berfeszultseg sem kellene. Éljünk a mának, gondoljunk a jövőre és emlékezzünk a múltra !