2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Alves butaságai elférnek. De egy lötyögő alak az elején kiherélné Xavi teljes rendszerét.jangamen írta: ↑2022.03.21. 09:06:35Nem gondolnám, hogy tervben van bárkinel Messi, és értem hogy miért nem akarod, nyilván ÚGY nem jó ötlet, de Alves szinten szerintem hasznos lehetne. Más kérdés, hogy bevallalna-e, nem hiszem.PorSiempre írta: ↑2022.03.21. 07:33:58
Jah és pls felejtsük el Messi-t. Az ő visszahozatala nagy csalódás lenne.
Így 11 ember melózik a 3 pontért minden meccsen. + Újabb berfeszultseg sem kellene. Éljünk a mának, gondoljunk a jövőre és emlékezzünk a múltra !
Nem gondolnám, hogy tervben van bárkinel Messi, és értem hogy miért nem akarod, nyilván ÚGY nem jó ötlet, de Alves szinten szerintem hasznos lehetne. Más kérdés, hogy bevallalna-e, nem hiszem.PorSiempre írta: ↑2022.03.21. 07:33:58
Jah és pls felejtsük el Messi-t. Az ő visszahozatala nagy csalódás lenne.
Így 11 ember melózik a 3 pontért minden meccsen. + Újabb berfeszultseg sem kellene. Éljünk a mának, gondoljunk a jövőre és emlékezzünk a múltra !
Biztosan jobban állna a csapat. Minimum szoros lenne.
Full jogos agyalás.....de épp egy másik topicban írtam, hogy Lucho volt az utolsó szakmailag elfogadható edzőnk, szóval sokkal sokkal korábbról is indulhattunk volna....
Ettől függetlenül amúgy tényleg sokat dobhat a csapat megítélésén 1-1 ilyen diadal, főleg a legnagyobb rivális ellen. Mégha nem is Papné vagy Haaland, bármelyik igazolásnál erősen nyomhat a latba.bence0330 írta: ↑2022.03.20. 23:21:11Szerintem mindkettő szívesen venne megváltó szerepet is.jarvis írta: ↑2022.03.20. 23:16:10Rég írtam a fórumra, de gyerekek, én néztem a meccset ujjongva mint egy ötéves, ahogy várja a karácsonyi ajándékot, nézem most az ismétlést és hát ez nem 6, de 8-0 is lehetett volna úgy, hogy a Madrid egy szót sem szólhatna. Le a kalappal az egész csapat, stáb, edző előtt, brutál hihetetlen ez a fejlődés, ami itt végbe ment. Pénz ide vagy oda, azért kíváncsi vagyok, hogy az Mbappe/Haaland Madridba igazolós pletykák milyen irányt vesznek a következő hetekben a mai meccs fényében.![]()
Arra pedig jövőre szüksége lesz a Reálnak, ha pariban akarnak lenni velünk.
Még letolunk pár ilyen meccset, és Haaland fog könyörögni nekünk.Itt lehet hogy 50 gólos lehetne ilyen csapatban.
![]()
Szerintem mindkettő szívesen venne megváltó szerepet is.jarvis írta: ↑2022.03.20. 23:16:10Rég írtam a fórumra, de gyerekek, én néztem a meccset ujjongva mint egy ötéves, ahogy várja a karácsonyi ajándékot, nézem most az ismétlést és hát ez nem 6, de 8-0 is lehetett volna úgy, hogy a Madrid egy szót sem szólhatna. Le a kalappal az egész csapat, stáb, edző előtt, brutál hihetetlen ez a fejlődés, ami itt végbe ment. Pénz ide vagy oda, azért kíváncsi vagyok, hogy az Mbappe/Haaland Madridba igazolós pletykák milyen irányt vesznek a következő hetekben a mai meccs fényében.![]()