Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Micsoda név. Ez ki a tököm?
Sajnos egyetértek. Amikor egészséges volt, nagyon jól játszott, a Koeman-féle halott őszi játékban is egész jól teljesített, pedig egyedül volt, aztán a szezon végén, mikor végre meggyógyult, szintén jó volt. Ferránnal szemben sem igazságos a sz@rlavina, mert fél évet volt itt, és azért még a sok kihagyott helyzetével is jó játékot és jó számokat hozott hónapokig. De Depay esete is elég igazságtalan, szerintem annak a fickónak elképesztő peche volt itt. Ideérkezik a semmibe, ott elmegy az ereje ősz közepére, jön Xavi, végre kiszolgálást is kapna, erre megsérül, és gyakorlatilag áprilisig nem bevethető, közben jön a posztjára egy egész jó, de nála azért gyengébb játékos az edző kérésére, tehát favorizáltan, ráadásul mire felépül, már Fati is bevethető csereként. És Koeman hozta, ami miatt alighanem eleve ellenszenvvel indult.
Arról nem is beszélve, ha besül, és el kell adni, akkor sem mindegy, hogy mekkora a fizetése. Ennek isszuk most is a levét, hogy hiába akarná elvinni más, ezt a bért senki nem fogja megadni neki, ő meg kevesebbért nyílván hülye lenne elmenni.visca el barca írta: ↑2022.07.20. 17:31:31
Aruljatok mar el, mivel jobb megvenni vkit 40ért 5 evre evi 6millios fizetessel mint vkit idehozni ingyen 5 évre 12 millioert. 40+30 millio vs 0+60 millio. Rohadtul pont ugyanott vagy, még akkor is, ha vmi kis alairasi penzt csurgatsz.
Jelen esetben ugyanott vagy, viszont ha 5 év múlva(de inkább 4 ) szerződést akarsz hosszabbítani vele akkor nagyon nem mindegy hogy a 6millió nettóra vay a 12 millió nettóról indul az alkudozás(jellemzően felfele ha jól teljesít), a csapat elégedetlenségét nem is említve, egy 3M körül kereső Araujo a hátvéd párja 12 milliós fizetésre elég hamar felszólalhatna hogy mégis miafene történik.visca el barca írta: ↑2022.07.20. 17:31:31
Aruljatok mar el, mivel jobb megvenni vkit 40ért 5 evre evi 6millios fizetessel mint vkit idehozni ingyen 5 évre 12 millioert. 40+30 millio vs 0+60 millio. Rohadtul pont ugyanott vagy, még akkor is, ha vmi kis alairasi penzt csurgatsz.
Regisztráció szempontjából biztos, hogy nem ugyanaz. Plusz 10 milliós a plafonunk most, ezt látványosan be is tartjuk, és ahogy írták alattam, akkor ott lenne még a csapatmorál is meg az aláírási pénzek, Rüdiger amúgy annyira nem fiatal, eladni már nem tudnánk a jövőben, Koundé meg nagyon fiatal. Mondom ezt úgy, hogy Koundé nem tartozik a kedvenc védőim közé.visca el barca írta: ↑2022.07.20. 17:31:31Aruljatok mar el, mivel jobb megvenni vkit 40ért 5 evre evi 6millios fizetessel mint vkit idehozni ingyen 5 évre 12 millioert. 40+30 millio vs 0+60 millio. Rohadtul pont ugyanott vagy, még akkor is, ha vmi kis alairasi penzt csurgatsz.
Nem tudom pontosan, hogy ez egy és ugyanaz a kategória pénzügyi szempontból. Ráadásul nem kis csapategység romboló hatása lenne, ha két játékos közt van 6 milliós fizetés különbség. 24 játékosról ne is beszéljünk, főleg ha a csapaton belüli szerepük nagyjából hasonló. Ráadásul az az aláírási pénz általában ezen a szinten 10-20 millió közt mozog, plusz ugyanennyi az ügynöki díj sokesetben.visca el barca írta: ↑2022.07.20. 17:31:31
Rüdigert is el lehetett volna hozni ingyen, aztán fizessünk neki annyit mint most kellene De Jongnak.visca el barca írta: ↑2022.07.20. 15:46:23Le kellett volna tenni kulabáért a 40 milliot es kesz. Bár gondolom neki a 10 millios fizu is vonzo volt.
De ha megint nekimegyunk eric garcia, pique félékkel az idenynek, biztos tököm szúrom magamat...
Nem annyira bonyolult ez...
A Chelsea változókkal együtt már 63-nál jár, nekünk a jogok értékesítése nélkül nincs elég pénz, 45-öt tudunk ajánlani, ezért akartak játékosokat belevonni (Nico, Abde).
Szerény véleményem szerint (többé-kevésbé jogosan) számoltak FdJ, Umtiti és Neto eladásával - ezek eddig nem jöttek össze... Ezért kellhet a BLM eladás...Chino írta: ↑2022.07.18. 20:14:13
Nem azért kérdeztem mert nem hittem el, csak a forrásra lettem volna kíváncsi mennyire hiteles.
Mindenesetre érdekes, mert a Mundo pont ma délután hozta le, hogy most kerül sor a BS második részének eladásáról az SS számára (kb. 330 millió euro), amit Romeuék elégnek tatanak arra, hogy a BLM-et ne kelljen értékesíteni.
Nem azért kérdeztem mert nem hittem el, csak a forrásra lettem volna kíváncsi mennyire hiteles.FCBsteve írta: ↑2022.07.18. 17:01:46Twitter, Fabrizio Romano (kb 1 napja)
Barcelona board had new direct talk with Memphis Depay this week. Xavi counting on him in case he decides to stay - if not, club flexible on “low” transfer conditions. #FCB
Memphis would accept a potential transfer only to important club.
(szerk: írták Memphis topic alatt is)
Ha az utolsó 1-2 nap nyilatkozatait, eseményeit összegzed - FdJ, Depay kint vannak USA-ban, FdJ-t nem kell eladnunk nyilatkozat, fenti Depay beszélgetés, illetve mindenekelőtt a korábban eladni nem kívánt BLM eladásának napirendre kerülése - arra utalnak, hogy míg korábban meg akarták játékos eladásokkal oldani az FFP-t és megspórolni a BLM eladást, ezt feladni látszanak, akkor meg nem kell a "távozni kell" negatív kampány... Döntsön nyugodtan FdJ és Depay is...
Én ezt raktam össze a fentiekből...
Twitter, Fabrizio Romano (kb 1 napja)Chino írta: ↑2022.07.18. 15:03:10Ezek az infok honnan vannak?FCBsteve írta: ↑2022.07.18. 14:27:58
A vezetőség kommunikációjából látszik, hogy megbékéltek a BLM eladással - látják, hogy kevés a TV jogok 25%-a!
De Jong is ment Amerikába, már nem sürgetik, Depay is eldöntheti, megy vagy marad (és akkor Xavi számít is rá)... És ő is kint van...
Talán a BLM-et húzzák még egy kicsit, hátha lesznek (nagyobb számban) távozók, de - úgy tűnik- nem a távozókra alapoznák a FFP tegisztrációkat...
Depayt szerintem kizárt, hogy megtartsák, főleg, hogy már a vezetőség és Xavi is beszélt vele. Nem olyannak ismerem Laportát, aki kb. szívjóságból itt tartana valakit és fizetne úgy, hogy jövőre ingyen mehet. Kb buknának rajta 15-20 milliót + az éves fizetése. És azért számít az FFP. Az hogy a BS és BLM részei eladásra kerülnek és van pénz igazolni, nem azt jelenti, hogy akkor minden szép és jó, nem kellenek a bevételek, inkább szórjuk ki az ablakon. Mellesleg ő az, akiért normális összeget is kaphatunk.
Ott van Fati + Torres és Dembélé (Xavi "emberei"), középre pedig Auba és Lewa.
Gondolom ő is szeretne azért játszani. Ráadásul, ha azt számolom, hogy eladjuk Puigot, Mingut, Netot, Braithet, Umtitit, Abdet még akkor is olyan 25 körül van a keret és még 2(3) igazolás tervben van.
Nem igazán tudom kit küldenének a lelátóra 7 minőségi támadó közül, hogy legyen helye a hollandnak? A frissen 50+ millió/fő-ért vásárolt triót vagy Dembélét, esetleg Fatit?
Ezek az infok honnan vannak?FCBsteve írta: ↑2022.07.18. 14:27:58A vezetőség kommunikációjából látszik, hogy megbékéltek a BLM eladással - látják, hogy kevés a TV jogok 25%-a!Pepp írta: ↑2022.07.18. 13:09:26
Az is mai hír, hogy a második fogantyút is meghúzza a Barca. Ugyanúgy a 6th street lesz a vevő.
Ha ez a héten megvalósul, akkor Koundé-t és Azpit nagy valószínűséggel behúzzuk.
A BLM eladás is sínen van, mint harmadik húzás, ez pedig akkor is biztosítani fogja az új igazolások regisztrálását, ha nem sikerül senkit eladni.
Depay-ért a Tottenham hajt. Egyelőre nem akaródzik neki oda menni, de végszükség esetén szerintem vállalni fogja, ha itt 3. lesz a padon. Mégiscsak BL csapat. Egy 15-20M lehet a vége.
De Jongról sajnos az a hír járja, hogy csak a Bayernért hagyná el a Barcát, a ManU viszont úgy döntött, hogy vár rá. Hosszú még az a 6 hét, ami az ablakból hátra van.
Másokból sok pénzt nem lehet csinálni, de az FFP-t lehet csökkenteni.
Braithwaite kezdi belátni, hogy lefőtt a kávé, de a gyerekei miatt nem akar újra költözni, nyugdíjas szerződése van. Ha mégis hajlandó lenne menni, akkor talán 5M-t lehetne kapni érte.
Neto most dobta vissza a Celta ajánlatát. Umtiti és az ügynöke dolgozik az átigazoláson, de nincs igazán érte ajánlat. Ha ők ingyen mennének, már az is nagy dolog lenne, mert felszabadulna a bérkeretük.
Puig, Mingu szinte semmit nem befolyásol, mert alacsony a bérük és nem is érnek csak 1-3 M-t.
Pjanic a nagy kérdés, elvileg most kap egy második esélyt, de remélem csak eladásra építik fel. Neki is túl magas a bére és hosszú a szerződése, szóvalnagy teher...
De Jong is ment Amerikába, már nem sürgetik, Depay is eldöntheti, megy vagy marad (és akkor Xavi számít is rá)... És ő is kint van...
Talán a BLM-et húzzák még egy kicsit, hátha lesznek (nagyobb számban) távozók, de - úgy tűnik- nem a távozókra alapoznák a FFP tegisztrációkat...
A vezetőség kommunikációjából látszik, hogy megbékéltek a BLM eladással - látják, hogy kevés a TV jogok 25%-a!Pepp írta: ↑2022.07.18. 13:09:26Az is mai hír, hogy a második fogantyút is meghúzza a Barca. Ugyanúgy a 6th street lesz a vevő.
Ha ez a héten megvalósul, akkor Koundé-t és Azpit nagy valószínűséggel behúzzuk.
A BLM eladás is sínen van, mint harmadik húzás, ez pedig akkor is biztosítani fogja az új igazolások regisztrálását, ha nem sikerül senkit eladni.
Depay-ért a Tottenham hajt. Egyelőre nem akaródzik neki oda menni, de végszükség esetén szerintem vállalni fogja, ha itt 3. lesz a padon. Mégiscsak BL csapat. Egy 15-20M lehet a vége.
De Jongról sajnos az a hír járja, hogy csak a Bayernért hagyná el a Barcát, a ManU viszont úgy döntött, hogy vár rá. Hosszú még az a 6 hét, ami az ablakból hátra van.
Másokból sok pénzt nem lehet csinálni, de az FFP-t lehet csökkenteni.
Braithwaite kezdi belátni, hogy lefőtt a kávé, de a gyerekei miatt nem akar újra költözni, nyugdíjas szerződése van. Ha mégis hajlandó lenne menni, akkor talán 5M-t lehetne kapni érte.
Neto most dobta vissza a Celta ajánlatát. Umtiti és az ügynöke dolgozik az átigazoláson, de nincs igazán érte ajánlat. Ha ők ingyen mennének, már az is nagy dolog lenne, mert felszabadulna a bérkeretük.
Puig, Mingu szinte semmit nem befolyásol, mert alacsony a bérük és nem is érnek csak 1-3 M-t.
Pjanic a nagy kérdés, elvileg most kap egy második esélyt, de remélem csak eladásra építik fel. Neki is túl magas a bére és hosszú a szerződése, szóvalnagy teher...
Az is mai hír, hogy a második fogantyút is meghúzza a Barca. Ugyanúgy a 6th street lesz a vevő.