Twitter, Fabrizio Romano (kb 1 napja)Chino írta: ↑2022.07.18. 15:03:10Ezek az infok honnan vannak?FCBsteve írta: ↑2022.07.18. 14:27:58
A vezetőség kommunikációjából látszik, hogy megbékéltek a BLM eladással - látják, hogy kevés a TV jogok 25%-a!
De Jong is ment Amerikába, már nem sürgetik, Depay is eldöntheti, megy vagy marad (és akkor Xavi számít is rá)... És ő is kint van...
Talán a BLM-et húzzák még egy kicsit, hátha lesznek (nagyobb számban) távozók, de - úgy tűnik- nem a távozókra alapoznák a FFP tegisztrációkat...
Depayt szerintem kizárt, hogy megtartsák, főleg, hogy már a vezetőség és Xavi is beszélt vele. Nem olyannak ismerem Laportát, aki kb. szívjóságból itt tartana valakit és fizetne úgy, hogy jövőre ingyen mehet. Kb buknának rajta 15-20 milliót + az éves fizetése. És azért számít az FFP. Az hogy a BS és BLM részei eladásra kerülnek és van pénz igazolni, nem azt jelenti, hogy akkor minden szép és jó, nem kellenek a bevételek, inkább szórjuk ki az ablakon. Mellesleg ő az, akiért normális összeget is kaphatunk.
Ott van Fati + Torres és Dembélé (Xavi "emberei"), középre pedig Auba és Lewa.
Gondolom ő is szeretne azért játszani. Ráadásul, ha azt számolom, hogy eladjuk Puigot, Mingut, Netot, Braithet, Umtitit, Abdet még akkor is olyan 25 körül van a keret és még 2(3) igazolás tervben van.
Nem igazán tudom kit küldenének a lelátóra 7 minőségi támadó közül, hogy legyen helye a hollandnak? A frissen 50+ millió/fő-ért vásárolt triót vagy Dembélét, esetleg Fatit?
Barcelona board had new direct talk with Memphis Depay this week. Xavi counting on him in case he decides to stay - if not, club flexible on “low” transfer conditions.
Memphis would accept a potential transfer only to important club.
(szerk: írták Memphis topic alatt is)
Ha az utolsó 1-2 nap nyilatkozatait, eseményeit összegzed - FdJ, Depay kint vannak USA-ban, FdJ-t nem kell eladnunk nyilatkozat, fenti Depay beszélgetés, illetve mindenekelőtt a korábban eladni nem kívánt BLM eladásának napirendre kerülése - arra utalnak, hogy míg korábban meg akarták játékos eladásokkal oldani az FFP-t és megspórolni a BLM eladást, ezt feladni látszanak, akkor meg nem kell a "távozni kell" negatív kampány... Döntsön nyugodtan FdJ és Depay is...
Én ezt raktam össze a fentiekből...