jclayton írta: ↑2023.08.14. 23:10:59
Nem a Barca, az edzo sajatos stilusa. Legutobb epp Koeman eseteben (brusztolos, ivelgetos, egy-nullas), ami mondjuk jo messze volt attol, amit az ember elkepzel a csapat kapcsan, de szaz szazalekig tudatos es kovetkezetesen, az emberanyag kihasznalasa es menedzselese teren is vegigvitt dontes kovetkezmenye volt. Ennyi ido ellenere oszinten fogalmam sincs, hogy mi Xavi vizioja, de lehet, csak nem ertek hozza.
Egyetèrtek.
Számomra elképesztő mennyire szubjektíven lehet tekinteni a dolgokra szimpátia alapján. Ismètelten leírom, Xavi az egyik kedvenc játèkosom volt, Koeman pedig semmit nem jelent nekem. Az öreg Koeman ilyen Umtitikkel, Lengletekkel, Minguezaval, 18 èves gyerekekkel ès ugye persze Messivel no meg a mindenki által elüldözèsre váró Griezmannal kupát nyert, ahol Messinek volt 2 gólja a sorozatban, ebből egy már vezetèskor a döntőben. Illetve volt 20+ veretlen meccse az 352/532-vel.
Na arra a keretre lehetett mondani, hogy gyenge volt, de felismerhető volt mit akart játszani. Persze, tudom ott volt Messi. Szerintem Messi kiemelkedő formájában is rèszt játszott, mert rájött, hogy nem vesz rèszt a csapatvèdekezèsben, 532-ben feltolta csúcsèknek, vèdekezèsben ő volt legelől, támadásban visszalèpett irányítani. Pedri is neki köszönte a Golden Boy díjat, a vezetősèg pedig Pedri formáját, mert nyilatkozatuk szerint kölcsön akarták adni.
https://www.transfermarkt.com/fc-barcel ... on_id/2020
Ha már gyenge keret:
èrdemes megnèzni Depay meccsdöntő 30 mèteres gólját. Persze magas volt a fű, meg amúgy sem volt itt jó, meg az hiányzik aki nincs itt. Szerintem pedig egymaga többet èr, mint Lewan kívül az összes támadónk együtt. De legalább nyertünk rajta 3 milliót, hiszen ingyen jött, lemondott a fizetèse egy rèszèről, ès így annyit keresett, mint Roberto.
Nekem tènyleg nincsenek nagy elvárásaim, mèg ha úgy is gondolom, egy jobb edzővel, simán bejárhatnánk az idei Inter útját. Elèg lenne a BL 16/8 ès versenyben lenni a bajnoki/kupa győzelemèrt, ès szeretnèk a kerethez mèrhető játèkot, nem impotens 0-0, 1-0, 0-1-eket látni, főleg nem a mèlyen a megszokott színvonal alatt lèvő La Ligában, vagy tisztes helytállást a BL-ben, ahol versenykèpesek tudunk lenni hasonló játèkerőt kèpviselő vagy netán gyengèbb csapatok ellen. Ezzel a játèkkal mèg kiemeltkènt sem biztos a továbbjutás egy Benfica/Dortmund/Lipcse/Newcastle/Milan "másodvonalas" csapatok ellen, akiktől a vèlemènyem szerint jóval erősebb a keretünk.