Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért kéne befejezni, hogy a mindenkori edző látványosan mellőzi az előszezon során, aki nem tetszik és még millió cikkben fejtegetik, hogyan kéne valakinek távozni. Araujo esetén, ha nem csinálunk ilyeneket, akkor simán lehetett volna másfélszer ekkora az eladási ár, elég jó szezonja volt a Las Palmasnál.
Az a 10 millió több mint korrekt ár, főleg, hogy 4 millióért vettük, ráadásul tudják, hogy Flick nem számít rá.vg99 írta: ↑2024.08.10. 16:32:15Azért J Araujo 10 millióért jó deal.
Kb az angoloknak és sz araboknak lehet eladni csak túlárazva vkit. Néha sikerül.
Todibon is keresünk.
Kár, hogy Garcia nem kell egy 10-15ért a Gironanak.
A drága fizus játékosok (Fati, Lenglet, Inigo) lesz kemény dió.
Roque vagy Torres gondolom esélytelen végleg, pénzért.
Pedrinek lesz nehéz a csapatba kerülés.
Istenem… EG aki nagycsapatban eddig kapufa volt. Csak Faye-t ne bohóckodjuk el, fiatal ígéret, ott a jövő, tök bíztatóan focizott a madrid ellen is.
Szerintem is várjuk ki a végét. Én eladnám bármelyiket Laporte-ért.
Én amúgy nem vagyok meggyőződve, hogy akkora balfogás lenne. Amikor itt játszott azért még 21 éves volt, teljesen rutintalan és sokszor egy Piqué vagy Lenglet volt mellette. Azóta pedig a Gironában egy remek szezont hozott le, a válogatottban is az olimpián ő volt a legjobb, legstabilabb belső védő a csapatban.
Minimálisan keres kevesebbet nálunk egy olyan 24 éves játékos, aki a felsorolt címeit nagymértékben kerettagként érte el, amire még a nem húzóember kijelentés is erős, szemben egy olyan 32 éves játékossal a Real Madridból, aki ugyanezen címeket (angol bajnok kivétellel) döntően kezdőként a magáénak tudhatja, néhány (megszámolni sem tudom) BL címmel kiegészülve.
Aki egyszer megtapasztalja, hogy milyen velünk üzletet kötni, az örök hűséget is fogad nekünk.
Azért túlzásokba sem érdemes szerintem esni. Értem én, hogy hosszú ideje játszik gyengén Barcelonában, de azért azt ne játszuk el, hogy Ferran egy ismeretlen gyerek. Azért egy angol, spanyol és európa bajnok srácról beszélünk, még ha nem is húzóemberként. Igaz, ezeket a címeket lehet sorolni Carvajalnál is, de azért egyezzünk meg abban, hogy ő sem a legélesebb kés Madridban. Nem ő volt az aki miatt sorra nyertek mindent. A kirakós hasznos darabja, de láttam én elég sok madridistát szidni őt, és a lecserélését várni.
Az lehet, csak esze ágában nincs Szaúd-Arábiába menni. Meg tudom érteni.
Akkor nincs előrébb, ha elmegy máshova néhány millióért. Itt két év alatt bezsebelhet 24 millát, ennyit nem fog megkeresni máshol összesen sem.
Ha ennyire a pénz érdekelné akkor elmenne a szaúdiakhoz, ahol kétszer ennyit keresne és még játszana is. Elvileg azért akar maradni, mert Európában akar játszani, ezért maradt a Spurs-ben és a Villában is.gránit írta: ↑2024.08.09. 15:46:41Így van.
Lenglet esetében ez nem biztos, hogy működne. Ő itt nagyon sokat keres, évi 12 millió eurót. Más európai klubban pár milliót kapna csak, ezzel szemben a még két hátralevő barcelonai évével 24 milliót kaszálhat. 29 éves, 24 milliót más európai klubokban nem keresne meg a még hátralevő éveiben. Így neki az is megéri, ha megkapja a 24 milliót a Barcelonától, és 2026-ban, 31 évesen visszavonul. Ha csak a pénz érdekli, akkor ezzel meggyőzni nem tudjuk. Ő nehéz eset, mert ő nem kelendő. Másokkal viszont, akik más európai klubokban is sokat kereshetnének, ezt könnyen el lehetne ezt játszani.
.....annyira különböző polcokon van a két srác, hogy méltatlan még a fizetés összehasonlítása kérdésnek a felvetése is....
Na hát ő aztán még nagyon kellene ide. Pont egy madridista Madrid nevelés kell nekünk balhátvéd cserének.
Azért itt álljunk meg egy szóra. Maradva a capology-nál, Ferran nem keres többet mint Carvajal, sőt, minimálisan kevesebbet keres, ha jól látom.El Sie7e írta: ↑2024.08.09. 15:59:29Simán lepörgeti a pénzért. Most nézem, hogy ő is meg Ferran is többet keres mint Carvajal. Nem gyenge. Nálunk is voltak ilyen pénznyelők. Az se semmi, hogy Lewa meg De Jong többet keres mint Mbappé. De Gündogan is majdnem annyit keres mint Vini. De Jongnak, hogy lett ekkora a fizetése? Az Ajaxban nagyon penge volt sajnáltam is, hogy ide igazolt, de a Barcelonában valahogy sose teljesedett ki.
Na, vele már el lehetett volna játszani a nem regisztrálós történetet. Lenglet-vel ellentétben ő máshol is megkereshetne egy tizest.