Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért túlzásokba sem érdemes szerintem esni. Értem én, hogy hosszú ideje játszik gyengén Barcelonában, de azért azt ne játszuk el, hogy Ferran egy ismeretlen gyerek. Azért egy angol, spanyol és európa bajnok srácról beszélünk, még ha nem is húzóemberként. Igaz, ezeket a címeket lehet sorolni Carvajalnál is, de azért egyezzünk meg abban, hogy ő sem a legélesebb kés Madridban. Nem ő volt az aki miatt sorra nyertek mindent. A kirakós hasznos darabja, de láttam én elég sok madridistát szidni őt, és a lecserélését várni.
Az lehet, csak esze ágában nincs Szaúd-Arábiába menni. Meg tudom érteni.
Akkor nincs előrébb, ha elmegy máshova néhány millióért. Itt két év alatt bezsebelhet 24 millát, ennyit nem fog megkeresni máshol összesen sem.
Ha ennyire a pénz érdekelné akkor elmenne a szaúdiakhoz, ahol kétszer ennyit keresne és még játszana is. Elvileg azért akar maradni, mert Európában akar játszani, ezért maradt a Spurs-ben és a Villában is.gránit írta: ↑2024.08.09. 15:46:41Így van.
Lenglet esetében ez nem biztos, hogy működne. Ő itt nagyon sokat keres, évi 12 millió eurót. Más európai klubban pár milliót kapna csak, ezzel szemben a még két hátralevő barcelonai évével 24 milliót kaszálhat. 29 éves, 24 milliót más európai klubokban nem keresne meg a még hátralevő éveiben. Így neki az is megéri, ha megkapja a 24 milliót a Barcelonától, és 2026-ban, 31 évesen visszavonul. Ha csak a pénz érdekli, akkor ezzel meggyőzni nem tudjuk. Ő nehéz eset, mert ő nem kelendő. Másokkal viszont, akik más európai klubokban is sokat kereshetnének, ezt könnyen el lehetne ezt játszani.
.....annyira különböző polcokon van a két srác, hogy méltatlan még a fizetés összehasonlítása kérdésnek a felvetése is....
Na hát ő aztán még nagyon kellene ide. Pont egy madridista Madrid nevelés kell nekünk balhátvéd cserének.
Azért itt álljunk meg egy szóra. Maradva a capology-nál, Ferran nem keres többet mint Carvajal, sőt, minimálisan kevesebbet keres, ha jól látom.El Sie7e írta: ↑2024.08.09. 15:59:29Simán lepörgeti a pénzért. Most nézem, hogy ő is meg Ferran is többet keres mint Carvajal. Nem gyenge. Nálunk is voltak ilyen pénznyelők. Az se semmi, hogy Lewa meg De Jong többet keres mint Mbappé. De Gündogan is majdnem annyit keres mint Vini. De Jongnak, hogy lett ekkora a fizetése? Az Ajaxban nagyon penge volt sajnáltam is, hogy ide igazolt, de a Barcelonában valahogy sose teljesedett ki.
Na, vele már el lehetett volna játszani a nem regisztrálós történetet. Lenglet-vel ellentétben ő máshol is megkereshetne egy tizest.
Kivéve, ha nem érdekli. Pl. Song egyszer lenyilatkozta, hogy azonnal elfogadta a Barca ajánlatát, amikor megtudta, hogy háromszor annyit fog keresni, mert az Arsenalban, és az sem érdekelte volna, ha egy percet sem játszik.gránit írta: ↑2024.08.09. 15:35:27
Ó, dehogy. Hányszor írtam már, hogy nem regisztrálással könnyedén elérhetjük, amit akarunk. Rövidtávon a játékos így is megkapja a bért a klubtól, hiszen szerződése van. De ha nem játszik, hosszú távon rosszul jár, mert a következő nyáron 0 játékperccel senkinek nem fog kelleni.
Így van.Peter írta: ↑2024.08.09. 15:43:55Simán kinézem a srácból, hogy mosolyogva nézné a lelátóról is a meccseket. Nem tudom meddig van szerződése, de benne van, hogy kitölti nálunk és elmegy golfozni.gránit írta: ↑2024.08.09. 15:35:27Ó, dehogy. Hányszor írtam már, hogy nem regisztrálással könnyedén elérhetjük, amit akarunk. Rövidtávon a játékos így is megkapja a bért a klubtól, hiszen szerződése van. De ha nem játszik, hosszú távon rosszul jár, mert a következő nyáron 0 játékperccel senkinek nem fog kelleni.
Simán kinézem a srácból, hogy mosolyogva nézné a lelátóról is a meccseket. Nem tudom meddig van szerződése, de benne van, hogy kitölti nálunk és elmegy golfozni.gránit írta: ↑2024.08.09. 15:35:27Ó, dehogy. Hányszor írtam már, hogy nem regisztrálással könnyedén elérhetjük, amit akarunk. Rövidtávon a játékos így is megkapja a bért a klubtól, hiszen szerződése van. De ha nem játszik, hosszú távon rosszul jár, mert a következő nyáron 0 játékperccel senkinek nem fog kelleni.
Ó, dehogy. Hányszor írtam már, hogy nem regisztrálással könnyedén elérhetjük, amit akarunk. Rövidtávon a játékos így is megkapja a bért a klubtól, hiszen szerződése van. De ha nem játszik, hosszú távon rosszul jár, mert a következő nyáron 0 játékperccel senkinek nem fog kelleni.
Olmo pénzéből pont meg lehetett volna csinálni az igazolásokat a hiányposztokra. Bár ha azt nézünk középen se állunk valami jól van Fermin és Gündi aki biztos. Szóval lehet hogy szükség volt rá.Chino írta: ↑2024.08.09. 15:01:37Ebből látszik, hogy ezek az igazolások nem mennek egyről a kettőre. Artetának elvileg az első számú célpontja, már kb. egy hónapja írják, hogy vinni akarják az angolok és még most is távol állnak a megegyezéstől. Sőt, két napja a Mundo még arról írt, hogy a maradására van a legnagyobb esély.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.08. 23:05:29Fabrizio Romano
Arsenal remain in active talks to complete Mikel Merino deal, more steps to follow.
Merino has agreed on personal terms with Arsenal, clubs keep working on deal structure/payment terms; fee over €25m.
Atlético and Barça, already informed of Merino’s desire to join
Akkor Merino ennyi volt, nagy kár, hogy nem hoztuk ennyiért.
Mi pedig, ha két hét alatt nem igazoljuk le XY játékost, (ráadásul csak most lépünk be az 1:1-be, míg az Arsenalnak semmi anyagi problémái nincsenek) már palotaforradalom van.
Dani Rodriguezzel megvan a megállapodás, 2027-ig hosszabbított, most már hivatalosan az Atletic játékosa.
Nico nem utazott el Németországba a csapattal . Hogy ez jelent-e valamit vagy sem azt döntse el mindenki magában, de ha igaz, hogy ha Laporta visszatér az USA-ból és kicsit komolyabban odateszi magát, hogy a Barca nem fog örökké várni rá, annak bármi lesz a vége rosszul nem sülhet el. Legalább lezáródik ez a szappanopera és tényleg világosabb lesz, hogy igazolunk/igazolhatunk-e még.
Ez a Lenglet-ügy amúgy csak nekem tűnik ellentmondásosnak és a megoldás viszonylag egyszerűnek. A szaúdiakhoz nem akar menni, mert Európában akar játszani, hiába kapna rengeteg pénzt. Hiába van kérője, innen nem akar elmenni mert kevés pénzt kapna. Ha azt mondják neki, hogy maradhatsz, de nem regisztrálunk, akkor lépésre lehetne "kényszeríteni". Európában így nem fog játszani. Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Ebből látszik, hogy ezek az igazolások nem mennek egyről a kettőre. Artetának elvileg az első számú célpontja, már kb. egy hónapja írják, hogy vinni akarják az angolok és még most is távol állnak a megegyezéstől. Sőt, két napja a Mundo még arról írt, hogy a maradására van a legnagyobb esély.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.08. 23:05:29Fabrizio Romano
Arsenal remain in active talks to complete Mikel Merino deal, more steps to follow.
Merino has agreed on personal terms with Arsenal, clubs keep working on deal structure/payment terms; fee over €25m.
Atlético and Barça, already informed of Merino’s desire to join
Akkor Merino ennyi volt, nagy kár, hogy nem hoztuk ennyiért.
Tudtommal nincs. 25-ért ment.
Hova utaznak ezek 1 héttel a liga kezdés előtt?