Troym írta: ↑2024.08.12. 12:37:16
Akadjunk már le a fizukról. Itt a srác, aki motivált és jó formában van (állítólag és Flick szerint) Megsérül 3 hétre (nem a térde, amivel gond van) és rögtön mehet, mert 2 éve volt nagyobb sérülése? És ha veseköve lenne? Vakbélgyulladása? Minden játékosnak van 2-3 db ilyen olyan pár hetes sérülése szezononként.
Hasznos, vagy nem szakmailag? Ennyi a kérdés, a többi mókusvakítás.
Ferran meg remélem csak labdákat szed, sok egyéb haszna nincs. 3 éve!!!! gödörben van és előtte is érthetetlen minek hoztuk a részletfizetésen kívül semmi nem szólt mellette.
De sérülés alapon, akkor kuka Pedrinek, Baldenak, Gavinak, Araujonak, Christensennek, Frenkienek, Stegennek, Inigonak,Olmonak.
Valakinek viszont csak pályára kéne lépnie.
A Brightonba se lett sem alapember, még csak állandó csere sem, főként azért, mert ott is volt egy 3 hónapos sérülése (de lehet 2 ilyen alkalom is volt, nem emlékszem). Az hogy a régi sérülése újul ki, vagy veseköve van, abból a szempontból lényegtelen, hogy nem lehet majd rá számítani, foglal egy helyet a keretben, ha regisztrálva van akkor meg nyilván az FFP-ben is.
Nekem speciel semmi bajom vele, de full ugyanaz, mint ami volt Dembelé. Most jobb combizomhúzódás, most bal, most kimegy a bokája, most a térde stb. Mindig van valami kínja. És igen jól mondod, Pedri, Araujo, Christensen ugyanaz a kategória. Remek játékosok, akik képtelenek 3 hónapot játszani probléma nélkül. Lehet védeni őket, de a tények ezek.
És igen, valakinek pályára kell lépnie, nem véletlen, hogy tavaly volt egy 19 fős keretünk, abból volt 2 db 16 éves, meg 5 ember, aki az orvosi szobában rotálta egymást. Hozzájuk tesszük most Fatit még, mert bizonyítani akar. (És Olmot, aki szintén sűrűn sérült.) Az szerintem kevés, de legyen így. Megeszem a kalapomat ha Fati itt marad és lesz 20 meccsnél többje, az is majd arról fog szólni, hogy egyik sérülésből visszajön, hogy formába lendüljön.
Nico ügy: Szerintem az történt, hogy őt akartuk, már télen is. Majdnem idejött, de meggondolta magát, ezért kellett Olmo ( az EB-ig Olmo szóba se jött, nálam elég egyértelmű, hogy ő lett a B terv, hogy annak jó-e, majd kiderül). Innentől minden további Nico hír, meg hogy majd Laporta tárgyal vele, csak újságírói túlzás, ugyanez a kategória Leao és társai, akik szintén szóba se jöttek eddig. Augusztus 12 van, igazolni még lehet, de gyakorlatilag kezdődik a szezon a héten. Én azt gondolom, hogy 1-2 távozónk még lesz, és valahonnan érkezni fog egy vkp, aki fogalmam nincs ki lesz, mert az összes korábbi jelölt vagy marad a helyén, vagy elkelt. Ráadásul én azt gondolom hogy nincs már 40-50 millió senkire. Szóval valami kölcsön/ingyen érkezőre számítok.