Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A válogatottban mindenki össze-vissza rohangált fejetlen birkaként, ne vonj le ebből semmit. A Liverpoolban sokkal jobb volt befelé húzódva. Mindkét posztra jó igazolás lenne, bár védekezni annyira nem tud, de nem tudom, van-e jobb rúgótechnika, mint az övé. Csatársortól hátrafelé biztosan nincs.
Fati ügyet én se értem, mert pont most jött egy vagon hír, hogy mennyire jó formában van, számolnak vele stb, majd megsérül 3 hétre és rögtön mehet, amerre lát. Emberi bánásmód 0.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.12. 08:16:06Deco has asked Ansu Fati to look for a new team. Ansu Fati fell out of Barça’s plans. - Matteo Moretto
Aki érti, tegye fel a kezét. Oké ha Nico érkezne rendben, de eddig meg kiállt mellette a német. Ő egyébként még mindig sérült, mit lehet róla tudni? Edzés képeken sem láttam.
Fabrizio Romano
Exclusive story on João Félix and Chelsea as part of the conversations with Atlético Madrid… 100% confirmed.
Club to club talks ongoing and with his agent Jorge Mendes too.
Ez viszont elég nagy kár lenne..![]()
Nem feltétlen kulcskérdés akkor, ha a középpályának enélkül is van megfelelő stabilitása, tartása, ellenálló a gyors átmenetek, a magas letámadás és komoly nyomás ellenében valamint rendelkezik ilyen esetekben is magabiztos labdatartó képességgel.
Főleg úgy, hogy júliusban még azt nyilatkozta, hogy szükség van védekező középpályásra.
Csak köztünk szólva, én még mindíg nem akarom ezt elhinni.
Nem akar oda új igazolást, jó neki a jelenlegi felhozatal:
Most olvasom. Remélem ez már a végleges opció. Azért megvárom a Here we go-t
Ahogy olvastam, ez még távolról sem megerősített hír, ha így van, szerintem az 1:1-be lépés volt a kulcs ehhez. Azóta indultak be igazán a dolgok az igazolások terén.
Araujo nem hiszem hogy befektetésnek jött bár 4 millióért simán megérte. Szerintem neki Flick lett a "veszte". Látványosan nem számolt vele, még ha a klub kezdettől fogva eladásra szánta, akkor is megérte volna párszor betenni, sőt az árának is jobbat tett volna.bence0330 írta: ↑2024.08.11. 10:03:00Emersonnal kezdődött ugye, ha jól rémlik pár hét alatt adtuk el. Lehet hogy ezek kalkulált bizniszek, "befektetések", nála meg Araujonál eléggé bejöttek anyagilag. Roque szerintem nem ez a kategória.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.11. 10:00:09Jó döntés az eladás, ennyiért pláne, de őszintén magyarázza el nekem valaki ezeket a transzfereket? Araujo, Roque.. nagy dirrel-durral leigazoljuk őket aztán kb. az első jöttmentnek próbáljuk elsózni.
Szerintem is befektetések. Ráadásul elvárják tőlünk minden nyáron, hogy adjunk el játékosokat. Hová? Ha nem lennének a Masiasok, Lenne vagy 12 felnőtt játékosunk, benne a B-be érkező Araujo és Pedri, valamint az ingyen érkezők, mint Gündogan, Christensen, Inigo.
Emersonnal kezdődött ugye, ha jól rémlik pár hét alatt adtuk el. Lehet hogy ezek kalkulált bizniszek, "befektetések", nála meg Araujonál eléggé bejöttek anyagilag. Roque szerintem nem ez a kategória.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.11. 10:00:09Jó döntés az eladás, ennyiért pláne, de őszintén magyarázza el nekem valaki ezeket a transzfereket? Araujo, Roque.. nagy dirrel-durral leigazoljuk őket aztán kb. az első jöttmentnek próbáljuk elsózni.