Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerény véleményem szerint ilyen nincs, nem lehet. Egyrészt, ha sikerül eladni és bármiféle pénz jön belőle, akkor annak szerepelni kell mind bevétel. Másrészt hosszú ideje arról cikkeznek, hogy a kiadási oldalt terheli a régiek fizetés. Lehet, ha rosszul emlékszem, de úgy rémlik egyszer erről még talán Tebas is nyilatkozott. Akkor az se számíthatna bele.Troym írta: ↑2024.08.12. 12:37:16MARCA:
Vitor Roque did not impress Hansi Flick on the US tour, hence the club has decided to let him leave either permanently or on a loan deal. His departure will not help with FFP because he is currently not registered.
Ezt csak itthagyom. Sem Roque, sem Fati, sem Lenglet, sem egyetlen visszatérő kölcsönjátékos eladása nem segít FFP oldalon, mert egyikük sincs regisztrálva ma sem.
Tehát aki nincs regisztrálva, az nem számít bele az FFP-be? Ez nekem új. Akkor nagyon egyszerű a megoldás, a ballasztokat nem kell regisztrálni vagy töröltetni kell a regisztrációjukat. Már ha ez számít valamit, mert ahogy azt a tapasztalatok mutatják, teljesen pofára megy minden a Ligánál, nem a számok döntik el, hogy ki meddig nyújtózkodhat.Troym írta: ↑2024.08.12. 12:37:16MARCA:
Vitor Roque did not impress Hansi Flick on the US tour, hence the club has decided to let him leave either permanently or on a loan deal. His departure will not help with FFP because he is currently not registered.
Ezt csak itthagyom. Sem Roque, sem Fati, sem Lenglet, sem egyetlen visszatérő kölcsönjátékos eladása nem segít FFP oldalon, mert egyikük sincs regisztrálva ma sem.
Akadjunk már le a fizukról. Itt a srác, aki motivált és jó formában van (állítólag és Flick szerint) Megsérül 3 hétre (nem a térde, amivel gond van) és rögtön mehet, mert 2 éve volt nagyobb sérülése? És ha veseköve lenne? Vakbélgyulladása? Minden játékosnak van 2-3 db ilyen olyan pár hetes sérülése szezononként.
If Nico comes, Ferran will most likely have to leave. - Gerard Romerobence0330 írta: ↑2024.08.12. 10:26:31Gondolom pont ezért. Mert nem tudta egyszer sem megnézni, és ahhoz túl bizonytalan. Másrészt meg a mellékelt ábra mutatta, hogy kb bármibe lesérül már. Nem lehet rá alapozni sajnos. Nekem mindegy amúgy, felőlem maradhat is meg mehet is, ugyanaz, mint Pedri, ha itt van, akkor is úgy számolom, hogy jórészt nem lesz itt. Viszont ehhez Fatinak kicsit túl nagy a fizuja. Ehhez nyilván Pedrinek is, de kevésbé.
Balra ott lesz Nico(?), Olmo, Ferrán, és Pau is, ha épp úgy van.
Gondolom pont ezért. Mert nem tudta egyszer sem megnézni, és ahhoz túl bizonytalan. Másrészt meg a mellékelt ábra mutatta, hogy kb bármibe lesérül már. Nem lehet rá alapozni sajnos. Nekem mindegy amúgy, felőlem maradhat is meg mehet is, ugyanaz, mint Pedri, ha itt van, akkor is úgy számolom, hogy jórészt nem lesz itt. Viszont ehhez Fatinak kicsit túl nagy a fizuja. Ehhez nyilván Pedrinek is, de kevésbé.Troym írta: ↑2024.08.12. 08:39:34Fati ügyet én se értem, mert pont most jött egy vagon hír, hogy mennyire jó formában van, számolnak vele stb, majd megsérül 3 hétre és rögtön mehet, amerre lát. Emberi bánásmód 0.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.12. 08:16:06Deco has asked Ansu Fati to look for a new team. Ansu Fati fell out of Barça’s plans. - Matteo Moretto
Aki érti, tegye fel a kezét. Oké ha Nico érkezne rendben, de eddig meg kiállt mellette a német. Ő egyébként még mindig sérült, mit lehet róla tudni? Edzés képeken sem láttam.
Sok víz lefolyt már a dunán Fati életében, de azért ez a kommunikáció ez bicskanyitogató, Flick odáig volt érte mennyire motivált és jó formának örvend, majd szerencsétlen lesérül, egy percet sem kap, most meg mehet.. egykor rajta volt a 10-es mez, legalább ezért megérne egy esélyt. Nico saga meg hosszabb mint volt Neymar visszatérése, vártuk-vártuk aztán semmi.Troym írta: ↑2024.08.12. 08:39:34Fati ügyet én se értem, mert pont most jött egy vagon hír, hogy mennyire jó formában van, számolnak vele stb, majd megsérül 3 hétre és rögtön mehet, amerre lát. Emberi bánásmód 0.
Inkább azt tudnám elképzelni, hogy egy nem szakmai kérdés, egyszerűen nincs pénz Nicora, aki lehet Last Minute meggondolta magát, csak addigra jött Olmo és most megy a fejvakarás, hogy miből fizessék és regisztrálják Nicot.
A válogatottban mindenki össze-vissza rohangált fejetlen birkaként, ne vonj le ebből semmit. A Liverpoolban sokkal jobb volt befelé húzódva. Mindkét posztra jó igazolás lenne, bár védekezni annyira nem tud, de nem tudom, van-e jobb rúgótechnika, mint az övé. Csatársortól hátrafelé biztosan nincs.
Fati ügyet én se értem, mert pont most jött egy vagon hír, hogy mennyire jó formában van, számolnak vele stb, majd megsérül 3 hétre és rögtön mehet, amerre lát. Emberi bánásmód 0.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.12. 08:16:06Deco has asked Ansu Fati to look for a new team. Ansu Fati fell out of Barça’s plans. - Matteo Moretto
Aki érti, tegye fel a kezét. Oké ha Nico érkezne rendben, de eddig meg kiállt mellette a német. Ő egyébként még mindig sérült, mit lehet róla tudni? Edzés képeken sem láttam.
Fabrizio Romano
Exclusive story on João Félix and Chelsea as part of the conversations with Atlético Madrid… 100% confirmed.
Club to club talks ongoing and with his agent Jorge Mendes too.
Ez viszont elég nagy kár lenne..![]()
Nem feltétlen kulcskérdés akkor, ha a középpályának enélkül is van megfelelő stabilitása, tartása, ellenálló a gyors átmenetek, a magas letámadás és komoly nyomás ellenében valamint rendelkezik ilyen esetekben is magabiztos labdatartó képességgel.
Főleg úgy, hogy júliusban még azt nyilatkozta, hogy szükség van védekező középpályásra.
Csak köztünk szólva, én még mindíg nem akarom ezt elhinni.
Nem akar oda új igazolást, jó neki a jelenlegi felhozatal: