Érkező még biztosan lesz szerintem. Chiesára szerintem nagyon komoly esély van, őt nagyon valószínűnek tartom. Az árával sem lenne gond, mert a Juve nem elsősorban az eladási árat tartja szem előtt, hanem, hogy biztosan szabaduljon tőle és további érdeklődő is a Serie A-ból van, amit nyilván nem akarnak és a játékosnak is a Barca a prioritása, a fizuját is lecsökkentené nettó 4 millióra.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.23. 10:26:40Nyugi, meg fogják oldani, és lesz még érkező. Mégegyszer nem merik szerintem megkockáztatni (Koeman 2. éve)a korai BL kiesést, igaz nincsenek csoportok, de több tízmilliótól eshetünk el, és a szponzori pénzeknek sem tesz jót. Ez tényleg pénzügyi egyensúly megtermtése, sajnos sokak beáldozásával. Emellett szerintem a La Ligának sem tenne jót, lassan előz az olasz, német bajnokság.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.23. 10:10:22
Olmo elég sanszos a 2. fordulót is kihagyja, csak tudnám hova akarunk még igazolni, ha regisztrálni sem tudunk.
Mondjuk az érhetetlen, hogy nem fér bele Olmo, Gündogan 18, Roque 3, Faye valami apró bérébe, emellett ha jól emlékszem befolyt 10 Araujoért azóta. Szerintem inkább az a probléma, hogy Gündogan, Faye, Roque még nem hivatalos.
Garcia ha tényleg távozik, akkor becsülendő, amikor senki nem akar. Ha 15-öt kapunk érte, az szerintem nem rossz üzlet, és így Christensen maradhat, akit sokkal jobb játékosnak tartok. Ha Lenglet sikerül elpasszolni, azért remélem egy thetséges védő van az utánpótlásban, mert elvileg Mbacke is mehet, ha jó ajánlat érkezik.
Remélem Cancelo jön vissza, én úgy Gondolom, Flicknek támadni tudó jhv-re van szüksége, és Kounde mehet vissza középre (egy új Balde sérülésig)
Ferran példát vehetne Garciától, ha menne 25-30 ért, szerintem jöhetne egy minőségi bal szélső is.
60+Ferran=Leaó?ez lenne az év üzlete
Amiket írtál, a játékosok bérének csökkenéséről sajnos nem így van . Valahogy úgy számolják, hogy a távozó játékosnak 5 %-feletti bérnek kell lennie a csapat bértömegéhez képest és a 80%-a szabadul fel FFP szempontjából. Úgyhogy Gündogan távozásával is csak kb. 14 millió lesz szabad. Roque és Fayé semmit nem befolyásol. Legalábbis valami hasonló, lehet hogy valaki pontosabban tudja.
Ami Fayét illeti, szerintem baromi jó üzletet csináltunk. Nemcsak, hogy több mint 10 milliót keretünk rajta egy év alatt, ha klasszis játékossá válik relatíve olcsón lehet egy magas szintű védőnk, de meglehet, hogy nincs is olyan nagy szükségünk rá (vagy éppen pénzünk) nem kevés pénz ütheti a markunkat. Látjuk milyen pénzekért kelnek el franciaországból védők. Idén Todibo 40(?), Yoro 62 stb.(anno Umtiti 25 milliója is ajándék volt) Kár, hogy az előbbi kölcsönbe és kötelező vételi opcióval ment, így idén még nem látunk belőle pénzt.
És 12 millió +2 nagyon előnyös opció szerintem baromi jó üzlet, én max arra gondoltam, hogy lesz 9 millió és valami 50 milliós visszavásárlási opció, vagy 10%-os továbbértékesítés. Ha sok mindenért szídjük a vezetőséget, most megérdelnek egy dicséretet.
Közben Mbackét is sikerült leigazolni. A kölcsönszerződésben szereplő 4 millió helyett 2 millióért, ráadásul már be is jelentkeztek érte csapatok 8-9 milliós áron.
A Pubill projekt lecsengett és Cancelot veszik újra elő. Még mindig hozzánk akar jönni. Nagyon jól érezte magát, szeretett itt lenni, továbbra is kitart a klub mellett, ráadásul még fiatalnak érzi magát, hogy elmenjen levezetni.
Deco is nagyon rá van kattanva a portugálra, folyamatosan tartják a kapcsolatot Mendes-el a Cityvel. Innen nézve maga a játékos van a legjobb helyzetben, mert kivárhat az utolsó pillanatig. A Citynek muszáj szabadulnia tőle és ha mégis úgy alakul, hogy nem tudjuk elhozni még ugorhat az Al-Hilalba. Nagyon remélem, hogy sikerül majd elhozni. A vezetőség és Flick szerinte még két igazolás a prioritás. Az első a balszélső utána a jh.
Christensen úgy tűnik maradni fog, a távozása inkább csak pletyka volt. A játékos is mindenképp Barcelonában akar maradni és a klub sem akar szabadulni tőle. Legalább az egybehangzó legfrissebb spanyol források szerint.