Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2024.08.22. 22:51:48

gránit írta:
2024.08.22. 22:35:50
Bestbarca írta:
2024.08.22. 22:09:08
Faye: tehetséges de hova, tele vagyunk középső védőkkel.
Tele vagyunk olyan titánokkal, mint Eric Garcia vagy Lenglet. A BL-ben meg sokszor megtapasztaltuk már, hogy minden lánc csak olyan erős, amilyen a leggyengébb láncszeme.
Bestbarca írta:
Védekező középpályás, Flick elég hamar kijelentette hogy neki nem kell.
Pontosabban, megmondták neki, hogy mondja ezt. A nyár korábbi szakaszában még ennek az ellenkezőjét mondta.
FcBarcelona1 írta:
2024.08.22. 19:39:03
Én Ferrant adnám el inkább, valahogy megértetni vele, hogy Lewy, Raphinha, Yamal, Fati, Pau, Chiesa?, szertáros is előtte van a sorban.
Fatival pedig megegyezni egy új szerződésben, csökkentéssel, és maradhat cserének.
Az a baj, hogy Ferrannak senki más nem fog évi 10 milliós fizut adni. Jó neki itt, ezt el is mondta.

Fati meg miért egyezne bele új szerződésbe? 14 misit keres itt évente. Neki is nagyon jó itt.
Vkp: lehet de ez csak feltételezés. Mivan ha látta az első edzések után a megoldást.
Nem hinném hogyha neki mindenképp kell vkp akkor valakit ne intéztünk volna.

Center védők: Araujo, Kounde, Cubarsi, Christensen, Inigo Martinez, akár Eric Garcia
Hova még védő. Mostani helyzetünkben hova többet? Tudom Araujo nem lesz sokáig, de ki kell húzni. Faye-val se lennénk sokkal beljebb nem egy Ruben Dias. A jó védelem nem csak egy egyének kérdése.

Ferran: igen sok a fizuja de meglátjuk Flick mire megy vele.
Fati: szerintem ők bizonyítani is akar, helyrehozni a karrierjét. Persze jó a fizu nem kapkod...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.08.22. 22:35:50

Bestbarca írta:
Faye: tehetséges de hova, tele vagyunk középső védőkkel.
Tele vagyunk olyan titánokkal, mint Eric Garcia vagy Lenglet. A BL-ben meg sokszor megtapasztaltuk már, hogy minden lánc csak olyan erős, amilyen a leggyengébb láncszeme.
Bestbarca írta:
Védekező középpályás, Flick elég hamar kijelentette hogy neki nem kell.
Pontosabban, megmondták neki, hogy mondja ezt. A nyár korábbi szakaszában még ennek az ellenkezőjét mondta.
FcBarcelona1 írta:
Én Ferrant adnám el inkább, valahogy megértetni vele, hogy Lewy, Raphinha, Yamal, Fati, Pau, Chiesa?, szertáros is előtte van a sorban.
Fatival pedig megegyezni egy új szerződésben, csökkentéssel, és maradhat cserének.
Az a baj, hogy Ferrannak senki más nem fog évi 10 milliós fizut adni. Jó neki itt, ezt el is mondta.

Fati meg miért egyezne bele új szerződésbe? 14 misit keres itt évente. Neki is nagyon jó itt.
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.22. 22:17:37

Ez a Faye biznisz egész rendben van, olyan gyerekről beszélünk, akinek nulla elsőosztálybeli meccse van.
Szenegál, horvát 2, spanyol 3.
Én is megnéztem volna élesben, de 35 misi nem egy vészes összeg.

Chiesa-t meg annyira nem követem, 9 misi nem kéne hogy nagy kockázatot jelentsen, főleg ha tud a baloson is játszani. Az mondjuk gyanús, hogy a Juve ennyire szabadulni akar tőle, és nem is állnak sorba a jelentkezők.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Bestbarca
Entrenador del Barça

Sziasztok,

Kardba dőlős hangulat van itt, de én másképp látom egy kicsit a dolgokat.

Először is kezeljük fenntartásokkal a híreket. Amit olvasunk az kb 99% kacsa. A katalán média a legalja.

Másrészt Laporta nem idióta, és a klub érdekeit nézi ez biztos. Anno is kezelte a nehéz helyzetet és most is nehéz a helyzet, amit kezel ahogy tud. Hogy mi a valóság azt nem tudjuk nem kis menőverezés kell hogy életbe maradjunk. Közben épül az új stadion és tavaly kiesett emiatt nem kis bevétel.

És ezen a ponton szögezzük le, kellenek a sztárigazolások ha tetszik ha nem. A stadiont illetve a tv előtt a kanapékat internetet stb. focihoz kb. semmit sem értő 100milliók töltik meg. Akik a nevek miatt kapcsolnak oda vesznek mezeket mennek ki nyaraláskor a stadionba stb. A modern ladbarúgás nem mi értünk a futball szeretőkért van és nem is erről szól. Ez üzlet, show műsor, marketing, fogadási pénzek, ez a lényeg. Vagy ez van, vagy olaj milliárdosok, befektetői alapok. Ez van.

Azért kellett Lewandowski, Olmo, anno Coutinho mikor Neymar ment stb. Nem feltétlen a szakmai érveket keressük ezek mögött. Néha a kettő egybeesik ha épp a paicon lehet ugy vásárolni, az a szerencsés, de a cél nem az.

Az eddigiekről, mert azért várjuk ki a végét.

Ami fontos. A foci nem arról szól hogy összveszem a neveket és akkor nyerünk. A lényeg hogy az edző elképzelésihez kell a legjobb csapatot összerakni.

RENGETEG FOG MÚLNI FLICK-en. A Barcelonában a fagyiárus is tud futbalozni, nem ez a kérdés remek játokasaink vannak. Taktika, fegyelem, erőnlét ebben vagyunk gyengék a mai focihoz.

Xavi jó volt, de ezért kellett váltani mert ezt nem tudja egy Barca közeli edzö sem. Be kell hozni egy új filozófiát, és vegyíteni a barca dns-el.

Azért nézzük a lesajnált szűk kezdőt:
Yamal - a világ legtehetségesebb fiatalja
Olmo - Eb legjobb játékosa
Lewandowksi - utobbi 20 év legjobb centere, igen öreg, de toloszékbe is rúgna 15-20-at egy szezonban
Pedri - legjobb fiatal játékos anno a világon
Gavi - legjobb fiatal játékos anno a világon
Fermin Lopez - olimpia legjobb játékos
Raphinha - remek szélső
De Jong - top középpályás
Balde - tehetséges szélsö
Araujo - top3 center
Cubarsi - egyik top tehetség center
Kounde - top10 védő
Cancelo - mai hír visszahozzuk - remek szélső
Ter Stegen - top kapus.
Chiesa - ha minden igaz jön, hatalmas tehetség

IGEN KB MIND SÉRÜLT. HA NEM TUDJUK MEGOLDANI A SÉRÜLÉS HULLÁMOKAT AKKOR VÉGÜNK.

ARRA NEM LESZ PÉNZ HOGY EZEK HELYÉRE HOZZUNK MÉG EGY HASONLÓ KALIBERT.

Erőnlét, orvosi stáb, nem halálra játszatás - liga alsóház ellen la masia 4-5 fiatal játékossal felálva is nyerni kell, rotáció stb. Amíg felépülnek a fix kezdők, addig ki kell húzni. Nem szeptemberben dőlnek el a címek.

Szerintem Carlo papa ezzel a kerettel, ilyen fiatalokkal sorozatban 4 Bl-t nyerne. A Real ebben a legjobb, Ancelotti a legjobb edző mérföldekkel. Mert fel tudja épiteni a játékosokat, ha kell csatár nélkül, védők nélkül stb. és nyer.

No de Igazolások:

Távozók:
- Gündogan: ennyi fizuért menjen. Jövőre úgyis ment volna ingyen. A Citybe vágyott vissza máshova úgyse ment volna. Köszönjük jelenleg ennyiért nem kell egy idős játékos.
- Faye: tehetséges de hova, tele vagyunk középső védőkkel.
- Vitor Roque - mellényúltunk menjen kölcsönbe hátha.
- Felix: nem jött be, nem kell
- Cancelo: jó opció szerintem visszajön

Érkezők:
- Olmo: Barca nevelés, az Eb legjobb játékosa, fiatal.
Kardba nem dőlök. Ha nem lesz sérült nagy fogás.
- Pau Victor - remek csere lesz
- Chiesa: remek választás ennyiért

Nico Williamsre épitettünk, jó ötlet volt, de nem akar eligazolni idén, ez van tovább kell lépni.

Többi itt lévő lesajnált játékosnál egy kérdésem van csak.

Kell az edzőnek? Ha igen, lát bennük lehetőséget maradjanak. Se Fati se Ferran se Inigo nem falábú senkiház labdarúgók, korábban bizonyítottak, csak itt nálunk utóbbi években ballasztok. Kérdés miért. És ez lehet edző kérdés leginkább.
Ha Flick úgy látja ki tudja hozni belőlük amit ténylegesen tudnak, hajrà.

Védekező középpályás, Flick elég hamar kijelentette hogy neki nem kell. Ő megvan. Neki kell tudnia.
Majd kiderül igaza volt e. Most én/mi mondjuk meg egy. Bl győztes edzőnek, hogy hogy rakja össze a csapatvédekezést???

És a lényeg Flick.
A legnagyobb igazolás lehet. Amit anno a Bayern-el csinált maga a modern foci volt. Válogatottal megégett ami nem véletlen ami az ő focijához kell ahhoz egész éves komoly meló és egység szükséges, válogatottal ez nem megy.

A keret tehetséges, neki kell kihoznia a maximumot a játékosokból.

ÉS EZ A VALODI IGAZOLÁS NEM A 100 MILLIÓSAK.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.22. 21:01:24

Ha Fort távozik, az mindennek az alja lenne. :D Kis fizuval, tuti nem FFP okokkal, szerintem klasszis alapanyag, és már most remek játékos felnőtt szinten. Nálam ő posztjához képest egy paraszthajszállal van a Cubarsí-Yamal duó mögött szinte, tehetségre, mindenre, Cubarsíban nem is vagyok biztos, hogy nagyobb potenciállal bír. Baldé fölé tenném egy kicsit.

A Chiesa biznisz jó lenne. Laza top10 a posztján (mindkettő szélen, de ami még plusz, hogy hamis kilencesként is nagyon jó!), ennyi pénzért megéri a rizikó a sérüléseit tekintve. Ha elkerülik a sérülések, óriási erősítés lenne, ár/értékben meg kb ajándék. Na EZ egy ffp gondban lévő klubhoz méltó, számára megengedett típusú üzlet. Nem az Olmo-féle.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.22. 20:28:28

Barça will offer 9M€ + 4M€ in variables for Chiesa. [Diario Sport]
Kép
Sinya22
Director del Fútbol

2024.08.22. 19:39:12

Troym írta:
2024.08.22. 19:14:50
Fati távozására 0,1% esély van.

- Gyenge előző szezon
- Jól sikerült előszezon még Flick szerint is
- Magas fizetés
- Sérült
- Kevés konkurencia bal oldali támadó poszton
- Regisztrálva van, nem úgy, mint Roque
Röhögve Ferran elé tud kerülni a sorban, de szerintem Victor elé is.
Szerintem még a 0,1%-nál is kevesebb van. A Brigthonba se fért be, sem a kezdőbe, de még stabil csere se volt. Előtte meg nálunk is sérülésből felépülve nem lehetett már rá számítani. A jó előszezon nem tudom mit takar, edzésen jól játszott, meg jó a hozzáállása ezzel semmit nem érünk, mert mire jöttek a felkészülési meccsek, már sérült volt. Most ilyen szűk keretnél ha felépül valamikor szerintem is bekerül majd a kezdőbe, kérdés mennyire épkézláb játékos ő még, mert az hogy valaki szezonok óta nem tud már egészséges maradni, az ritkán jön vissza, és villant is valamit.

Nekem egy az egyben Thiago sztori, ő is inkább visszavonult, miután az elmúlt 2 évet 90%-ban az orvosi szobában töltötte, és az egész pályafutása másból se állt, mint sérülésekből. Szerintem Pedrinél is ez az év vízválasztó, ha folytatódik ez a 2 havonta megsérül tendencia, akkor el kell engedni őt is. Valahogy ki tudjuk fogni ezeket az embereket.

Ferran azzal jobb, mint Fati, hogy bevethető lesz vélhetően. Lassan ezt is értékelni kell :D
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.08.22. 19:35:24

Troym írta:

- Gyenge előző szezon
- Magas fizetés
- Sérült
Messa írta:
2024.08.22. 19:02:07
És jó lenne kezdeni valamit Ansuval is, mert a jelenlegi helyzetben a 14 milliós bére kvázi a megengedhetetlen kategória. Valami döbbenet, hogy miért kellett neki 6 éves szerződéssel évi 14 milliót adni 18 évesen, egyetlen jobban sikerült szezon után. Nem tudom mennyit keresett előtte, de gondolom nagyjából megtízszerezték a fizetését. Teljesen abnormális. Aztán persze be is következett a legrosszabb, azóta se focista.
Laportáék adták neki a szerződést a 2 éves sérülése után közvetlenül, akkor már volt kockázata a sérülékenységnek.

Szerintem sem kereslet nincs rá jelenleg, sem akarat nincs a részéről, hogy távozzon.
Őt már ingyen is elengedném csak menjen. Ennyi lehetőséget nem érdemelt meg. Plusz folyton sérült.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.22. 19:22:15

Merino 32+5 millióért az Arsenal játékosa.
Hát ez van.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.22. 19:17:21

gránit írta:
2024.08.22. 19:04:34
Bravó, még eggyel kevesebb bevethető ember. Katasztrófa...

Érkezőket reméltünk, ehelyett boldog-boldogtalan távozik.
Tegyük fel a jóindulatot, hogy az edzőnek, edzői brigádnak minden információ rendelkezésre áll a jkátékosokról, azért történnek ezek a választások. Gondolok itt arra, hogy Inigo keres 9,4 m-t, EG pedig 6 misit. FT meg 10 misi (Lewa 34 misije is több mint Mbappe realos fieztése) de most maradjunk a végelemnél. Ott volt Faye akiről kb ódákat zengtek, hogy mekkora spíler, ifiknél hatalmasat ment, erre eladjuk gombokért és 35 misiért vissza vehetjük. Nem inkább Inigot vagy EG-t sózzuk el, akiről a vak is látja nem Barca szint és inkább adjuk oda a fiataloknak a lehetőséget, sokkal kisebb pénzért, ebben a szezonban úgysem nyerünk lófüttyöt sem. Én itt látom a hibát, fogadjuk el hogy ég a ház, vagy leégett és tervezzünk újra. Nálam Faye-nak maradni kellett volna, Inigo meg aki a sérülése óta árnyéka önmagának mehetne Isten hírével EG-el aki eddig nagycsapatban rendre megbukott.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Troym
Director del Fútbol

- Gyenge előző szezon
- Magas fizetés
- Sérült
Messa írta:
És jó lenne kezdeni valamit Ansuval is, mert a jelenlegi helyzetben a 14 milliós bére kvázi a megengedhetetlen kategória. Valami döbbenet, hogy miért kellett neki 6 éves szerződéssel évi 14 milliót adni 18 évesen, egyetlen jobban sikerült szezon után. Nem tudom mennyit keresett előtte, de gondolom nagyjából megtízszerezték a fizetését. Teljesen abnormális. Aztán persze be is következett a legrosszabb, azóta se focista.
Laportáék adták neki a szerződést a 2 éves sérülése után közvetlenül, akkor már volt kockázata a sérülékenységnek.

Szerintem sem kereslet nincs rá jelenleg, sem akarat nincs a részéről, hogy távozzon.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.22. 19:04:34

Bravó, még eggyel kevesebb bevethető ember. Katasztrófa...

Érkezőket reméltünk, ehelyett boldog-boldogtalan távozik.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

Az nagyon durva, hogy Gündogan, Lenglet és Roque esetleges távozásával felszabadulna kis híján 35 millió euró a bérkeretből.

Most Yamal keres 1,6 milliót évente, ez olyan mintha leülnének vele és azt mondanák hogy fiam, mostantól 16 milliót keresel. Elképesztő micsoda pénzszórás ment itt az elmúlt 10 évben.

Szerk: Ansut közben megtaláltam, capology szerint a szerződéshosszabbítás előtt évi 940 ezer eurót keresett. Ebből lett rögtön 14 millió. Szép munka.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2024.08.22. 19:13:01-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.22. 18:48:17

Troym írta:
2024.08.22. 18:29:20
Szerintem az utolsó mondatod "vagy" szókapcsolattal sem biztos az elmúlt napok után.

Ez a Faye üzlet nem vészes, nem rossz, nem is kiemelkedően jó, vállalható. (nem néztem ki ennyit sem Decoból)

Ajánljunk Rabiotnak 8-10 milliós bruttó bért 1 évre, úgy tűnik nagy tolakodás nincs érte.
Szerintem olyan alacsonyan vannak most már az igények, hogy klasszis igazolásnak számítana egy Chiesa+Rabiot, 10-15 millióért összesen :)
Fizetésük együtt lenne 25, de ahhoz is 40 körül kellene felszabadítani, szerintem Gündogan, Roque, Faye transzferrel Olmo regisztrációja holnap meglesz. 40 milliót hogy szabadítanánk fel, az a kérdés.
Szerintem hamarabb engednék Leaot 100 millióért, bruttó 10 bérrel.
Nem értem én már ezt az egészet.
Ha megy Christensen, legalább egy Laporte-t jó lenne leakasztani, ha elengedik ingyen.
Valószínűleg Lenglet, Fati, Torre még távozik. Szűken meglehetne.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.22. 18:29:20

FcBarcelona1 írta:
2024.08.22. 18:21:29
Faye Rennes Here we go
12 millióért
35 millió visszavásárlási
25% a következő eladásból

Remélem legalább Chiesa és egy VKP-s kijön végül.
Szerintem az utolsó mondatod "vagy" szókapcsolattal sem biztos az elmúlt napok után.

Ez a Faye üzlet nem vészes, nem rossz, nem is kiemelkedően jó, vállalható. (nem néztem ki ennyit sem Decoból)

Ajánljunk Rabiotnak 8-10 milliós bruttó bért 1 évre, úgy tűnik nagy tolakodás nincs érte.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.22. 18:21:29

Faye Rennes Here we go
12 millióért
35 millió visszavásárlási
25% a következő eladásból

Remélem legalább Chiesa és egy VKP-s kijön végül.
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.22. 16:07:17

Fabrizio oldaláról, ha valaki szerint bármi esélye lett volna Leao-nak:
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Leão to Barça, NO chance.

“Rafa Leão will 𝐍𝐎𝐓 leave AC Milan this summer”, club’s CEO Furlani says 🔴⚫️

“Barcelona move? No chance. No way, he’s staying at the club and I can guarantee he’s not leaving, 100%”.

“If Rafa Leão asks to leave and to join Barça? He’s not gonna ask to leave the club, I can guarantee to you”.

“I think message is quite clear, no?”, told Chiringuito.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
andras953
Jugador del Barça

2024.08.22. 15:50:53

Alakul az álomcsapat: Pena Eric Inigo Lenglet Martin Bernal Pedri Cassado Ferran Roque Fati Elöl nulla rúgott gól, hátul bekapott számtalan. Nem fordítva kéne lenni ?,
gránit
Director del Fútbol

2024.08.22. 15:48:02

Peter írta:
2024.08.22. 15:40:54
gránit írta:
2024.08.22. 14:41:48
Elküldünk mindenkit,
Ez nem teljes így..... :lol:

Csak olyat küldünk el, akit véletlenül sem kellene elküldeni, de akiket el lehetne küldeni, mert akár szinte bárkivel pótolhatók lennének, belőlük senkit meg sem próbálunk elküldeni vagy "jópénzért" eladni.
Jogos :D

Ez a Christensen-dolog lentebb nem tudom, mennyire komoly, de ha megtörténik, akkor hagyjunk fel minden reménnyel. Elküldeni regisztrált játékosokat, ráadásul fontos alapembereket, egy olyan helyzetben, amikor igazolni sem engednek minket...

Lenglet-vel hosszabbítani óriási hiba lenne. Hiába húznánk szét a fizetését, az még széthúzva is nagyon magas, és tönkre vágnánk a 2026 utáni szezonokat is. Ha az évi 16 milliós fizetését, amit két évre kap, széthúzzuk 4 évre, az egy évre még akkor is 8 millió. Képzeljük el, hogy 2028 tavaszán még mindig itt lenne, 8 milliós fizetéssel... Szerintem hagyjuk kifutni, ez már el lett rontva, legalább további ne rontsunk rajta, és legalább a 2026 utáni éveket hagyjuk békén.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.08.22. 16:06:42-kor.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.22. 15:40:54

gránit írta:
Elküldünk mindenkit,
Ez nem teljes így..... :lol:

Csak olyat küldünk el, akit véletlenül sem kellene elküldeni, de akiket el lehetne küldeni, mert akár szinte bárkivel pótolhatók lennének, belőlük senkit meg sem próbálunk elküldeni vagy "jópénzért" eladni.
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.22. 14:51:41

Peter írta:
2024.08.22. 13:59:28
Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.22. 10:51:56
Engem Ferran sokkal jobban felcsesz, a hétvégén is egy óriási nulla volt.
Nem vagy egyedül.
Kevés játékos jelenléte, mozgása irritált engem valaha is a pályán ennyire (nekem a 2016 utáni öregek a bögyömbe voltak, de Torres ezt felülmúlja) és teljesen mindegy, hogy éppen labdával vagy labda nélkül teszi mindezt. Annak viszont nagyon örülnék, ha ilyen srácot látnék a madridi gyepen.
Ő ilyen tipikus edzők kedvence játékos, de hogy a pályán mit művel az kabaré. Amikor nekikezd cselezni kb. annyi mint anno Suarez. Most viszont már befejezni is elfelejtett. A jobboson még talán lehetne hasznát venni, de százszor inkább néznék egy Gavit vagy Pedrit a helyén. Remélem jön Chiesa aztán el lesz felejtve. Azért is bízom ebben mert Flick nagyon kedveli, anno a Bayernbe is le akarta igazolni, csak a Juve nem engedte, úgyhogy kirakja a kezdőből. Remélem sikerül helyet szorítani neki
Troym írta:
2024.08.22. 10:33:03
FC Barcelona are ready to sell Andreas Christensen for €25M. @sport
Kb megássuk a saját sírunkat, ha elengedjük.
kell a hely Lenglet számára, nyugdíjig hosszabbítottunk(?) vele állítólag és ő tök jófej volt, mert el is fogadta

Nekem egyre inkább tetszik ez az új irány, hogy minden alkalmatlan játékostól megválunk és végre megtisztulhat az öltöző. Vérprofi szemlélet, itt volt az ideje.
Lenglet minden gondolatát ismeri Mbappénak, majd leveszi a pályáról, miközben Ferran bohócot csinál a Real védelemből.
Várom ezeket a pillanatokat.
[/quote]

Lenglet hosszabbítása több szempontból is kedvező a klubnak. Nem azért kell, mert használni akarják a játékost, hanem ugyanazt a fizetést nem 2 évre, hanem 4 évre kell elosztani. Tehát nem kell 16+16 milliót kifizetni, mert így kölcsön sem biztos, hogy veszik, hanem évi 8 millió lesz a fizetése.
Így még akár eladható is. Még ha az Atma állná is a fizetése 80 %-át akkor is közel 3,5 milliót kellene fizetnünk, így megússzuk másféllel és nekik is 6,5-öt kell fizetni.És ugyanúgy felbonthatjuk '26-ban csak ki kell cashelni a maradék16 milliót.
Vagy jobb lenne, ha 16 milliót kellene évente és 2 émeberrel kevesebbet regisztrálnánk,
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

Semmi értelme annak, amit jelenleg csinál a vezetés. Elküldünk mindenkit, hogy egyetlen embert regisztrálhassunk. Nem éri meg. Inkább vis maiorral visszaküldhettük volna Olmót Lipcsébe. Ehelyett most sorra tennénk lapátra a játékosainkat, egyetlen játékosért. Több értelme lett volna az eddigi kerettel nekivágni a szezonnak, Olmón kívül már mindenki regisztrált volt, aki számított. Néhány 2,7 milliós igazolást még összehozhattunk volna, azt még engedték.

Én már azt várom, hogy érjen véget az átigazolási szezon, hogy legalább rontani ne tudjanak a helyzeten.
FcBarcelona1 írta:
2024.08.22. 14:22:54
20 milliót tolna még be a Bridgeburn Invest (Barca Vision), hogy ne büntessék tovább a klubot (Barca Vision eladása, regisztációk felfüggesztése), és 40 millió kellene a Nike-tól
az 1/1-hez.
A Barca Visiont minden héten eladjuk, és természetesen a Nike-val is minden héten új megállapodást érünk el.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.08.22. 14:34:41

Troym írta:
2024.08.22. 14:11:15
Akit az előző hírrel még nem sikerült felbosszantani: :D

Barça are working on a loan deal with a mandatory purchase for Marc Pubill from UD Almería. His arrival would imply the departure of Héctor Fort.

Azért veszünk egy jhv-et, hogy a 3. jhv is távozzon a nyáron :D
És valóban, a Sport már arról cikkezik, hogy a Sporting vinné Fortot. Micsoda üzlet lenne, atya ég.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.22. 14:22:54

Fort, Christensen eladása is "csodálatos" hír, de a koronát a mai napra ez teszi fel
https://sempreinter.com/2024/08/22/inte ... al-salary/
A csődbe ment Inter óriási fizetéssel vinné el Chiesat előlünk :)
Szerintem érjen véget ez a nyár, és fussunk neki a szezonnak azzal, ami van.
Azért Decora ismét nem vet jó fényt, hogy pl. az általa elcsábított Roque 2 évre kölcsönbe megy a Betishez, cserébe gondolom a bértömegben foglalja a helyet az amortizációja. Legalább egy Johnny Cardosot kértünk volna cserébe. Gündogan is ingyen távozik, de egy zsák krumpli nem fér bele cserébe. Az oké, hogy nem fér az FFP-be semmi, de akkor ne is igazoljunk senkit, nincs értelme, menjünk a BL indulásért.
Most már csak arra vagyok kíváncsi, mennyi lesz a jelenlegi 200 milliós bérsapkánk helyett az új, és mennyi lesz a bevételünk a várt 857 millió helyett.
Közben Faye-Rennes 10 millióért.
Szerk: közben a Marca szerint 20 milliót tolna még be a Bridgeburn Invest (Barca Vision), hogy ne büntessék tovább a klubot (Barca Vision eladása, regisztációk felfüggesztése), és 40 millió kellene a Nike-tól
az 1/1-hez.
20 millió ??? :) :) :)
Akkor is ezt gondolnám (ne igazoljunk), ha eladjuk egy hét alatt a fél klubot, és elhozzuk Leaot, ahogy a cikk taglalja
https://barcauniversal.com/barcelona-pr ... -signings/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2024.08.22. 14:42:40-kor.
Válasz küldése