Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Vkp: lehet de ez csak feltételezés. Mivan ha látta az első edzések után a megoldást.gránit írta: ↑2024.08.22. 22:35:50Tele vagyunk olyan titánokkal, mint Eric Garcia vagy Lenglet. A BL-ben meg sokszor megtapasztaltuk már, hogy minden lánc csak olyan erős, amilyen a leggyengébb láncszeme.
Pontosabban, megmondták neki, hogy mondja ezt. A nyár korábbi szakaszában még ennek az ellenkezőjét mondta.
Az a baj, hogy Ferrannak senki más nem fog évi 10 milliós fizut adni. Jó neki itt, ezt el is mondta.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.22. 19:39:03Én Ferrant adnám el inkább, valahogy megértetni vele, hogy Lewy, Raphinha, Yamal, Fati, Pau, Chiesa?, szertáros is előtte van a sorban.
Fatival pedig megegyezni egy új szerződésben, csökkentéssel, és maradhat cserének.
Fati meg miért egyezne bele új szerződésbe? 14 misit keres itt évente. Neki is nagyon jó itt.
Tele vagyunk olyan titánokkal, mint Eric Garcia vagy Lenglet. A BL-ben meg sokszor megtapasztaltuk már, hogy minden lánc csak olyan erős, amilyen a leggyengébb láncszeme.
Pontosabban, megmondták neki, hogy mondja ezt. A nyár korábbi szakaszában még ennek az ellenkezőjét mondta.
Az a baj, hogy Ferrannak senki más nem fog évi 10 milliós fizut adni. Jó neki itt, ezt el is mondta.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.22. 19:39:03Én Ferrant adnám el inkább, valahogy megértetni vele, hogy Lewy, Raphinha, Yamal, Fati, Pau, Chiesa?, szertáros is előtte van a sorban.
Fatival pedig megegyezni egy új szerződésben, csökkentéssel, és maradhat cserének.
Szerintem még a 0,1%-nál is kevesebb van. A Brigthonba se fért be, sem a kezdőbe, de még stabil csere se volt. Előtte meg nálunk is sérülésből felépülve nem lehetett már rá számítani. A jó előszezon nem tudom mit takar, edzésen jól játszott, meg jó a hozzáállása ezzel semmit nem érünk, mert mire jöttek a felkészülési meccsek, már sérült volt. Most ilyen szűk keretnél ha felépül valamikor szerintem is bekerül majd a kezdőbe, kérdés mennyire épkézláb játékos ő még, mert az hogy valaki szezonok óta nem tud már egészséges maradni, az ritkán jön vissza, és villant is valamit.Troym írta: ↑2024.08.22. 19:14:50Fati távozására 0,1% esély van.
- Gyenge előző szezon
- Jól sikerült előszezon még Flick szerint is
- Magas fizetés
- Sérült
- Kevés konkurencia bal oldali támadó poszton
- Regisztrálva van, nem úgy, mint Roque
Röhögve Ferran elé tud kerülni a sorban, de szerintem Victor elé is.
Őt már ingyen is elengedném csak menjen. Ennyi lehetőséget nem érdemelt meg. Plusz folyton sérült.Troym írta: ↑2024.08.22. 19:14:50Fati távozására 0,1% esély van.
- Gyenge előző szezon
- Jól sikerült előszezon még Flick szerint is
- Magas fizetés
- Sérült
- Kevés konkurencia bal oldali támadó poszton
- Regisztrálva van, nem úgy, mint Roque
Röhögve Ferran elé tud kerülni a sorban, de szerintem Victor elé is.
Laportáék adták neki a szerződést a 2 éves sérülése után közvetlenül, akkor már volt kockázata a sérülékenységnek.Messa írta: ↑2024.08.22. 19:02:07És jó lenne kezdeni valamit Ansuval is, mert a jelenlegi helyzetben a 14 milliós bére kvázi a megengedhetetlen kategória. Valami döbbenet, hogy miért kellett neki 6 éves szerződéssel évi 14 milliót adni 18 évesen, egyetlen jobban sikerült szezon után. Nem tudom mennyit keresett előtte, de gondolom nagyjából megtízszerezték a fizetését. Teljesen abnormális. Aztán persze be is következett a legrosszabb, azóta se focista.
Szerintem sem kereslet nincs rá jelenleg, sem akarat nincs a részéről, hogy távozzon.
Tegyük fel a jóindulatot, hogy az edzőnek, edzői brigádnak minden információ rendelkezésre áll a jkátékosokról, azért történnek ezek a választások. Gondolok itt arra, hogy Inigo keres 9,4 m-t, EG pedig 6 misit. FT meg 10 misi (Lewa 34 misije is több mint Mbappe realos fieztése) de most maradjunk a végelemnél. Ott volt Faye akiről kb ódákat zengtek, hogy mekkora spíler, ifiknél hatalmasat ment, erre eladjuk gombokért és 35 misiért vissza vehetjük. Nem inkább Inigot vagy EG-t sózzuk el, akiről a vak is látja nem Barca szint és inkább adjuk oda a fiataloknak a lehetőséget, sokkal kisebb pénzért, ebben a szezonban úgysem nyerünk lófüttyöt sem. Én itt látom a hibát, fogadjuk el hogy ég a ház, vagy leégett és tervezzünk újra. Nálam Faye-nak maradni kellett volna, Inigo meg aki a sérülése óta árnyéka önmagának mehetne Isten hírével EG-el aki eddig nagycsapatban rendre megbukott.
Laportáék adták neki a szerződést a 2 éves sérülése után közvetlenül, akkor már volt kockázata a sérülékenységnek.Messa írta: ↑2024.08.22. 19:02:07És jó lenne kezdeni valamit Ansuval is, mert a jelenlegi helyzetben a 14 milliós bére kvázi a megengedhetetlen kategória. Valami döbbenet, hogy miért kellett neki 6 éves szerződéssel évi 14 milliót adni 18 évesen, egyetlen jobban sikerült szezon után. Nem tudom mennyit keresett előtte, de gondolom nagyjából megtízszerezték a fizetését. Teljesen abnormális. Aztán persze be is következett a legrosszabb, azóta se focista.
Szerintem olyan alacsonyan vannak most már az igények, hogy klasszis igazolásnak számítana egy Chiesa+Rabiot, 10-15 millióért összesenTroym írta: ↑2024.08.22. 18:29:20Szerintem az utolsó mondatod "vagy" szókapcsolattal sem biztos az elmúlt napok után.
Ez a Faye üzlet nem vészes, nem rossz, nem is kiemelkedően jó, vállalható. (nem néztem ki ennyit sem Decoból)
Ajánljunk Rabiotnak 8-10 milliós bruttó bért 1 évre, úgy tűnik nagy tolakodás nincs érte.
Szerintem az utolsó mondatod "vagy" szókapcsolattal sem biztos az elmúlt napok után.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.22. 18:21:29Faye Rennes Here we go
12 millióért
35 millió visszavásárlási
25% a következő eladásból
Remélem legalább Chiesa és egy VKP-s kijön végül.
Jogos
Ő ilyen tipikus edzők kedvence játékos, de hogy a pályán mit művel az kabaré. Amikor nekikezd cselezni kb. annyi mint anno Suarez. Most viszont már befejezni is elfelejtett. A jobboson még talán lehetne hasznát venni, de százszor inkább néznék egy Gavit vagy Pedrit a helyén. Remélem jön Chiesa aztán el lesz felejtve. Azért is bízom ebben mert Flick nagyon kedveli, anno a Bayernbe is le akarta igazolni, csak a Juve nem engedte, úgyhogy kirakja a kezdőből. Remélem sikerül helyet szorítani nekiPeter írta: ↑2024.08.22. 13:59:28Nem vagy egyedül.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.22. 10:51:56Engem Ferran sokkal jobban felcsesz, a hétvégén is egy óriási nulla volt.
Kevés játékos jelenléte, mozgása irritált engem valaha is a pályán ennyire (nekem a 2016 utáni öregek a bögyömbe voltak, de Torres ezt felülmúlja) és teljesen mindegy, hogy éppen labdával vagy labda nélkül teszi mindezt. Annak viszont nagyon örülnék, ha ilyen srácot látnék a madridi gyepen.
kell a hely Lenglet számára, nyugdíjig hosszabbítottunk(?) vele állítólag és ő tök jófej volt, mert el is fogadta
A Barca Visiont minden héten eladjuk, és természetesen a Nike-val is minden héten új megállapodást érünk el.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.22. 14:22:5420 milliót tolna még be a Bridgeburn Invest (Barca Vision), hogy ne büntessék tovább a klubot (Barca Vision eladása, regisztációk felfüggesztése), és 40 millió kellene a Nike-tól
az 1/1-hez.
És valóban, a Sport már arról cikkezik, hogy a Sporting vinné Fortot. Micsoda üzlet lenne, atya ég.