Igen, én elhiszem, hogy van, aki nagyon ragaszkodott Xavihoz (én majdnem két évig ilyen voltam), de a végén az a kapcsolat elromlott és kész. Ezt ő is érezte, lemondott. Aztán feltámadt valamiféle harci kedve, és lemondta, de hát addigra Flick már a zsákban volt. A váltást meg kellett lépni. Sajnálom, hogy pont olyankor jött egy ennyire magas szintű edző, amikor az elmúlt közel 20 év évünk leggyengébb keretét kaphatta készhez egy fél év kivételével (eddig mindenképp), még az előző kettőnél is sokkal szűkebbet, konkrétan a fél kezdő hiányzik az előző szezonról.
De ez van, azért ne csináljunk úgy, mintha 1-1,5, akár 2 évig is ne lett volna Xavi még jobban védve, mint Flick eddig.
Most el kell fogadni, hogy ez elmúlt, váltani kellett, megromlott, elfáradt a kapcsolat, Xavi meg a végére kiégett. Amúgy szerintem neki is jót tett az elválás, én nagyon kedvelem, és remélem, hogy sikeres edző lesz, szépen felépítve magát egy kisebb csapatnál (Milan edzőt keres

)
De vége. Most Flick van itt (szerintem nem az ő személye ellen megy a kampány, mint Xavi védelmére). A meccsek élvezhetősége az egekbe ugrott, De mivel hiányzik alóla a fél csapat, nem fogunk pariban lenni, főleg most még a nagyobb csapatokkal, és 10 emberrel végig egy Monacóval is alig.
És ez nem kettős mérce, közel sem az, az emberek (én is!!!) így álltak hozzá Xavihoz is az elején, szerintem teljes joggal, nehéz helyzetben érkezett ő is. Az lenne a kettősmérce, ha a 2 éve itt lévő Xavi hibáit mérnénk a néhány hete itt lévő Flickéhez.
A németet szerintem nem is úgy érdemes méregből nézni, hogy de mert Xavi milyen lenne helyette, ez nem lényeg, ha nem Flick lenne itt, akkor valaki más. Xavi semmiképp sem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy