Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem a játékosokra értettem hanem a taktikára, az Atleti 3-madik és 4-edik gólja úgy jött hogy a majdnem félpályáig feltolt csapatot, fáradt védelemmel a csere után megszűnő középpályás dominancia hiányában megszivatták mert nem álltunk vissza, maradt a rohanás de már átütő erő nélkül.Peter írta: ↑2025.02.26. 11:41:02Frenkie, Gavi, Eric.....ennél ki vagy mi lehetne pragmatikusabb utolsó 10 perc két gólos vezetésnél?MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.26. 11:33:27kicsit pragmatikusabb lesz és hátrébb állunk főleg ha olyan a játék képe.
Edzői szándékból vezérelve miközben már levegőt alig kap Pedri és Olmo
Labdatartó és labdabiztos középpályával hátrébb lehet állni, a szándék pontosan erre utalt, a cserékből ez olvasható ki.
Ez egyértelmű. Egy gyenge csapat ellen, előnyben mehet bármelyik, még Torre, Martin is.bence0330 írta: ↑2025.02.26. 19:31:37Részemről amúgy ez ilyen enyhe kritika, ez minden edzőnél így lenne, csak más keretnél. Viszont ami miatt mégis valamiféle kritika, az pont a keretünk. Szóval én pont ezért kritizálom picit, mert ilyenek a körülmények, illetve azért, mert van rá lehetőség. Rengeteg 5-0 van. 3 gólos előnynél simán be lehetne őket küldeni, addig pihenhetne pont a széthajtott szélsőpáros pl, Victor oda is állhat, de akár Torre is. Azért egyik sem kutyaütő, csak nem Barca-kezdő szint. Illetve amit szintén nem nagyon engedhetünk meg, az a fillérekért elengedett játék nélküli perememberek. Kicsit szem előtt lennének, kapnánk értük valamit.
Nem mondom, hogy ezt nagyon felróvom Flicknek, csak szerintem a mi helyzetünkben csak profitálni tudnánk, ha kapnának legalább előnyökben 10-20-30 perceket ezek a játékosok.
Részemről amúgy ez ilyen enyhe kritika, ez minden edzőnél így lenne, csak más keretnél. Viszont ami miatt mégis valamiféle kritika, az pont a keretünk. Szóval én pont ezért kritizálom picit, mert ilyenek a körülmények, illetve azért, mert van rá lehetőség. Rengeteg 5-0 van. 3 gólos előnynél simán be lehetne őket küldeni, addig pihenhetne pont a széthajtott szélsőpáros pl, Victor oda is állhat, de akár Torre is. Azért egyik sem kutyaütő, csak nem Barca-kezdő szint. Illetve amit szintén nem nagyon engedhetünk meg, az a fillérekért elengedett játék nélküli perememberek. Kicsit szem előtt lennének, kapnánk értük valamit.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.26. 18:30:05És az a baj, hogy miért nem játszik a BL, bajnokság, kupa ezen szakaszában Fati, Torre, Fort, Gerard Martin, Pau Victor?
Ezzel amúgy teljesen egyetértek (azért szerintem több csapat van a miénknél komolyabb paddal, talán ezen kívül). Szélesebb a padunk, mint amennyire használjuk, de asszem minden edzőnél vannak ilyenek, akik egyszerűen akármit csinálnak, padon maradnak. Flicknek ez Torre és Fort (Victort kicsit máshová teszem, de végülis ő is), persze Fort mostanra már leépült - lehet, hogy Torre is. Felteszem, Pau is, játék nélkül csoda, ha ez nem történik meg. Nálunk sajna ez kicsit necces, ez kicsit olyan Citys-Pepes dolog, ott belefér, és elfogadod, itt kicsit nehéz. Az ellensúlyozza egyedül, hogy a játékosaink látványosan többet bírnak, a rotáció kicsit kevéssé "kötelező", mint mondjuk az előző 1-2 érában. Viszont szerintem is bűn nem használni ezeket a játékosokat, legalább előnyben. Na ehhez nagyon rövid a padunk. Torrét én pl. bárhová betenném előnyben, akkor is, ha nem bízom benne valamiért. Szélre is, amire nagy szükség lenne. Látszik Yamalékon kicsit az enerváltság, kicsit gépiesek mindketten a szezon előrehaladtával. Bírják, de a kapu előtt kicsit fogynak már el. Flick fejével gondolkodva, bizalom nélkül is be lehetne tenni, annyi 5-0 körüli meccsünk van, hogy mindenféle tét nélkül meg lehet tenni. Gavinak többször kéne szólnia, hogy helyette menjen Torre, jelen formájában még a csapattal is jót tenne.Troym írta: ↑2025.02.26. 17:25:36Szerintem 4-5 olyan csapat van, akinek lényegesen erősebb a cseresora, de lényegtelen, valóban kell majd erősíteni, viszont február van, azt meg júniusban lehet, így ebből kell főzni, ami van.szbsz írta: ↑2025.02.26. 16:40:15A padon Girona szintű játékosok vannak, hasonlítsd össze a City, Real vagy akár a Pool cseresorát a miénkel, ég és föld. Kellene egy minőségi center, egy minőségi vkp és Tah, akkor lehetne érdemben beszélni, triplázásról, de ilyen GM, Fati, Pau Viktor kaliber játékosokkal nem fogjuk bírni a hármas terhelést májusig az fix!
p. s. ja és persze egy fullback is kellene.
Elfogadom, egyetértek hogy vannak Girona szintű cseréink, de mondjuk a Girona ellen akár közülük is használható mondjuk kettő, ha a másik 9 játékos meg lényegesen jobb és ez a kettő hajt rendesen. Torre jegelése számomra is teljesen érthetetlen, a srác minden alkalommal élt a kevés lehetőséggel, amit kapott és Victor sem volt katasztrófálisan gyenge.
Te lehet az az anektdotában megénekelt fajta ember vagy, aki a konfettit rögtön a porszívóba önti, de az álmok pont arra valók, hogy extravagánsak legyenek!
Szerintem 4-5 olyan csapat van, akinek lényegesen erősebb a cseresora, de lényegtelen, valóban kell majd erősíteni, viszont február van, azt meg júniusban lehet, így ebből kell főzni, ami van.szbsz írta: ↑2025.02.26. 16:40:15A padon Girona szintű játékosok vannak, hasonlítsd össze a City, Real vagy akár a Pool cseresorát a miénkel, ég és föld. Kellene egy minőségi center, egy minőségi vkp és Tah, akkor lehetne érdemben beszélni, triplázásról, de ilyen GM, Fati, Pau Viktor kaliber játékosokkal nem fogjuk bírni a hármas terhelést májusig az fix!
p. s. ja és persze egy fullback is kellene.
A padon Girona szintű játékosok vannak, hasonlítsd össze a City, Real vagy akár a Pool cseresorát a miénkel, ég és föld. Kellene egy minőségi center, egy minőségi vkp és Tah, akkor lehetne érdemben beszélni, triplázásról, de ilyen GM, Fati, Pau Viktor kaliber játékosokkal nem fogjuk bírni a hármas terhelést májusig az fix!Troym írta: ↑2025.02.26. 16:04:06Fati ugyanúgy megsérült, azóta edzői döntés alapján nem játszik, eddig 120 perce volt, mondhatjuk, hogy nem élt a lehetőséggel, de szerintem más van a háttérben. Tippre fizikális problémák vannak azóta is.
A pad nem rövid, maximum az edző nem használ bizonyos játékosokat, de 23 fő kb a nagycsapat kerete és játszik 3-4 játékos, aki a B-be van regisztrálva, 27-28 játékost nem érzek kevésnek. Inkább minőségileg / fizikai állapotra kérdőjeles sok játékos helye a keretben.
Fati ugyanúgy megsérült, azóta edzői döntés alapján nem játszik, eddig 120 perce volt, mondhatjuk, hogy nem élt a lehetőséggel, de szerintem más van a háttérben. Tippre fizikális problémák vannak azóta is.
Fatit játszatta ez elején, de nem élt a lehetőséggel, Ara sérült volt és lehet még nem 100%-os, Torre viszont szerintem is gyakrabban játszhatna...
Frenkie, Gavi, Eric.....ennél ki vagy mi lehetne pragmatikusabb utolsó 10 perc két gólos vezetésnél?MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.26. 11:33:27kicsit pragmatikusabb lesz és hátrébb állunk főleg ha olyan a játék képe.
Ne viccelj már! De Jong!? Szerintem te valami timeloop-ba kerültél...
Már, hogyne lehetne.
Hát igen, kb 100%-osan egyetértek ezzel. Ebben ott a potenciál, még előre is lehet fejlődni egy top centerrel, hátra meg aztán pláne. Lehet, hogy házon belül is meg tudjuk ezt oldani Bernallal, nem tudom. De nagyon kéne egy izom szerintem is.
Èn is így látom.Peter írta: ↑2025.02.26. 02:52:12Egy meccsen belül láthattuk, hogy Herr Mister mit képes hozzátenni ehhez a csapathoz és ugyanezen meccsen belül azt is láthattuk, hogy a játékosok mit képesek hozzátenni (elvenni?) a csapathoz(tól).
Ez a keret, ez az állomány a Mister nélkül elég nagy gondban lenne.
Ez sajnos egy tényleg teljesen jogos kritika, különösen a meccs végén, amikor már az amúgy is sokat hajtott védelem még fáradt is, jó lenne ilyenkor visszább venni és nem hagyni felelőtlenül beleloholni magunkat felelőtlenül a zakóba.baas11 írta: ↑2025.02.25. 23:50:40Herr Mister !
A 0:2 rol 4:2 csodálatos …. aztan jött nézőtérről ez a [auto_cenzúra] nagyképű olllezas [ mintha valami 6 kupas csapat lennénk már ]…. es meg is bűntett a sors.
De 4:2 nel az utolso negyed órára miert nem lehet visszahuzni a védelmet ,hadd jöjjenek ugy se tudnak mit csinálni …. mi viszont egy kontraval bármikor meglepunk 5-t es jo napot!
Erre 4:2 nel ők kontraznak le kétszer ???!!
Oke h minőségi támadók de nem lehet otthon 4 t kapni egy olyan csapattol amelyik alig támad !!!!! Hat higy ?
Nagyon nehez lesz Madridba tovább jutni!