Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.02.26. 20:39:39

Peter írta:
2025.02.26. 11:41:02
MessiNeymarSuarez írta:
2025.02.26. 11:33:27
kicsit pragmatikusabb lesz és hátrébb állunk főleg ha olyan a játék képe.
Frenkie, Gavi, Eric.....ennél ki vagy mi lehetne pragmatikusabb utolsó 10 perc két gólos vezetésnél?
Edzői szándékból vezérelve miközben már levegőt alig kap Pedri és Olmo
Labdatartó és labdabiztos középpályával hátrébb lehet állni, a szándék pontosan erre utalt, a cserékből ez olvasható ki.
Nem a játékosokra értettem hanem a taktikára, az Atleti 3-madik és 4-edik gólja úgy jött hogy a majdnem félpályáig feltolt csapatot, fáradt védelemmel a csere után megszűnő középpályás dominancia hiányában megszivatták mert nem álltunk vissza, maradt a rohanás de már átütő erő nélkül.
A harmadik gólnál sikerült a 6 Atletist 7-en(többiek miért nem jöttek vissza am?) rosszul elosztani és legjobb helyen hagytunk üresen embert, a negyediknél meg a klasszikus 40 méterig feltolt fáradt védősor.

Koundét pihentetni kéne mert rettentően enervált, Fort alsócsapatok ellen bőven lehozhatna 1-1 meccset, Cubarsit szintén, 18 évesektől nem is várhatjuk hogy az egész szezont végig hozzák hiba és hullámvölgy nélkül.

Luchonál is jellemzően visszább álltunk ilyen előnyben, főleg ha a cserék miatt várhatóan nem fogjuk dominálni a meccset, ezért le kell vonni a tanulságot Flicknek még mielőtt a BL-be kerülne egy ilyen.

Sajnos nagyon pengeélen táncolunk, hihetetlen csapatot rakott össze Flick, de ha csak a Pedri-Raphinha-Yamal-Olmo-Balde-Koundéból kidől vagy formán kívülre kerül 2 akkor lőttek nekünk. Kb ezért lehetetlen megtippelni a szezon végét, egy friss csapattal, őszi formában simán lehetséges egy szép BL kampány, hasonló elődöntős eredménnyel mint az őszi Bayern elleni 4-1, ha viszont sorozatos sérülések és formán kívüliek lesznek akkor nagyon szűkösek a lehetőségek.
gránit
Director del Fútbol

2025.02.26. 20:34:04

Mivel Flick-nek volt már hattrófeás kampánya, hiszek neki, mert már bebizonyította, hogy meg tudja csinálni, és tudja is, hogyan kell megcsinálni.

Azt gondolom, hogy kicsit túlaggódjuk ezt a rotációs dolgot. Korábban azért volt sérült a fél csapat, mert a klub nem vette komolyan a játékosok fizikai felkészítését. Az izomsérülések gyakorilatilag teljesen eltűntek a csapat háza táján. Néhány játékos lehetne talán többet rotálva, talán három, Yamal, Raphinha meg Koundé.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.26. 19:51:17

bence0330 írta:
2025.02.26. 19:31:37
Részemről amúgy ez ilyen enyhe kritika, ez minden edzőnél így lenne, csak más keretnél. Viszont ami miatt mégis valamiféle kritika, az pont a keretünk. Szóval én pont ezért kritizálom picit, mert ilyenek a körülmények, illetve azért, mert van rá lehetőség. Rengeteg 5-0 van. 3 gólos előnynél simán be lehetne őket küldeni, addig pihenhetne pont a széthajtott szélsőpáros pl, Victor oda is állhat, de akár Torre is. Azért egyik sem kutyaütő, csak nem Barca-kezdő szint. Illetve amit szintén nem nagyon engedhetünk meg, az a fillérekért elengedett játék nélküli perememberek. Kicsit szem előtt lennének, kapnánk értük valamit.

Nem mondom, hogy ezt nagyon felróvom Flicknek, csak szerintem a mi helyzetünkben csak profitálni tudnánk, ha kapnának legalább előnyökben 10-20-30 perceket ezek a játékosok.
Ez egyértelmű. Egy gyenge csapat ellen, előnyben mehet bármelyik, még Torre, Martin is.
Túl sok a vagy széthajtott/sérülékeny/fiatal/idős játékos.
A kora a keretnek abszolút nem ideális.
Nagyobb előnynél azon gondolkodom a meccsek alatt, hogy le kéne kapni
Lewyt, Raphinhát, Yamalt, Pedrit, Cubarsit, Baldet, Inigot.
De sajnos a valóságban Lewy idős, Balde sérülékeny őket kapja le szerintem legtöbbször. Ha Gavi vagy Olmo játszik, akkor ott a 3. csere, Gavi még hozzá is tett mostanában a sárgás megmozdulásaival.

Én úgy érzem, hogy ha 2 kimarad a csapat gerincéből a kezdőből, már egy ilyen Osasuna, Villarreal, Betis, Sociadad féle csapat ellen is lenne problémánk.
Ha Pedri, Yamal, vagy Raphinhaból 2, akkor pedig egy Girona, Las Palmas ellen is :)
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.26. 19:31:37

FcBarcelona1 írta:
2025.02.26. 18:30:05
És az a baj, hogy miért nem játszik a BL, bajnokság, kupa ezen szakaszában Fati, Torre, Fort, Gerard Martin, Pau Victor?
Részemről amúgy ez ilyen enyhe kritika, ez minden edzőnél így lenne, csak más keretnél. Viszont ami miatt mégis valamiféle kritika, az pont a keretünk. Szóval én pont ezért kritizálom picit, mert ilyenek a körülmények, illetve azért, mert van rá lehetőség. Rengeteg 5-0 van. 3 gólos előnynél simán be lehetne őket küldeni, addig pihenhetne pont a széthajtott szélsőpáros pl, Victor oda is állhat, de akár Torre is. Azért egyik sem kutyaütő, csak nem Barca-kezdő szint. Illetve amit szintén nem nagyon engedhetünk meg, az a fillérekért elengedett játék nélküli perememberek. Kicsit szem előtt lennének, kapnánk értük valamit.

Nem mondom, hogy ezt nagyon felróvom Flicknek, csak szerintem a mi helyzetünkben csak profitálni tudnánk, ha kapnának legalább előnyökben 10-20-30 perceket ezek a játékosok.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.26. 18:30:05

Van egy
Stegen (sérült)
Kounde(széthajtva)-Araujo(most tért vissza, lesérült)-Cubarsi/Inigo-Balde
De Jong (most kezd visszatérni)
Pedri-Olmo (sérülékeny, formán kívül)
Yamal (túljátszatva, szétrúgták hétvégén, alapból mindig)-Lewy(ki lett tárgyalva)-Raphinha(széthajtva)
És a rotációban Szeczny (most kezdő), Ferran, Fermin, Casado, Gavi, Garcia (+ Christensen most épült fel, nagy kár érte)akik vagy nincsenek túl jó formában, vagy a finoman fogalmazva, nem egy bajnok, BL esélyes csapat szerves részei, írhatnám, hogy más keretekben van jobb csere tőlük.
És az a baj, hogy miért nem játszik a BL, bajnokság, kupa ezen szakaszában Fati, Torre, Fort, Gerard Martin, Pau Victor? Szerintem egy 10-20 közötti csapatba elférnének a kezdőben, vagy jobb csapatban a keretbe.
Értem, hogy evés közben jön még az étvágy, de szezon elején semmit nem vártunk, most pedig ezekkel az emberekkel kellene esélyesnek lenni (idézőjelben)a triplára?
Szerintem mindenki szerint kellene igazolni, az pedig nem Flicken, de még csak nem is Laportan vagy Decon múlik, ha csak ne adjuk el még a fél klubot.
Én ennek is örülök, hogy idén ilyen jó a játékunk, ez szerintem jórészt Flicknek és a stábnak köszönhető.
Most is azt mondom, hogy nem nyerünk semmit idén, lehet, hogy a túlzott pesszimizmus beszél belőlem.
Ha a jó játék mellé nyerünk valamit, nagyon fogok örülni.
Szerk: mondjuk jóval jobb esélyeink lennének, ha mondjuk rámennénk a bajnokságra. De a BL pénzek, (és a presztízs)kellenek.
bence0330

2025.02.26. 17:53:10

Troym írta:
2025.02.26. 17:25:36
szbsz írta:
2025.02.26. 16:40:15
A padon Girona szintű játékosok vannak, hasonlítsd össze a City, Real vagy akár a Pool cseresorát a miénkel, ég és föld. Kellene egy minőségi center, egy minőségi vkp és Tah, akkor lehetne érdemben beszélni, triplázásról, de ilyen GM, Fati, Pau Viktor kaliber játékosokkal nem fogjuk bírni a hármas terhelést májusig az fix!
p. s. ja és persze egy fullback is kellene.
Szerintem 4-5 olyan csapat van, akinek lényegesen erősebb a cseresora, de lényegtelen, valóban kell majd erősíteni, viszont február van, azt meg júniusban lehet, így ebből kell főzni, ami van.

Elfogadom, egyetértek hogy vannak Girona szintű cseréink, de mondjuk a Girona ellen akár közülük is használható mondjuk kettő, ha a másik 9 játékos meg lényegesen jobb és ez a kettő hajt rendesen. Torre jegelése számomra is teljesen érthetetlen, a srác minden alkalommal élt a kevés lehetőséggel, amit kapott és Victor sem volt katasztrófálisan gyenge.
Ezzel amúgy teljesen egyetértek (azért szerintem több csapat van a miénknél komolyabb paddal, talán ezen kívül). Szélesebb a padunk, mint amennyire használjuk, de asszem minden edzőnél vannak ilyenek, akik egyszerűen akármit csinálnak, padon maradnak. Flicknek ez Torre és Fort (Victort kicsit máshová teszem, de végülis ő is), persze Fort mostanra már leépült - lehet, hogy Torre is. Felteszem, Pau is, játék nélkül csoda, ha ez nem történik meg. Nálunk sajna ez kicsit necces, ez kicsit olyan Citys-Pepes dolog, ott belefér, és elfogadod, itt kicsit nehéz. Az ellensúlyozza egyedül, hogy a játékosaink látványosan többet bírnak, a rotáció kicsit kevéssé "kötelező", mint mondjuk az előző 1-2 érában. Viszont szerintem is bűn nem használni ezeket a játékosokat, legalább előnyben. Na ehhez nagyon rövid a padunk. Torrét én pl. bárhová betenném előnyben, akkor is, ha nem bízom benne valamiért. Szélre is, amire nagy szükség lenne. Látszik Yamalékon kicsit az enerváltság, kicsit gépiesek mindketten a szezon előrehaladtával. Bírják, de a kapu előtt kicsit fogynak már el. Flick fejével gondolkodva, bizalom nélkül is be lehetne tenni, annyi 5-0 körüli meccsünk van, hogy mindenféle tét nélkül meg lehet tenni. Gavinak többször kéne szólnia, hogy helyette menjen Torre, jelen formájában még a csapattal is jót tenne. :D
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
menczel
Entrenador del Barça

2025.02.26. 17:42:53

szbsz írta:
2025.02.26. 15:17:59
Kovbal88 írta:
2025.02.26. 14:15:03
Nagyon kevés játékost használ, Araújo, Fati, Torre stb perceket se kap. És háromnaponta jönnek a fontos meccsek, a többiek pedig végig a pályán vannak. Remélem tudja, hogy mit csinál.
Fatit játszatta ez elején, de nem élt a lehetőséggel, Ara sérült volt és lehet még nem 100%-os, Torre viszont szerintem is gyakrabban játszhatna...

Nagggyon rövid sajnos a pad, csoda ha egy trófeát húzunk a végén, triplázásról remélem senki nem álmodik már!
Te lehet az az anektdotában megénekelt fajta ember vagy, aki a konfettit rögtön a porszívóba önti, de az álmok pont arra valók, hogy extravagánsak legyenek!
A realitás lehet más, de attól álmodni még kell.
Troym
Llegenda del Barça

2025.02.26. 17:25:36

szbsz írta:
A padon Girona szintű játékosok vannak, hasonlítsd össze a City, Real vagy akár a Pool cseresorát a miénkel, ég és föld. Kellene egy minőségi center, egy minőségi vkp és Tah, akkor lehetne érdemben beszélni, triplázásról, de ilyen GM, Fati, Pau Viktor kaliber játékosokkal nem fogjuk bírni a hármas terhelést májusig az fix!
Szerintem 4-5 olyan csapat van, akinek lényegesen erősebb a cseresora, de lényegtelen, valóban kell majd erősíteni, viszont február van, azt meg júniusban lehet, így ebből kell főzni, ami van.

Elfogadom, egyetértek hogy vannak Girona szintű cseréink, de mondjuk a Girona ellen akár közülük is használható mondjuk kettő, ha a másik 9 játékos meg lényegesen jobb és ez a kettő hajt rendesen. Torre jegelése számomra is teljesen érthetetlen, a srác minden alkalommal élt a kevés lehetőséggel, amit kapott és Victor sem volt katasztrófálisan gyenge.
szbsz
Capitá del Barça

Troym írta:
2025.02.26. 16:04:06
szbsz írta:
Fatit játszatta ez elején, de nem élt a lehetőséggel, Ara sérült volt és lehet még nem 100%-os, Torre viszont szerintem is gyakrabban játszhatna...

Nagggyon rövid sajnos a pad, csoda ha egy trófeát húzunk a végén, triplázásról remélem senki nem álmodik már!
Fati ugyanúgy megsérült, azóta edzői döntés alapján nem játszik, eddig 120 perce volt, mondhatjuk, hogy nem élt a lehetőséggel, de szerintem más van a háttérben. Tippre fizikális problémák vannak azóta is.

A pad nem rövid, maximum az edző nem használ bizonyos játékosokat, de 23 fő kb a nagycsapat kerete és játszik 3-4 játékos, aki a B-be van regisztrálva, 27-28 játékost nem érzek kevésnek. Inkább minőségileg / fizikai állapotra kérdőjeles sok játékos helye a keretben.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Troym
Llegenda del Barça

2025.02.26. 16:04:06

szbsz írta:

Fati ugyanúgy megsérült, azóta edzői döntés alapján nem játszik, eddig 120 perce volt, mondhatjuk, hogy nem élt a lehetőséggel, de szerintem más van a háttérben. Tippre fizikális problémák vannak azóta is.

A pad nem rövid, maximum az edző nem használ bizonyos játékosokat, de 23 fő kb a nagycsapat kerete és játszik 3-4 játékos, aki a B-be van regisztrálva, 27-28 játékost nem érzek kevésnek. Inkább minőségileg / fizikai állapotra kérdőjeles sok játékos helye a keretben.
szbsz
Capitá del Barça

Kovbal88 írta:
Nagyon kevés játékost használ, Araújo, Fati, Torre stb perceket se kap. És háromnaponta jönnek a fontos meccsek, a többiek pedig végig a pályán vannak. Remélem tudja, hogy mit csinál.

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Kovbal88
Entrenador del Barça

Peter
Director del Fútbol

2025.02.26. 11:41:02

MessiNeymarSuarez írta:
kicsit pragmatikusabb lesz és hátrébb állunk főleg ha olyan a játék képe.
Frenkie, Gavi, Eric.....ennél ki vagy mi lehetne pragmatikusabb utolsó 10 perc két gólos vezetésnél?
Edzői szándékból vezérelve miközben már levegőt alig kap Pedri és Olmo
Labdatartó és labdabiztos középpályával hátrébb lehet állni, a szándék pontosan erre utalt, a cserékből ez olvasható ki.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

A Remontadákkal eddig Flick alatt mindig szerencsénk volt, jellemzően God Mode-ba kapcsoltunk és ilyenkor (szerencsére) eszünkbe sem jut az hogy nem nyerhetünk.

Valószínűleg emiatt is lendült kicsit túlságosan át a csapat is és Flick is a ló túloldalára, 4-2-nél senkinek sem az jutott eszébe hogy nem 5-2 hanem 4-3 és 4-4 jön, még Flicknek sem, és a cserékkel együtt ez már túl sok volt.

Megjegyzem Gavi, Fermin jelenleg pocsék formában, amellett hogy a széthajtott Koundé sem olyan éles mint volt, Cubarsi sincs csúcsformában, egy ilyen cseresort jelen formájában nem bírja el a csapat egy Atleti ellen, jobb is hogy Flick ezt most tapasztalta és nem BL-ben, remélem ott kicsit pragmatikusabb lesz és hátrébb állunk főleg ha olyan a játék képe.

Mentalitásból, akarásból nincs hiány szerencsére, és az elmúlt évek Barcája nem jött volna vissza 0-2-ről, viszont Flicknek rá kell jönni hogy mikor kell visszább venni a nyílt sisakos adok-kapokból, mint anno Lucho tette és akkor kontrákra álltunk be, az nem megengedhető hogy az utolsó 10 percben a fáradt védelmünk 50 méterre áll a kaputól várva hogy mikor küldik be mögéjük a friss, lendületből érkező cserejátékosnak a labdát.
vinszentvega
Capitá del Barça

2025.02.26. 11:09:07

gránit írta:
2025.02.26. 08:56:59
Hát igen, a Bayernben büntetlenebbül tudta ezt játszatni, ott volt egy Goretzkája, nem tutyumutyi de Jongja, meg egy hanyatló, de akkor még nem teljesen szerencsétlen kapusa.

Én támogatom ezt a taktikát, mert néhány igazolással a legerősebb gépezetté alakítható.
Ne viccelj már! De Jong!? Szerintem te valami timeloop-ba kerültél...
Nem lehet egy favágó, Német/lengyel 2 bites játékost összehasonlítani se vele... ugyan már...
Tegnap elképesztő, hogy mit hozott le! Nem szoktam a meccsek után statisztikákat nézni, de szerintem tegnap is bőven 95% fölött volt passzokat tekintve.
Hagyjuk már a Cassados/ Gavis összehasonlításokat vele szemben.... Utóbbi, tegnap azt se tudta milyen rendezvényre érkezett meg 75. percben( mondjuk mérkőzések óta).
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Subinho
Director del Fútbol

2025.02.26. 10:11:13

Deluigi írta:
2025.02.26. 08:37:35
Ez a Flick football.

Szemet gyonyorkodteto tamadasok, de a vedekezes rovasara.

Nem lehet mindkettot maximalis szinten uzni.

De akkor is inkabb ezt nezem, mint egy Inter vagy Juventus 0-0-jait vagy 1-0-jait.
Így van, inkább nézem ezt, mert szórakoztató, mint egy helyzet nélküli nulla játékos, körbe passzolgatós 1-0, mint Xavi utolsó (2) évében.
Peter
Director del Fútbol

2025.02.26. 09:56:25

Deluigi írta:
De akkor is inkabb ezt nezem, mint egy Inter vagy Juventus 0-0-jait vagy 1-0-jait.
Már, hogyne lehetne.
Csak éppen nem Frenkie, Gavi, Garcia, Ferran meg visszavonulás után idehívott kapussal a kapuban (a névsort tekintve a teljesség igénye nélkül) féle minőséggel, de ők ennyit és így tudnak, erre képesek.

A szerzett góljaink háromnegyedét védekező játékosok szerezték.
Középpályánk átjáróház, persze nem újdonság, de ilyenkor a szurkoló úgy tesz, mintha az csak mai hiányosság lett volna.
Ki lett volna képes ennél stabilabb labdatartásra a keretből?
Elöl meg szerencsére ott voltak a védőink gólszerzőnek 75 percig, míg nem jött egy igazi 9-es.

Egyébként én is ezt a focit nézem szívesen, csak kár azért a néhány posztért, ahol képes elmenni egy ilyen meccs. És miért? Nem tudjuk, de úgy ragaszkodik hozzájuk a klubvezetés, mint valami "örökragasztóhoz".

Amíg őket látjuk, nem lesz mitől változzon, maximum akkor, ha az ellenfelek gyengébbek lesznek, de arra nem nekünk van ráhatásunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.02.26. 10:12:07-kor.
bence0330

2025.02.26. 09:20:05

gránit írta:
Hát igen, a Bayernben büntetlenebbül tudta ezt játszatni, ott volt egy Goretzkája, nem tutyumutyi de Jongja, meg egy hanyatló, de akkor még nem teljesen szerencsétlen kapusa.

Én támogatom ezt a taktikát, mert néhány igazolással a legerősebb gépezetté alakítható.
Hát igen, kb 100%-osan egyetértek ezzel. Ebben ott a potenciál, még előre is lehet fejlődni egy top centerrel, hátra meg aztán pláne. Lehet, hogy házon belül is meg tudjuk ezt oldani Bernallal, nem tudom. De nagyon kéne egy izom szerintem is.
Csak közben meg ugye ott a két szélső esete, akiknek nincs cseréje, de látjuk mi történik, ha lehozza őket, mert pihentetni azért muszáj kicsit. Kapus nyilván kéne, az általad felhozott Meret nagyon jó opció lenne, remélem figyeljük a piacot. TS persze visszatér, szóval igazából a sok hiány miatt nem hiszem, hogy ez meg lesz oldva, Meret meg miért jönne cserének.

Szóval nem tudom, mit fogunk csinálni a piacon, elképzelésem sincs. Sok helyen lyukas a vödör, és jó ha 2-t be tudunk tapasztani, én sem tudom, mit választanék. Az a "gond", hogy a kp-n, vkp-n darabra megvagyunk legalább, Bernallal pláne, de még nélküle is. Elsőre alighanem azt kell megoldani, ahol még számra sem vagyunk meg.
gránit
Director del Fútbol

Deluigi
Entrenador del Barça

Ez a Flick football.

Szemet gyonyorkodteto tamadasok, de a vedekezes rovasara.

gránit
Director del Fútbol

2025.02.26. 07:36:53

A kapusposztot mindenképpen hozzátenném a gyengeségekhez. 7 kaput eltaláló lövés, 4 gól. Amit nem lőnek bele, az gól. A negyedik gól előtt jött a szokásos hiba, kint tekereg, aztán ha jól egy támadás, iszkol vissza, ahelyett, hogy robbanna ki. Nem tudom, hány gólt kaptunk már emiatt ebben a szezonban, de le kellene már szokni erről. Nincs olyan gegenpressing, ami egy rossz kapust kompenzálni tudna. Teljesen mindegy, mit gegenpressingelünk, ha minden gól, amit nem a kapus kezei közé lőnek. Lefociztuk az Atletit, fölényesen nyernünk kellett volna, 4 gólt szereztünk egy top csapat ellen, ez hihetetlen, és mégsem nyertünk, mert minden, amit az ellenfél nem a kapusba lő, gól. Olyan meg nincs, hogy 0 lövésen tartsuk az Atletit. Ekkora mezőnyfölénnyel, mindössze 7 kapunkat eltaláló lövéssel simán nyernünk kellett volna.

Vkp meg már nagyon régóta kéne, Chris sajnos már nincs és nem is szabad úgy tenni, mintha bevethető lenne. De Jong erélytelen, Gavi szabálytalankodni tud, szabályosan szerelni nemigen. Oda is kellene legalább egy ember.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.26. 07:00:14

Peter írta:
2025.02.26. 02:52:12
Egy meccsen belül láthattuk, hogy Herr Mister mit képes hozzátenni ehhez a csapathoz és ugyanezen meccsen belül azt is láthattuk, hogy a játékosok mit képesek hozzátenni (elvenni?) a csapathoz(tól).

Ez a keret, ez az állomány a Mister nélkül elég nagy gondban lenne.
Èn is így látom.
Az Atleti 185 milliót költött nyáron.
Jó lenne, ha nyáron tudnánk normálisan igazolni. Sajnos kell Tah, szélső védők, vkp-s, támadó.
Raphinha és Yamal nem tud minden meccset végigjátszani.
Elmondhatja, hogy Fati nagyon jó formában, Casado nagyon tehetséges, de mást láthatunk. Fati keretben sincs, Casadoban nem bízik olyan szinten, Lewyt kiteszi a kezdőből.
Próbálja stabilizálni a csapatot, de ezekkel a játékosokkal nem megy. Garcia is hamarabb jött, mint Casado, de ő sem vkp-s. De Jong erősségeit és gyengeségeit szerintem ismerjük.
Persze nem védem, szerintem Casadoval jobban néz ki a csapat, legalább ő tud szerelmi, és védekezni, igaz pont ő hibázott a bajnokságban az Atleti ellen.
Valamint nem állunk eléggé vissza vezetéskor, és nem tudjuk kivédekezni a meccset, de ez a keret hibája is.
Ha Roque távozik, -14 milliót költöttünk a keretre Laportáék alatt, és ehhez jön Todibo 8 milliója nyáron.
Nem lehet mindent a Masiarol megoldani.
Attól tartok, el fog fogyni a keret a legfontosabb időszakra. Most rotálni kellene és pihentetni, amikor a legfontosabb szakasz jön minden sorozatban.
Yamal nélkül, ha kiesik, szerintem nem marad sok esély kupára.
Peter
Director del Fútbol

2025.02.26. 02:52:12

Egy meccsen belül láthattuk, hogy Herr Mister mit képes hozzátenni ehhez a csapathoz és ugyanezen meccsen belül azt is láthattuk, hogy a játékosok mit képesek hozzátenni (elvenni?) a csapathoz(tól).

Ez a keret, ez az állomány a Mister nélkül elég nagy gondban lenne.
bence0330

2025.02.26. 00:17:43

Ja, stimmel, látványos nagyon amit csinálunk, de egy csepp pragmatizmust bele lehetne vinni, 2 gólos előnyöknél mindenképp. Yamal, Rapha is tud futni, amikor meg Ferrán van a pályán, pláne tökéletesen alkalmas kontrára a csapat. Ma amúgy sokkal nagyobb gond volt a középpályás védekezéssel (első percekben bealvásnál és Pedri lecserélése után) és Koundéval, mint a belső védőkkel. Nagyon kiszolgáltatottak voltak, ezt ennyire nem lehet megengedni egy ilyen csapatnál.

DJ-nál kezd ezzel kapcsolatban beigazolódni a félelmem, hiába van remek formában, ilyen jellegű csapatok ellen nem elég a nyomástűrő képessége, azaz annak a hiánya, sajnos. Flick helyében talán Casadót tenném az ilyen meccseken a kezdőbe.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.02.26. 00:13:22

baas11 írta:
2025.02.25. 23:50:40
Herr Mister !

A 0:2 rol 4:2 csodálatos …. aztan jött nézőtérről ez a [auto_cenzúra] nagyképű olllezas [ mintha valami 6 kupas csapat lennénk már ]…. es meg is bűntett a sors.

De 4:2 nel az utolso negyed órára miert nem lehet visszahuzni a védelmet ,hadd jöjjenek ugy se tudnak mit csinálni …. mi viszont egy kontraval bármikor meglepunk 5-t es jo napot!

Erre 4:2 nel ők kontraznak le kétszer ???!!

Oke h minőségi támadók de nem lehet otthon 4 t kapni egy olyan csapattol amelyik alig támad !!!!! Hat higy ?

Nagyon nehez lesz Madridba tovább jutni!
Ez sajnos egy tényleg teljesen jogos kritika, különösen a meccs végén, amikor már az amúgy is sokat hajtott védelem még fáradt is, jó lenne ilyenkor visszább venni és nem hagyni felelőtlenül beleloholni magunkat felelőtlenül a zakóba.
2 góllal mentünk, az Atletinek támadnia kellett, amivel jön a fellazulás, simán szétfuthatnánk őket ilyenkor, Yamalék lubickolhatnának, eleve ez a csapat nem riad meg a hosszú labdás passzok adásától sem.

A Copában még visszajöhetünk, viszont a BL-ben könnyen jöhet egy olyan csapat amelyik kivételesen nem ad le 2-3 gólos előnyt és az nagyon fájó lesz.

Az ESPN-en is épp azt magyarázták hogy a megindulva, pont nem lesen az álló Barca sorfal mögé belögybölt labdával szét lehet szivatni a védelmet ezért ezzel kezdeni kell valamit, különösen amikor pl cserék után jelentősen legyengül a dominancia és sorra van az ellenfélnek lehetősége erre.
Válasz küldése