Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.26. 00:17:43

Ja, stimmel, látványos nagyon amit csinálunk, de egy csepp pragmatizmust bele lehetne vinni, 2 gólos előnyöknél mindenképp. Yamal, Rapha is tud futni, amikor meg Ferrán van a pályán, pláne tökéletesen alkalmas kontrára a csapat. Ma amúgy sokkal nagyobb gond volt a középpályás védekezéssel (első percekben bealvásnál és Pedri lecserélése után) és Koundéval, mint a belső védőkkel. Nagyon kiszolgáltatottak voltak, ezt ennyire nem lehet megengedni egy ilyen csapatnál.

DJ-nál kezd ezzel kapcsolatban beigazolódni a félelmem, hiába van remek formában, ilyen jellegű csapatok ellen nem elég a nyomástűrő képessége, azaz annak a hiánya, sajnos. Flick helyében talán Casadót tenném az ilyen meccseken a kezdőbe.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.02.26. 00:13:22

baas11 írta:
2025.02.25. 23:50:40
Herr Mister !

A 0:2 rol 4:2 csodálatos …. aztan jött nézőtérről ez a [auto_cenzúra] nagyképű olllezas [ mintha valami 6 kupas csapat lennénk már ]…. es meg is bűntett a sors.

De 4:2 nel az utolso negyed órára miert nem lehet visszahuzni a védelmet ,hadd jöjjenek ugy se tudnak mit csinálni …. mi viszont egy kontraval bármikor meglepunk 5-t es jo napot!

Erre 4:2 nel ők kontraznak le kétszer ???!!

Oke h minőségi támadók de nem lehet otthon 4 t kapni egy olyan csapattol amelyik alig támad !!!!! Hat higy ?

Nagyon nehez lesz Madridba tovább jutni!
Ez sajnos egy tényleg teljesen jogos kritika, különösen a meccs végén, amikor már az amúgy is sokat hajtott védelem még fáradt is, jó lenne ilyenkor visszább venni és nem hagyni felelőtlenül beleloholni magunkat felelőtlenül a zakóba.
2 góllal mentünk, az Atletinek támadnia kellett, amivel jön a fellazulás, simán szétfuthatnánk őket ilyenkor, Yamalék lubickolhatnának, eleve ez a csapat nem riad meg a hosszú labdás passzok adásától sem.

A Copában még visszajöhetünk, viszont a BL-ben könnyen jöhet egy olyan csapat amelyik kivételesen nem ad le 2-3 gólos előnyt és az nagyon fájó lesz.

Az ESPN-en is épp azt magyarázták hogy a megindulva, pont nem lesen az álló Barca sorfal mögé belögybölt labdával szét lehet szivatni a védelmet ezért ezzel kezdeni kell valamit, különösen amikor pl cserék után jelentősen legyengül a dominancia és sorra van az ellenfélnek lehetősége erre.
baas11
Entrenador del Barça

2025.02.25. 23:50:40

Herr Mister !

A 0:2 rol 4:2 csodálatos …. aztan jött nézőtérről ez a [auto_cenzúra] nagyképű olllezas [ mintha valami 6 kupas csapat lennénk már ]…. es meg is bűntett a sors.

De 4:2 nel az utolso negyed órára miert nem lehet visszahuzni a védelmet ,hadd jöjjenek ugy se tudnak mit csinálni …. mi viszont egy kontraval bármikor meglepunk 5-t es jo napot!

Erre 4:2 nel ők kontraznak le kétszer ???!!

Oke h minőségi támadók de nem lehet otthon 4 t kapni egy olyan csapattol amelyik alig támad !!!!! Hat higy ?

Nagyon nehez lesz Madridba tovább jutni!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
bence0330

2025.02.24. 21:38:40

Zoldbela írta:
2025.02.24. 21:20:26

Nem tekinteném "bírós nyalás"-nak annak elismerését, hogy nagyon nehéz a játékvezetők dolga, és az esetleges tévedések miatt nem kell azonnal csalással vádolni őket, (Flick ennek szellemében nyilatkozott.)
Bosszankodni, panaszkodni nyilvánosan is szabad a tévedések miatt, de a tisztességüket megkérdőjelezni nem.
Ha kirívóan hibás döntés születik, akkor adott a lehetőség, hogy jelezzék a játékvezetői karnak, ahol nyilván alaposan kivizsgálják a történteket.
Na szerintem is ez a lényeg. Flick alapvetően a mostani nagyon durva, és ráadásul teljesen alaptalan támadások és a játékvezetők közé állt be. Ezen a szinten még szerintem is védeni kell a bírókat, pedig nem vagyok oda értük.

Más:

Flicket ma a szülinapján február legjobb edzőjének választották. :) Grat neki, és sok boldog szülinapot még a klubunk élén. :) Holnap kapja meg a rendes ajándékát.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.02.24. 21:20:26

sansz írta:
2025.02.24. 00:02:00
FcBarcelona1 írta:
2025.02.23. 07:14:29

Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Én nagyon bírom Flicket, kb 10 év óta ő hozta vissza a Barcát az elitbe, ezekután az se érdekel, ha mindent bukunk. A bírós nyalása miatt sem veszem annyira elő, csak azt mondom, hogy diplomatikusabb lehetett volna, elkenhette volna, hogy ez nehéz helyzet, senkinek sem egyszerű és remélhetőleg megoldódnak a dolgok úgy, hogy mindenki, különösen a foci nyer.

Nem tőle, hanem a klubvezetéstől és nem csak tőlünk, hanem a többiektől is várnám a kiállást a jelenlegi rendszer ellen.
De ahogy Gránit írta, sokaknak, lehet, hogy a többségnek nem is normális bíráskodás kell, hanem, hogy nekik csaljanak... És nem veszik észre, hogy amíg ilyen a rendszer, addig senki sem fog igazán jól járni, a klubok egymás torkának esnek, valakik meg jót röhögnek rajtuk. Meg se kell védeniük a botrányos döntéseket, elég csak a másik csapatra mutogatni.
Nem tekinteném "bírós nyalás"-nak annak elismerését, hogy nagyon nehéz a játékvezetők dolga, és az esetleges tévedések miatt nem kell azonnal csalással vádolni őket, (Flick ennek szellemében nyilatkozott.)
Bosszankodni, panaszkodni nyilvánosan is szabad a tévedések miatt, de a tisztességüket megkérdőjelezni nem.
Ha kirívóan hibás döntés születik, akkor adott a lehetőség, hogy jelezzék a játékvezetői karnak, ahol nyilván alaposan kivizsgálják a történteket.
Gyanítom, hogy a játékvezetői értekezleten videóval alátámasztva elemzik a kifogásolt vagy kétséges ítéleteket.

Annak felhánytorgatása, hogy melyik csapat ellen vagy javára ítéltek több büntetőt, a dilettantizmus csimborasszója, mert nyilván annak javára amelyikkel szemben többet szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, és viszont.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.02.24. 21:01:47

Joan Laporta wants to RENEW Hansi Flick's contract until 2028. @sport
Kép
sansz
Entrenador del Barça

2025.02.24. 00:02:00

FcBarcelona1 írta:

Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Én nagyon bírom Flicket, kb 10 év óta ő hozta vissza a Barcát az elitbe, ezekután az se érdekel, ha mindent bukunk. A bírós nyalása miatt sem veszem annyira elő, csak azt mondom, hogy diplomatikusabb lehetett volna, elkenhette volna, hogy ez nehéz helyzet, senkinek sem egyszerű és remélhetőleg megoldódnak a dolgok úgy, hogy mindenki, különösen a foci nyer.

Nem tőle, hanem a klubvezetéstől és nem csak tőlünk, hanem a többiektől is várnám a kiállást a jelenlegi rendszer ellen.
De ahogy Gránit írta, sokaknak, lehet, hogy a többségnek nem is normális bíráskodás kell, hanem, hogy nekik csaljanak... És nem veszik észre, hogy amíg ilyen a rendszer, addig senki sem fog igazán jól járni, a klubok egymás torkának esnek, valakik meg jót röhögnek rajtuk. Meg se kell védeniük a botrányos döntéseket, elég csak a másik csapatra mutogatni.
bence0330

2025.02.23. 23:22:12

Szép lassan amúgy a német stabilan kiemelkedő tulajdonságává vált, hogy a 2. félidőben folyamatosan megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat. Nagyon komolyan nyúl a meccsekbe, ritkábban drasztikus változtatásokkal, mint inkább finomhangolással. Ez is elég komoly fegyvertény lehet, akár a BL-ben is, meglepni bármikor bárkit meg lehet, de ha ilyen jól reagál, akkor csak tövább növeli az esélyeinket.
davi10
Llegenda del Barça

2025.02.23. 16:16:09

El Sie7e írta:
2025.02.23. 15:15:47
A másik a szegény bírócska https://www.facebook.com/upsoclthecrack ... 526966848/ ezt megkapja ezt el tudja viselni a kis lelke egy f*ck off meg a lelkébe tiport.
Jó kis videó ez, csak nem passzol a felirat, nem ezt mondta Raphinha. Arra jó ez, hogy a Madridisták ezzel próbálják mosdatni Bellingham-et.

Azt meg gondolom te is tudod, hogy nem a bíró lelkébe tiprásáért kapta a pirosat, csak így előadva jobban hangzik.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
gránit
Director del Fútbol

2025.02.23. 15:34:34

El Sie7e írta:
Összefogás kéne ezek ellen de csak a lapítás megy.
Így van. Ehelyett, mint az ovisok, a szurkolók azt méregetik, hogy melyik csapatot sújtja több téves bírói ítélet, miközben az egésznek a lényege az, hogy rossz a bíráskodás. A lényeg felett meg szépen elsiklunk, és úgy ragaszkodunk egy rossz rendszerhez, hogy eközben mindkét tábor áldozata az egésznek. De inkább benne maradunk, és azon versengünk, hogy ki a nagyobb áldozat, ahelyett, hogy senki nem lenne áldozat.

Még a saját táboromban is folyamatosan hallom azt a véleményt, hogy nem kell szidni a bírókat, mert akkor talán majd nekünk kedveznek... Így nem is tudom komolyan venni a nyavalygást, amikor sokan nem is korrekt játékvezetést akarnak, csak azt, hogy a saját csapatuk legyen a kedvezményezett. Talán pont ezért nem is akarnak összefogást, mert nem is a korrekt bíráskodást tartják fontosnak, csak azt, hogy a másikkal kitoljanak, esetleg élvezik az áldozati pózt és hogy minden héten összemérhessék azt, melyik csapat kárára tévedtek többet. Én meg otthagynám ehelyett az egész kócerájt.
El Sie7e
Jugador d'estrella

A bírót nem kell fenyegetni ezzel nem tudok azonosulni. A másik oldala viszont, egy RFEF bíró exklúzív szerződése van ami kimondja, hogy nem lehet másik munkája pont az összeférhetetlenség miatt. Ezt már megszegte a bíró ezzel a céggel. Most hirtelen mindent töröltek és non profit cég lett, közben meg több csapattal és szövetséggel is kapcsolata van. Ez már önmagában [auto_cenzúra] büdös.

A másik a szegény bírócska https://www.facebook.com/upsoclthecrack ... 526966848/ ezt megkapja ezt el tudja viselni a kis lelke egy f*ck off meg a lelkébe tiport.
Szélkakasok most szépen beálltak a sorba aztán majd ha jön valami negatív akkor megy a 180. Összefogás kéne ezek ellen de csak a lapítás megy.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.23. 14:58:40

LG írta:
2025.02.23. 13:33:11
Én bírok Flick-et, de ez a nyilatkozat most nem tetszett tőle. Elvileg eddig mi is harcoltunk a Szövetség, a Liga és kritikán aluli játékvezetés ellen. Most, hogy a Real még durvábban beleállt ezekbe, azt mondjuk, hogy minden rendben!? Szerintem ez így nem korrekt, még akkor sem, ahogy már írtátok néhányan, hogy rövidtávon jól is kijöhetünk belőle. Nekünk hosszútávon kell gondolkodni.
Szerintem ebből inkább a Real jöhet ki jobban hosszútávon. Egy-egy kétes esetnél melyik bíró fog ellenük ítélni, mikor Munuera halálos fenyegetéseket kap, még az apját sem hagyják békén, a gyerekei sírva jönnek haza az iskolából?!
Mindezt mondjuk annak ellenére, hogy igazából nem történt rossz ítélet. Még ha igaz is, hogy fuck off-ot mondott, az is megérdemli a kiállítást, eddig is kijárt volna Bellinghamenek egy kiállítás dumák miatt.

De, hogy Flickre kitérjek ezzel kapcsolatban, nem hiszem, hogy az a fél mondat annyit számított volna. Inkább az, hogy jobban kell játszani, ha nyerni akarnak. Egy Celta meg egy Osasuna ellen nem a játékvezetésre kellene fogni a dolgot a pontvesztés miatt.
Azt pedig nem gondolom, hogy annyira kikezdenék Flicket ha nem nyerünk idén több kupát. A szurkolók és a vezetőség is látja, hogy mennyit lépett előre a csapat játékban és eredményben, az a két Clasicó pedig pláne megerősíti a pozícióját és a megítélését.
Koeman sem azért lett közellenség, mert nem spanyol, hanem mert 9. helyen álllt a csapat, kínszenvedés volt a meccseket nézni.
Amúgy sem tudhatjuk, hogy kevesebb türelmet kapna-e egy külföldi edző. Több mint 10 évig kellene visszamenni, de Tata is inkább egy átmeneti megoldás volt, nem hasonlítanám össze egy olyan kinevezéssel, mint Flick.
A sűrűbb rotáción kívül amúgy sem lehet igazán felhozzni neki semmit, ugyanakkor az is valamennyire védhető a keret szűkössége miatt.
A védelmet folyamatosan rotálja, mert ott van lehetőség, az utóbbi 6 meccsen csak kétszer volt ugyanaz a kezdő páros, EG-vel és Cubarsival. A kp-n is de Jong és Casádó cserélgetve van, ahogy előttük Fermin/Gavi/Olmo is. Elől vannak dolgok a rotációval, mondjuk FT az idei 10-ből kilenc meccsen játszott (bár perceket tekintve nem kapott olyan sokat), viszont ott nincs is akkora lehetőség. Nem hiszem, hogy véletlen, hogy mind Raphinha, mind Yamal és Lewy az utóbbi időben gyengébb meccseket hoz. Lesznek még nekik szerintem komolyabb hullámvölgyeik ahogy gyűlnek a meccsek.
Yamal sok kihagyott helyzetében is van már szerintem egy erős mentállis fáradtság.
Forca Barca!!!!
Sonoma
Capitá del Barça

2025.02.23. 14:33:37

brazilfan írta:
2025.02.23. 12:24:28
Sonoma írta:
2025.02.23. 10:47:25
Hihetetlen ez a zsigeri utálat Flick felé.
Neki mi köze van azokhoz, akiket írtam? Egy szót se írtam róla. De a német sportvilágban is voltak problémás ügyek.
És a német sportkultúra része az 1982-es NSZK–Ausztria meccs is.
https://hu.wikipedia.org/wiki/NSZK%E2%8 ... ks%C3%A1g)
Ja, értem, most azt játszod ki tud nagyobb h. lyeséget írni. Oké.
A spanyol inkvizíció, na az kemény volt. Ennyit a spanyol kultúráról. Phű

https://hvg.hu/sport/20081204_spanyol_p ... ugas_bunda
Betehettem volna ezt is, de az elsőhöz képest smafu.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.02.23. 13:55:30

MessiNeymarSuarez írta:
2025.02.23. 12:01:27
Amúgy nem értem az ellenszenvet a nyilatkozata miatt, szerintem az annak szólt amin most épp átmegy 1-1 bíró, jelen esetben Montero akit és a családját a Real fanok már zaklatnak otthon, mindennek elhordanak, a szövetség vizsgálat alá helyez/eltilt, hirtelen korrupció/összeférhetetlenség is felkerül, mindezt azért mert ki merte állítani teljesen jogosan a nagyp0fájú Bellinghamet, de amikor a Celta ellen nem adott meg egy 100% tizit a Celtának akkor nem volt semmi probléma és semmi visszhang.
Azzal mindenki egyetért hogy kritikán aluli a Spanyol bíráskodás, az eszközökkel hogy fenyegetés, nyomásgyakorlás van különösen 1 oldalról azzal már nem, a RM TV-féle kocsmai stílusú gyalázkodásról nem is beszélve.
Hasonlóan gondolom. Ez inkább szól ennek a konkrét szituációnak, mint általánosságban a spanyol játékvezetésnek, így is kéne kezelni!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.23. 13:33:11

Én bírok Flick-et, de ez a nyilatkozat most nem tetszett tőle. Elvileg eddig mi is harcoltunk a Szövetség, a Liga és kritikán aluli játékvezetés ellen. Most, hogy a Real még durvábban beleállt ezekbe, azt mondjuk, hogy minden rendben!? Szerintem ez így nem korrekt, még akkor sem, ahogy már írtátok néhányan, hogy rövidtávon jól is kijöhetünk belőle. Nekünk hosszútávon kell gondolkodni.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.23. 12:24:28

Sonoma írta:
Neki mi köze van azokhoz, akiket írtam? Egy szót se írtam róla. De a német sportvilágban is voltak problémás ügyek.
És a német sportkultúra része az 1982-es NSZK–Ausztria meccs is.
https://hu.wikipedia.org/wiki/NSZK%E2%8 ... ks%C3%A1g)
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.02.23. 12:01:27

Troym írta:
2025.02.23. 11:18:59
Szerintem alulbecsülitek a Flickkel szembeni elvárást. Állítom, hogy akkor kikezdik, ha mondjuk "csak" spanyol kupát nyer. Bajnoki cím az alap, hogy ne kezdődjön a mantra, hogy "Xavi is maradhatott volna", de egy triplázás után is fintorognának sokan mondjuk 3 hónappal később egy vesztes Gamper miatt...
Pont ezért elég hálátlan dolog a Barcelona edzőjének lenni, ha nem nyersz meg mindent akkor kikezdenek, ha meg megnyersz mindent akkor pedig jön hogy "ilyen csapattal bárki nyerne".

Amúgy nem értem az ellenszenvet a nyilatkozata miatt, szerintem az annak szólt amin most épp átmegy 1-1 bíró, jelen esetben Montero akit és a családját a Real fanok már zaklatnak otthon, mindennek elhordanak, a szövetség vizsgálat alá helyez/eltilt, hirtelen korrupció/összeférhetetlenség is felkerül, mindezt azért mert ki merte állítani teljesen jogosan a nagyp0fájú Bellinghamet, de amikor a Celta ellen nem adott meg egy 100% tizit a Celtának akkor nem volt semmi probléma és semmi visszhang.
Azzal mindenki egyetért hogy kritikán aluli a Spanyol bíráskodás, az eszközökkel hogy fenyegetés, nyomásgyakorlás van különösen 1 oldalról azzal már nem, a RM TV-féle kocsmai stílusú gyalázkodásról nem is beszélve.

Én amúgy semmiképp sem rúgnám ki mert már most csodát tett a kerettel, a cseréi is ülnek, élmény végre meccset nézni és jelenleg még eredményesek is vagyunk, látszik hogy a mentalitása elhiteti a srácokkal hogy bármire képesek még a vékony keret ellenére is, ez az ami nagyon régóta hiánycikk volt nálunk.
Eredményektől függetlenül egyedül akkor lenne némi negatívum ha elfelejt rotálni és szétjáratja a srácokat(vagy ha BL-ben Anfieldezünk megint egyet de ezt erősen kétlem), de bízom benne hogy ez nem fog megtörténni, de összességében az hogy sokszor hengerelve játszva, egyáltalán szóba kerül a Triplázás az több mint csoda.
Troym
Director del Fútbol

2025.02.23. 11:18:59

Szerintem alulbecsülitek a Flickkel szembeni elvárást. Állítom, hogy akkor kikezdik, ha mondjuk "csak" spanyol kupát nyer. Bajnoki cím az alap, hogy ne kezdődjön a mantra, hogy "Xavi is maradhatott volna", de egy triplázás után is fintorognának sokan mondjuk 3 hónappal később egy vesztes Gamper miatt...
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.23. 11:07:05

brazilfan írta:
2025.02.23. 10:22:36
FcBarcelona1 írta:
Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.
RFEF
Angel Mária Villar 1988-2017 vád adócsalás és korrupció
Luis Rubiales 2018-2023 vád korrupció, és ugye a csók botrány
Pedro Rocha 2023-24 vád korrupció
Rafael Louzan 2024- vád vesztegetés
És akkor nem beszélek semmiféle "részrehajlásról" a történelemben
La Liga
Javier Tebas 2013- vád korrupció
És az elnök úr pár hetes nyilatkozata az általa szurkolt csapatának
"When it comes to 'corrupt systems', Real Madrid are in no position to give lessons."
Ilyen ez a spanyol kultúra :)
Sonoma írta:
Hagyjuk már...
Én sem értek sok mindent :)
De valószínűleg nem járhatok messze a valóságtól, amikor azt írtam, hogy Flick valószínűleg tényleg rámegy mind a 3 sorozatra, mert elég nagyok az elvárások.
Nehéz Barcelonában külföldi edzőként tevékenykedni, és szerintem kevesebb is a türelem feléjük, főleg ha a sajtót vesszük figyelembe.
Tartok tőle, ha nem nyerünk semmit, ki fogják kezdeni.
Sonoma
Capitá del Barça

brazilfan írta:
FcBarcelona1 írta:
Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.
Ennyire erővel Xavi is korrupció gyanús a Negreira ügy miatt, mert a Barcelonában játszott épp.
Meg Guardiola és az egész akkori játékosállomány.
És Bartomeu is a spanyol kultúra része akkor. Ebből levezetve (a te gondolat menetedet követve) minden spanyol egy csaló.
Hagyjuk már...
brazilfan
Entrenador del Barça

FcBarcelona1 írta:
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

sansz írta:
2025.02.23. 00:29:41
Segítjük a rendszert fenntartani, aztán majd csodálkozunk, ha majd Flicket kiállítják, mert nem mosolygott...
Na ezzel nagyon nem értek egyet. Már leírtam, nekünk nincs lehetőségünk beleszólni a dologba a Negreira ügy miatt. Bele se megyek, hogy az meg miért volt, miről szólt, mert itt is csak finoman lehet fogalmazni. (Lassan több a Realos a fórumon, mint a Barcás, ami befolyásolja a Barcások véleményét is, főleg, ha még elő is adja magát, mint amire ez alatt reagáltam)
Nézzük már meg, hogyan reagál a többi csapat a Real TV agymenésére. 2* linkeltem az Atletico hivatalos állásfoglalását, tegnap is megtette, rá lehet keresni.
A nyomásgyakorlás nem egyenlő a reformok támogatásával.
A vicc az egészben, hogy ellenünk korrupció (lezárva) és
nyomásgyakorlás miatt folyik az eljárás, amit mások nyíltan csinálnak, csak úgy, mint az elmúlt 70(Laporta)-100(Simeone) év alatt.

sansz
Entrenador del Barça

2025.02.23. 00:29:41

bence0330 írta:
2025.02.21. 18:00:37
Nem tudom, hogy Flick őszinte-e, vagy csak illedelmes ÉS mellette nagyon taktikus, de megint úgy szólalt meg, ami nekünk csak jó lehet. Amíg a Madrid támadja a bírókat (ráadásul még jogtalanul is), Flick szó szerint kimondja, hogy meg kell őket védeni. Ez még elsülhet jól.
Rövid távon elsülhet jól, de valójában tragikusak a spanyol bírók és változtatás nélkül csak rosszabb lesz. A szurkolók általában csak a saját csapatuk ellen rossz játékvezetésre emlékeznek, de valójában a Real és a többi csapatnál is történtek folyamatosan a hajmeresztő dolgok.

Szerintem minimum tippmixelnek sokan, nehéz más magyarázatot találni. Most lehet nyalni a bíróknak, hogy jobb helyzetbe kerüljünk, ez teszi sok csapat...Pedig össze kéne fogniuk a csapatoknak és elérni, hogy utólag nyilvánosan, testület előtt kelljen megmagyarázni a téves ítéleteket és a tévedéseknek nyoma kell, hogy legyen.

Amúgy Bellingham szánalmas, hogy ennyi idő alatt nem tanult meg spanyolul és most azon lovagolnak, hogy félreértette a játékvezető, márt máshogy alkalmazta a fuck-ot...
De ettől teljesen független, hogy a spanyol játékvezetést nagyon meg kéne reformálni, de úgy nem fog menni, ha a csapatok nem közösen teszik. Segítjük a rendszert fenntartani, aztán majd csodálkozunk, ha majd Flicket kiállítják, mert nem mosolygott...
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.22. 19:40:41

superman írta:
2025.02.22. 19:22:22
FCB1, azét remélem tudsz még aludni amiatt, hogy önálló, nen fekete-fehér véleményem van. Még sok szép hasonló offolást kívánok! Puszi!
Nen fekete, habfehér :)
Carlo is miket nyilatkozgat amikor szorul a hurok, nyelvész professzor lesz angolból, pontosan sunyi és simulékony.
Flick hozzá képest egy úriember :)
bence0330

2025.02.22. 19:30:05

superman írta:
2025.02.22. 19:22:22
Sehogysem hiteles, hogy amikor nem megy a szekér akkor cinkeli őket, aztán amikor 3 kör alatt felzárkózunk úgy, hogy az üldözötteknél látták folyamatosan a bírói munka kárát egyből jön a nyallerkodás. Inkább lenne csendben mindkét esetben mint egy férfi.
Férfi, mint Carlo, aki szerint szégyen, ha valaki a bírókról beszél, amikor meg már csak kicsit ítélnek felétek, és mondjuk csak egy 100% kiállítást úsztok már meg, akkor mindennek elhordja őket. Ilyesmire gondolsz? Na ennél sokkal árnyaltabb és konzekvensebb volt Flick végig.
Válasz küldése