2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez sajnos egy tényleg teljesen jogos kritika, különösen a meccs végén, amikor már az amúgy is sokat hajtott védelem még fáradt is, jó lenne ilyenkor visszább venni és nem hagyni felelőtlenül beleloholni magunkat felelőtlenül a zakóba.baas11 írta: ↑2025.02.25. 23:50:40Herr Mister !
A 0:2 rol 4:2 csodálatos …. aztan jött nézőtérről ez a [auto_cenzúra] nagyképű olllezas [ mintha valami 6 kupas csapat lennénk már ]…. es meg is bűntett a sors.
De 4:2 nel az utolso negyed órára miert nem lehet visszahuzni a védelmet ,hadd jöjjenek ugy se tudnak mit csinálni …. mi viszont egy kontraval bármikor meglepunk 5-t es jo napot!
Erre 4:2 nel ők kontraznak le kétszer ???!!
Oke h minőségi támadók de nem lehet otthon 4 t kapni egy olyan csapattol amelyik alig támad !!!!! Hat higy ?
Nagyon nehez lesz Madridba tovább jutni!
Na szerintem is ez a lényeg. Flick alapvetően a mostani nagyon durva, és ráadásul teljesen alaptalan támadások és a játékvezetők közé állt be. Ezen a szinten még szerintem is védeni kell a bírókat, pedig nem vagyok oda értük.Zoldbela írta: ↑2025.02.24. 21:20:26
Nem tekinteném "bírós nyalás"-nak annak elismerését, hogy nagyon nehéz a játékvezetők dolga, és az esetleges tévedések miatt nem kell azonnal csalással vádolni őket, (Flick ennek szellemében nyilatkozott.)
Bosszankodni, panaszkodni nyilvánosan is szabad a tévedések miatt, de a tisztességüket megkérdőjelezni nem.
Ha kirívóan hibás döntés születik, akkor adott a lehetőség, hogy jelezzék a játékvezetői karnak, ahol nyilván alaposan kivizsgálják a történteket.
Nem tekinteném "bírós nyalás"-nak annak elismerését, hogy nagyon nehéz a játékvezetők dolga, és az esetleges tévedések miatt nem kell azonnal csalással vádolni őket, (Flick ennek szellemében nyilatkozott.)sansz írta: ↑2025.02.24. 00:02:00Én nagyon bírom Flicket, kb 10 év óta ő hozta vissza a Barcát az elitbe, ezekután az se érdekel, ha mindent bukunk. A bírós nyalása miatt sem veszem annyira elő, csak azt mondom, hogy diplomatikusabb lehetett volna, elkenhette volna, hogy ez nehéz helyzet, senkinek sem egyszerű és remélhetőleg megoldódnak a dolgok úgy, hogy mindenki, különösen a foci nyer.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29
Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Nem tőle, hanem a klubvezetéstől és nem csak tőlünk, hanem a többiektől is várnám a kiállást a jelenlegi rendszer ellen.
De ahogy Gránit írta, sokaknak, lehet, hogy a többségnek nem is normális bíráskodás kell, hanem, hogy nekik csaljanak... És nem veszik észre, hogy amíg ilyen a rendszer, addig senki sem fog igazán jól járni, a klubok egymás torkának esnek, valakik meg jót röhögnek rajtuk. Meg se kell védeniük a botrányos döntéseket, elég csak a másik csapatra mutogatni.
Én nagyon bírom Flicket, kb 10 év óta ő hozta vissza a Barcát az elitbe, ezekután az se érdekel, ha mindent bukunk. A bírós nyalása miatt sem veszem annyira elő, csak azt mondom, hogy diplomatikusabb lehetett volna, elkenhette volna, hogy ez nehéz helyzet, senkinek sem egyszerű és remélhetőleg megoldódnak a dolgok úgy, hogy mindenki, különösen a foci nyer.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29
Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Jó kis videó ez, csak nem passzol a felirat, nem ezt mondta Raphinha. Arra jó ez, hogy a Madridisták ezzel próbálják mosdatni Bellingham-et.El Sie7e írta: ↑2025.02.23. 15:15:47A másik a szegény bírócska https://www.facebook.com/upsoclthecrack ... 526966848/ ezt megkapja ezt el tudja viselni a kis lelke egy f*ck off meg a lelkébe tiport.
Így van. Ehelyett, mint az ovisok, a szurkolók azt méregetik, hogy melyik csapatot sújtja több téves bírói ítélet, miközben az egésznek a lényege az, hogy rossz a bíráskodás. A lényeg felett meg szépen elsiklunk, és úgy ragaszkodunk egy rossz rendszerhez, hogy eközben mindkét tábor áldozata az egésznek. De inkább benne maradunk, és azon versengünk, hogy ki a nagyobb áldozat, ahelyett, hogy senki nem lenne áldozat.
Szerintem ebből inkább a Real jöhet ki jobban hosszútávon. Egy-egy kétes esetnél melyik bíró fog ellenük ítélni, mikor Munuera halálos fenyegetéseket kap, még az apját sem hagyják békén, a gyerekei sírva jönnek haza az iskolából?!LG írta: ↑2025.02.23. 13:33:11Én bírok Flick-et, de ez a nyilatkozat most nem tetszett tőle. Elvileg eddig mi is harcoltunk a Szövetség, a Liga és kritikán aluli játékvezetés ellen. Most, hogy a Real még durvábban beleállt ezekbe, azt mondjuk, hogy minden rendben!? Szerintem ez így nem korrekt, még akkor sem, ahogy már írtátok néhányan, hogy rövidtávon jól is kijöhetünk belőle. Nekünk hosszútávon kell gondolkodni.
Ja, értem, most azt játszod ki tud nagyobb h. lyeséget írni. Oké.brazilfan írta: ↑2025.02.23. 12:24:28Neki mi köze van azokhoz, akiket írtam? Egy szót se írtam róla. De a német sportvilágban is voltak problémás ügyek.
És a német sportkultúra része az 1982-es NSZK–Ausztria meccs is.
https://hu.wikipedia.org/wiki/NSZK%E2%8 ... ks%C3%A1g)
Hasonlóan gondolom. Ez inkább szól ennek a konkrét szituációnak, mint általánosságban a spanyol játékvezetésnek, így is kéne kezelni!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.23. 12:01:27Amúgy nem értem az ellenszenvet a nyilatkozata miatt, szerintem az annak szólt amin most épp átmegy 1-1 bíró, jelen esetben Montero akit és a családját a Real fanok már zaklatnak otthon, mindennek elhordanak, a szövetség vizsgálat alá helyez/eltilt, hirtelen korrupció/összeférhetetlenség is felkerül, mindezt azért mert ki merte állítani teljesen jogosan a nagyp0fájú Bellinghamet, de amikor a Celta ellen nem adott meg egy 100% tizit a Celtának akkor nem volt semmi probléma és semmi visszhang.
Azzal mindenki egyetért hogy kritikán aluli a Spanyol bíráskodás, az eszközökkel hogy fenyegetés, nyomásgyakorlás van különösen 1 oldalról azzal már nem, a RM TV-féle kocsmai stílusú gyalázkodásról nem is beszélve.
Neki mi köze van azokhoz, akiket írtam? Egy szót se írtam róla. De a német sportvilágban is voltak problémás ügyek.
Pont ezért elég hálátlan dolog a Barcelona edzőjének lenni, ha nem nyersz meg mindent akkor kikezdenek, ha meg megnyersz mindent akkor pedig jön hogy "ilyen csapattal bárki nyerne".Troym írta: ↑2025.02.23. 11:18:59Szerintem alulbecsülitek a Flickkel szembeni elvárást. Állítom, hogy akkor kikezdik, ha mondjuk "csak" spanyol kupát nyer. Bajnoki cím az alap, hogy ne kezdődjön a mantra, hogy "Xavi is maradhatott volna", de egy triplázás után is fintorognának sokan mondjuk 3 hónappal később egy vesztes Gamper miatt...
RFEFbrazilfan írta: ↑2025.02.23. 10:22:36Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Én sem értek sok mindent
Ennyire erővel Xavi is korrupció gyanús a Negreira ügy miatt, mert a Barcelonában játszott épp.brazilfan írta: ↑2025.02.23. 10:22:36Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Na ezzel nagyon nem értek egyet. Már leírtam, nekünk nincs lehetőségünk beleszólni a dologba a Negreira ügy miatt. Bele se megyek, hogy az meg miért volt, miről szólt, mert itt is csak finoman lehet fogalmazni. (Lassan több a Realos a fórumon, mint a Barcás, ami befolyásolja a Barcások véleményét is, főleg, ha még elő is adja magát, mint amire ez alatt reagáltam)
Rövid távon elsülhet jól, de valójában tragikusak a spanyol bírók és változtatás nélkül csak rosszabb lesz. A szurkolók általában csak a saját csapatuk ellen rossz játékvezetésre emlékeznek, de valójában a Real és a többi csapatnál is történtek folyamatosan a hajmeresztő dolgok.bence0330 írta: ↑2025.02.21. 18:00:37Nem tudom, hogy Flick őszinte-e, vagy csak illedelmes ÉS mellette nagyon taktikus, de megint úgy szólalt meg, ami nekünk csak jó lehet. Amíg a Madrid támadja a bírókat (ráadásul még jogtalanul is), Flick szó szerint kimondja, hogy meg kell őket védeni. Ez még elsülhet jól.
Nen fekete, habfehér
Férfi, mint Carlo, aki szerint szégyen, ha valaki a bírókról beszél, amikor meg már csak kicsit ítélnek felétek, és mondjuk csak egy 100% kiállítást úsztok már meg, akkor mindennek elhordja őket. Ilyesmire gondolsz? Na ennél sokkal árnyaltabb és konzekvensebb volt Flick végig.