Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem ebből inkább a Real jöhet ki jobban hosszútávon. Egy-egy kétes esetnél melyik bíró fog ellenük ítélni, mikor Munuera halálos fenyegetéseket kap, még az apját sem hagyják békén, a gyerekei sírva jönnek haza az iskolából?!LG írta: ↑2025.02.23. 13:33:11Én bírok Flick-et, de ez a nyilatkozat most nem tetszett tőle. Elvileg eddig mi is harcoltunk a Szövetség, a Liga és kritikán aluli játékvezetés ellen. Most, hogy a Real még durvábban beleállt ezekbe, azt mondjuk, hogy minden rendben!? Szerintem ez így nem korrekt, még akkor sem, ahogy már írtátok néhányan, hogy rövidtávon jól is kijöhetünk belőle. Nekünk hosszútávon kell gondolkodni.
Ja, értem, most azt játszod ki tud nagyobb h. lyeséget írni. Oké.brazilfan írta: ↑2025.02.23. 12:24:28Neki mi köze van azokhoz, akiket írtam? Egy szót se írtam róla. De a német sportvilágban is voltak problémás ügyek.
És a német sportkultúra része az 1982-es NSZK–Ausztria meccs is.
https://hu.wikipedia.org/wiki/NSZK%E2%8 ... ks%C3%A1g)
Hasonlóan gondolom. Ez inkább szól ennek a konkrét szituációnak, mint általánosságban a spanyol játékvezetésnek, így is kéne kezelni!MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.02.23. 12:01:27Amúgy nem értem az ellenszenvet a nyilatkozata miatt, szerintem az annak szólt amin most épp átmegy 1-1 bíró, jelen esetben Montero akit és a családját a Real fanok már zaklatnak otthon, mindennek elhordanak, a szövetség vizsgálat alá helyez/eltilt, hirtelen korrupció/összeférhetetlenség is felkerül, mindezt azért mert ki merte állítani teljesen jogosan a nagyp0fájú Bellinghamet, de amikor a Celta ellen nem adott meg egy 100% tizit a Celtának akkor nem volt semmi probléma és semmi visszhang.
Azzal mindenki egyetért hogy kritikán aluli a Spanyol bíráskodás, az eszközökkel hogy fenyegetés, nyomásgyakorlás van különösen 1 oldalról azzal már nem, a RM TV-féle kocsmai stílusú gyalázkodásról nem is beszélve.
Neki mi köze van azokhoz, akiket írtam? Egy szót se írtam róla. De a német sportvilágban is voltak problémás ügyek.
Pont ezért elég hálátlan dolog a Barcelona edzőjének lenni, ha nem nyersz meg mindent akkor kikezdenek, ha meg megnyersz mindent akkor pedig jön hogy "ilyen csapattal bárki nyerne".Troym írta: ↑2025.02.23. 11:18:59Szerintem alulbecsülitek a Flickkel szembeni elvárást. Állítom, hogy akkor kikezdik, ha mondjuk "csak" spanyol kupát nyer. Bajnoki cím az alap, hogy ne kezdődjön a mantra, hogy "Xavi is maradhatott volna", de egy triplázás után is fintorognának sokan mondjuk 3 hónappal később egy vesztes Gamper miatt...
RFEFbrazilfan írta: ↑2025.02.23. 10:22:36Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Én sem értek sok mindent
Ennyire erővel Xavi is korrupció gyanús a Negreira ügy miatt, mert a Barcelonában játszott épp.brazilfan írta: ↑2025.02.23. 10:22:36Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Ó, a német kultúra! Beckenbauer és a német szövetség volt elnökei ellen pénzmosás miatt indult eljárás, a német-svájci Blatter folytatólagosan korrumpálódott, akárcsak az Adidas, ők mind a német kultúra részei.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.23. 07:14:29Na ebben csöppent bele Flick. Mi a fittyfenét nyilatkozhatna a német kulturából a spanyolba beszabadulva?
Na ezzel nagyon nem értek egyet. Már leírtam, nekünk nincs lehetőségünk beleszólni a dologba a Negreira ügy miatt. Bele se megyek, hogy az meg miért volt, miről szólt, mert itt is csak finoman lehet fogalmazni. (Lassan több a Realos a fórumon, mint a Barcás, ami befolyásolja a Barcások véleményét is, főleg, ha még elő is adja magát, mint amire ez alatt reagáltam)
Rövid távon elsülhet jól, de valójában tragikusak a spanyol bírók és változtatás nélkül csak rosszabb lesz. A szurkolók általában csak a saját csapatuk ellen rossz játékvezetésre emlékeznek, de valójában a Real és a többi csapatnál is történtek folyamatosan a hajmeresztő dolgok.bence0330 írta: ↑2025.02.21. 18:00:37Nem tudom, hogy Flick őszinte-e, vagy csak illedelmes ÉS mellette nagyon taktikus, de megint úgy szólalt meg, ami nekünk csak jó lehet. Amíg a Madrid támadja a bírókat (ráadásul még jogtalanul is), Flick szó szerint kimondja, hogy meg kell őket védeni. Ez még elsülhet jól.
Nen fekete, habfehér
Férfi, mint Carlo, aki szerint szégyen, ha valaki a bírókról beszél, amikor meg már csak kicsit ítélnek felétek, és mondjuk csak egy 100% kiállítást úsztok már meg, akkor mindennek elhordja őket. Ilyesmire gondolsz? Na ennél sokkal árnyaltabb és konzekvensebb volt Flick végig.
Sehogysem hiteles, hogy amikor nem megy a szekér akkor cinkeli őket, aztán amikor 3 kör alatt felzárkózunk úgy, hogy az üldözötteknél látták folyamatosan a bírói munka kárát egyből jön a nyallerkodás. Inkább lenne csendben mindkét esetben mint egy férfi.bence0330 írta: ↑2025.02.22. 18:40:01Szerintem lehet őszinte a következő módokon:
1: Változhat az ember véleménye, gyakori jelenség
2: Azért akkor sem szidta a bírókat, csak 1-1 döntésnél megemlítette, akkor sem épp habzó szájjal, szóval még az sem igazán ellentmondásos a mostaniakkal, vagyis csak részben
3: Itt nem csak 1-2 rossz ítéletről volt szó, hanem egy komoly támadásról a részetekről. Más, ha azt véleményezi, hogy ettől kell megvédeni a bírókat.
Szerintem lehet őszinte a következő módokon:
Pardon? Szeretnél mondani valamit?
Őszintének biztos nem őszinte, mert decemberben és januárban, amikor nekünk nem jöttek az eredmények, szidta őket. Szóval inkább simulékony. Kérdés, hogy a sporik átlátnak-e a szitán.bence0330 írta: ↑2025.02.21. 18:00:37Nem tudom, hogy Flick őszinte-e, vagy csak illedelmes ÉS mellette nagyon taktikus, de megint úgy szólalt meg, ami nekünk csak jó lehet. Amíg a Madrid támadja a bírókat (ráadásul még jogtalanul is), Flick szó szerint kimondja, hogy meg kell őket védeni. Ez még elsülhet jól. Nem mondom, hogy nekünk fognak fújni, csak hogy 1-1 esetnél lehet, hogy tudat alatt néha afelé billen a döntés, akik kiállnak mellettük.
Yamal meg erre csak ráerősített. Részemről maradjon ez a narratíva, akármi is a valóság, ez legrosszabb esetben is szerintem kijelenthető, hogy nem okoz problémákat.
Biztos, hogy azt is kapott hozzá.Peter írta: ↑2025.02.21. 19:41:35Étrendet is mellé lehet csatolni....FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 18:23:15Ilyet sem olvastam még. Olmo genetikai vizsgálatokon esett át, hogy megfelelő edzésmunkát tudjanak felállítani neki, ahogy Pedrinek is tették.![]()
Étrendet is mellé lehet csatolni....FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.21. 18:23:15Ilyet sem olvastam még. Olmo genetikai vizsgálatokon esett át, hogy megfelelő edzésmunkát tudjanak felállítani neki, ahogy Pedrinek is tették.