2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem kérdés, itt szerintem főleg evés utáni étvágy szinten morgunk.Cseri írta: ↑2025.05.08. 05:05:02Érdemes megnézni,hogy a tavalyi edzőkeresés időben a csapattal hírbehozott edzők hol vannak. Motta bukott,Girona se vitézkedik,Arteta idén sem nyer semmit,Xabi Alonso második éve sem akkora sikersztori,Speciel five lassan már a törököknek sem kell,SC se megy nagyot a Milannal. Ezek fényében pláne jó döntés volt Flick,bármi is lesz idén.
Hát nem tudom, én a bajnokin hétközben bíztam benne, hogy Fort kezdetése annak szól, hogy játékba akarja őt hozni kicsit a kupadöntő és a BL előtt, de beigazolódott végül a félelmem, miszerint csak GM-t akarta pihentetni...bence0330 írta: ↑2025.04.27. 13:20:15
Szerintem most át fog csapni Fortba a dolog, már a meccs előtt is voltak hangok, de én is veszélyesnek tartottam volna 0 játékperccel bedobni a mélyvízbe. Tuti, hogy a srác sehol nincs most játé nélkül a tavalyi önmagához képest. Ha betesszük és hibázik, akkor meg nem kerül be többet, ez ilyen. Benne azt sajnálom még, hogy amilyen képességei vannak előre, simán lehetett volna 80. percben számolni vele támadó posztokon is. Full Cancelo a srác, még a szóló gól is benne van.
Nekem ez a hibája, illetve az, hogy a szélsőinket legalább megnyert meccseken nem pihentette, minőségi csere hiányában akkor már veszélytelenül, most picit isszuk a levét ennek azért. Így is néha az egyik, néha a másik hoz 1-1 nagy meccset, meg haszosat, de nagy skálán nézve kicsit elfogytak. De lehet még ezt is elbírja a csapat, ami elképesztő.
Hibátlan edző nincs, szerintem individuális döntéseket bárkinél meg lehet kérdőjelezni. Viszont akkora zseni csapatépítésben, hogy elbír egy Martint a csapat egy klasszikó kupadöntőn.Stalkyard írta: ↑2025.04.27. 12:11:03Óriási a csávó, minden elismerést es tiszteletet megérdemel azért amilyen csapatot összerakott. Azt is gondolom, hogy kivívta magának azt a jogot higy ne kérdőjelezzük meg a személyi döntéseit es választásait. Egyvalamit azonban képtelen vagyok felfogni… Gerard Martin favorizalasa Fort-tal szemben. Egyszerűen érthetetlen. Annyira szembetűnő hogy szintekkel jobb játékos Fort…
Es GM-en nagyon könnyen elmehet a BL idén…
Bezzeg nálunk a fradi miatt akár az egész bajnokságoz leállítják ha tovább jutnak
Fogja már be a száját ez a vízfejű madridista
Elvárni tényleg nem lehetett, részemről egy Bl-elődöntő, szoros bajnoki versenyfutás javuló játékkal, ha nem is sikerszezon, de egyáltalán nem lett volna rossz idény. A legfontosabb nem is igazán az eredmény, hanem egy olyan jövőkép, ami azt vetíti előre, hogy hamarosan felzárkózhatunk a topcspatok közé. Bárhogy is alakul ezután a szezon, bármi is lesz a vége ezt szerintem maradéktalanul teljesítette. Van a csapatnak karaktere, mentálisan egy BL-ben is tökéletesen rendben vannak, illetve a játékosok/csapat "megtanult" győzni. Emellett klasszsokat javult a játék, van egy karakter,taktika, mellé pedig rendre olyan meccseket kaptunk rangadókon, amiket utoljára talán csak Luchoval.bence0330 írta: ↑2025.04.13. 09:22:43Elvárni szerintem annyit sem lehetett, ahol most tartunk, olyan sokat gyengült a keret tavaly óta, pedig akkor is foghíjas volt. De ja, ettől a ponttól a kezdve már az elődöntő és a bajnokság az elvárás.Kovbal88 írta: ↑2025.04.13. 09:14:48Szerintem az idei lesz a legjobb szezonja a Barcelonával. Ha nyáron nem igazolhatunk. Lewa, Raphinha, Inigo, aligha fog jövőre is ilyen szezont produkálni. Nekem idén annyi kívánságom lenne, hogy a Bl-ben jussunk be a legjobb négy közé, és nyerjük meg valahogy a bajnokságot. Ennél többet nem lenne szabad elvárni ettől a csapattól. Mert nagyon foghíjas a keret.
Álmodozni most viszont már szabad, akár 4-6 kupás szezonról is, nem "csak" a tripláról.Nyilván a BL kell, hogy ennek elméleti esélye van, és azért arra csak 25-30%-unk van, de ki tudja, álmodozni szabad. De elvárni szerintem is a fentit lehet.
Ráadásul ha előre azt mondják nekem, hogy ilyenkor szinte tuti BL elődöntő és 4 pontos előny van a bajnokságban, akkor azt mondom, hogy oké, leadtuk mellé a kupát. De még csak ennyi sem történt.
Szerintem a fenti 3 ember simán megy megint egy nagyságrendileg ekkora szezont. Én sokkal jobban aggódom azon, hogy mi történik, ha pechünk lesz és valaki kidől a nagyok közül. A clutch Raphinha, és a játékra legnagyobb hatással lévő Yamal ez a két ember, Pedrivel kiegészülve. Mélyíteni mindenképp kell, mert én a keretről gondolom azt, hogy ezt így ilyen kevés sérüléssel nem hozzuk le megint, és Flicknél láttuk, hogy nem kell csodaembert hozni, egy erős közepesből is felső polcost csinál.
Én pont azért vártam őt, mint a messiást, mert szerintem a nemzetiségét eltekintve nem volt karakteridegen. Persze sejtem, hogy ezalatt inkább azt értetted, hogy nem egy spanyol vagy holland mikutyánk kölykét hoztunk, de közben meg félig mégis az volt, stílusban, LE-hez hasonlítható legjobban, amit csinál. A tökéletes fúziója volt a Barca focinak, kicsit modernizálva, és a modern edzésmódszereknek (ebben jön ki a "németsége".). Egy Tuchel pl. itt szerintem nem lett volna jó, hiába jó edző. Mivel mindenképp a Masiára támaszkodunk, azért egy olyan célfocit nem bírtunk volna szerintem el (persze ki tudja).dingdong írta: ↑2025.04.13. 10:36:16...hoztunk egy német edzőt ami totalisan karakter idegen otlet. Mar csak azert is mert nem ugy erkezett ide hogy garantalt lehetett volna a siker. 1.5 rendkivul sikeres es biztato szezont lehozott egy olyan bayernnel amiben top formaban levo jatekosokkal kellett kirakni a puzzlet. Ezutan elment a nemet valogatottba es csufosan megbukott.
Én is így látom, azzal a kivétellel, hogy azért jövőre lehet hosszabb, akár jobb a keret. Már a másik topicban is leírtam a játékosok állapotát. Itt van példának Araujo és De Jong vagy éppen Christensen esetleg Olmo. Ha maradnak is, ettől az idei formától csak jobb lehet. Persze Inigo és Lewy lehet nem hoz ilyen szintet, de az esetleges érkezőkkel lehet őket rotálni, pótolni.bence0330 írta: ↑2025.04.13. 09:22:43Elvárni szerintem annyit sem lehetett, ahol most tartunk, olyan sokat gyengült a keret tavaly óta, pedig akkor is foghíjas volt. De ja, ettől a ponttól a kezdve már az elődöntő és a bajnokság az elvárás.Kovbal88 írta: ↑2025.04.13. 09:14:48Szerintem az idei lesz a legjobb szezonja a Barcelonával. Ha nyáron nem igazolhatunk. Lewa, Raphinha, Inigo, aligha fog jövőre is ilyen szezont produkálni. Nekem idén annyi kívánságom lenne, hogy a Bl-ben jussunk be a legjobb négy közé, és nyerjük meg valahogy a bajnokságot. Ennél többet nem lenne szabad elvárni ettől a csapattól. Mert nagyon foghíjas a keret.
Álmodozni most viszont már szabad, akár 4-6 kupás szezonról is, nem "csak" a tripláról.Nyilván a BL kell, hogy ennek elméleti esélye van, és azért arra csak 25-30%-unk van, de ki tudja, álmodozni szabad. De elvárni szerintem is a fentit lehet.
Ráadásul ha előre azt mondják nekem, hogy ilyenkor szinte tuti BL elődöntő és 4 pontos előny van a bajnokságban, akkor azt mondom, hogy oké, leadtuk mellé a kupát. De még csak ennyi sem történt.
Szerintem a fenti 3 ember simán megy megint egy nagyságrendileg ekkora szezont. Én sokkal jobban aggódom azon, hogy mi történik, ha pechünk lesz és valaki kidől a nagyok közül. A clutch Raphinha, és a játékra legnagyobb hatással lévő Yamal ez a két ember, Pedrivel kiegészülve. Mélyíteni mindenképp kell, mert én a keretről gondolom azt, hogy ezt így ilyen kevés sérüléssel nem hozzuk le megint, és Flicknél láttuk, hogy nem kell csodaembert hozni, egy erős közepesből is felső polcost csinál.
Elvárni szerintem annyit sem lehetett, ahol most tartunk, olyan sokat gyengült a keret tavaly óta, pedig akkor is foghíjas volt. De ja, ettől a ponttól a kezdve már az elődöntő és a bajnokság az elvárás.Kovbal88 írta: ↑2025.04.13. 09:14:48Szerintem az idei lesz a legjobb szezonja a Barcelonával. Ha nyáron nem igazolhatunk. Lewa, Raphinha, Inigo, aligha fog jövőre is ilyen szezont produkálni. Nekem idén annyi kívánságom lenne, hogy a Bl-ben jussunk be a legjobb négy közé, és nyerjük meg valahogy a bajnokságot. Ennél többet nem lenne szabad elvárni ettől a csapattól. Mert nagyon foghíjas a keret.
Szerintem az idei lesz a legjobb szezonja a Barcelonával. Ha nyáron nem igazolhatunk. Lewa, Raphinha, Inigo, aligha fog jövőre is ilyen szezont produkálni. Nekem idén annyi kívánságom lenne, hogy a Bl-ben jussunk be a legjobb négy közé, és nyerjük meg valahogy a bajnokságot. Ennél többet nem lenne szabad elvárni ettől a csapattól. Mert nagyon foghíjas a keret.Chino írta: ↑2025.04.10. 16:36:13soadroli írta: ↑2025.04.10. 16:08:49Barça met with Pini Zahavi to discuss several topics, including Flick's contract renewal.
Barça are very satisfied with Flick and wants to finalize his contract extension before securing any titles, as they see Flick as the ideal coach.
Both parties expressed full willingness to renew. [Diario Sport]
Szerintem ez is kardinális pont a jövő szezonra nézve. Neki is biztosan jót tenne, ha azt érezné, hogy megbecsülik a munkáját, számítanak rá. Plusz a fizetését is illene korrigálni, anyagi helyzet ide vagy oda, de azt, hogy nem közelíti meg a top 20-at Európa szinten azt mindenképp korrigálni kell. És nem egy elsőéves, fiatal szakember, elég sokat letett már az asztalra.
Viszont én legalább ilyen fontosnak tartanám, hogy a stábot sikerüljön egyben tartani. Lehet, hogy Flick a fő letéteményes, de nem egy ember kell ahhoz, hogy egyik évről a másikra ilyen mértékben változzon egy csapat játéka, mentalitása, fizikalitása.