Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.08. 10:46:54

Cseri írta:
2025.05.08. 05:05:02
Érdemes megnézni,hogy a tavalyi edzőkeresés időben a csapattal hírbehozott edzők hol vannak. Motta bukott,Girona se vitézkedik,Arteta idén sem nyer semmit,Xabi Alonso második éve sem akkora sikersztori,Speciel five lassan már a törököknek sem kell,SC se megy nagyot a Milannal. Ezek fényében pláne jó döntés volt Flick,bármi is lesz idén.
Nem kérdés, itt szerintem főleg evés utáni étvágy szinten morgunk. :) Közel voltunk, idegesítő, de így is elképesztő a szezonunk. Szerintem van hibája neki is abban, hogy ennyire elfogytunk a végére, forgathatott volna többet, volt rengeteg agyonnyert meccsünk. De ennek ellenére elképesztő amilyen örömöt hozott Barcelonába. Most egy feladata van, helyretenni a srácokat az utolsó pár meccsre.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Cseri
Entrenador del Barça

2025.05.08. 05:05:02

Érdemes megnézni,hogy a tavalyi edzőkeresés időben a csapattal hírbehozott edzők hol vannak. Motta bukott,Girona se vitézkedik,Arteta idén sem nyer semmit,Xabi Alonso második éve sem akkora sikersztori,Speciel five lassan már a törököknek sem kell,SC se megy nagyot a Milannal. Ezek fényében pláne jó döntés volt Flick,bármi is lesz idén.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.07. 20:59:47

Hansi Flick gave a day off after Inter, but Lamine Yamal, Pedri, Ferran, De Jong, and Szczesny—still trained.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.05.07. 09:10:20

Azt ne felejtsük el, hogy Flick egy 1000 sebből vérző Barcelona kispadjára érkezett, ahol abból kellett főzni ami volt, nem ő akarta pl kezdő hátvédeknek Cubarsít és Inigot és még sorolhatnám. A padunk nagyon rövid és kb nincs minőségi cserénk előre, a védelem jobb és bal oldala 1-1 emberes. Ezek olyan alapvető befolyásoló tényezők amik el tudnak dönteni egy kiélezett párharcot. Úgy gondolom ez egy hosszú út, még legalább 2 év, hogy ugyanott legyünk ahol 2015ben abbahagytuk, mert azóta a csapat minősége csak romlott és ennek már 10 éve.

Ha Augusztusban azt mondja nekünk valaki, hogy megnyerjük a szuperkupát, spanyol kupát, 4 pontos előnnyel várjuk a bajnokság hajráját és 2 perccel a BL elődöntő vége előtt 3-2re vezetünk, mindenki csettintett volna, sőt el se hittük volna. Azt hiszem mindent elmond a helyzetünkről, hogy egy 17 éves "gyerek" a csapatunk legjobbja mindkét elődöntőn.
Kép
vidra
Capitá del Barça

2025.05.03. 18:27:21

The hand of the forbidden one :D. Be kellett vetni némi fekete mágiát az egyenlítéshez, de csak titokban :mrgreen:
Mámint na, a győzelemhez, me 3-3 volt!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.05.03. 12:53:46

soadroli írta:
2025.05.03. 12:49:16
ezen meccs közben is jót röhögtem :mrgreen:
Haveromnak mondtam is, hogy kíváncsi leszek, mennyi meccset kap majd a kézmozdulatért.🤣
,,Azt hitted, hogy mi történt."
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.03. 12:49:16

ezen meccs közben is jót röhögtem :mrgreen:
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2025.04.27. 18:58:34

bence0330 írta:
2025.04.27. 13:20:15

Szerintem most át fog csapni Fortba a dolog, már a meccs előtt is voltak hangok, de én is veszélyesnek tartottam volna 0 játékperccel bedobni a mélyvízbe. Tuti, hogy a srác sehol nincs most játé nélkül a tavalyi önmagához képest. Ha betesszük és hibázik, akkor meg nem kerül be többet, ez ilyen. Benne azt sajnálom még, hogy amilyen képességei vannak előre, simán lehetett volna 80. percben számolni vele támadó posztokon is. Full Cancelo a srác, még a szóló gól is benne van.

Nekem ez a hibája, illetve az, hogy a szélsőinket legalább megnyert meccseken nem pihentette, minőségi csere hiányában akkor már veszélytelenül, most picit isszuk a levét ennek azért. Így is néha az egyik, néha a másik hoz 1-1 nagy meccset, meg haszosat, de nagy skálán nézve kicsit elfogytak. De lehet még ezt is elbírja a csapat, ami elképesztő.
Hát nem tudom, én a bajnokin hétközben bíztam benne, hogy Fort kezdetése annak szól, hogy játékba akarja őt hozni kicsit a kupadöntő és a BL előtt, de beigazolódott végül a félelmem, miszerint csak GM-t akarta pihentetni... :D

Én arra tippelek, hogy a szezon előtt valamivel nagyon elvágta magát Fort, Flick közölte, hogy akkor innentől nem játszol fiam, most meg nem akar s.gget csinálni a szájából.

A szélső dolgot is adom, plusz nálam az is érthetetlen volt, hogy Lewandowski minek játszott végig meccseket ahol fél órával a vége előtt gólokkal vezettünk. De ugyanez Yamal és Raphinha. Fati azért arra bőven jó lett volna hogy őket néha pihentesse Flick, akár utolsó 20 percekre.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence0330

2025.04.27. 13:20:15

Stalkyard írta:
2025.04.27. 12:11:03
Óriási a csávó, minden elismerést es tiszteletet megérdemel azért amilyen csapatot összerakott. Azt is gondolom, hogy kivívta magának azt a jogot higy ne kérdőjelezzük meg a személyi döntéseit es választásait. Egyvalamit azonban képtelen vagyok felfogni… Gerard Martin favorizalasa Fort-tal szemben. Egyszerűen érthetetlen. Annyira szembetűnő hogy szintekkel jobb játékos Fort…
Es GM-en nagyon könnyen elmehet a BL idén…
Hibátlan edző nincs, szerintem individuális döntéseket bárkinél meg lehet kérdőjelezni. Viszont akkora zseni csapatépítésben, hogy elbír egy Martint a csapat egy klasszikó kupadöntőn. :D Azért Vasquez akármilyen gyenge, Martin közelébe sem ér a túloldalon, előrejátékban pláne.

Martin ügye azért különösen problematikus, mert Raphinhát is érinti, két poszton gyengülünk így vele. Raphinha egyedül kiszorulva az oldalvonalra tucatjátékossá válik. Fort lehet nem tudná úgy egyedül tartani a frontot, mint Baldé, mert ahhoz kell az az egyedülálló sebesség, de legalább lehet vele játszani előre. Ha GM-hez jut a labda és bármilyen nyomás van rajta, ellenfélhez adja.

Szerintem most át fog csapni Fortba a dolog, már a meccs előtt is voltak hangok, de én is veszélyesnek tartottam volna 0 játékperccel bedobni a mélyvízbe. Tuti, hogy a srác sehol nincs most játé nélkül a tavalyi önmagához képest. Ha betesszük és hibázik, akkor meg nem kerül be többet, ez ilyen. Benne azt sajnálom még, hogy amilyen képességei vannak előre, simán lehetett volna 80. percben számolni vele támadó posztokon is. Full Cancelo a srác, még a szóló gól is benne van.

Nekem ez a hibája, illetve az, hogy a szélsőinket legalább megnyert meccseken nem pihentette, minőségi csere hiányában akkor már veszélytelenül, most picit isszuk a levét ennek azért. Így is néha az egyik, néha a másik hoz 1-1 nagy meccset, meg haszosat, de nagy skálán nézve kicsit elfogytak. De lehet még ezt is elbírja a csapat, ami elképesztő.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Stalkyard
Director del Fútbol

2025.04.27. 12:11:03

Óriási a csávó, minden elismerést es tiszteletet megérdemel azért amilyen csapatot összerakott. Azt is gondolom, hogy kivívta magának azt a jogot higy ne kérdőjelezzük meg a személyi döntéseit es választásait. Egyvalamit azonban képtelen vagyok felfogni… Gerard Martin favorizalasa Fort-tal szemben. Egyszerűen érthetetlen. Annyira szembetűnő hogy szintekkel jobb játékos Fort…
Es GM-en nagyon könnyen elmehet a BL idén…
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence0330

2025.04.27. 01:07:46

Élete első két top klubjának első évében 8/8 kupát nyert teljesen nonszensz. Nem csak döntőkben tökéletes ilyen téren, hanem kokrétan amiben elindult, mind megnyerte nyilván ez gyorsan megszakadhat, de már így is döbbenetes. Én már ideköltözése előtt is az aktuálisan legjobb edzőnek tartottam pusztán abból, amit a BM-el művelt stílusban és eredményekkel is, de részemről kérdés nélkül ő már a világ aktuálisan legjobb edzője. Nyilván nem a legeredményesebb, hisz kvázi alig kezdődött el a pályafutása, de két csapattal tud szezont végigdominálni, és a mostaninál azért nem egy top3 kerettel. Remélem a 20-as évek, meg esetleg a 30-asok közül az ő érája lesz, és ebből sok év nálunk. :)

Köszi szépen, hogy visszahoztad az örömöt hétről hétre, a küzdeni és győzni tudást, elképesztő. Korábban simán összeomlás lett volna a vége, mikor a Madrid megszerezte a vezetést, és amúgy ijesztően jók is voltak épp. Amúgy nem hatott volna meg annyira, ha ezt a mostani körülmények között bukjuk, de így nyilván óriási dolog. Így is volt 15-20 perc pánik, de meg tudtuk oldani.

Megnyert egy Madrid ellen egy olyan meccset, ami szét volt fújva, és ahol minden támadó maga alatt volt, ketten közülük mélyen maga alatt. Ennyi hendivel is behúzta, olyan jó csapatot rakott össze. Elképesztő.
dingdong
Capitá del Barça

2025.04.22. 20:10:00

soadroli írta:
2025.04.22. 19:31:54
Javier Tebas: "Hansi Flick complaining about match schedules? We are managing La Liga, not the interests of one or two clubs… I wonder why Flick never complains to UEFA."
Bezzeg nálunk a fradi miatt akár az egész bajnokságoz leállítják ha tovább jutnak :D

Viccet felreteve ez a [auto_cenzúra] tragedia mit meg nem enged magának. Az hagyján hogy milyen felháborito dolgokat mond de hogy ezt milyen stilusban tudja mindig eloadni az nem igaz. Kocsmábol kidobnak ha ilyen bicskanyitogato stilusban kommentalsz dolgokat. Ez a kedvenc csapatanak sem nagyon tetszik amugy
szbsz
Jugador d'estrella

2025.04.22. 19:50:47

soadroli írta:
Javier Tebas: "Hansi Flick complaining about match schedules? We are managing La Liga, not the interests of one or two clubs… I wonder why Flick never complains to UEFA."
Fogja már be a száját ez a vízfejű madridista :twisted: A napnál is világosabb, hogy ott segítik a Madridot, ahol csak tudja a szövetség... ...sorozatos ajándék tizik, kedvező bírói itéletek (Mbappe 1 meccs bünti horror belépőért, Lunin Celta elleni kupa meccsen orbitális tizi valahogy elmaradt stb...), nevetségesen könnyű sorsolások a kupában és még reggelig tudnám sorolni...

UNDORÍTÓ :-&
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
bence0330

2025.04.19. 18:53:06

Hát köszönöm az újabb élményt és nagy pillanatokat. Ilyen győztes mentalitású csapatot faragni abból, ami az előző években zajlott, kb csoda kategória. 1-3-nál az előző években simán megrogytunk volna, ha meg mégsem, tuti kihagyjuk a tizit a végén. Ha párharcot, vagy bajnokságot nézünk, még mindig veretlenek vagyunk a naptári évben.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.18. 12:30:34

Hansi Flick has banned any celebrations if Barcelona beat Real Madrid in the Copa del Rey final.

With Inter Milan just four days later, he wants full focus. No party. Just business. @mundodeportivo
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.04.17. 13:10:22

soadroli írta:
2025.04.17. 12:22:10
Remélem a következő 2 meccsre bedobja Fatit, Fortot, Christensent, Pau Victort és Torret is (nem egyszerre). Addig is pihen akire ráfér, utána úgyis jön a kemény menet.
Az eddigi tendenciát elnézve, ezt teljesen esélytelennek tartom. Pedig nagy szükség lenne rá!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
soadroli
Llegenda del Barça

2025.04.17. 12:22:10

Remélem a következő 2 meccsre bedobja Fatit, Fortot, Christensent, Pau Victort és Torret is (nem egyszerre). Addig is pihen akire ráfér, utána úgyis jön a kemény menet.
Kép
Khyzz
Barça B

2025.04.17. 11:10:52

Nagy érdeme, hogy a Xavi által lerakott alapokat (Cubarsi, Fermin, Pedri-DJ szűrő, lestaktika és magas védekezés, Yamal) és elképzeléseket tovább tudta vinni. Ami szerintem nagy különbség közte és Xavi között hogy ő a kerethez igazította a taktikát míg utóbbi a taktikájához próbálta alakítani a játékosokat. Szerintem Flick ezért tudja Raphiból is kihozni a maximumot.
Továbbá nála már tényleg azt érzem, hogy a hátrányba kerülünk akkor se pánikol a csapat hanme tudja mit kell csinálni és nyugodtak maradnak.

Kicsit sajnálom, hogy Fortban nem lát fantáziát, nekem tetszett amit Xavi alatt mutatott a srác.

Amit még kiemelnék, hogy erőnlét terén valóban szintet lépett a csapat, de szerintem ebben Xavi alatt is volt látható fejlődés.
Chino
Llegenda del Barça

2025.04.14. 19:45:20

bence0330 írta:
2025.04.13. 09:22:43
Kovbal88 írta:
2025.04.13. 09:14:48
Szerintem az idei lesz a legjobb szezonja a Barcelonával. Ha nyáron nem igazolhatunk. Lewa, Raphinha, Inigo, aligha fog jövőre is ilyen szezont produkálni. Nekem idén annyi kívánságom lenne, hogy a Bl-ben jussunk be a legjobb négy közé, és nyerjük meg valahogy a bajnokságot. Ennél többet nem lenne szabad elvárni ettől a csapattól. Mert nagyon foghíjas a keret.
Elvárni szerintem annyit sem lehetett, ahol most tartunk, olyan sokat gyengült a keret tavaly óta, pedig akkor is foghíjas volt. De ja, ettől a ponttól a kezdve már az elődöntő és a bajnokság az elvárás.

Álmodozni most viszont már szabad, akár 4-6 kupás szezonról is, nem "csak" a tripláról. :) Nyilván a BL kell, hogy ennek elméleti esélye van, és azért arra csak 25-30%-unk van, de ki tudja, álmodozni szabad. De elvárni szerintem is a fentit lehet.

Ráadásul ha előre azt mondják nekem, hogy ilyenkor szinte tuti BL elődöntő és 4 pontos előny van a bajnokságban, akkor azt mondom, hogy oké, leadtuk mellé a kupát. De még csak ennyi sem történt.

Szerintem a fenti 3 ember simán megy megint egy nagyságrendileg ekkora szezont. Én sokkal jobban aggódom azon, hogy mi történik, ha pechünk lesz és valaki kidől a nagyok közül. A clutch Raphinha, és a játékra legnagyobb hatással lévő Yamal ez a két ember, Pedrivel kiegészülve. Mélyíteni mindenképp kell, mert én a keretről gondolom azt, hogy ezt így ilyen kevés sérüléssel nem hozzuk le megint, és Flicknél láttuk, hogy nem kell csodaembert hozni, egy erős közepesből is felső polcost csinál.
Elvárni tényleg nem lehetett, részemről egy Bl-elődöntő, szoros bajnoki versenyfutás javuló játékkal, ha nem is sikerszezon, de egyáltalán nem lett volna rossz idény. A legfontosabb nem is igazán az eredmény, hanem egy olyan jövőkép, ami azt vetíti előre, hogy hamarosan felzárkózhatunk a topcspatok közé. Bárhogy is alakul ezután a szezon, bármi is lesz a vége ezt szerintem maradéktalanul teljesítette. Van a csapatnak karaktere, mentálisan egy BL-ben is tökéletesen rendben vannak, illetve a játékosok/csapat "megtanult" győzni. Emellett klasszsokat javult a játék, van egy karakter,taktika, mellé pedig rendre olyan meccseket kaptunk rangadókon, amiket utoljára talán csak Luchoval.

Az, hogy kidől valaki minden csapatnál benne van. A Realnál is, ha kiesik Bellingham, Mbappé, Rüdiger, a PSG-nél Dembélé, Kvara, Vitinha, Pool-nál Macallister (elmegy Salah és TAA), a Bayernnél Kane, Musiala, Goretzka stb.
De Lewyre visszatérve, lehet, hogy nem hoz 40+ gólos szezont, de ha nem is jön senki FT is komolyan szintet lépett, de ami fontosabb Yamal pont az ellentéte, 16-17 évesen plusz egy év szinteket emelhet egy játékos telljesítmény, Raphinha is szerencsére még nagyon jó korban lesz, Pedri, Baldé, Cubarsi (Fermin, Gavi, Casádó, Bernal) szintén az a korosztály, akik a fejlődés fázisában vannak. Többen akár "új igazolások" lehetnek Flick munkássága pedig pont azt tükrözi, hogy alpból egyre jobb teljesítményt tudnak hozni és meghatározóbbak lehetnek, többet hoznak ki magukból
Ha egyéni teljesítmények nem is ilyen látványosan, csak minimálisan tudnak a játékosok fejlődni legalább ilyen, ha nem komolyabb szezont hozhatunk.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.04.13. 10:59:45

dingdong írta:
2025.04.13. 10:36:16
...hoztunk egy német edzőt ami totalisan karakter idegen otlet. Mar csak azert is mert nem ugy erkezett ide hogy garantalt lehetett volna a siker. 1.5 rendkivul sikeres es biztato szezont lehozott egy olyan bayernnel amiben top formaban levo jatekosokkal kellett kirakni a puzzlet. Ezutan elment a nemet valogatottba es csufosan megbukott.
Én pont azért vártam őt, mint a messiást, mert szerintem a nemzetiségét eltekintve nem volt karakteridegen. Persze sejtem, hogy ezalatt inkább azt értetted, hogy nem egy spanyol vagy holland mikutyánk kölykét hoztunk, de közben meg félig mégis az volt, stílusban, LE-hez hasonlítható legjobban, amit csinál. A tökéletes fúziója volt a Barca focinak, kicsit modernizálva, és a modern edzésmódszereknek (ebben jön ki a "németsége".). Egy Tuchel pl. itt szerintem nem lett volna jó, hiába jó edző. Mivel mindenképp a Masiára támaszkodunk, azért egy olyan célfocit nem bírtunk volna szerintem el (persze ki tudja).

Én tartom, amit érkezése előtt is, hogy ő top3 edző simán az aktívak közül, egyszerűen csak valamiért későn kezdte el a bulit, így eredményekben nyilván szűkös, de arányaiban elképesztő. Eddig két komoly klubot irányított, játékban mindkettő toronymagasan Európa felett volt (idén a PSG-vel megosztva, de egyértelműen gyengébb kerettel, erősebb ligában ugyanazt játszva). Ez nem lehet véletlen. Eddig még ugye nálunk is megnyert mindent, amit lehetett :D Persze ez ilyenkor még csak a mikiegér kupa.

Nálunk szorosan figyelemmel követve meg asszem egyértelmű, miért nem sült el jól a válogatott kaland. Nála a tökéletesen kimért rutin és felkészítés a siker egyik fő kulcsa. Nyilván amúgy sem egy buta edző, szerencsével biztos elsülhetne jól is egy ilyen válogatott kaland, de mégiscsak a metodikája az, ami kiemeli a többi közül. Erre meg egy válogatottban értelemszerűen nincs meg a lehetőség napi, heti szinten, másfajta skillek kellenek oda.
dingdong
Capitá del Barça

2025.04.13. 10:36:16

Ami alatta történik az minden várakozást felülmult. A tavalyi lehangolo szezon utan a Xavi balhe utan hoztunk egy német edzőt ami totalisan karakter idegen otlet. Biztunk benne hogy ő majd par ev alatt felepiteni a csapatot a lehetosegekhez mertem. Az hogy rarugta az europai focira az ajtot ugy banik a kiscsoportos jatekosainkkal ahogy kell es nem fott le aprilis kozepere a kave az gyakorlatilag csoda. Aki ennel tobbet vart iden vagy var jovore az alomvilagban el. Nyaron is elmondtam hogy szerintem a keretunk Ferranostul, Eric Garciastul sem rossz. Flickkel kidobtuk a dupla hatost. Ezekutan a bizalom az maximalisan jar neki minimum meg 2 szezonon at ha valami brutalis soha nem latott osszeomlas nem kon kepbe. Mar csak azert is mert nem ugy erkezett ide hogy garantalt lehetett volna a siker. 1.5 rendkivul sikeres es biztato szezont lehozott egy olyan bayernnel amiben top formaban levo jatekosokkal kellett kirakni a puzzlet. Ezutan elment a nemet valogatottba es csufosan megbukott. Az hogy ezek utan 1 evre ea magabiztosan elvallalt egy olyan klubbot ami csod szelen tancol semmilyen igazolast nem engedhet meg maganak es a meglevo jatekosok is epp hogy maradhatnak akik kozul a legtobb 20 alatt van viszont a szurkolok szempontjabol a legforrobb a kozeg az arra utal hogy erezte hogy vezetoedzokent megvan benne az x.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.04.13. 09:37:16

bence0330 írta:
Kovbal88 írta:
Szerintem az idei lesz a legjobb szezonja a Barcelonával. Ha nyáron nem igazolhatunk. Lewa, Raphinha, Inigo, aligha fog jövőre is ilyen szezont produkálni. Nekem idén annyi kívánságom lenne, hogy a Bl-ben jussunk be a legjobb négy közé, és nyerjük meg valahogy a bajnokságot. Ennél többet nem lenne szabad elvárni ettől a csapattól. Mert nagyon foghíjas a keret.
Elvárni szerintem annyit sem lehetett, ahol most tartunk, olyan sokat gyengült a keret tavaly óta, pedig akkor is foghíjas volt. De ja, ettől a ponttól a kezdve már az elődöntő és a bajnokság az elvárás.

Álmodozni most viszont már szabad, akár 4-6 kupás szezonról is, nem "csak" a tripláról. :) Nyilván a BL kell, hogy ennek elméleti esélye van, és azért arra csak 25-30%-unk van, de ki tudja, álmodozni szabad. De elvárni szerintem is a fentit lehet.

Ráadásul ha előre azt mondják nekem, hogy ilyenkor szinte tuti BL elődöntő és 4 pontos előny van a bajnokságban, akkor azt mondom, hogy oké, leadtuk mellé a kupát. De még csak ennyi sem történt.

Szerintem a fenti 3 ember simán megy megint egy nagyságrendileg ekkora szezont. Én sokkal jobban aggódom azon, hogy mi történik, ha pechünk lesz és valaki kidől a nagyok közül. A clutch Raphinha, és a játékra legnagyobb hatással lévő Yamal ez a két ember, Pedrivel kiegészülve. Mélyíteni mindenképp kell, mert én a keretről gondolom azt, hogy ezt így ilyen kevés sérüléssel nem hozzuk le megint, és Flicknél láttuk, hogy nem kell csodaembert hozni, egy erős közepesből is felső polcost csinál.
Én is így látom, azzal a kivétellel, hogy azért jövőre lehet hosszabb, akár jobb a keret. Már a másik topicban is leírtam a játékosok állapotát. Itt van példának Araujo és De Jong vagy éppen Christensen esetleg Olmo. Ha maradnak is, ettől az idei formától csak jobb lehet. Persze Inigo és Lewy lehet nem hoz ilyen szintet, de az esetleges érkezőkkel lehet őket rotálni, pótolni.
A heti hír a Sporton, hogy lassan elkészül az 500 eladott VIP szék, így a 100 milliót "jóvá kellene írni".
https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... 8_102.html
Ráadásul remélem nem lesz ilyen külsős aknamunka, ami folyamatosan hátráltatja a csapatot.
Nem akarok így a cél előtt értékelni, kicsit babonás is vagyok, de tényleg nagyon jó lenne behúzni most már a bajnokságot ilyen góerős és szórakoztató focit hozó szezon után.
bence0330

Kovbal88 írta:

Kovbal88
Entrenador del Barça

Chino írta:
2025.04.10. 16:36:13
soadroli írta:
2025.04.10. 16:08:49
Barça met with Pini Zahavi to discuss several topics, including Flick's contract renewal.
Barça are very satisfied with Flick and wants to finalize his contract extension before securing any titles, as they see Flick as the ideal coach.
Both parties expressed full willingness to renew. [Diario Sport]

Szerintem ez is kardinális pont a jövő szezonra nézve. Neki is biztosan jót tenne, ha azt érezné, hogy megbecsülik a munkáját, számítanak rá. Plusz a fizetését is illene korrigálni, anyagi helyzet ide vagy oda, de azt, hogy nem közelíti meg a top 20-at Európa szinten azt mindenképp korrigálni kell. És nem egy elsőéves, fiatal szakember, elég sokat letett már az asztalra.
Viszont én legalább ilyen fontosnak tartanám, hogy a stábot sikerüljön egyben tartani. Lehet, hogy Flick a fő letéteményes, de nem egy ember kell ahhoz, hogy egyik évről a másikra ilyen mértékben változzon egy csapat játéka, mentalitása, fizikalitása.
Válasz küldése