Igen, nem is úgy értettem, hogy Casadó az Isten, FDJ meg nem tud focizni. Van, amiben a holland jobb. Nem is kezdettem volna folyamatosan, kb megosztottam volna a 3 középpályás között a két posztot, Pedri felé azért több perccel. De szerintem kifejezetten sok meccs volt, ahol hiányzott Casadó. A kiesésével pl. az említett egyérintős támadásépítések, villámgyors mélységi kiugratások estek vissza jelentősebben, ami máshol visszajött, FDJ más skilljeivel, de néha pont erre lett volna szükség, a brazil kiugratásainál pl, ami nagy fegyvertény volt az erősebb csapatok ellen, amíg a kicsi nem sérült le, ebben a specifikus kérdésben pl. ég és föld a különbség DJ-hoz képest, aki nem sűrűn csinál bármit egy érintésből, de még Pedrinél is jobb benne. Plusz nyilván azzal, hogy kiesett, DJ és Pedri és szét voltak járatva, ezt nem raktam bele valóban a fejtegetésbe, de ez is beletartozik. Nagyon nagy hiányzó volt/lett.Atlantis írta: ↑2025.06.01. 00:42:16Félreértés ne essék, Cassado kiesése egyértelműen komoly problémát jelentett a középpályán, de azért elég erős kijelentések ezek és megérzéseidet a statisztika kevéssé támasztja alá.
FDJ és Cassado két teljesen más stílusú és típusú játékos, akik ráadásul teljesen más időszakokban voltak 'csúcsformában' a szezon folyamán. Pont a különbözőségük miatt nagyon nagy fegyvertény lehet ha mindketten a keret tagjai, hiszen komoly variációs lehetőségeket ad az edzőnek a középpályán.
Szóval alapvetően egyetértek azzal, amit írtál, mint fegyvertény hiányzott nagyon, nem azt szerettem volna én sem, hogy konstansan ő kezdjen. De részemről ő csak azért nem volt nagyobb hiányzó, mint Baldé, mert Baldénak annyira rémisztően gyenge a cseréje, hogy ott nagyobb a visszaesés.