Hát akkor rakjuk le, aztán hozzuk! Annyiért bőven jobb mint Leao, Diaz, Rodrygo, stb. nyilván...
Nem kell srófolni az árát sehova, 58 millióért vihető abban a pillanatban ahogy valaki lerakja.
Diaznak nem örülnék amúgy annyira, csak Leaónál sokkal jobban. Jó, de ár-érték arányban a korát beleszámolva egyszerűen nem éri meg.Chino írta: ↑2025.05.21. 13:08:01Nagyon sok médium Diazt hozza most le, bár az árával kapcsolatban én mindenhol többet olvastam. (min. 80) A sajtó szerint Flick és Deco is őt favorizálná Nicoval szemben, mert centerként is bevethető. Személy szerint annyira nem vagyok elájulva a kolumbiaitól, ekkora összeget nem szánnék rá. Persze benne van a pakliban, hogy Raphinhának az idei teljesítménye nem tartós vagy FT se hozza ezeket a számokat, de jelenleg padra luxus, kezdőbe gyenge ennyi pénzért.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 12:13:46Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Tényleg csak a kora necces, de azért 4 jó év mindenképp van benne.
Leao most azért vicces, mert Felix-el van egy csapatban, és Felix kb Gavinak tűnik mellette munkamorálban. És amikor egy Felix köröz le valakit ebben, akkor nagy a baj.
A fizetése a másik kérdés. Lehet, hogy egy 6-7 körül meg lehet oldani (a jelenlegi 3,7-ből kiindulva), viszont a Pool is hosszabbítani akar és tekintve hogy a top3 kersőből kettő is elmegy valószínűleg ők is komolyat emelnek.
Állítólag Enzo Fernandezt vinné a Real és a Chelsea Rodrygot+casht kérne érte, talán ezért ugrott ki most a Nico-Madrid házasság. Jobboson én annyira nem emlékszem rá, de játékából adódóan ő inkább tükörszélső, nem tudom mennyire lenne neki komfortos.
Nagyon sok médium Diazt hozza most le, bár az árával kapcsolatban én mindenhol többet olvastam. (min. 80) A sajtó szerint Flick és Deco is őt favorizálná Nicoval szemben, mert centerként is bevethető. Személy szerint annyira nem vagyok elájulva a kolumbiaitól, ekkora összeget nem szánnék rá. Persze benne van a pakliban, hogy Raphinhának az idei teljesítménye nem tartós vagy FT se hozza ezeket a számokat, de jelenleg padra luxus, kezdőbe gyenge ennyi pénzért.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 12:13:46Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Tényleg csak a kora necces, de azért 4 jó év mindenképp van benne.
Leao most azért vicces, mert Felix-el van egy csapatban, és Felix kb Gavinak tűnik mellette munkamorálban. És amikor egy Felix köröz le valakit ebben, akkor nagy a baj.
Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Fogalma van, csak döntési joga nincs. A szülei nélkül 16 évesen semmit nem csinálhat.vinszentvega írta: ↑2025.05.20. 12:14:0816 évesen.... nehogy beadd már nekem, hogy fogalma sincs egy 16 évesnek az anyagiakról... ugyan már.
16 évesen.... nehogy beadd már nekem, hogy fogalma sincs egy 16 évesnek az anyagiakról... ugyan már.ocsike83 írta: ↑2025.05.20. 11:53:11Neki ehhez az egészhez nem sok köze volt. 16 évesen ment el, nem hiszem, hogy saját maga döntött így.vinszentvega írta: ↑2025.05.20. 10:03:27Eljátszotta a bizalmat és a szülei meg az ügynöke pénzéhsége miatt elment a PSG be játszani.
Aki nem akar itt játszani, az mehet istenhírével!
Egy pénzéhes ügynökkel, illetve egy megvezethető szülővel könnyű erre az útra lépni.
Neki ehhez az egészhez nem sok köze volt. 16 évesen ment el, nem hiszem, hogy saját maga döntött így.vinszentvega írta: ↑2025.05.20. 10:03:27Eljátszotta a bizalmat és a szülei meg az ügynöke pénzéhsége miatt elment a PSG be játszani.
Aki nem akar itt játszani, az mehet istenhírével!
Már bocsánat, de Simonsnak semmi keresnivalója nincs a Barcelonában. Eljátszotta a bizalmat és a szülei meg az ügynöke pénzéhsége miatt elment a PSG be játszani.
60 millió alatt nem adja a Lipcse. A Bayern kacsingat felé.
Ez sajna szerintem nem így van, a fizetések beillesztésével sokkal nagyobb bajunk van, mint magával a transzfer díjjal. Cubarsi fizetéséből meg KDB fizujának gondolom a harmada jönne ki, és Dibut még nem is említettem.