Diaznak nem örülnék amúgy annyira, csak Leaónál sokkal jobban. Jó, de ár-érték arányban a korát beleszámolva egyszerűen nem éri meg.Chino írta: ↑2025.05.21. 13:08:01Nagyon sok médium Diazt hozza most le, bár az árával kapcsolatban én mindenhol többet olvastam. (min. 80) A sajtó szerint Flick és Deco is őt favorizálná Nicoval szemben, mert centerként is bevethető. Személy szerint annyira nem vagyok elájulva a kolumbiaitól, ekkora összeget nem szánnék rá. Persze benne van a pakliban, hogy Raphinhának az idei teljesítménye nem tartós vagy FT se hozza ezeket a számokat, de jelenleg padra luxus, kezdőbe gyenge ennyi pénzért.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 12:13:46Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Tényleg csak a kora necces, de azért 4 jó év mindenképp van benne.
Leao most azért vicces, mert Felix-el van egy csapatban, és Felix kb Gavinak tűnik mellette munkamorálban. És amikor egy Felix köröz le valakit ebben, akkor nagy a baj.
A fizetése a másik kérdés. Lehet, hogy egy 6-7 körül meg lehet oldani (a jelenlegi 3,7-ből kiindulva), viszont a Pool is hosszabbítani akar és tekintve hogy a top3 kersőből kettő is elmegy valószínűleg ők is komolyat emelnek.
Állítólag Enzo Fernandezt vinné a Real és a Chelsea Rodrygot+casht kérne érte, talán ezért ugrott ki most a Nico-Madrid házasság. Jobboson én annyira nem emlékszem rá, de játékából adódóan ő inkább tükörszélső, nem tudom mennyire lenne neki komfortos.
Raphinha 2,5 éve ugyanúgy focizik kb mindenféle formaingadozás nélkül, előző másfél szezonban is brutál gólpont/perce volt, csak keveset játszhatott Xavi miatt, ráadásul mindig a 60. perc körül kapta le, ő meg jellemzően a meccs végén a legjobb. Idén jobb a kapu előtt, meg maga a jobb csapat miatt is jobbak a gólpontjai, de ennyi. Kétlem, hogy ebben változás lenne, max nem 60 lesz neki, hanem csak 52. Én tartom továbbra is, hogy Diaznak nem őt kell kiszorítania, hanem Olmót. Akit nem lesz nagy szám. A brazil mindig akkor lesz jó, amikor középre kerülhet, jobb lenne, ha ott lehetne tartósan. Az alap kezdő szerintem érkező balszélső-Raphinha-Yamal lenne, elöl meg Lewy/Ferrán lemeccseli, és ha az érkező szélső jó centerbe is, akkor néha ő. Rashfordnak amúgy jobban örülnék, mint Diaznak, és olcsóbb is lenne (meg 1 év korkülönbség, bár az sokat nem számít)
De jobban örülnék egy okosabb igazolásnak ezeknél. Egy Paixao-félének, bár kicsit tán már ő is drága lesz, felkapták.