Josep Guardiola
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem hiszem, hogy jobb lesz, mint Rijkaard, de meglátjuk. Általában rosszul sül el, ha egy régebbi jó játékost, fiatal edzőként odaállitanak egy sztárcsapat elé.
in to exile
-
- Barça C
Komolyan mondom itt baj van pár ember fejében , ha komolyan azt gondolják, hogy guardiola a legmegfelelöbb ember a barca kispadjára!
Nevetséges!!!!
Ez az ember egy senki, mint edző! Hatalmas játékos volt, sokat tett a klubért, de ettől még nem való oda edzőnek! Ezzel az erővel a szertáros bácsit is oda rakhatják, vagy a vizesfiút, mert ők is sokat tettek a klubért! Lehet itt szídni a játékosokat, a most kialakult helyzetért, de itt a Laportáék legalább akkora hunyók, és nagyon nagy hibát követnek most el! Gyanítom legalább még egy évig nem nyerünk semmit, mert Guardiolának még annyi szava se lesz az öltözőben, mint rijkaardnak volt! Lehet most mondani, hogy negatív vagyok, de inkább elkéne gondolkozni minek is örül most itt a nép, nekem úgy fest egy ujjabb sikertelen évnek! De ne legyen igazam!
Nevetséges!!!!
Ez az ember egy senki, mint edző! Hatalmas játékos volt, sokat tett a klubért, de ettől még nem való oda edzőnek! Ezzel az erővel a szertáros bácsit is oda rakhatják, vagy a vizesfiút, mert ők is sokat tettek a klubért! Lehet itt szídni a játékosokat, a most kialakult helyzetért, de itt a Laportáék legalább akkora hunyók, és nagyon nagy hibát követnek most el! Gyanítom legalább még egy évig nem nyerünk semmit, mert Guardiolának még annyi szava se lesz az öltözőben, mint rijkaardnak volt! Lehet most mondani, hogy negatív vagyok, de inkább elkéne gondolkozni minek is örül most itt a nép, nekem úgy fest egy ujjabb sikertelen évnek! De ne legyen igazam!
Szerintem nem fogunk, ne legyen igazam de a korszakvaltasok evel szoktak jarni. Ezt tudomasul kell venni, iden is sok uj jatekos erkezett ha igazak a hirek a tavozokrol akkor legalabb egy szezon kell mire osszeerik a csapat. Ezert is furcsaltam Eto nyilatkozatat...Perrero írta:Jövőre lehet, hogy nem nyerünk semmit, benne van a pakliban -új korszak kezdődik nyáron remélem- nem zavar ha nem nyerünk semmit, HA látom a játékosokon, hogy meghalnak a pályán. lássam rajtuk h kiköpik a tüdejüket, nekem ez első évre elég lenne
Grat a kinevezeshez es sok sikert Guardiolanak.
Azokat akik nem orulnek a hirnek meg tudom erteni, de csalodni fognak (pozitivan). Szerintem Guardiola egy hatarozott kemeny kezu edzo lesz idealis a jelenlegi helyzet megoldasara.
Azokat akik nem orulnek a hirnek meg tudom erteni, de csalodni fognak (pozitivan). Szerintem Guardiola egy hatarozott kemeny kezu edzo lesz idealis a jelenlegi helyzet megoldasara.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én is így vagyok vele, viszont a katalánok - legalábbis szerintem - most eredményeket akarnak...Perrero írta:Jövőre lehet, hogy nem nyerünk semmit, benne van a pakliban -új korszak kezdődik nyáron remélem- nem zavar ha nem nyerünk semmit, HA látom a játékosokon, hogy meghalnak a pályán. lássam rajtuk h kiköpik a tüdejüket, nekem ez első évre elég lenne
Sok siker Guardiolának!
- Charlie
- Öreg Harcos
Nagy respekt Guardiolának, de nem Ő a megfelelő megoldás szerintem.Cáfoljon rám.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
hát azért én örülök neki
remélem sikeres lesz edzőként

Ő a tökéletes jelölt, ezt már 1000x kifejtettem.
Persze ez nem jelent semmit, élni kell a lehetőséggel.
Nagyon bizonytalan a jövő, bizakodjunk, hogy jól alakulnak a dolgok!
Persze ez nem jelent semmit, élni kell a lehetőséggel.
Nagyon bizonytalan a jövő, bizakodjunk, hogy jól alakulnak a dolgok!
Sajnos még nagyon sokat kell fejlődnöd! Majd ha te is ott meresztgeted a szemed a tv-ben és óbégatsz hogy "gorbulj kanal" akkor visszatérhetünk erre a kérdésre. Plussz egy csomó mindent láttál már,amiből nem lett semmiPerrero írta: Enrique, kaphatnék egy Eurobarca Uri Gellere rangot?

Hogy érdemben is hozzászóljak:Sok sikert kívánok neki,(mármint Guardiolának,nem Csongor kanálgörbítő pályafutásának!) és remélem felrázza a csapatot!

Bár nem tudok teljes szívből örülni neki, ettől függetlenül teljes mértékben kiállok mellette, és kívánom, hogy edzőként építse fel mindazt, aminek ő is része volt egykoron, Cruyff vezérletével.
Visca el Guardiola!
Visca el Guardiola!
- the Legend
- Barça B
egyetértek veled, bár én elöször mourinho akartam a kispadra de mivel ö nem jön guardiola a legmegfelelöbb, bizok benne...Lionel Messi Fan írta:Josep Guardiola mellett állok sztem megbírkozik a feladattal

-
- Capitá del Barça
Sok sikert Pep!
Ha olyan határozottan fogja tenni a dolgát, mint ahogy tette azt játékosként, akkor nem lesz baj
Ha olyan határozottan fogja tenni a dolgát, mint ahogy tette azt játékosként, akkor nem lesz baj

- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
Josep Guardiola mellett állok sztem megbírkozik a feladattal
Nem értem sokan miért örülnek ennyire Guardiolának. Lehet, hogy sokan nagyon szerették a játékát, de azért, mert jó és szimpatikus játékos volt, nem feltétlenül lesz jó edző. Megeshet, hogy 5 év múlva az lesz, de az ehhez szükséges tapasztalatot ne nálunk szerezze meg. A szurkolók nem lesznek ennyire türelmesek, még ha szerették is... Meglehet, hogy csak a csalódottság beszél belölem, mert én Morinhot szerettem volna. Azért mondhat bárki bármit, hogy milyen ember, de az nem véletlen, hogy a Chelsea játékosai szinte megkönnyezték a távozását. Ha már így alakult szurkolok Guardiolának, de nem hiszem, hogy egy kezdő edzőre kellene bizni egy új korszak kezdetét...

Guardiola szerintem a legideálisabb edző a Barca számára. Igaz, hogy edzői pályafutása elején van, de nem sok ember van aki nála jobban ismerné a klubot. Biztos vagyok benne, hogy helyre tudja rakni a srácokat, és jövőre ismét a legjobb csapatunk lesz.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Bennem is kettős érzelmek kavarognak. Nem vagyok benne biztos, hogy ő a megfelelő ember a posztra, de minden esetre sok sikert kívánok neki és remélem kihúz minket a slamasztikából.
Forca Guardiola!
Forca Guardiola!
No hosszú szótlanság után (internethiány) újra itt!
Grat neki az edzői poszthoz, remélem keménykezüen gatyába rázza a srácokat! Jól igazol, és jól rak össze! Nagyon nagyon sok sikert kívánok neki!
G.
Grat neki az edzői poszthoz, remélem keménykezüen gatyába rázza a srácokat! Jól igazol, és jól rak össze! Nagyon nagyon sok sikert kívánok neki!
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- noname
- Llegenda del Barça
Elég vegyesek az érzelmeim a kinevezésével kapcsolatban.Egy kicsit tartok attól h még nincs felkésülve erre, de ha felvan, akkor jobbat nem is találhattunk volna.
Sok szerencsét a kispadon, rakj rendet, nyerj kupákat!
Sok szerencsét a kispadon, rakj rendet, nyerj kupákat!

A Fifa egy szégyen