Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem, a lehető legrosszabb vezető az, aki a tiszteletet, a felnézést azzal éri el, hogy tartanak tőle. Munkahelyemen az egyik hölgy csoportvezető állandóan kiabál, normális hangnemben alig tud megszólalni. A szemében bólogatnak, utána meg jól kiröhögik. Viszont, az én csoportfőnököm egy megveszekedettül nyugodt ember, jó kedélyű, elviccelődik az emberrel. Viszont, a beosztottai tudják, ha munka van, akkor hajtani kell. Elég, ha 'úgy' néz az emberre, és tudja: most kell beletenni mindent. Az a vezető, aki velem elkezd kiabálni, azt jól szemközt mosolygom.Mental_Theo írta:Rijkaardal laza kacspolat volt, és igen csendes volt. Guardiola ezzel szemben szidalmaz, és dícsér.
Ez egy bevett motivációs elméleti módszer. Köztudott,hogy sokkal jobb vezető (ebben az esetben edző) az, akitől tartanak a beosztottak(játékosok) és felnéznek rá. Rijkaardal baráti viszonyt ápolt midennkivel és jól elszórakoztak edzéseken, mindenki mosolygott. Most szenvednek, de a statisztika szerint jobb szezon lesz.
Abidalnak egy szava sem lehet mától a könnyű edzésekre,még ő sem bírta:)
Akárhogy is nézzük a Barca előtt 3 szezonja volt edzőként... Ami nem sok...fcbarca0827 írta:Rijkaard mögött nem volt túl sok edzői tapasztalat??? Végül is csak egy EB 3. hely a hollandokkal...
Pep jó edző lesz!
Rijkaard mögött sem volt túl sok edzői tapasztalat mégis hova jutottunk vele!Léfe írta:Nem örültem, hogy kezdő edzö irányitja a csapatot, de majd meglátjuk. Egyenlőre tulzott a lelkesedés - bár tetszik nekem is- várjunk ! Majd december körül lehet megalapozott véleményt mondani.
Reménykedem benne, hogy menedzserként is legalább olyan sikeres lesz, mint játékosként volt...Guardiola írta:Ahogy elnezem "rend" lesz itt, kemenyen fogja a gyeplot Pep.![]()
Ez igaz, de most a jelenről beszélünk, és nem arról mi lesz 2-3 év múlva. Tovább nézve azért az eléggé valószínű, hogy Pep csereként számít majd rá, ha nem tudja bereakni valamilyen más posztra. Mondjuk az nem lenne roszz, mert az ellenfél védőket rendesen meg lehetne kavarni, ha egy robosztus erőcsatárt lecserélnénk egy villám gyors Bojanra. Ez csak az én véleményem, én nem tudom elhinni, hogy Pep csatárként hosszú távon számítana Bojanra, és továbbra is tartom, hogy MÉG nem alkalmas rá, hogy sok szerepet kapjon. Arról nem is beszélve, hogy nem hiszem, hogy mondjuk Henryt, vagy tegyük fel Drogbát padoztatné Pep Bojanért, nekem ez valahogy nem áll össze, de majd kiderül. Maradjunk ennyiben, mindenkinek más a véleménye, nekem végül is mindegy, csak menjen a Barcának, onnantól nem fogok panaszkodni, hogy ki játszik. Elfogadom, hogy sok igazság van abban is amit ti mondtok, majd az idő eldönti kinek lesz igaza, szerintem maradjuk ennyiben.matador írta:Csendben jegyzem meg, hogy ilyen "erőtlenül" is a csapat 2. legeredményesebb játékosa volt asszem a bajnokságban vagy 3. ... aki 17 évesen, ilyen fizikai adottságok mellett ennyire gólerős, az tudhat valamit
- ez így igaz! Az a félő, hogy ebből a takarításból kifolyólag Samunak is tényleg mennie kell. Amitől teljesen eldobom az agyam ez a bizonyítgatáschi omega írta:nem igaz, eto'o nem ezt mondta. én sosem támadtam habzó szájjal pepet eto'o körön kívül helyezéséért (el kell neki hinni, hogy jó oka van rá), de ettől még szomorú olyasmivel vádolni samut, amit nem is mondott.LG írta:Azért ezek a játékosok maguk se nagyon akartak maradni, Ronie és Deco 1átalán nem, és Etoo is fenyegetőzött, h a megint nem nyerünk semmit, elm1, és meg is indokolta, h azért, mert ő olyan jó játékos, h mindig olyan csapatba kell lennie, ahol trófeákat nyerhet. Ne hullajtsatok ezekért könnyet, nem érdemlik meg![]()
Szóval ezt nem kell Pep nyakába varniJa, és várjuk már meg, h Peppel mit fog a csapat mutatni, mielőtt itélkezünk felette, de ha ezt nem irtuk már 1000x....
azt mondta, ha MÉG EGY ÉVIG sikertelen a csapat, akkor igen, elmegy, de nem azért, mert neki trófeákat kell nyernie, hanem mert akkor ezek szerint nem alkalmas rá, hogy ebben a csapatban játszon, és a csapat sem méltó rá, hogy továbbra is megkapja a bizalmat.
decot és ronaldinhot lesz.arom magasról, gyenge edzések ide vagy oda, igenis tönkretették saját magukat itt, és a klubra is nagyon negatív volt a visszahatásuk (persze rijkaard felelőssége vitathatatlan, de most nem ez a lényeg), de eto'o-t egy kalap alá venni velük súlyos hiba.
"de attól még Pepnek nem kell, mint csatár."Bestbarca írta:"de r10 sosem volt csatár, az elejétől fogva tudni lehetett, hogy támadó szellemű játékos, aki elsősorban a csapatot szereti mozgatni, és csak másodsorban gólt lőni.
bojan pedig mióta csak él, középcsatár poszton játszik, úgyhogy teljesen alaptalan amit írsz. az összes U-válogatott, és az összes barca utánpótláscsapatban is csatár volt, semmi keresnivalója a szélen.
a fizikumán meg javítani kell. nem az a megoldás, hogy számára idegen poszton szenvedjen..."
Jó ezt én tudom meg értem is, én csak valahol helyet próbálok neki keresni, mert Pep fixen nem fogja csatárként játszatni. Tudom ő az ifi csúcstrató 800 gól 7 év alatt, de attól még Pepnek nem kell, mint csatár. Neki más ember kell előre, magas, erős. Mind amellett a támadó középpályás posztot én úgy gondolom, hogy mondjuk a 2 csatár mögött kb 4 méterre, majdhogynem egy 3. csatárként, csak egy picit visszavontan. Így nem kerülne be annyira a darálóba. Azért az nem lenne neki annyira idegen hely, arról nem is beszélve, hogy szerintem tud ő szinte bárhol játszani, pont ezért kivételes játékos. A fizikumán meg elképesztő sokat kellene javítani, az kb 3 év. Szerintem egy 170 magas és kb 50 kilós csatárnak a mai futballban nincs jövője, túlságosan erőszakosak a mostani védők. Sajnos újra terjed a durvaság a védekezésben.De szerintem nem is lehet egy ilyen típusú játékos beküldeni a védők közé, mert összetörik. Mondjatok csak egy hasonló felépítésű csatárt a mai profi futballban... Nehéz lesz. Ez nem véletlen.
(Villat ne hozzátok föl, mert Bojanhoz képest még ő is izomkolosszus és 5-vel magasabb is)
"ne feledjük anno R10-nek sem a bal szél volt a posztja, neki is ki lett találva a helye. Ugyan ez lesz Bojannal is"Bestbarca írta:A középpályásnál egy előretolt középpályas poszta gondoltam, de nem tudom igazából mi lesz a posztja Bojannak, hova illik leginkább, ne feledjük anno R10-nek sem a bal szél volt a posztja, neki is ki lett találva a helye. Ugyan ez lesz Bojannal is, majd Pep dönt. Nem hinném, hogy csatárként számítana rá, hisz magas erőcsatárokat keres, amitől messze van Bojan. Egyébként meg a tavalyi meccseket elnézve abszolút el lehet szállni Bojan tejlesítményétől, teljesen hasonló volt Messi 1. évéhez. A vége meg csak megérzés, de hála Istennek általában igazam van a Barcás dolgokban, úgyhogy remélejük most sem tévedek.chi omega írta:ezek túlzóan messzemenő következtetések. majd ha az első három meccset így hozza a csapat a ligában, akkor osztom a véleményt.
a vezéregyéniségek hiánya feltűnő volt. miután messi le lett cserélve, eléggé lezserül focizgatott a csapat. touré, keita, hleb, egyik sem lesz képes a hátára venni a csapatot, henry ha nem ennyi idős lenne, és nem mozogna még mindig idegenül barca-mezben, akkor talán, xavi-iniesta még kérdéses.
bojan ügyes, de továbbra sem kell túlértékelni.
"Nem tudom, hogy Pep hol számít rá, valószínűleg szélsőként, vagy támadó középpályásként(nem hinném, hogy csatárként, ahhoz nincs meg a fizikuma)"
ne viccelj : DDDDDD középpályásként, ahol rengeteget kell melózni, ott megvan a fizikuma? bojannak köze nincs a poszthoz. szélsőként is gyengus, ezt láttuk már elégszer. ő született középcsatár. és pont a gyenge fizikuma miatt kell ott játszatni, mert a gólérzékenysége emberfeletti, egyelőre csak ez a tulajdonsága van klasszis szinten, úgyhogy ezt kell kiaknázni, és a kapu közelében hagyni. meg a sebessége.
A középpályásnál egy előretolt középpályas poszta gondoltam, de nem tudom igazából mi lesz a posztja Bojannak, hova illik leginkább, ne feledjük anno R10-nek sem a bal szél volt a posztja, neki is ki lett találva a helye. Ugyan ez lesz Bojannal is, majd Pep dönt. Nem hinném, hogy csatárként számítana rá, hisz magas erőcsatárokat keres, amitől messze van Bojan. Egyébként meg a tavalyi meccseket elnézve abszolút el lehet szállni Bojan tejlesítményétől, teljesen hasonló volt Messi 1. évéhez. A vége meg csak megérzés, de hála Istennek általában igazam van a Barcás dolgokban, úgyhogy remélejük most sem tévedek.chi omega írta:ezek túlzóan messzemenő következtetések. majd ha az első három meccset így hozza a csapat a ligában, akkor osztom a véleményt.
a vezéregyéniségek hiánya feltűnő volt. miután messi le lett cserélve, eléggé lezserül focizgatott a csapat. touré, keita, hleb, egyik sem lesz képes a hátára venni a csapatot, henry ha nem ennyi idős lenne, és nem mozogna még mindig idegenül barca-mezben, akkor talán, xavi-iniesta még kérdéses.
bojan ügyes, de továbbra sem kell túlértékelni.
"Nem tudom, hogy Pep hol számít rá, valószínűleg szélsőként, vagy támadó középpályásként(nem hinném, hogy csatárként, ahhoz nincs meg a fizikuma)"
ne viccelj : DDDDDD középpályásként, ahol rengeteget kell melózni, ott megvan a fizikuma? bojannak köze nincs a poszthoz. szélsőként is gyengus, ezt láttuk már elégszer. ő született középcsatár. és pont a gyenge fizikuma miatt kell ott játszatni, mert a gólérzékenysége emberfeletti, egyelőre csak ez a tulajdonsága van klasszis szinten, úgyhogy ezt kell kiaknázni, és a kapu közelében hagyni. meg a sebessége.
nem igaz, eto'o nem ezt mondta. én sosem támadtam habzó szájjal pepet eto'o körön kívül helyezéséért (el kell neki hinni, hogy jó oka van rá), de ettől még szomorú olyasmivel vádolni samut, amit nem is mondott.LG írta:Azért ezek a játékosok maguk se nagyon akartak maradni, Ronie és Deco 1átalán nem, és Etoo is fenyegetőzött, h a megint nem nyerünk semmit, elm1, és meg is indokolta, h azért, mert ő olyan jó játékos, h mindig olyan csapatba kell lennie, ahol trófeákat nyerhet. Ne hullajtsatok ezekért könnyet, nem érdemlik meg![]()
Szóval ezt nem kell Pep nyakába varniJa, és várjuk már meg, h Peppel mit fog a csapat mutatni, mielőtt itélkezünk felette, de ha ezt nem irtuk már 1000x....