Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
socio66

2008.08.13. 17:08:36

Ronaldinho&Barca írta:f Kitudja, lehet fáradt is kicsit...
haggyuk már,az utolsó barcelonai évében nem is játszott szinte,aztán a nyári alapozás felét még nálunk töltötte,de akkor se jelentkezett edzésre. hogy is mondta? "bocs Pep,de nekem most máshol járnak a gondolataim" .......
ezután dekázgatott egy kicsit a San Siróban aztán meg utazott az olimpiára...
ettől fáradt? inkább a szambázástól az éjszakai bárokban..
na mindegy,motmár úgysem minket "boldogít"...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.13. 16:47:04

Múltkor legjobb formában focizó világsztár volt, most meg egy utolsó senki.. nem mondom..
Úgy fogalmaznék múltkor volt egy jó meccse, én nem vártam ennél többet. Ő sose lesz a régi R10, de talán fog még szépen focizni, jó lenne. Vánszorgott, sétált a pályán.. ezért tényleg kár volt elmenni az olimpiára ahogy Gundi is fogalmazott meccs közben. Kitudja, lehet fáradt is kicsit, de ő már nem a régi és nem várhatjuk el tőle, hogy ennyi kihagyás után minden meccsen brillírozzon, parádézzon és ontsa a gólokat. Nekem annyi elég lenne, ha nem fütyültetné ki magát, bár már milan játékos, szóval ettől kezdve nem rágom le a körmöm és nem idegeskedek... :)
Jahm és hozzátéve egész Brasil csapat nem akart focizni, remélem Messiék lemossák majd őket a pályáról. ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:44:14

robertfcb írta:
Bányász írta:
Nem hülyék vagytok,hálátlan dögök....elfelejtettétek mit tett a csapatért?És Új-Zélandnak is 2 gólt rúgott.Ronaldinho a legnagyobb. :wink:

Sajnálom,h már Kínában is kifütyülik...pedig ott aztán egy - egy sztár látványának is nagyon tudnak örülni....
Egy potya szabadrúgást lőtt be 30 ról a kapus lába között ment be, meg egy tizenegyest. Semmit nem csinált a meccsen. Ronaldinho jó volt, de soha nem lesz olyan, mint volt. Ezt kéne megérteni.
Irónia :wink:

Bevallom nem is bánom,ha nem tér vissza a csúcsformája,főleg ne tegye ezt a Milánban...azért a Válogatottban nyomhatná jól,de ez hiú ábrándnak tűnik...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:44:02

Én is néztem egy ideig, és azt kell mondanom nem hiányzik. Ha odaadták neki a lasztit, rögtön passzolta tovább, egyszer próbált meg emelgetni a 16oson belül akkor is elvették tőle.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
socio66

2008.08.13. 16:32:50

Láttátok a Brazília-Kína meccset? Ronaldinho valami elképesztő nagy kedvtelenséggel,nyugdíjas módon játszott... egy métert nem tett meg fölöslegesen,a meccs 80%-ában sétálgatott,a kínai védők simán elvették tőle a labdát..mégis mit képzel? ha neki ennyit jelent az Olimpia,akkor simán kivihettek volna helyette egy fiatalabb labdarúgót is,aki legalább hajtott volna. egyszerűen nevetséges ez az ember,örüljünk neki hogy már nincs velünk. Ja,és egyébként nekem enyhén szólva nem tűnt szálkásnak...
Karashu
Jugador d'estrella

2008.08.13. 14:58:42

Ronaldinho egy nagy vicc! Mi az az ember? Egy nagy senki lett! Mit vártok még tőle? Újabb aranylabdát! Igaz, a csúcsra emelt minket, de a pökhendiségével újra megsüllyedt a hajó!
Semmit nem látok már abban az emberben, igaz 2 éve ő világ legjobbja! Hátulról a 20 legjobb játékos között! :evil:
El fog felejtődni szépen lassan, 2 évig a csúcson volt, de nem írhatják a nevét a legendákhoz! Ahoz szvsz legalább 4-5 évig úgy kell focizni, hogy a kapusban megálljon a sz**, ha meglát a labdával!
Lő 2 gólt, és hurrá, ő az Isten! Na persze... Mikor lőtte az ollót, akkor megvillant, nem vissza tért! Sokan eksztázisban voltak tőle, én nem nagyon... Szép volt jó volt, de egy iylen idény után minden ilyen törlődik!
Nem sajnálom hogy elment, örülök is neki! Egy sztáranaranccsal kevesebb! :twisted:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Scumy
Jugador del Barça

2008.08.13. 14:57:32

tenkl írta:Guardiola azokat küldte el, akiktől félt, hogy nem fognak rá halgatni. Egy scapatban akkor van összhang, ha mindenki halgat mindenkire. Ronaldinho, Deco, (és néha Eto'o) az utóbbi időkben nem nagyon halgattot Rijkaardra. Ronaldinhoból az akarat hiányzott az utolsó szezonban.
Szerintem meg Pep azért mondta az elején, hogy nem számít a Deco- Ronaldinho, Eto'o hármasra, mert 1: megmutatja hogy nincs kegyelem
2: Ő, és csakis Ő a főnök, nincs haversráckodás, 3: hogy kibújjon a szög a zsákból, aki nem érez kedvet játszani itt, az mehet isten hírével, aki meg úgy érzi hogy igen is maradnia kell, be tudja bizonyítani hogy tud durvulni, az marad a végén úgyis...az eredményeket tudjuk! Egyébként az első és az utolsó mondatod tök ellentmond egymásnak, és sajnos látjuk, hogy az otóbbinak van nagyobb igazságtartalma
tenkl
Jugador d'estrella

2008.08.13. 14:46:16

Ronaldinho. írta:Ronaldinho egyszerűen a világ legjobbja és a válasz a kérdésedre az hogy Ronaldinho csak akkor van formában amikor boldog de az utóbbi időben ez nem sikerült elérni hogy ő boldog legyen sok sérülés meg hasonlók de ha Gaurdiola meg az egész bagázs adot volna még egy esélly télig például és elengedik az Olimpiára és miután visza jött volna Gaurdiola simán gagyába rázta volna őtt akkor ujra az aranylabdás Ronaldinho láthattuk volna!

Guardiola azokat küldte el, akiktől félt, hogy nem fognak rá halgatni. Egy scapatban akkor van összhang, ha mindenki halgat mindenkire. Ronaldinho, Deco, (és néha Eto'o) az utóbbi időkben nem nagyon halgattot Rijkaardra. Ronaldinhoból az akarat hiányzott az utolsó szezonban.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.13. 14:45:16

danko94 írta:
barca99 írta:Bekapcsoltam a TV-t, első mondtat, amit Gundeltől hallok: a mai teljesítménye után biztos nem bánja a Barca, hogy eladták. 3 perc múlva már fütyülte a közönség.

:roll:
Énis ezt hallottam először mikor odakapcsoltam. meg csak sétálgat azt teszi amit az ucssó évben csinált itt...
Nem hülyék vagytok,hálátlan dögök....elfelejtettétek mit tett a csapatért?És Új-Zélandnak is 2 gólt rúgott.Ronaldinho a legnagyobb. :wink:

Sajnálom,h már Kínában is kifütyülik...pedig ott aztán egy - egy sztár látványának is nagyon tudnak örülni....
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Valbali
Capitá del Barça

2008.08.13. 14:44:51

Olasz bajnokságban nehezebb lesz neki formába lendülni, sokan csak zuhantak a calcioban(Rivaldo).
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2008.08.13. 14:43:18

barca99 írta:Bekapcsoltam a TV-t, első mondtat, amit Gundeltől hallok: a mai teljesítménye után biztos nem bánja a Barca, hogy eladták. 3 perc múlva már fütyülte a közönség.

Énis ezt hallottam először mikor odakapcsoltam. meg csak sétálgat azt teszi amit az ucssó évben csinált itt...
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.13. 14:40:49

Ott akart lenni az Olimpián. Ott van. Csk, 10-es mez. Mi tehetné még bodogabbá, motiváltabbá?

Bekapcsoltam a TV-t, első mondtat, amit Gundeltől hallok: a mai teljesítménye után biztos nem bánja a Barca, hogy eladták. 3 perc múlva már fütyülte a közönség.

danko94
Entrenador del Barça

2008.08.13. 11:36:18

Ronaldinho. írta:Ronaldinho egyszerűen a világ legjobbja és a válasz a kérdésedre az hogy Ronaldinho csak akkor van formában amikor boldog de az utóbbi időben ez nem sikerült elérni hogy ő boldog legyen
Boldog volt ő csak nem a focipályán hanem a bulikban!!!! :roll: :roll:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.08.12. 20:51:08

Túl sok a VOLNA, nem??? :oops: ... "Ronaldinho."
Kép
Ronaldinho.
Barça B

2008.08.12. 14:11:31

Ronaldinho egyszerűen a világ legjobbja és a válasz a kérdésedre az hogy Ronaldinho csak akkor van formában amikor boldog de az utóbbi időben ez nem sikerült elérni hogy ő boldog legyen sok sérülés meg hasonlók de ha Gaurdiola meg az egész bagázs adot volna még egy esélly télig például és elengedik az Olimpiára és miután visza jött volna Gaurdiola simán gagyába rázta volna őtt akkor ujra az aranylabdás Ronaldinho láthattuk volna!
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
Adam04
Jugador del Barça

2008.08.11. 13:11:37

vilmso94 írta:Nekem akkor is ronaldinho a kedvencem mindegy hogy milyen formában van. Jó formába fog lendülni érzem .
Egyébként nem is akart szerintem a Barcánál jó formában lenni...Átigazolt a Milanhoz és most mindent megtesz, hogy ujra ő legyen a legjobb...Ezt nálunk mért nem tudta megtenni az utóbbi időkben?? :? Vagy ezt csak én látom így?
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.08.11. 12:27:17

Nekem akkor is ronaldinho a kedvencem mindegy hogy milyen formában van. Jó formába fog lendülni érzem .

Ne használd a piros színt, még aláírásban se! És vedd ki a sorközöket az aláírásodból, azok nélkül is már nagyon magas!
S.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.11. 12:25:00

danko94 írta:De azért mert lőtt két gólt újra ő az isten????(Mellesleg az egyiket tiziből rúgta). Emlékeztek amikor óllógólt lőtt mit mondtatok??? Azt hogy visszatért a zseni és mi lett belőle???SEMMI szal várjunk ezzel a mosolyog-nem mosolyog jó formában van-nincs jó formában dologgal még decemberig. Majd ha akkor a Milan vezeti a bajnokságot és Ronnie vezeti az olasz góllövőlistát akkor tényleg jó formában van.De azért mert lőtt 2 gólt és egész jól játszott egy Új zélandi U21-es csapat ellen azért még nincs jó formában....
Hát igen tavaly az év első hazai meccsén is 2 gólt rúgott, ugyanigy az 1iket tiziből, mindenki el volt szállva, és mi lett a vége? Pedig akkor egy Új-zélandnál kicsit erősebb csapat volt az ellenfél...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.11. 12:04:24

Z$ołtu írta:
chi omega írta: azt sem értem, most megint miért szólnak a fanfárok, mert szokásához híven bevágott egy szabadot, és egy büntetőt is belőtt mellé. alig 20 éves suhancok között játszik, az ellenfél pedig ÚJ-ZÉLAND, bakker. őket még a szánalmas bozsik-válogatott is lesimázta 2-0ra. ráadásul nem az ificsapatot.
ez a minimum.
Itt nem az a lényeg, hogy kik ellen játszott jól ;) Hanem hogy mosolygott és jól érezte magát :)
Annyira vicces, hogy itt sokan csak a hibákat találják meg.
hogyhogy nem az a lényeg? örülök, hogy jól érezte magát, nem sajnálta ezt tőle senki. de ez hogy jön a formájához?
Barcafan19
Barça B

2008.08.11. 11:49:22

az tény hogy tényleg "jól" játszott de ez szerintem se jelent semmit ő már nem az a Ronnie akit mi megszerettünk ettől függetlenül lehet még jó de olyan jó mint 2005be szerintem soha!
bár ez csak az én szerény véleményem! :D :)
danko94
Entrenador del Barça

2008.08.11. 11:43:42

lionelmessi19 írta:
vilmso94 írta:
Jóvan ne bizzatok benne ! Elfelejtettétek mit tett Ronnie a barcáért .
Csak én látom így, vagy valóban nincs semmi logika abban amit írtál? :roll:+
Énis így látom! Nagyon jól tudjuk hogy mit tett a Barcáért de neki itt a vége soha nem lesz már olyan jó mint vt anno 2-3 éve és ez nem azért van/lesz mert sokat tett vmiért vagy nem tett sokat hanem azért mert nincs meg a kellő akaratereje ,kedve ,szorgalma stb jah és van annyi pénze amennyit magyar ember el nem tud képzelni !!! :roll: :roll:
socio66

2008.08.11. 11:40:58

lionelmessi19 írta:
nem csak te nem látod... :roll:
Andris
Adminisztrátor

2008.08.11. 11:39:07

vilmso94 írta:
lionelmessi19 írta:Meg fogjuk látni, egészen hamarosan.

Addig teljesen fölöslegesen megy itt a vita.
Megjegyzem, én se jósolok túl sokat már Dinhonak. :?

Jóvan ne bizzatok benne ! Elfelejtettétek mit tett Ronnie a barcáért .
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
danko94
Entrenador del Barça

2008.08.11. 11:30:59

De azért mert lőtt két gólt újra ő az isten????(Mellesleg az egyiket tiziből rúgta). Emlékeztek amikor óllógólt lőtt mit mondtatok??? Azt hogy visszatért a zseni és mi lett belőle???SEMMI szal várjunk ezzel a mosolyog-nem mosolyog jó formában van-nincs jó formában dologgal még decemberig. Majd ha akkor a Milan vezeti a bajnokságot és Ronnie vezeti az olasz góllövőlistát akkor tényleg jó formában van.De azért mert lőtt 2 gólt és egész jól játszott egy Új zélandi U21-es csapat ellen azért még nincs jó formában....
Z$ołtu
Barça B

2008.08.11. 11:17:31

chi omega írta: azt sem értem, most megint miért szólnak a fanfárok, mert szokásához híven bevágott egy szabadot, és egy büntetőt is belőtt mellé. alig 20 éves suhancok között játszik, az ellenfél pedig ÚJ-ZÉLAND, bakker. őket még a szánalmas bozsik-válogatott is lesimázta 2-0ra. ráadásul nem az ificsapatot.
ez a minimum.
Itt nem az a lényeg, hogy kik ellen játszott jól ;) Hanem hogy mosolygott és jól érezte magát :)
Annyira vicces, hogy itt sokan csak a hibákat találják meg.
Visca el Barca! Viva Espana! Ronaldinho :)
Válasz küldése