Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
haggyuk már,az utolsó barcelonai évében nem is játszott szinte,aztán a nyári alapozás felét még nálunk töltötte,de akkor se jelentkezett edzésre. hogy is mondta? "bocs Pep,de nekem most máshol járnak a gondolataim" .......Ronaldinho&Barca írta:f Kitudja, lehet fáradt is kicsit...
Iróniarobertfcb írta:Egy potya szabadrúgást lőtt be 30 ról a kapus lába között ment be, meg egy tizenegyest. Semmit nem csinált a meccsen. Ronaldinho jó volt, de soha nem lesz olyan, mint volt. Ezt kéne megérteni.Bányász írta:
Nem hülyék vagytok,hálátlan dögök....elfelejtettétek mit tett a csapatért?És Új-Zélandnak is 2 gólt rúgott.Ronaldinho a legnagyobb.![]()
Sajnálom,h már Kínában is kifütyülik...pedig ott aztán egy - egy sztár látványának is nagyon tudnak örülni....
Szerintem meg Pep azért mondta az elején, hogy nem számít a Deco- Ronaldinho, Eto'o hármasra, mert 1: megmutatja hogy nincs kegyelemtenkl írta:Guardiola azokat küldte el, akiktől félt, hogy nem fognak rá halgatni. Egy scapatban akkor van összhang, ha mindenki halgat mindenkire. Ronaldinho, Deco, (és néha Eto'o) az utóbbi időkben nem nagyon halgattot Rijkaardra. Ronaldinhoból az akarat hiányzott az utolsó szezonban.
Ronaldinho. írta:Ronaldinho egyszerűen a világ legjobbja és a válasz a kérdésedre az hogy Ronaldinho csak akkor van formában amikor boldog de az utóbbi időben ez nem sikerült elérni hogy ő boldog legyen sok sérülés meg hasonlók de ha Gaurdiola meg az egész bagázs adot volna még egy esélly télig például és elengedik az Olimpiára és miután visza jött volna Gaurdiola simán gagyába rázta volna őtt akkor ujra az aranylabdás Ronaldinho láthattuk volna!
Nem hülyék vagytok,hálátlan dögök....elfelejtettétek mit tett a csapatért?És Új-Zélandnak is 2 gólt rúgott.Ronaldinho a legnagyobb.danko94 írta:Énis ezt hallottam először mikor odakapcsoltam. meg csak sétálgat azt teszi amit az ucssó évben csinált itt...barca99 írta:Bekapcsoltam a TV-t, első mondtat, amit Gundeltől hallok: a mai teljesítménye után biztos nem bánja a Barca, hogy eladták. 3 perc múlva már fütyülte a közönség.
Énis ezt hallottam először mikor odakapcsoltam. meg csak sétálgat azt teszi amit az ucssó évben csinált itt...barca99 írta:Bekapcsoltam a TV-t, első mondtat, amit Gundeltől hallok: a mai teljesítménye után biztos nem bánja a Barca, hogy eladták. 3 perc múlva már fütyülte a közönség.
Boldog volt ő csak nem a focipályán hanem a bulikban!!!!Ronaldinho. írta:Ronaldinho egyszerűen a világ legjobbja és a válasz a kérdésedre az hogy Ronaldinho csak akkor van formában amikor boldog de az utóbbi időben ez nem sikerült elérni hogy ő boldog legyen
Egyébként nem is akart szerintem a Barcánál jó formában lenni...Átigazolt a Milanhoz és most mindent megtesz, hogy ujra ő legyen a legjobb...Ezt nálunk mért nem tudta megtenni az utóbbi időkben??vilmso94 írta:Nekem akkor is ronaldinho a kedvencem mindegy hogy milyen formában van. Jó formába fog lendülni érzem .
Hát igen tavaly az év első hazai meccsén is 2 gólt rúgott, ugyanigy az 1iket tiziből, mindenki el volt szállva, és mi lett a vége? Pedig akkor egy Új-zélandnál kicsit erősebb csapat volt az ellenfél...danko94 írta:De azért mert lőtt két gólt újra ő az isten????(Mellesleg az egyiket tiziből rúgta). Emlékeztek amikor óllógólt lőtt mit mondtatok??? Azt hogy visszatért a zseni és mi lett belőle???SEMMI szal várjunk ezzel a mosolyog-nem mosolyog jó formában van-nincs jó formában dologgal még decemberig. Majd ha akkor a Milan vezeti a bajnokságot és Ronnie vezeti az olasz góllövőlistát akkor tényleg jó formában van.De azért mert lőtt 2 gólt és egész jól játszott egy Új zélandi U21-es csapat ellen azért még nincs jó formában....
hogyhogy nem az a lényeg? örülök, hogy jól érezte magát, nem sajnálta ezt tőle senki. de ez hogy jön a formájához?Z$ołtu írta:Itt nem az a lényeg, hogy kik ellen játszott jólchi omega írta: azt sem értem, most megint miért szólnak a fanfárok, mert szokásához híven bevágott egy szabadot, és egy büntetőt is belőtt mellé. alig 20 éves suhancok között játszik, az ellenfél pedig ÚJ-ZÉLAND, bakker. őket még a szánalmas bozsik-válogatott is lesimázta 2-0ra. ráadásul nem az ificsapatot.
ez a minimum.Hanem hogy mosolygott és jól érezte magát
![]()
Annyira vicces, hogy itt sokan csak a hibákat találják meg.
Énis így látom! Nagyon jól tudjuk hogy mit tett a Barcáért de neki itt a vége soha nem lesz már olyan jó mint vt anno 2-3 éve és ez nem azért van/lesz mert sokat tett vmiért vagy nem tett sokat hanem azért mert nincs meg a kellő akaratereje ,kedve ,szorgalma stb jah és van annyi pénze amennyit magyar ember el nem tud képzelni !!!lionelmessi19 írta:Csak én látom így, vagy valóban nincs semmi logika abban amit írtál?vilmso94 írta:
Jóvan ne bizzatok benne ! Elfelejtettétek mit tett Ronnie a barcáért .+
nem csak te nem látod...lionelmessi19 írta:
Csak én látom így, vagy valóban nincs semmi logika abban amit írtál?+
Csak én látom így, vagy valóban nincs semmi logika abban amit írtál?vilmso94 írta:lionelmessi19 írta:Meg fogjuk látni, egészen hamarosan.
Addig teljesen fölöslegesen megy itt a vita.
Megjegyzem, én se jósolok túl sokat már Dinhonak.
Jóvan ne bizzatok benne ! Elfelejtettétek mit tett Ronnie a barcáért .
Itt nem az a lényeg, hogy kik ellen játszott jólchi omega írta: azt sem értem, most megint miért szólnak a fanfárok, mert szokásához híven bevágott egy szabadot, és egy büntetőt is belőtt mellé. alig 20 éves suhancok között játszik, az ellenfél pedig ÚJ-ZÉLAND, bakker. őket még a szánalmas bozsik-válogatott is lesimázta 2-0ra. ráadásul nem az ificsapatot.
ez a minimum.