Leo Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az sosem vezetett jóra, ha valaki kiteregeti a csapat szennyesét, lásd tavaly Edmílson fekete bárányos beszólása, Cruyff pedig mindig ad alkalmat, hogy páran megbotránkozzunk kijelentésein. Ez van, nem szól rá senki, mert mindenki tiszteli, így szerintem nem is fog ez soha megváltozni...

- baas11
- Entrenador del Barça
Sztem ez a tipikus nem az a baj amit hanem ahogy mondta eset....Crujff nem mondott hülyeséget,sőt...de ez amolyan szakmai dolog, Messinek vagy Pepnek kellett volna elmondania véleményét ha egyáltalán van beleszólása... és nem a sajtóba nyilvánosan abból mindig csak cirkusz van és semmi értelme, Messi már csak azért se hallgat rá sőt kikéri magának,és ez nem vezet jóra!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
hát haver, bocsi, de nehogy Johannak nelegyen igaza. Inkább azt nemtudom, hogy te mit néztél. Messi a gólját leszámitva nemsokmindent tudott csinálni a 2. játékrészben. Nagyon sok labdát veszitett. Ő nem az a játékos mint dinho volt, hogy egy felállt védelmet is simán áttapos.. (lásd Barca vs Chelsea 1-1 anno) míg Messinek terület kell ugyanis a cselezési technikája merően más... még dinho trükközött minden cselében, addig Messi a testcsellel, és sebességével dominál.. az ő megmozdulásai nem lesznek olyan motivumok sose mint randalinkáé volt...ettől független a világ legjobb playere jelenlegtudomka958 írta: egyébként láttad is a meccset,vagy csak mesélt róla valaki...?

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- Andris
- Adminisztrátor
Valami igazság van benne, de az első fél órában azért igen csak Messisen játszott, miután pedig szanaszét rúgták, nem csoda hogy elment a kedve.MQuC írta:Szvsz Cruyffnak igaza volt. A második félidőben például abszolót eltűnt.
Pontosítok: Nem eltűnt, hanem ugy jáétszot mint r10Mindig nála volt a labda, mindíg "fel akarta rúgatni magát" . Ráadásul rengeteg labdát vettek el tőle. És nem rajta mulott, hogy nem kontráztak le.
Csak pillanatnyi párhuzamokat lehet vonni az ő, és Ronaldinho játéka közt, mert Messi bármikor képes váltani, és neki nem az általános lelki és fizikai állapota okozza a hanyatlást.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
egyébként láttad is a meccset,vagy csak mesélt róla valaki...?MQuC írta:Szvsz Cruyffnak igaza volt. A második félidőben például abszolót eltűnt.
Pontosítok: Nem eltűnt, hanem ugy jáétszot mint r10Mindig nála volt a labda, mindíg "fel akarta rúgatni magát" . Ráadásul rengeteg labdát vettek el tőle. És nem rajta mulott, hogy nem kontráztak le.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Szvsz Cruyffnak igaza volt. A második félidőben például abszolót eltűnt.
Pontosítok: Nem eltűnt, hanem ugy jáétszot mint r10
Mindig nála volt a labda, mindíg "fel akarta rúgatni magát" . Ráadásul rengeteg labdát vettek el tőle. És nem rajta mulott, hogy nem kontráztak le.
Pontosítok: Nem eltűnt, hanem ugy jáétszot mint r10

-
- Jugador d'estrella
A legjobb az volt ,amikor Cruyff szidta Ronaldinhot: a múltból nem lehet megélni! erre Ronaldinho visszaválaszolt , Cruyff folyamatosan ezt csinálja...
R10 nél sem kellett Cruyff nak lenni , ahhoz ,h lássuk R10 hanyatlik , Messinek , meg tök feleslegesen szólogat be. Inkább nyilatkozna Cruyff kevesebbszer, de értékesebbet...
R10 nél sem kellett Cruyff nak lenni , ahhoz ,h lássuk R10 hanyatlik , Messinek , meg tök feleslegesen szólogat be. Inkább nyilatkozna Cruyff kevesebbszer, de értékesebbet...
-
- Director del Fútbol
1: Ha nem így történt, és valóban rossz helyen olvastam, akkor nem csak hogy bocsánatot kérek, hanem nagyon is örülök. 2: Cruyff a valaha volt 1ik legnagyobb Barca spíler, legenda edzőként is, aki ilyet mondana neki bármely Barca játékos közül örökre elásná magát, én biztos hogy nem szeretném mint előtte. 3: Azért 1 véleményt nem kell figyelembe vennie, és hallgatni( bár itt nem akárkiről van szó!) de ilyet nem mondok főleg nem 1 élő legendának... A lényeg: akkor nagyon is remélem h hülyeséget idéztem.chi omega írta:mi ezzel a probléma amúgy? messinek egy ember véleményét kell figyelembe vennie, és hallgatni rá, és ez nem cruyff, hanem guardiola.
Ui.: 1-2 smileyt elfogadtam volna a cannavaro vs kapufás poénomra...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
mi ezzel a probléma amúgy? messinek egy ember véleményét kell figyelembe vennie, és hallgatni rá, és ez nem cruyff, hanem guardiola.
Ebben ne legyél olyan biztos, hogy ezt mondta!lluisllach89 írta:Most csalódtam sajnaAz ok hogy cannavaronak visszaszólt h túl könnyen került a földre. 1: Kit érdekel a véleménye? 2: Kifizethetné a horpadást a kapufán! 3: Amit Leo is mondott: törődjön a saját csapatával...
Ez ok. Nah de Cruyff... Annyit mondott a holland félisten hogy nem kellett volna behúzódni annyi alkalommal középre ezért szenvedett el annyi rúgást.
A mi kis szerény Leonk hogy reagált Cruyff mondandójára amiben semmi sértés nem volt csak jótanács? "I have very little interest in what Cruyff has to say." Csalódtam sajnos.

http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
.
Szerintem csak újságírói túlzás.
Viszályszítás. Ha a játékba nem lehet belekötni akkor majd a játékosokba egyenként.
Viszályszítás. Ha a játékba nem lehet belekötni akkor majd a játékosokba egyenként.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Biztos megbízható forrásból van,hogy ezt mondta.lluisllach89 írta:Most csalódtam sajnaAz ok hogy cannavaronak visszaszólt h túl könnyen került a földre. 1: Kit érdekel a véleménye? 2: Kifizethetné a horpadást a kapufán! 3: Amit Leo is mondott: törődjön a saját csapatával...
Ez ok. Nah de Cruyff... Annyit mondott a holland félisten hogy nem kellett volna behúzódni annyi alkalommal középre ezért szenvedett el annyi rúgást.
A mi kis szerény Leonk hogy reagált Cruyff mondandójára amiben semmi sértés nem volt csak jótanács? "I have very little interest in what Cruyff has to say." Csalódtam sajnos.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Director del Fútbol
Most csalódtam sajna
Az ok hogy cannavaronak visszaszólt h túl könnyen került a földre. 1: Kit érdekel a véleménye? 2: Kifizethetné a horpadást a kapufán! 3: Amit Leo is mondott: törődjön a saját csapatával...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
azért gagonak kiosztott egy szeretetcsomagot, igaz utána szent volt a békeFCBarca88 írta:„Kaptam néhány igen kemény rúgást, ennek ellenére végig higgadt tudtam maradni"(Messi)
Már sokadszorra se találok megfelelő szavakat Messire... mérkőzésről-mérkőzésre érettebb lesz. Olyanokat csinál a labdával(3védővel a nyakán) amiről mások csak álmodoznak, a bal lába életveszély, minimum 3 gondolattal az ellenfél előtt jár, szívét lelkét adja a fociért és Barcelona-ért. Remélem nagyon de nagyon sokáig így is lesz még.
Néha feleslegesen tekeredik a labdára, de ez a játékával jár, és ha gól lesz belőle, ki gondol ilyenekre?
Nem akarom túl fényezni(pedig minden dícséretet megérdemel), de az a hozzáállás amit az El Clásicón is mutatott, minden gratulációt megér. Szétrúgták(vagyis igen erősen próbálták) DE még se veszítettel el a fejét.. pedig hányan megtették, megtettük volna.
Sokat kapott, és Ő erre egyel válaszolt.. amiből gól lett
Még mindig egy csiszoltatlan gyémánt, ha beér... nem lesz ami és aki megállítsa(szerintem). Már nem egy Maradona utód.. hanem egy más dimenzió.
Remélem nem lett túlcsöpögős, de ahogy az elején is írtam.. nehéz rá szavakat találni.
Messi 13 forduló alatt 10 gólt lött a bajnokságban. 107 percenként jegyez egy találatot. Van közte 2 büntetö, 1 fejes ,2 szabadrugás (egy löve egy xavi által lekészitve).
Azt hinnénk ez jó statisztika de ehhez képest gyenge:
Bl: 5 meccsen 5 gól, átlagban 60 percenként!
Azt hinnénk ez jó statisztika de ehhez képest gyenge:
Bl: 5 meccsen 5 gól, átlagban 60 percenként!
- FCBarca88
- Capitá del Barça
„Kaptam néhány igen kemény rúgást, ennek ellenére végig higgadt tudtam maradni"(Messi)
Már sokadszorra se találok megfelelő szavakat Messire... mérkőzésről-mérkőzésre érettebb lesz. Olyanokat csinál a labdával(3védővel a nyakán) amiről mások csak álmodoznak, a bal lába életveszély, minimum 3 gondolattal az ellenfél előtt jár, szívét lelkét adja a fociért és Barcelona-ért. Remélem nagyon de nagyon sokáig így is lesz még.
Néha feleslegesen tekeredik a labdára, de ez a játékával jár, és ha gól lesz belőle, ki gondol ilyenekre?
Nem akarom túl fényezni(pedig minden dícséretet megérdemel), de az a hozzáállás amit az El Clásicón is mutatott, minden gratulációt megér. Szétrúgták(vagyis igen erősen próbálták) DE még se veszítettel el a fejét.. pedig hányan megtették, megtettük volna.
Még mindig egy csiszoltatlan gyémánt, ha beér... nem lesz ami és aki megállítsa(szerintem). Már nem egy Maradona utód.. hanem egy más dimenzió.
Remélem nem lett túlcsöpögős, de ahogy az elején is írtam.. nehéz rá szavakat találni.

I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
A Bajnokságban még "csak" a 10., összesen a 16. BL-ben 5-t lőtt, amivel első, és a kupában is lőtt egyet.bali 15 írta:Az aranycipőre is esélye van...
Eto'o hány gólos?
Eto'o a bajnokságban a 15. rúgta

Az aranycipőre is esélye van...lui1698 írta:Csak most nézem, hogy Messinek ez volt a 16. találata az idei szezonban.
Tavaly ugyanennyit szerzett 40(!) meccs alatt.
Nem lesz neki se rossz szezonja ha így folytatja...
Eto'o hány gólos?
Messi véleményem szerint jobb mint ronaldinho,dinho hiába csinált trükökek stb. de fele olyan veszélyes volt mint messi,messi ahogy labdába ér biztos h veszélyt fog okozni...ahoz meg h a madridisták azt monják h a barca messi nélkül semmit nem ér,erre csak azt mondom,hogy a realnak ki kéne h érjen vmit...
Visca el Barca!
Més qué un Club!
I love Barcelona!
Katalén a szív,kék a lélek,barcelona fan maradok amég élek!
Visca el Barca!
Més qué un Club!
I love Barcelona!
Katalén a szív,kék a lélek,barcelona fan maradok amég élek!
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Messi nagyon megérdemelte agólt. Igy lett kerek az el classico.Azért jó különössen h gólt lőtt mert így nem mondhatják a reklám margit-osok h mákunk volt

- lui1698
- Llegenda del Barça
Csak most nézem, hogy Messinek ez volt a 16. találata az idei szezonban.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Visszanézve a gólját... elképesztő...
cannavaro is kapott egy picit a kapufától, ugye-ugye a sors igazságot szolgáltatott.
Viszont egy Casillasnak ilyen gólt pöccinteni, egyszerűen gyönyörű. Első jó 15 percben viszont azt csinált a védelemmel amit akart, utána picit eltűnt, villanásai voltak. Szerintem tudta, hogy meg lesz ez a meccs és ha tovább hülyíti a realosokat akkor sérülés lesz. Az viszont picit szégyen, hogy valakit egymás után 3-4x szándékosan akarnak lerúgni, hogy ott maradjon.
Szép volt "kicsi" Leo Messi!!!
U: Nekem kicsit hiányzik a régi Messis frizura, de ez is jó.

Szép volt "kicsi" Leo Messi!!!

U: Nekem kicsit hiányzik a régi Messis frizura, de ez is jó.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Mindenképp örömteli, hogy az első félidőben elszenvedett rúgások nem vették el teljesen a kedvét a meccstől, és a végén újra megvillantotta klasszisát.
Talán néhány támadásnál kihúzódhatott volna a balszélre, mert Salgadóból könnyen bohócot csinálhatott volna.
Sajnos Henrynak ez kevesebbszer sikerült, mint ahogy vártam.
Talán néhány támadásnál kihúzódhatott volna a balszélre, mert Salgadóból könnyen bohócot csinálhatott volna.

Sajnos Henrynak ez kevesebbszer sikerült, mint ahogy vártam.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Elképesztő, hogy ilyen fiatalon ilyen magabiztos. Azért Casillas-al szemben, igy megoldani, az nem semmi. Egyébként nálam nem a meccs embere, a Real védöi egész jól kivették a játékból, amikor megkapta a lasztit egyböl 3-an vették körül.
(Nálam Puyol és Yaya a meccs emerei
)
(Nálam Puyol és Yaya a meccs emerei