2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak megkerdem,hogy a Chelsea ellen ki adta be azt a labdat,amibol gol szuletett?faithnomore írta: és nála volt a labda, akkor már tudtam hogy ez a támadás el van veszve, ugyanúgy mint a Chelsea ellen a második mérkőzésen
Hát ezen nincs mit elmagyarázniValdés1 írta:egy kérdés! Nem ugyvan hogy ha bejut a csapat a döntöbe akkor eltörlik a sárgalapjukat? mert én ezt most nem nagyon értem. Valaki ps magyarrázza el:)
Azért, az utolsó beadása az jó volt!Kalti írta:Tegnap borzasztó gyenge volt, nem igaz, hogy valaki nem szólt neki, hogy haver álljál le, nem tudsz beadni. Amúgy is tök fölöslegesek ezek az állandó beadásai, ki fogja befejelni, Messi, Iniesta ?? Még ha Henry a pályán lett volna, esetleg. Akarni akar, meg nagyon hajt, de ennek sokszor nyögés a vége. Azért csípem az embert, a döntőről feltétlenül hiányozni fog, nincs is másik normális jobb hátvéd, nehéz lesz pótolni.
Azért nem igaz, h nem tud beadni, nézd meg csak, h hány gólpaszt ért el igy. Amikor jó formában van egész kiváló beadásai vannak.Kalti írta:Tegnap borzasztó gyenge volt, nem igaz, hogy valaki nem szólt neki, hogy haver álljál le, nem tudsz beadni. Amúgy is tök fölöslegesek ezek az állandó beadásai, ki fogja befejelni, Messi, Iniesta ?? Még ha Henry a pályán lett volna, esetleg. Akarni akar, meg nagyon hajt, de ennek sokszor nyögés a vége. Azért csípem az embert, a döntőről feltétlenül hiányozni fog, nincs is másik normális jobb hátvéd, nehéz lesz pótolni.
Elősször is ő a jobb oldalon játszik, kezdjük ezzel.ElBartimaeus írta:Kicsit hiányozni fog a bal szélről. Bár érdekel, hogy így mennyire fogjuk tisztelni, hogy nem ő játszik!Mert bár nem ment neki jól a beadás, stb, sokszor elsiklunk dolgok felett és nem vesszük észre, hogy valójában mennyit tesz a csapatért játék közben.
Azért remélem, hogy ugyanígy tudjuk majd "szidni" a bl döntő után is, mert akkor jól játszottak a helyén és nem a hiányát éreztük!
a gondolatmenet?Barcaforever írta:Nem igazán értem a gondolatmeneted.A gólt még 2 passz előzte meg, nem Dani adott be jól.dzsosua írta:nem bántottam, bár még sose haragudtam rá ennyire
de már végképp nem tok, nekem most esett le, hogy a gólnál ő adott középre : ))))
a gól előtt 5 mp vel fordultam a tv re, mert előtte fél percig a tv gombjait bámultam......
szal, egyetlenegyszer csak jó helyre ment, mivel hát tudjátok mi lett : )))![]()
Megint hosszú volt a beadása, mint az egész meccsen.
Nem igazán értem a gondolatmeneted.A gólt még 2 passz előzte meg, nem Dani adott be jól.dzsosua írta:nem bántottam, bár még sose haragudtam rá ennyire
de már végképp nem tok, nekem most esett le, hogy a gólnál ő adott középre : ))))
a gól előtt 5 mp vel fordultam a tv re, mert előtte fél percig a tv gombjait bámultam......
szal, egyetlenegyszer csak jó helyre ment, mivel hát tudjátok mi lett : )))