2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ezt: "Thierry??"Rewolution5 írta:mit mondd a reklám végén Messi??El fanático írta:Az új Pepsi reklám Leo-val és Henry-val...de, azért érdekes hogy egy 168cm magasságú játékos lefejeli a fát
mit mondd a reklám végén Messi??El fanático írta:Az új Pepsi reklám Leo-val és Henry-val...
Bár nem unatkoztam, de mindig jó nézni a mozdulatait. Zseni a gyerek, nincs mit tenni.Rewolution5 írta:Messi skills....ha esetleg unatkoznátok, akkor http://www.youtube.com/watch?v=Za0HzTs2 ... re=related
Ez látszott egész meccsen. Nem egy olyan szitu volt mikor az jött le, hogy nem igazán értik még egymást. Hol Messi választott rossz megoldást, hol Ibra döntött rosszul.Stoichkov írta:én csak azt nem tudom miért nem adta le ibrának amikor 2az1ben vitték... 100% gól lett volna... végig a meccsen azt éreztem, hogy nem nagyon akarnak összejátszani![]()
Maxsteel666 írta:???mezenga írta:Először értelmezd amit olvastál utána röhögd ki a másikat!
???mezenga írta:Először értelmezd amit olvastál utána röhögd ki a másikat!
Először értelmezd amit olvastál utána röhögd ki a másikat!Maxsteel666 írta:Miért tavalyelőtt bajnokok lettünk?Colos írta:Hát nekem sajnos nem így rémlik. Tavaly igaz, hogy így történt, de egy évvel korábban nem. Mindegy, értem, mire akart kilyukadni.![]()
Hát ezt nem tudtam!
Miért tavalyelőtt bajnokok lettünk?Colos írta:Hát nekem sajnos nem így rémlik. Tavaly igaz, hogy így történt, de egy évvel korábban nem. Mindegy, értem, mire akart kilyukadni.
Ezt Laporta is megmondta!Lionel85 írta:de nincs tragédia, ez csak egy elvesztett csata volt, a háború kimenetele még nem dőlt el.![]()
igazatok van , nagyon technikás játékosMaxsteel666 írta:Én az összes Barcában lőtt gólját imádom!Lionel85 írta:Én az olyan jellegzetes góljait imádom, amilyet lőtt legutóbb a Getafének. Lőtt ilyet többek között a Gimnástic Tarragonának és Horvátországnak is.![]()
![]()
De a kedvencem a Getafe elleni szóló, az 5-2-es győzelem alkalmával!( A visszavágóról ne beszéljünk)
Én az összes Barcában lőtt gólját imádom!Lionel85 írta:Én az olyan jellegzetes góljait imádom, amilyet lőtt legutóbb a Getafének. Lőtt ilyet többek között a Gimnástic Tarragonának és Horvátországnak is.