Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maxsteel666 írta:???mezenga írta:Először értelmezd amit olvastál utána röhögd ki a másikat!
???mezenga írta:Először értelmezd amit olvastál utána röhögd ki a másikat!
Először értelmezd amit olvastál utána röhögd ki a másikat!Maxsteel666 írta:Miért tavalyelőtt bajnokok lettünk?Colos írta:Hát nekem sajnos nem így rémlik. Tavaly igaz, hogy így történt, de egy évvel korábban nem. Mindegy, értem, mire akart kilyukadni.![]()
Hát ezt nem tudtam!
Miért tavalyelőtt bajnokok lettünk?Colos írta:Hát nekem sajnos nem így rémlik. Tavaly igaz, hogy így történt, de egy évvel korábban nem. Mindegy, értem, mire akart kilyukadni.
Ezt Laporta is megmondta!Lionel85 írta:de nincs tragédia, ez csak egy elvesztett csata volt, a háború kimenetele még nem dőlt el.![]()
igazatok van , nagyon technikás játékosMaxsteel666 írta:Én az összes Barcában lőtt gólját imádom!Lionel85 írta:Én az olyan jellegzetes góljait imádom, amilyet lőtt legutóbb a Getafének. Lőtt ilyet többek között a Gimnástic Tarragonának és Horvátországnak is.![]()
![]()
De a kedvencem a Getafe elleni szóló, az 5-2-es győzelem alkalmával!( A visszavágóról ne beszéljünk)
Én az összes Barcában lőtt gólját imádom!Lionel85 írta:Én az olyan jellegzetes góljait imádom, amilyet lőtt legutóbb a Getafének. Lőtt ilyet többek között a Gimnástic Tarragonának és Horvátországnak is.
Szerintem is a világ legjobbja, nem kérdés!Fecooo írta:most őszintén: elfogultság nélkül lehet azt mondani erre az emberre, h nem a világ legjobbja? sztem, aki nem így gondolja, az ilyen-olyan módon biztosan elfogult, nem gondoljátok?