2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én meg egyetértek veletek. Nagyszerű képességekkel megáldott játékos. Vannak hajmeresztő dolgai, de ezeket remélhetőleg kinövi. Néha túl laza, nem elég racionális, de ezen majd segít a rutin, amit megszerez. (Ami Tourét illeti, azért remélem még sokáig marad Ő is.)Cooltiszo írta:Teljesen egyetértek.Andris írta:De meg is vannak a Xavihoz, Iniestához, Barca nevelésű középpályáshoz méltó képességei és mozdulatai, passzai, éppcsak még nagyon csikó és van h nem jó megoldást választ, illetve túl flegma (gondolok itt az elpasszolt labdákra, mert hogy passzolni hihetetlen pontosan tud, csak sokszor úgy tűnik lazáskodik).
Akárhogyis, szerintem azért nagy szerencsénk hogy itt van, még ha sokszor ordítok is a képernyővel.
Hihetetlen fejlődésen ment keresztül a tavaly év elejei önmagához képest. Egy csiszolatlan gyémánt, aki pár éven belül tökéletes vkp lehet a csapatnak. A cselei, passzai sokszor lenyűgöznek, viszont úgy érzem sokszor még felelőtlen, de ez kinőhető, fejleszthető. Szóval: csak így tovább Busi.
(Remélem 1 évig még marad Touré, jövőre még nyugodtabb lennék ha ők ketten tolnák le a szezont, viszont utána csak Busi lesz sztem)
Hát nem lett baj belőle, hogy kezdett... És nem a csapat húzta fel szerintem, magától volt képes így szűrni/építkezni. Az meg, hogyha rosszul megy a csapatnak, akkor neki is... Ez logikus, ugyanis nem a vkp-tól kell elvárni, hogy húzza a csapatot. Erre Yaya sem képes. Akkor mindketten többet hibáznak, mert kevés a mozgás a jó labdakihozatalhoz... De ha a középpálya jobb, akkor már Businak is megy. Egyedül csak az extraklasszisok tudnak alkotni a középpályán, de egy 21 éves sráctól ezt ne várjuk már el... A képességeit meg nem érdemes nagyon kritizálni, jól cselez, passzol, szűr - fetreng.LG írta:Most jön az El Classico. Az előzőn majdnem megégtünk az ostobasága miatt. Sajnos valószínűleg most is ő kezd majd, szóval lesz miért izgulni. De remélem a csapat lesz annyira jó, h az ő teljesítményét is felhúzza, ill.nem lesz nyomás alatt, és nem hibázik.
Teljesen egyetértek.Andris írta:De meg is vannak a Xavihoz, Iniestához, Barca nevelésű középpályáshoz méltó képességei és mozdulatai, passzai, éppcsak még nagyon csikó és van h nem jó megoldást választ, illetve túl flegma (gondolok itt az elpasszolt labdákra, mert hogy passzolni hihetetlen pontosan tud, csak sokszor úgy tűnik lazáskodik).
Akárhogyis, szerintem azért nagy szerencsénk hogy itt van, még ha sokszor ordítok is a képernyővel.
Úgy látszik, Messi is megérti, olvasva a friss interjújátLG írta:Jó neked, h megérted. Mert rajtad kívül nem sok ilyen ember van.Mikaos írta:Megértem Guardiolát, hogy miért őt favorizálja...csak ezen a figyelmetlenségén kéne javítani...
Jó neked, h megérted. Mert rajtad kívül nem sok ilyen ember van.Mikaos írta:Egyetlen komoly hibája, hogy a meccs folyamán nagyképűvé válik a biztos vezetés tudatában.
Egyébként meg az egyik legjobb vkp, akit valaha láttam ilyen fiatalon...nem nagyon jut eszembe más. Tökéletesen beleillik a passzjátékunkba: nagyon jók az egyérintős passzai, amelyek felgyorsítják a középpályás játékunkat (akkor is, ha hátrafele történik az egyérintős), mindig üresbe mozog, amivel szintén segíti a labdakihozatalt. A szerelései is rendben vannak, a rendkívüli gyorsaságot meg nehéz elvárni ilyen magas embertől.
Megértem Guardiolát, hogy miért őt favorizálja...csak ezen a figyelmetlenségén kéne javítani...
Mikaos írta:Egyetlen komoly hibája, hogy a meccs folyamán nagyképűvé válik a biztos vezetés tudatában.
Egyébként meg az egyik legjobb vkp, akit valaha láttam ilyen fiatalon...nem nagyon jut eszembe más. Tökéletesen beleillik a passzjátékunkba: nagyon jók az egyérintős passzai, amelyek felgyorsítják a középpályás játékunkat (akkor is, ha hátrafele történik az egyérintős), mindig üresbe mozog, amivel szintén segíti a labdakihozatalt. A szerelései is rendben vannak, a rendkívüli gyorsaságot meg nehéz elvárni ilyen magas embertől.
Megértem Guardiolát, hogy miért őt favorizálja...csak ezen a figyelmetlenségén kéne javítani...
Teljesen egyetértek. Érthetetlen számomra ami vele történik, ezt a mellőzést egyszerű nem értem, biztosan van valami a háttérben amiről mi nem tudunk, mert erre így nincs magyarázat. Kulcsjátékosa a csapatnak de nem ismerik el sokan az érdemeit, nagyon sokat profitálunk pedig belőle. Keresve sem találnánk jobb vkp-t a helyére, Busi fényévekre van tőle. Touré a posztján világklasszis, ez számomra nem kérdés. Mondjatok egy olyan vkp-t aki ennyire jó fizikummal rendelkezik, aki a méretéhez képest ennyire jól kezeli a labdát és ilyen a sebessége, aki ennyi labdát szerez, aki ennyire otthonosan mozog akkor is ha fel kell menni a támadással vagy aki ennyire érzi a rövid passzos játékot. Igazi zongoracipelő akinek a teljesítménye nem kirívó mert nem csillog a látványos cselektől de a háttérben olyan stabilitást ad a középpályának, hogy az valami félelmetes. Nélküle könnyen átjátszható a középpályánk, a besegítései elengedhetetlenek. Tavaly a labdaszerzéseiből rendre villámgyorsan játszotta meg a Xavi-Iniesta duót, pillanatok alatt váltottunk így védekezésből támadásra. Hiányzik nagyon ha nincs a pályán. Remélem Pep talál valami megoldást és hasonlóan érez mint a fórum nagy része és azon lesz, hogy Yaya továbbra is minket erősítsen.Ilúvatar írta:madmushroom írta: Azt megmondanátok, hogy hogyan lendüljön játékba Touré ha Pep nem ad neki lehetőséget? Anélkül nehéz. Sajnálom de el fog menni. Busqi túl van értékelve nem kicsit, sajnos.
Pep élete legnagyobb baklövése lesz, ha elmegy toure.
madmushroom írta: Azt megmondanátok, hogy hogyan lendüljön játékba Touré ha Pep nem ad neki lehetőséget? Anélkül nehéz. Sajnálom de el fog menni. Busqi túl van értékelve nem kicsit, sajnos.
Azt megmondanátok, hogy hogyan lendüljön játékba Touré ha Pep nem ad neki lehetőséget? Anélkül nehéz. Sajnálom de el fog menni. Busqi túl van értékelve nem kicsit, sajnos.MichaaBee írta:Szerintem nincs különösebb baj Busquets játékával. Nem hozza a tavalyi önmagát, de ugyanez elmondható Touréról is. Ha nem lenne az elefántcsontparti, akkor mindenki meg lenne elégedve Sergi teljesítményével...
Az hogy Pep miért őt favorizálja azt nem tudom, de szakmai indok biztos van rá. Yayá formája sem az igazi idén (sajnos), de az is lehet, hogy az erőltetett menetre tartogatja őt Pep.
Akármi is a helyzet, én lassan elkezdeném Tourét is legalább annyit játszatni, mint Busquetset, de nem kellene minden egyes rossz passzát felróni a gyereknek, csak azért, mert nem szimpi és a kedvenc nem játszik miatta.![]()
Ha nem lenne az elefántcsontparti, akkor követelném egy vkp igazolását a csapatba. Mert Sergio nem egy ekkora csapatba való, azt be kell látni. Ha nincs ekkora hátszele, nem hiszem, h valaha is a kezdő közelébe került volna. Tavaly sem csinált semmi különöset, egy kiválóan működő csapatban tudott elfogadható teljesítményt nyújtani, de emellett így is kaptunk pár gólt a hibáiból. Idén meg katasztrófa.MichaaBee írta:Szerintem nincs különösebb baj Busquets játékával. Nem hozza a tavalyi önmagát, de ugyanez elmondható Touréról is. Ha nem lenne az elefántcsontparti, akkor mindenki meg lenne elégedve Sergi teljesítményével...
Az hogy Pep miért őt favorizálja azt nem tudom, de szakmai indok biztos van rá. Yayá formája sem az igazi idén (sajnos), de az is lehet, hogy az erőltetett menetre tartogatja őt Pep.
Akármi is a helyzet, én lassan elkezdeném Tourét is legalább annyit játszatni, mint Busquetset, de nem kellene minden egyes rossz passzát felróni a gyereknek, csak azért, mert nem szimpi és a kedvenc nem játszik miatta.![]()
nem kötelező, de az igazán gyors kontra lehetőségét megelőzte de utána többen is hibázta ennél nagyobbat...Saviola írta:Igen,s a megelőzés kötelezően labdaeladással jár.
Lehet,hogy kissé elvakít Touré mellőzése,de azért ne szrjuk össze magunkat Busquetstől sem.