Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Mint tudhatod, a 2 nehéz meccs az már volt A.Madrid+Bilbao. Érthető, hogy játszatták, hozzárakom be is húzták. Most jön egy Mallorca majd 2 hét pihenő a válogatott fordulók miatt. A Valencia majd utána jön. Nyilvánvaló, hogy a legjobbkor lesz pihentetve.S.Agüero írta:Na, nee!
Most jön 2 egész nehéz meccs a bajnokságban.
Mallorca+Valencia.
Nagyon kellene ő, mert ezeken a meccseken fontos lesznek/lennének a pontos labdái, a labdajáratás és a labdabirtoklást.
Remélem legalább csereként beáll a Mallorca ellen.
Jobbulást neki!
Inkább most ne játszon,mint a BL döntőbesjd írta:Most olvastam a hivatalos oldalon h nem játszhat a hétvégén

A mester, a példakép!Aragorn83 írta:Ha jól tudom, 12 éve épp a mai napon mutatkozott be Xavi a Barca első csapatában. Gratula neki!
http://www.youtube.com/watch?v=LssXVwyj ... _embedded#

Biztos Madridisták kerestek már rá erre
Off: de Guti sem homoszexuális.csülök írta:Látva, hogy szegény Guti mit kapott a spanyol közönségtől a homszexualitása miatt, én nem csodálom, ha a focisták nem coming-outolnak. Amúgy meg kit érdekel?

Hát ez így van, mindenki Messit emlegeti, de ha Xavi nem indítja Messit, ő se lenne ott ahol van. Tehát ez teljesen igaz, Xavi a Barca esze. (csak egy kicsit többet rúgná rá a szabadrúgásokat a kapura )MessiFan írta:Xavi az ész a Barcában és a válogatottban. Nélküle 1-ik csapat se tartana ott ahol most és nem túlzok. Egyszerűen annyira jól lát a pályán és annyira sokat mozog, passzol hogy az elképesztő! Lehet hogy képességileg volt nála jobb.
Ha Raúlra gondolsz akkor hagyjukd írta:Internetes szavazás. Ami magával vonja, hogy nagyrészt fiatalok vesznek részt benne. 'mit is' ? sem jelent. Voltak azért ott nagy egyéniségek. Könnyen lehet, hogy Xavinál is nagyobbak.