Josep Guardiola
- albicelesteX
- A Vadász
Azért ezt a meccset nem gondolom mérvadónak.Nem is akartam kommentálni meg véleményt nyilvánítani,de csak megteszem.Ez a meccs egyértelműen a Sevilla malmára hajtotta a vizet,mivel nekünk az alapembereink sehol nem voltak,ők meg már azzal a csapattal álltak ki amivel valószínűleg neki mennek az egész idénynek.Odáig nem is volt bajom,hogy a sok fiatal fent volt meg játszottak is úgy ahogy bírtak.Szerintem némelyek egész jól.Viszont erre a hátrányunkra Pep barátunk rátett még egy lapáttal a cseréivel...És akkor reggel olvasom a főoldalon ezt a cikket,hogy mennyire nagyon bízik a fiatalokban...Hát, ha ennyire akkor ez a középmezőnybe elég lesz.

Nagyjából egyetértek.szkeptikus06 írta:Szerintem itt főleg arról van szó...
Annyival kiegészíteném, hogy sokaknál a "nem igazol jól" kijelentésre az a cáfolat, hogy dehát jött Pique... Csakhogy ha egy edző jól igazol, akkor az nem abban nyilvánul meg, hogy van egy kiváló és több gyenge vagy középszerű igazolása. Hanem abban, hogy konstans, egy-két kivételtől eltekintve jól igazol, kevés hibát követ el ilyen téren, valamint az igazolásai nagy része beválik, és esetleg van néhány hihetetlenül jó igazolása. Tehát ha megnézzük akkor:
Érkezők: Pique, Alves, Keita, Ibrahimovic, Maxwell, Henrique, Keirrison, Cáceres, Hleb, Chigrinsky, Villa, Adriano. (remélem nem hagytam ki senkit)
Ezen játékosokból 7 alapember jelenleg, illetve valószínűleg azzá válik.
A többi 5 játékos vagy abszolút nem vált be és már messze jár a Camp Nou-tól, vagy kölcsönbe lett zavarva.
Tehát ha arányaiban nézzük akkor Pep igencsak elmarad a jól igazoló státusztól. Nyilvánvalóan Txiki is szerepet játszott egy-egy igazolásban, de azok a játékosok akik kimondottan Pep kérésére érkeztek, nos ők váltak be a legkevésbé... Kivétel: Pique, Keita, Maxwell, Ibra.
Ami miatt azonban Pep a világ legjobb edzői közé tartozik nálam, az a motivációs képessége. Nincs a világon még egy ilyen edző jelenleg, aki ilyen hatással tud lenni a játékosaira. Akárkiből csapatembert képes faragni, és az ő hatására bárki beáll a sorba és dolgozik.
A tökéletes példa erre: Zlatan Ibrahimovic.
Mourinho sehogy sem bírt vele, kezelhetetlennek tűnt, nem egyszer összevesztek. Majd ideigazolt és kezesbáránnyá változott. Többen azzal magyarázzátok ezt, hogy rájött nem ő az egyetlen. Nos, szvsz nem csak erről van szó, Pep vele is elbeszélgetett és megértette, hogy hol a helye. A 6kupás idény után pedig nem sok edzőnek sikerült volna ilyen szinten tartani a motivációt a keretben.
Szóval eddig sikerült a hiányosságait az erényeivel pótolnia. Remélem ezek után javulni fog a cserékben és igazolásokban, valamint megtartja ezt a hihetetlen motivációs képességét. Ha így lesz, akkor ő lehet majdan a világ legjobb edzője szinte minden tekintetben.
(kicsit szedett-vedett lett a szöveg, mert már alig látok az álomtól, de remélem leszűrhető amit ki akartam fejezni

Én személy szerint nem láttam a meccset, de amit itt olvasok a topikban, az azt mutatja hogy nem akkora ászok a "nagyon bízok a fiatalokban".
Perze hogy ezt mondja Pep, mivel a BARCA politikája inkább a kinevelés, mintsem a pénz szórása, de azért kicsivel többet is lehetne költeni játékosokra, ha alapemberek távoznak.
Most azt gondoljuk hogy Pep rossz edző, szerintem ez nincs így. Hiányos volt a keret, a szezon csak most kezdődött, bedobott pár "tehetséget" a mély vízbe.
Most megtapasztalhatta hogy kell még idő nekik, és biztos vagyok benne, hogy lesz az elkövetkezendő hetekben lesz pár igazolás.
ui:Morinho-t nagyon veszélyes edzőnek tartom. Amit kihozott abból a szutyok interből nem mindennapi, most meg még elméletileg jó csapata van. Az a baj hogy ő már tapasztaltabb. Reméljük Pep újra tud nekünk hozni pár kupát erre szezonra.
Jó az alapkeret, de lehetne biztosabb is a teljesítmény pár játékossal.
Kicsit úgy érzem nagy a sóherság...
Perze hogy ezt mondja Pep, mivel a BARCA politikája inkább a kinevelés, mintsem a pénz szórása, de azért kicsivel többet is lehetne költeni játékosokra, ha alapemberek távoznak.
Most azt gondoljuk hogy Pep rossz edző, szerintem ez nincs így. Hiányos volt a keret, a szezon csak most kezdődött, bedobott pár "tehetséget" a mély vízbe.
Most megtapasztalhatta hogy kell még idő nekik, és biztos vagyok benne, hogy lesz az elkövetkezendő hetekben lesz pár igazolás.
ui:Morinho-t nagyon veszélyes edzőnek tartom. Amit kihozott abból a szutyok interből nem mindennapi, most meg még elméletileg jó csapata van. Az a baj hogy ő már tapasztaltabb. Reméljük Pep újra tud nekünk hozni pár kupát erre szezonra.
Jó az alapkeret, de lehetne biztosabb is a teljesítmény pár játékossal.
Kicsit úgy érzem nagy a sóherság...
-
- Jugador del Barça
Szerintem itt főleg arról van szó,az a problémája sokaknak -többek között nekem is,ezért lett ez a nevem-,hogy Pep nem igazol túl jól. Így kerülnek előtérbe a fiatalok is.
Szóval ami itt a fő baja sokaknak(nekem is),hogy 2008-2009-ben volt egy világverő csapatunk,amit nem feltétlenül pozitív irányba mozdít el az edző. Persze kell a váltás,de olyan emberek kerültek ki a csapatból megfelelő pótlás nélkül,akiket nem lett volna szabad elengedni és olyanok érkeztek,akik rendes esetben padra sem férnének fel.
Eto'o elküldése lerágott csont,szerintem Ibra fölösleges,nem megfelelő pótlás, Villa annál inkább,ő tökéletes(lenne) Samu helyére.A második, az Touré,akit Mascherano érkezésével ki lehetne pipálni.Ha viszont nem igazolunk erre a posztra,akkor hiányposzt marad,mert Keita és JDS nem megfelelőek hosszabb távon és még Busi sem tudja azt,amit Touré tudott nyújtani.Ezért kéne Masche-szintű vkp.
Jövőre nagyon remélem(ha már nem idén) ,hogy Ibra lesz az a nagy név,aki az alapcsapatból távozik.
Továbbá a leigazolt játékosok egy része nem felel meg az edzőnek-ez Hleb,Cáceres és Csiga esetében érthető,mert ők " ki lettek próbálva",de Keirrison és Henrique esete érthetetlen. Nem játszottak egy tétmeccset,de Pep kijelentette,hogy nem kellenek. Akkor minek vettük meg őket ?
A többi játékos közül Csiga külön Pep kérésére érkezett,lenyilatkozták jópárszor,hogy mekkora tehetség és egy év múlva távozik.Hleb és Cáceres pedig semmivel sem nyújtott kevesebbet,mint Keita,csak ők jóval kevesebbet játszottak. Ez sem teljesen logikus számomra.
Ráadásként pedig ezekért a játékosokért nem keveset fizetett a klub. Tőlünk pedig még a sztárok is olcsóbban/ingyen távoznak. így nem csoda,hogy nincs pénz.Máshonnan a nagyobb játékosoknak is megkérik az árát. Kiegészítőemberek egész sora távozott Pep irányítása alatt,de megfelelő számú pótlásuk elmaradt.Minden nyáron többen távoztak,mint érkeztek.
És nem egy olyan játékos is akad,akikre csak úgy nemet mond Pep,mert ő úgy gondolja,holott már nemzetközi szinten is bizonyított játékosokról van szó, pl.: Özil,Robinho
Így jutottunk el odáig,hogy a cserepadunk rövid és rutintalan,ami egy sztárcsapatnál nem megengedhető.
A fiatalok beépítése alapvetően jó dolog,de ilyen számban nem szabadna egyszerre a mély vízbe dobni őket. Egy játékos fejlődésében nagy szerepe van a rutinszerzésnek,de a csapat érdekeit is figyelembe kell venni,így ennek az lenne a rendes módja,hogy először csereként kap 20-25 perceket(rendszeresen),majd ,ha jól teljesít,akkor utána alapemberé válhat. Én úgy emlékszem,hogy ez Messi és Iniesta esetében is így volt,nem is beszélve Puyolról illetve Xaviról. Ebbe a folyamatba beleszólhatnak az esetleges sérülések,eltiltások.
Pep viszont minden évben több fiatalt is bedob,első év V.Sánchez,Busquets,második évben pedig Pedro és Jeffren. Idén,ha ilyen rövid a kispad ez a szám nem kettő lesz. Ehhez hozzá tartozik az is,hogy nem minden tehetségből lesz Messi vagy Iniesta szintű játékos,ezt el kellene fogadni. Márpedig akárhogy nézzük,Sánchez és Jeffren nem lesz legfeljebb egy közepes szintű játékos, Bojan sem igazán villog (bár ő keveset is játszik az utóbbi időben) ahhoz képest mekkora tehetségnek lett beharangozva.
Értem,hogy Pep kedveli és ismeri őket,de ez könnyen vezethet elfogultsághoz velük szemben. Minden főnök a saját embereit szereti a legjobban,ez nem csak a fociban van így. De ha ez a "cégnek" előnytelen,annak nem lesz jó vége.
Végül pedig Pep szinte a meccsek 80%-ban nem cserél jól. Alig tudok olyan meccset,ahol logikusan hozott volna be embereket - kis túlzással élve.
Ezzel be is fejezném ezt a hosszú gondolatmenetet. Szerintem a többség aki Pep-et kritizálja nagyrészt erre gondol,legfeljebb nem fejti ki ilyen hosszan.
Lehet a véleményemmel vitatkozni,de olyan(ezekhez hasonló tartalmú) hozzászólásoknak,mint: " Te hülye vagy,Pep Isten" ," Milyen jogon kritizálod a hibátlan embert", " Egy ilyen senki nem tudhatja mi folyik a klubnál" ,"Hülye vagy...","hogy lehet ennyi hülyeséget leírni..." ,stb. nem érdemes leírni,mert legfeljebb azt minősíti,aki leírja,mivel ennek a topicnak nem az a címe,hogy Pep az érinthetetlen.
Ha valaki nem ért egyet,az írja le miért nem, ne pedig csak üresen fecsegjen. Köszi.
Szóval ami itt a fő baja sokaknak(nekem is),hogy 2008-2009-ben volt egy világverő csapatunk,amit nem feltétlenül pozitív irányba mozdít el az edző. Persze kell a váltás,de olyan emberek kerültek ki a csapatból megfelelő pótlás nélkül,akiket nem lett volna szabad elengedni és olyanok érkeztek,akik rendes esetben padra sem férnének fel.
Eto'o elküldése lerágott csont,szerintem Ibra fölösleges,nem megfelelő pótlás, Villa annál inkább,ő tökéletes(lenne) Samu helyére.A második, az Touré,akit Mascherano érkezésével ki lehetne pipálni.Ha viszont nem igazolunk erre a posztra,akkor hiányposzt marad,mert Keita és JDS nem megfelelőek hosszabb távon és még Busi sem tudja azt,amit Touré tudott nyújtani.Ezért kéne Masche-szintű vkp.
Jövőre nagyon remélem(ha már nem idén) ,hogy Ibra lesz az a nagy név,aki az alapcsapatból távozik.
Továbbá a leigazolt játékosok egy része nem felel meg az edzőnek-ez Hleb,Cáceres és Csiga esetében érthető,mert ők " ki lettek próbálva",de Keirrison és Henrique esete érthetetlen. Nem játszottak egy tétmeccset,de Pep kijelentette,hogy nem kellenek. Akkor minek vettük meg őket ?
A többi játékos közül Csiga külön Pep kérésére érkezett,lenyilatkozták jópárszor,hogy mekkora tehetség és egy év múlva távozik.Hleb és Cáceres pedig semmivel sem nyújtott kevesebbet,mint Keita,csak ők jóval kevesebbet játszottak. Ez sem teljesen logikus számomra.
Ráadásként pedig ezekért a játékosokért nem keveset fizetett a klub. Tőlünk pedig még a sztárok is olcsóbban/ingyen távoznak. így nem csoda,hogy nincs pénz.Máshonnan a nagyobb játékosoknak is megkérik az árát. Kiegészítőemberek egész sora távozott Pep irányítása alatt,de megfelelő számú pótlásuk elmaradt.Minden nyáron többen távoztak,mint érkeztek.
És nem egy olyan játékos is akad,akikre csak úgy nemet mond Pep,mert ő úgy gondolja,holott már nemzetközi szinten is bizonyított játékosokról van szó, pl.: Özil,Robinho
Így jutottunk el odáig,hogy a cserepadunk rövid és rutintalan,ami egy sztárcsapatnál nem megengedhető.
A fiatalok beépítése alapvetően jó dolog,de ilyen számban nem szabadna egyszerre a mély vízbe dobni őket. Egy játékos fejlődésében nagy szerepe van a rutinszerzésnek,de a csapat érdekeit is figyelembe kell venni,így ennek az lenne a rendes módja,hogy először csereként kap 20-25 perceket(rendszeresen),majd ,ha jól teljesít,akkor utána alapemberé válhat. Én úgy emlékszem,hogy ez Messi és Iniesta esetében is így volt,nem is beszélve Puyolról illetve Xaviról. Ebbe a folyamatba beleszólhatnak az esetleges sérülések,eltiltások.
Pep viszont minden évben több fiatalt is bedob,első év V.Sánchez,Busquets,második évben pedig Pedro és Jeffren. Idén,ha ilyen rövid a kispad ez a szám nem kettő lesz. Ehhez hozzá tartozik az is,hogy nem minden tehetségből lesz Messi vagy Iniesta szintű játékos,ezt el kellene fogadni. Márpedig akárhogy nézzük,Sánchez és Jeffren nem lesz legfeljebb egy közepes szintű játékos, Bojan sem igazán villog (bár ő keveset is játszik az utóbbi időben) ahhoz képest mekkora tehetségnek lett beharangozva.
Értem,hogy Pep kedveli és ismeri őket,de ez könnyen vezethet elfogultsághoz velük szemben. Minden főnök a saját embereit szereti a legjobban,ez nem csak a fociban van így. De ha ez a "cégnek" előnytelen,annak nem lesz jó vége.
Végül pedig Pep szinte a meccsek 80%-ban nem cserél jól. Alig tudok olyan meccset,ahol logikusan hozott volna be embereket - kis túlzással élve.
Ezzel be is fejezném ezt a hosszú gondolatmenetet. Szerintem a többség aki Pep-et kritizálja nagyrészt erre gondol,legfeljebb nem fejti ki ilyen hosszan.
Lehet a véleményemmel vitatkozni,de olyan(ezekhez hasonló tartalmú) hozzászólásoknak,mint: " Te hülye vagy,Pep Isten" ," Milyen jogon kritizálod a hibátlan embert", " Egy ilyen senki nem tudhatja mi folyik a klubnál" ,"Hülye vagy...","hogy lehet ennyi hülyeséget leírni..." ,stb. nem érdemes leírni,mert legfeljebb azt minősíti,aki leírja,mivel ennek a topicnak nem az a címe,hogy Pep az érinthetetlen.
Ha valaki nem ért egyet,az írja le miért nem, ne pedig csak üresen fecsegjen. Köszi.
Igen, tudom, hogy játszott hétközben. A másik topikban le is írtam, mint lehetséges okot(ha jól emlékszem), itt megfeledkeztem róla... De nem úgy látszott egyébként Ibrán, mint aki elfáradt volna...Persze ezt botorság lenne innen nekem megítélni. Egyébként Bojan is 90 percet játszott hétközben.Mikaos írta:1. Ibra játszott a hétközi válogatott meccseken, ezért logikus volt őt lehozni.
2. Milito az első két bekapott gólban főszerepet vállalt, sajnos. (Ugyanakkor nem tudom, hogy ez volt az elsődleges oka a lecserélésének, vagy csak az ,hogy Abidalt kipróbálja még középhátvédként?!)
3. A csere logikusnak tűnt, de Thiago utána nem játszott jól. Van ilyen.
Milito nem volt ma betonbiztos, de szvsz még így is jóval biztosabbnak éreztem Gómeznél.
A 3. csere rendben van, nem jött be... Ám mint írtam Romeut még mindig indokoltabbnak tűnt lekapni, mint a mexikóit. Keita bement volna középre, és talán nem rohantak volna át a kp-n ilyen könnyedén, mert az szerintem leszűrhető volt, hogy Romeu nem bírt el a sevillai támadásokkal, és el is fáradt. Igaz, JDS is elfáradt.
Meg lehet magyarázni mindent, ahogy meg is magyaráztad, ettől függetlenül szerintem nem volt jó döntés egyik csere sem.
1. Ibra játszott a hétközi válogatott meccseken, ezért logikus volt őt lehozni.looka írta:a cseréi ma valami katasztrofálisak voltak... Tulajdonképpen egyiket sem értettem.
1. Lehozza a jól mozgó Ibrát, fenthagyja a borzasztóan játszó Bojant, ráadásul JOBBSZÉLSŐ(???) poszton... Egyáltalán mit keresett ott Krkic?
2. Lehozza Milito-t, fent hagyja a fiatal, tapasztalatlan Gómezt, aki szvsz el is fáradt, betolja Abidalt középre, aki szintén gyenge volt... Kh poszton egy nullszaldós fiatal és egy ritkán ott játszó játékos, aki ráadásul lassú... Bejön Adriano ez így oké, de akkor miért nem ő ment fel baltámadóba, ami az eredeti posztja(!!), és miért nem jön vissza Maxwell bhv-be? Ezt sem értettem...
3. JDSThiago
Ez talán indokolt volt. DE talán ennél is jobb megoldás lehetett volna, ha a szintén halovány Romeu jön le, és Keita vagy JDS megy vissza vkp posztra.
2. Milito az első két bekapott gólban főszerepet vállalt, sajnos. (Ugyanakkor nem tudom, hogy ez volt az elsődleges oka a lecserélésének, vagy csak az ,hogy Abidalt kipróbálja még középhátvédként?!)
3. A csere logikusnak tűnt, de Thiago utána nem játszott jól. Van ilyen.
Az addig oké, hogy a fiatalok jól megállták a helyüket, de a cseréi ma valami katasztrofálisak voltak... Tulajdonképpen egyiket sem értettem.
1. Lehozza a jól mozgó Ibrát, fenthagyja a borzasztóan játszó Bojant, ráadásul JOBBSZÉLSŐ(???) poszton... Egyáltalán mit keresett ott Krkic?
2. Lehozza Milito-t, fent hagyja a fiatal, tapasztalatlan Gómezt, aki szvsz el is fáradt, betolja Abidalt középre, aki szintén gyenge volt... Kh poszton egy nullszaldós fiatal és egy ritkán ott játszó játékos, aki ráadásul lassú... Bejön Adriano ez így oké, de akkor miért nem ő ment fel baltámadóba, ami az eredeti posztja(!!), és miért nem jön vissza Maxwell bhv-be? Ezt sem értettem...
3. JDS
Thiago
Ez talán indokolt volt. DE talán ennél is jobb megoldás lehetett volna, ha a szintén halovány Romeu jön le, és Keita vagy JDS megy vissza vkp posztra.
Egy szó, mint: elcserélte magát. Ennyi. Nem akarok én edzősködni, a másik topikba le is írtam, hogy mit nem szabad azért kritika címén megengedni magunknak, de azért most szvsz elrontotta a cseréket Pep...
3. JDS

Egy szó, mint: elcserélte magát. Ennyi. Nem akarok én edzősködni, a másik topikba le is írtam, hogy mit nem szabad azért kritika címén megengedni magunknak, de azért most szvsz elrontotta a cseréket Pep...
- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem senki nem azért kritizálta Pepet, mert nem őket játszatta, hanem azért ahogy cserél és azon a poszton játszat 1-2 játékost ahol egyértelmű, h rossz.nagyjudit89 írta:Én nem értem miért támadjátok Pepet azért, mert a fiatalokat tette a csapatba???? Kit tett volna? Kapuba senki, mert Valdés nincs, Pinto sérült. Alves, Milito és Abidal hátul. Keita és Maxwell középen, Messi, Iba és Bojan elöl. És még hiányzik pár ember......
Szerintem a fiatalok jól megállták a helyüket.
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Én nem értem miért támadjátok Pepet azért, mert a fiatalokat tette a csapatba???? Kit tett volna? Kapuba senki, mert Valdés nincs, Pinto sérült. Alves, Milito és Abidal hátul. Keita és Maxwell középen, Messi, Iba és Bojan elöl. És még hiányzik pár ember......
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- baas11
- Entrenador del Barça
Az igazolásokról csak annyit:ha elküldi Ibrat (is), nagyot csalódok benne...ezzel saját magát köpné szembe...és ez gáz !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Andris
- Adminisztrátor
Vagy nagy kamus Pep, és egy felkészülési meccset láttunk, vagy tényleg egyformán kezel minden meccset,fontos neki a szuperkupa, és akkor írtózatosan bénán cserélt megint.
Remélem hogy az előbbi. Ibrát lehozni Bojan helyett, ilyen játékkép alapján, fogalmazzunk finoman: nem indokolt.
Most mondom még, engem ahogy írtam is, legkevésbé sem érdekelt volna ez a meccs, és kísérleteztem volna mindennel mindenhogyan, ugyan ilyesmi kezdővel és cserékkel, de ha Pep nem így volt vele, akkor bizony sok múlott ma rajta.
Remélem hogy az előbbi. Ibrát lehozni Bojan helyett, ilyen játékkép alapján, fogalmazzunk finoman: nem indokolt.
Most mondom még, engem ahogy írtam is, legkevésbé sem érdekelt volna ez a meccs, és kísérleteztem volna mindennel mindenhogyan, ugyan ilyesmi kezdővel és cserékkel, de ha Pep nem így volt vele, akkor bizony sok múlott ma rajta.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
az a gondom ezzel az egésszel, h Pep mintha random módon dobálná a posztokra a játékosokat, függetlenül attól, h hatékonyak tudnak-e ott lenni, vagy sem... tavaly Milito balhátvéd, Maxi, Keita,Dani, mint szélsők és középpályások, Messi center, Pedro center, Bojan balszélső stb... idén meg Jonathan vkp, Maxi balszélső, Bojan JOBBSZÉLSŐ (!!!) és még csak az első tétmeccsen vagyunk túl...
lehet, h néha bejönnek ezek a váratlan húzások, de Pep mintha egyre gyakrabban alkalmazná és egyre kevésbé sikeresen...
biztos sokan nem értenek velem egyet, de én így látom
szerk: jah igen és észrevettem egy érdekességet is:
már az első idényében az volt a módi, h biz. meccseken a jó formában levő játékosokat cseréli, a rosszabbakat meg pályán hagyja... amikor Bojan jó formában volt, akkor leszedte, amikor meg nem, akkor kapott több időt, Zlatan szintén... amikor hajt, akkor leszedi a pályáról, amikor meg csak lötyög, olyankor meg 90 percet kap... ez minden, csak nem logikus!
lehet, h néha bejönnek ezek a váratlan húzások, de Pep mintha egyre gyakrabban alkalmazná és egyre kevésbé sikeresen...
biztos sokan nem értenek velem egyet, de én így látom

szerk: jah igen és észrevettem egy érdekességet is:
már az első idényében az volt a módi, h biz. meccseken a jó formában levő játékosokat cseréli, a rosszabbakat meg pályán hagyja... amikor Bojan jó formában volt, akkor leszedte, amikor meg nem, akkor kapott több időt, Zlatan szintén... amikor hajt, akkor leszedi a pályáról, amikor meg csak lötyög, olyankor meg 90 percet kap... ez minden, csak nem logikus!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.14. 23:46:48-kor.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Semmi bántó szándék nem volt benne, mivel ahogy elnézem én voltam a "vitaindító", ha elolvasod, hogy mivel kezdtem akkor megláthatod, hogy csak véleményekre voltam kíváncsi, hogy igaz-e vagy nem mert én sem biztos forrásból hallottam. Ez nem kitárgyalás volt mondom csak ismételni tudom magam, vélemény nyilvánítás. Pár ember volt akkor még ébren, ők válaszoltak és ennyi, nem kell ebből akkora ügyet csinálni... sztem...Fecooo írta:most komolyan az lesz a módi, h kitárgyaljátok a Barca tagjait, h melegek-e vagy sem? múltkor Xavi, most Pep volt a soros... ki lesz a következő? azért ennyire ne húzzátok le a fórum színvonalát...
köszönöm a vitaindítónak, ez az ő sara...
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
most komolyan az lesz a módi, h kitárgyaljátok a Barca tagjait, h melegek-e vagy sem? múltkor Xavi, most Pep volt a soros... ki lesz a következő? azért ennyire ne húzzátok le a fórum színvonalát...

Te jó ég, fél oldalon keresztül erről van szó. Komolyan itt tartunk emberek?
Meg mi ez a homózás már? Én sem szeretem a melegeket, de mivan,ha mégis meleg? Megmondom, semmi. Ha az, hát éljen boldogan. De ez mit érdekel itt titeket?
Ez az új divat, hogy mindenki le b*zizza a másikat? Ennyi homofóbot.
Vicces, hogy Pep-et, akinek van 3 gyereke leb*zziátok. Meghogy, egyáltalán felmerül ilyen. Gratulálok emberek.
Meg mi ez a homózás már? Én sem szeretem a melegeket, de mivan,ha mégis meleg? Megmondom, semmi. Ha az, hát éljen boldogan. De ez mit érdekel itt titeket?
Ez az új divat, hogy mindenki le b*zizza a másikat? Ennyi homofóbot.
Vicces, hogy Pep-et, akinek van 3 gyereke leb*zziátok. Meghogy, egyáltalán felmerül ilyen. Gratulálok emberek.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Na köszönöm, hogy leírátok a véleményeteket, azért így most már nyugodtabb szívvel fekszem le.. Bele se merek gondolni mit rendeztek volna itt a madridisták. Bár itt ha nem is de más fórumokon..soadroli írta:Na a lényeg h Pep Guardiola nem meleg. Na.

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Na a lényeg h Pep Guardiola nem meleg. Na. 

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Azért mekkora jóó már, ha megnézitek az első irományt meg az utolsó idézést köze nincs egymáshoz xD Ügyesen váltjátok a témátsoadroli írta:Hé azér ne nézz homárnak.S.Agüero írta:OFF: Soadroli ismered a Partyarc számot?soadroli írta: Ja. Utána megvette jópénzért'.![]()
Meg b*zibárban is pa-pa-partiarc volt.![]()
![]()
![]()
Nem ismerem,csak most sok nyominál ez a divat,és az én fülemig is eljutott.

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Ezeket is ugyanúgy kitalálhatják mint azt hogy meleg...bence-barca írta:Nem tom mennyit jelent, de még régen volt egy hír, h ő Anderson és Nani orgiapartit tartottak és nemtom hány lányt hívtak meg. SZal nem hinném, h homi.18Barca99 írta: Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?
Hé azér ne nézz homárnak.S.Agüero írta:OFF: Soadroli ismered a Partyarc számot?soadroli írta:Ja. Utána megvette jópénzért'.18Barca99 írta:Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?![]()
Meg b*zibárban is pa-pa-partiarc volt.![]()
![]()

Nem ismerem,csak most sok nyominál ez a divat,és az én fülemig is eljutott.

- MatyiG
- Adminisztrátor
OFF: Soadroli ismered a Partyarc számot?soadroli írta:Ja. Utána megvette jópénzért'.18Barca99 írta:Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?![]()
Meg b*zibárban is pa-pa-partiarc volt.

régen volt egy hír, h ő Anderson és Nani orgiapartit tartottak és nemtom hány lányt hívtak meg. SZal nem hinném, h homi. Ez

PÜ megy Soadroli!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.08.03. 00:21:30-kor.
-
- Llegenda del Barça
Biztos nem meleg, de néha tényleg az az ember érzése. Akárhogy is öltözködik, sminkel meg még mittomén mit csinál, nem hinném, h meleg. Nem tom mennyit jelent, de még régen volt egy hír, h ő Anderson és Nani orgiapartit tartottak és nemtom hány lányt hívtak meg. SZal nem hinném, h homi.18Barca99 írta: Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?
Ja. Utána megvette jópénzért'.18Barca99 írta:Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?

Meg b*zibárban is pa-pa-partiarc volt.