Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából egyetértek.szkeptikus06 írta:Szerintem itt főleg arról van szó...
Igen, tudom, hogy játszott hétközben. A másik topikban le is írtam, mint lehetséges okot(ha jól emlékszem), itt megfeledkeztem róla... De nem úgy látszott egyébként Ibrán, mint aki elfáradt volna...Persze ezt botorság lenne innen nekem megítélni. Egyébként Bojan is 90 percet játszott hétközben.Mikaos írta:1. Ibra játszott a hétközi válogatott meccseken, ezért logikus volt őt lehozni.
2. Milito az első két bekapott gólban főszerepet vállalt, sajnos. (Ugyanakkor nem tudom, hogy ez volt az elsődleges oka a lecserélésének, vagy csak az ,hogy Abidalt kipróbálja még középhátvédként?!)
3. A csere logikusnak tűnt, de Thiago utána nem játszott jól. Van ilyen.
1. Ibra játszott a hétközi válogatott meccseken, ezért logikus volt őt lehozni.looka írta:a cseréi ma valami katasztrofálisak voltak... Tulajdonképpen egyiket sem értettem.
1. Lehozza a jól mozgó Ibrát, fenthagyja a borzasztóan játszó Bojant, ráadásul JOBBSZÉLSŐ(???) poszton... Egyáltalán mit keresett ott Krkic?
2. Lehozza Milito-t, fent hagyja a fiatal, tapasztalatlan Gómezt, aki szvsz el is fáradt, betolja Abidalt középre, aki szintén gyenge volt... Kh poszton egy nullszaldós fiatal és egy ritkán ott játszó játékos, aki ráadásul lassú... Bejön Adriano ez így oké, de akkor miért nem ő ment fel baltámadóba, ami az eredeti posztja(!!), és miért nem jön vissza Maxwell bhv-be? Ezt sem értettem...
3. JDSThiago
Ez talán indokolt volt. DE talán ennél is jobb megoldás lehetett volna, ha a szintén halovány Romeu jön le, és Keita vagy JDS megy vissza vkp posztra.
Szerintem senki nem azért kritizálta Pepet, mert nem őket játszatta, hanem azért ahogy cserél és azon a poszton játszat 1-2 játékost ahol egyértelmű, h rossz.nagyjudit89 írta:Én nem értem miért támadjátok Pepet azért, mert a fiatalokat tette a csapatba???? Kit tett volna? Kapuba senki, mert Valdés nincs, Pinto sérült. Alves, Milito és Abidal hátul. Keita és Maxwell középen, Messi, Iba és Bojan elöl. És még hiányzik pár ember......
Szerintem a fiatalok jól megállták a helyüket.
Semmi bántó szándék nem volt benne, mivel ahogy elnézem én voltam a "vitaindító", ha elolvasod, hogy mivel kezdtem akkor megláthatod, hogy csak véleményekre voltam kíváncsi, hogy igaz-e vagy nem mert én sem biztos forrásból hallottam. Ez nem kitárgyalás volt mondom csak ismételni tudom magam, vélemény nyilvánítás. Pár ember volt akkor még ébren, ők válaszoltak és ennyi, nem kell ebből akkora ügyet csinálni... sztem...Fecooo írta:most komolyan az lesz a módi, h kitárgyaljátok a Barca tagjait, h melegek-e vagy sem? múltkor Xavi, most Pep volt a soros... ki lesz a következő? azért ennyire ne húzzátok le a fórum színvonalát...
köszönöm a vitaindítónak, ez az ő sara...
Na köszönöm, hogy leírátok a véleményeteket, azért így most már nyugodtabb szívvel fekszem le.. Bele se merek gondolni mit rendeztek volna itt a madridisták. Bár itt ha nem is de más fórumokon..soadroli írta:Na a lényeg h Pep Guardiola nem meleg. Na.
Azért mekkora jóó már, ha megnézitek az első irományt meg az utolsó idézést köze nincs egymáshoz xD Ügyesen váltjátok a témátsoadroli írta:Hé azér ne nézz homárnak.S.Agüero írta:OFF: Soadroli ismered a Partyarc számot?soadroli írta: Ja. Utána megvette jópénzért'.![]()
Meg b*zibárban is pa-pa-partiarc volt.![]()
![]()
![]()
Nem ismerem,csak most sok nyominál ez a divat,és az én fülemig is eljutott.
Ezeket is ugyanúgy kitalálhatják mint azt hogy meleg...bence-barca írta:Nem tom mennyit jelent, de még régen volt egy hír, h ő Anderson és Nani orgiapartit tartottak és nemtom hány lányt hívtak meg. SZal nem hinném, h homi.18Barca99 írta: Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?
Hé azér ne nézz homárnak.S.Agüero írta:OFF: Soadroli ismered a Partyarc számot?soadroli írta:Ja. Utána megvette jópénzért'.18Barca99 írta:Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?![]()
Meg b*zibárban is pa-pa-partiarc volt.![]()
![]()
OFF: Soadroli ismered a Partyarc számot?soadroli írta:Ja. Utána megvette jópénzért'.18Barca99 írta:Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?![]()
Meg b*zibárban is pa-pa-partiarc volt.
Biztos nem meleg, de néha tényleg az az ember érzése. Akárhogy is öltözködik, sminkel meg még mittomén mit csinál, nem hinném, h meleg. Nem tom mennyit jelent, de még régen volt egy hír, h ő Anderson és Nani orgiapartit tartottak és nemtom hány lányt hívtak meg. SZal nem hinném, h homi.18Barca99 írta: Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?
Ja. Utána megvette jópénzért'.18Barca99 írta:Télleg ő vele amúgy mi van most akkor meleg vagy nem? Volt valami hogy kihordatott egy gyereket vagy mi volt ez?