2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nehogy már több fizetést kapjon, mint a 2x jobb játékos Ini meg Xavi. Többet én sem adnék nek, mint amennyit Puyol, Piqué meg Villa kapnak. Kb egy szinten van velük amennyit hozzátesznek a játékhoz.ellenben értem,hogy miért nem akarják megadni neki
ezt honnan vetted??sehol sincs ilyen hír....hady írta:...hát úgy néz ki nem írta alá.
nem,ez a barca így van egybe. nem hiszem,hogy megengedhetitek magatoknak,hogy akár csak egy darabka is kiessen a gépezetből(teszem hozzá,hogy olyan darabka,amelyből ilyen minőségben 2 van a világon). fontos játékos dani,fontosabb,mint sokan hiszik. a teljes jobb oldalt felszántja,érzékeny veszteség lenne. tán megérne évi 2 milliót,hogy maradjon(ellenben értem,hogy miért nem akarják megadni neki)messideco írta:Nem fogalmazok ilyen durván, de felőlem is mehet Isten hírével. A klub megoldja majd a pótlását, ebben biztos vagyok.
Van benne igazság, de szerintem azon is múlik, h milyen viszonyban vannak. Ha közelebbi a kapcsolat akkor azt nézi, h mi jó a játékosnak, ha nem akkor azt, h mi jó neki. Persze tudom, eléggé ritka, h az ügynök és a játékos között szorosabb kapcsolat lenne.sjd írta:Szerintem egy ügynök sincs, aki ebben a helyzetben nem a ManCity ajánlatát fogadná el....kanty írta: Nekem az ügynöke sem tetszik. Ő kellene azt mondja, h fogadja el ezt, mert ennél jobb úgyse lesz. DE ő is azt nézi, h mennyit tudna leszakítani.
Szerintem egy ügynök sincs, aki ebben a helyzetben nem a ManCity ajánlatát fogadná el....kanty írta: Nekem az ügynöke sem tetszik. Ő kellene azt mondja, h fogadja el ezt, mert ennél jobb úgyse lesz. DE ő is azt nézi, h mennyit tudna leszakítani.
Ha ekkora zsidó lenne, akkor nem akarna az arabokhoz mennisenzu írta: De ha ekkora zsidó, felőlem mehet.
Egyet értek, kivéve az utolsó mondatoddal. Mert azért a sajátnevelések közül sem mindenki matyóhímzés, illetve egy igazol játékos is tud nagyon hűséges lenni a klubhoz. Inkább úgy fogalmaznék, vannak akik tudják értékelni mint jelent egy ilyen nagyszerű klub játékosának lenni, illetve vannak akik nem.socio66 írta:nyilván nem a napi betevőért és a gyerekek iskoláztatásáért aggódik alves,csak szeretne csapaton belül fentebb kerülni,egy szintre olyanokkal,akik szerinte nem tettek/tesznek többet a csapatért.albicelesteX írta:Nagyravágyó gyökér...mit akarnak még,komolyan mondom,más meg éhezik ő meg élete végéig elél nem is akármilyen szinten abból amit most keres
ez rendben is lenne,ha nem saját nevelésű aranylabda top3-as játékosokról lenne szó..
úgyhogy nála vagy önértékelési hibák vannak,vagy valaki elhiteti vele hogy tényleg ennyire jó.
bármelyik is,tökéletesen mutatja a különbséget a saját nevelés és a zsoldoskatona közt.
Ezt a véleményt nagyon osztom! Ennél többet egyszerűen a klub nem ADHAT neki. Ha többet keresne, mint a hosszú évek óta ikonnak számító Puyol, vagy világ jelenlegi egyik legjobb középhátvédje Pique, akkor ő is teljesen jogosan követelhetnének fizetés emelést, és érvelhetnének azzal, h Alves is megkapta, ezek után a klubnak nem nagyon lenne más választása, mint megadni nekik, mert ők valóban igazán kulcsemberek, + saját nevelésűek is, és sokat letettek már az asztalra. Ezt viszont már a klub pénzügyileg nem biztos, h jól viselné, tehát most kell meghúzni a határt. Sztem a klub a mostani ajánlatával már elment addig, amíg el lehetett, ha nem jó Alvesnek, akkor gyorsak meg kell találni a helyettesét. Különben az öltőzőn belüli hangulat sem biztos, h jót tesz egy ilyen ember, legalábbis nekem Iniestáék helyében nem tetszene, h egy ilyen vki többet akar keresni, mint én, holott messze nem tett le annyit az asztalra.noname írta:Remélem hosszabbít, de ha nem, mehet amerre lát. Mekkora fizut akar már?
Van egy kétszeres aranylabdás játékosunk, aki a legtöbbet teszi zsebre, a világbajnok spanyol csapat 2 legjobb játékosa, akik közül mind2 volt már az Aranylabda Top3ban, ráadásul saját nevelések. Alves se gondolhatja komolyan h hozzájuk hasonló fizut kapjon! Messze van ő attól h annyira meghatározó legyen a posztján, mint a fenti 3as bármelyike. A Pique-Valdes,Puyol,Villa kvartett a határ, többet egyszerűen nem érdemel. Pique évek óta a legjobb védőnk, Puyol a csapat szíve és tüdeje, Valdes is hosszú évek óta remekel, míg Villa a világbajnok és európabajnok csapat gólvágója. Mindegyik játékos már többet tett le az asztalra mint Alves. De azt még elfogadom h az ő szintjükön legyen, ennyi jár neki, mert jól teljesít, de több semmiképp. Van néhány játékosunk, aki pótolhatatlan(Messi,Xavi,Ini,Pique,esetleg Puyol), de Alves véletlenül se tartozik közéjük. Ha ő hiányzik, némileg visszaesik a jobbszél, de nem annyit esik vissza mint Messi hiányánál a támadósor, Pique hiányában a védelem, vagy a lelkitársak hiányában a kp.
UI: ha mégse fogadja el az ajánlatot, nyáron nem lepne meg egy bizonyos Lahm leigazolása. A német hol játszik gyakrabban/jobban? Jobb vagy balszél?
nyilván nem a napi betevőért és a gyerekek iskoláztatásáért aggódik alves,csak szeretne csapaton belül fentebb kerülni,egy szintre olyanokkal,akik szerinte nem tettek/tesznek többet a csapatért.albicelesteX írta:Nagyravágyó gyökér...mit akarnak még,komolyan mondom,más meg éhezik ő meg élete végéig elél nem is akármilyen szinten abból amit most keres
12 millió. Sok igen. De hogy túlzás? Nem hiszem. A világ jelenlegi legjobb és talán még sok évig a legjobb játékosáról van szó. Azt is nézzük hogy gyakorlatilag ingyen (jó nevelési költség) a miénk és nem került euró tízmilliókba. A csapaton belül is ő a legjobb. És asszem 6-7 éve van a felnőttek közt és talán ez az 5. szerződése, mert minden évben újat kínáltak neki, olyan rohamtempóban fejlődött. És (eddig) semmiféle formahanyatlást, motivációs hiányt, tényleg semmi kivetni valót nem találtunk a játékában és a viselkedésében sem. Ha megnézünk kik keresnek 8-10 milliót, akkor látható hogy ő megérdemli a 12 milláját (pl Kaka). Akik a világ legjobbjai közé tartoznak azoknak egyszerűen kiugróan magas áruknak kell lenni, mert nem pótolhatók. Ibra például tavaly a semmire 11 millát kapott, na az volt a túlzás:)faithnomore írta:mondjuk ez így nem teljesen igaz, mert Messi ha jól tudom 12 milliót keres évente, ő keresi a legtöbbet a keretben, nem mintha nem érdemelné meg, de szerintem azért túlzászsoltfree írta:
Ezért is a legjobb ha van egy saját nevelésű Messi, Ini, Xavi, stb.........., mert ők nem mennek más klubokba, nem kérnek horror fizukat, nekik ez több mint egy klub.
Alvesre visszatérve: ha nem akar címeket nyerni és a világ legjobb csapatába tartozni, akkor menjen a padra a Citybe
csak sajnos ott még jobban él a beívelős játék, amit sajnos ő nem tud mióta nálunk focizik, mert nem biztos hogy elég ha 100-ból 2 embert talál
Lahm az inkább balszélsőtt szokott játszani.Sztem ha távozik a brazil, akkor a lehetséges utódja az Van der wiel lesz, akit még annak idején Pep szeretett volna megszerezni.noname írta:
UI: ha mégse fogadja el az ajánlatot, nyáron nem lepne meg egy bizonyos Lahm leigazolása. A német hol játszik gyakrabban/jobban? Jobb vagy balszél?