noname írta:Remélem hosszabbít, de ha nem, mehet amerre lát. Mekkora fizut akar már?
Van egy kétszeres aranylabdás játékosunk, aki a legtöbbet teszi zsebre, a világbajnok spanyol csapat 2 legjobb játékosa, akik közül mind2 volt már az Aranylabda Top3ban, ráadásul saját nevelések. Alves se gondolhatja komolyan h hozzájuk hasonló fizut kapjon! Messze van ő attól h annyira meghatározó legyen a posztján, mint a fenti 3as bármelyike. A Pique-Valdes,Puyol,Villa kvartett a határ, többet egyszerűen nem érdemel. Pique évek óta a legjobb védőnk, Puyol a csapat szíve és tüdeje, Valdes is hosszú évek óta remekel, míg Villa a világbajnok és európabajnok csapat gólvágója. Mindegyik játékos már többet tett le az asztalra mint Alves. De azt még elfogadom h az ő szintjükön legyen, ennyi jár neki, mert jól teljesít, de több semmiképp. Van néhány játékosunk, aki pótolhatatlan(Messi,Xavi,Ini,Pique,esetleg Puyol), de Alves véletlenül se tartozik közéjük. Ha ő hiányzik, némileg visszaesik a jobbszél, de nem annyit esik vissza mint Messi hiányánál a támadósor, Pique hiányában a védelem, vagy a lelkitársak hiányában a kp.
UI: ha mégse fogadja el az ajánlatot, nyáron nem lepne meg egy bizonyos Lahm leigazolása. A német hol játszik gyakrabban/jobban? Jobb vagy balszél?
Ezt a véleményt nagyon osztom! Ennél többet egyszerűen a klub nem ADHAT neki. Ha többet keresne, mint a hosszú évek óta ikonnak számító Puyol, vagy világ jelenlegi egyik legjobb középhátvédje Pique, akkor ő is teljesen jogosan követelhetnének fizetés emelést, és érvelhetnének azzal, h Alves is megkapta, ezek után a klubnak nem nagyon lenne más választása, mint megadni nekik, mert ők valóban igazán kulcsemberek, + saját nevelésűek is, és sokat letettek már az asztalra. Ezt viszont már a klub pénzügyileg nem biztos, h jól viselné, tehát most kell meghúzni a határt. Sztem a klub a mostani ajánlatával már elment addig, amíg el lehetett, ha nem jó Alvesnek, akkor gyorsak meg kell találni a helyettesét. Különben az öltőzőn belüli hangulat sem biztos, h jót tesz egy ilyen ember, legalábbis nekem Iniestáék helyében nem tetszene, h egy ilyen vki többet akar keresni, mint én, holott messze nem tett le annyit az asztalra.