2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát ez... Lol... Egyedül, CR a margitból van bent a top 10 -ben... Ha nincs ronaldo, akkor...
Tessek, itt sok egyebet is megtalálsz:Enjoy írta: Valaki tudna dobni linket, hogy hogyan áll a góllövő lista a bajnokságban?!
Igen látványos, főleg mert a csapat két (talán) legnagyobb játékosa van mellette a képen.Fecooo írta:
tudjuk, h mennyire "apró" Leo, de azért az ilyen képek még inkább szemléletesek
de hát most tényleg [auto_cenzúra] formában van. az újévben kábé csak az első(?) meccsén a betis ellen játszott jól, nem kiemelkedően, csak úgy ahogy ő tud. a lényeg.. annyival jobb mindenkinél, hogy még ígyse lóg ki, csak feltűnő, hogy ezeket biztos ő csinálja? pár meccsel ezelőtt is megjegyeztem valahol, hogy az idényben a leggyengébb meccse volt, na most lett mégegy ilyen.bali 15 írta:Imádom azt hogyha Messinek egyetlen megmozdulása nem jön be akkor rögtön kezdi mindenki hogy [auto_cenzúra] formában van:D.
Nagyjából ugynaezt akartam leírni!socio66 írta:örülök a góljainak,de okosabb lenne pihentetni. az idény ezen szakaszában szokásosan van egy passzívabb időszaka,egy holtpont az őszi és a tavaszi bombaforma között. ebben az időszakban hagyni kellene pihenni,még utaznia sem kellene néha.
ehhez képest végigjátssza a meccseket,nagyrészt lézeng,pedig tök nyilvánvaló hogy nincs meg a lendület,a motiváció. még a szakállát is megnövesztette.
persze nyugodtabb vagyok ha játszik és örülök ha még így 'offon' is gólt lő,de mi lenne ha megsérülne és elveszítenénk a tavaszi sorsdöntő meccsekre?
még belegondolni is rossz.
Valóban jót tenne neki a pihenő, és az utazást sem kéne erőltetni, de szerintem Almeriába elviszi, erre mérget mernék venni.espa11 írta:Teljesen igaz,remélem Pep nem viszi el Almeriába .Mert nagyon mérges leszek.örülök a góljainak,de okosabb lenne pihentetni. az idény ezen szakaszában szokásosan van egy passzívabb időszaka,egy holtpont az őszi és a tavaszi bombaforma között. ebben az időszakban hagyni kellene pihenni,még utaznia sem kellene néha.
ehhez képest végigjátssza a meccseket,nagyrészt lézeng,pedig tök nyilvánvaló hogy nincs meg a lendület,a motiváció. még a szakállát is megnövesztette. Smile
persze nyugodtabb vagyok ha játszik és örülök ha még így 'offon' is gólt lő,de mi lenne ha megsérülne és elveszítenénk a tavaszi sorsdöntő meccsekre?
Teljesen igaz,remélem Pep nem viszi el Almeriába .Mert nagyon mérges leszek.örülök a góljainak,de okosabb lenne pihentetni. az idény ezen szakaszában szokásosan van egy passzívabb időszaka,egy holtpont az őszi és a tavaszi bombaforma között. ebben az időszakban hagyni kellene pihenni,még utaznia sem kellene néha.
ehhez képest végigjátssza a meccseket,nagyrészt lézeng,pedig tök nyilvánvaló hogy nincs meg a lendület,a motiváció. még a szakállát is megnövesztette. Smile
Sanama írta:A szezonban 36 gólnál tart?
Tavaly január végén mennyinél tartott?
Ha így folytatja eszméletlen számot érhet el :O
Fecooo írta:annyira felesleges sorozatban 90 perceket adni neki... mikor cserélte le utoljára Pep? vmint mikor nem volt pályán utoljára?
jóóó tegyük fel, h a meccseken is pihenget, hiszen olyan túl sok dolgot nem csinál, de sztem ez akkor is sok lesz neki...