Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt mondtam h nem nagyon. Azért az nem egyenlő a nemmel..... Na mind1 OFF vége.S.Agüero írta:Amúgy meg azt mondtad, h nem csinálna ilyet, de mindegy...
Én sem azt mondtam,h nem csinálja meg,csak azért,közel sem annyiszor teszi,mint Messi.bali 15 írta:Nem vagyok nagy rajongója a tagnak, de én a védelmembe venném: nem egyszer láttam amikor kórházakat látogat.Pl. egy CR nem nagyon csinálna ilyet.....
Nem vagyok nagy rajongója a tagnak, de én a védelmembe venném: nem egyszer láttam amikor kórházakat látogat.Pl. egy CR nem nagyon csinálna ilyet.....
Ilyen játékosok kellenének a pályára, akik emberileg is példaértékűek, és nem csak a pénz fontos nekik. Erre csak ennyit lehet írni: Messi a legnagyobb!Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=1VrC3ewYy-c
ez megható...
szerencsétlennek amputálva vannak a lábai.
Valahol a videó elején megmutatja Messinek a ballábát, és ott van a bal lábán a Messi 10 felirat.
Szerinted Cr nem tette volna meg?Messithebest írta: Miért kéne hanyagolni? Ezzel semmi sértőt nem mondtam,csak azt,h van emberileg különbség CR és Messi között.
Na mind1.
Miért kéne hanyagolni? Ezzel semmi sértőt nem mondtam,csak azt,h van emberileg különbség CR és Messi között.MessiFan írta:Hanyagold ezt kérlek.Messithebest írta:Pl. egy CR nem nagyon csinálna ilyet.....
Hanyagold ezt kérlek.Messithebest írta:Pl. egy CR nem nagyon csinálna ilyet.....
Ez szép gesztus volt Messitől. Ebben is látszik,milyen értékes emberileg. Pl. egy CR nem nagyon csinálna ilyet.....Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=1VrC3ewYy-c
ez megható...
szerencsétlennek amputálva vannak a lábai.
Valahol a videó elején megmutatja Messinek a ballábát, és ott van a bal lábán a Messi 10 felirat.
természetesen azt mondom hogy szép gesztus volt tőle, és ebből is látszik mennyire értékes emberileg is, de ha ez a szabály, akkor ő sem kivétel alólaKardi írta:A spanyol labdarúgó-szövetség (RFEF) fegyelmi bizottsága 2000 euróra büntette meg a Barcelona argentin labdarúgóját, Lionel Messit, amiért a Racing Santander ellen szerzett gólja után felhúzta mezét, megmutatva pólóját, amelyen édesanyjának kívánt boldog születésnapot.
Hát igen.Ennyire rugalmatlan emberkéket.Úgy néz ki spanyol honban is vannak mifélénk(magyar jellegű emberek).Érdekes mikor Ramos barátunk gigára ment,előtte szándékosan akarta agyonrúgni a bolhát,majd meglökte Xavi örömtöl pirosló orcáját is,kapott érte egy piros lapot,amivel a kövi meccsen nem játszhatott és ennyi.Na de ez már megint összeesküvés elmélet részemről.Lionel85 írta:Beteges szabály beteges emberektől. Nincs rá jobb szó, ez már szánalmas. De hát Messi akkor kíván boldog születésnapot anyjának, amikor akar. Én akkor üzennék, amikor akarnék, tojnék az ilyen szabályba. Nem azt írta ki a pólójára, hogy mosson hajat mindenki Head and shlouders-szel (mert akkor megérteném a tiltást), hanem saját családjának üzent. Ez emberi. Viszont a szabályalkotók nem emberek.
Ez is sárgát ér, de rögtön a meccsen. Gondolom mivel a bíró elmulasztotta ezt kiosztani, ezért pótolták utólag. De gondolom még a sárga lappal és a 200 eurós büntetéssel is megérte a dolog. Nagyon boldog lehetett az anyukája, mikor megláthatta a TV-n keresztül, nagyon büszke lehet a fiára.Fecooo írta:korábban úgy tudtam, csak a teljes mezlevétel ér sárgát...de az rögtön a meccsen...hady írta:Utólagos sárga lapot is kapott......
korábban úgy tudtam, csak a teljes mezlevétel ér sárgát...de az rögtön a meccsen...hady írta:Utólagos sárga lapot is kapott......
Attól még ez a szabály, és kész. Ő is tudta ezt, ahogy Andris is írta. Ettől függetlenül nincs semmi gond, h így kívánt boldog szülinapot, 2000 eurót gondolom megért neki.Lionel85 írta:Beteges szabály beteges emberektől. Nincs rá jobb szó, ez már szánalmas. De hát Messi akkor kíván boldog születésnapot anyjának, amikor akar. Én akkor üzennék, amikor akarnék, tojnék az ilyen szabályba. Nem azt írta ki a pólójára, hogy mosson hajat mindenki Head and shlouders-szel (mert akkor megérteném a tiltást), hanem saját családjának üzent. Ez emberi. Viszont a szabályalkotók nem emberek.
"Most Messit - amennyiben vétkesnek találják - utólagos sárga lap, 3000 Euró pénzbüntetés és az egy meccses eltiltással való fenyegetés várja. Mert üdvözölte az anyját."Fecooo írta:ne szórakozzunk már! komolyan megbüntethetik Leo-t azért, mert Boldog szülinapot kívánt???
no comment...