Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyjából ugynaezt akartam leírni!socio66 írta:örülök a góljainak,de okosabb lenne pihentetni. az idény ezen szakaszában szokásosan van egy passzívabb időszaka,egy holtpont az őszi és a tavaszi bombaforma között. ebben az időszakban hagyni kellene pihenni,még utaznia sem kellene néha.
ehhez képest végigjátssza a meccseket,nagyrészt lézeng,pedig tök nyilvánvaló hogy nincs meg a lendület,a motiváció. még a szakállát is megnövesztette.
persze nyugodtabb vagyok ha játszik és örülök ha még így 'offon' is gólt lő,de mi lenne ha megsérülne és elveszítenénk a tavaszi sorsdöntő meccsekre?
még belegondolni is rossz.
Valóban jót tenne neki a pihenő, és az utazást sem kéne erőltetni, de szerintem Almeriába elviszi, erre mérget mernék venni.espa11 írta:Teljesen igaz,remélem Pep nem viszi el Almeriába .Mert nagyon mérges leszek.örülök a góljainak,de okosabb lenne pihentetni. az idény ezen szakaszában szokásosan van egy passzívabb időszaka,egy holtpont az őszi és a tavaszi bombaforma között. ebben az időszakban hagyni kellene pihenni,még utaznia sem kellene néha.
ehhez képest végigjátssza a meccseket,nagyrészt lézeng,pedig tök nyilvánvaló hogy nincs meg a lendület,a motiváció. még a szakállát is megnövesztette. Smile
persze nyugodtabb vagyok ha játszik és örülök ha még így 'offon' is gólt lő,de mi lenne ha megsérülne és elveszítenénk a tavaszi sorsdöntő meccsekre?
Teljesen igaz,remélem Pep nem viszi el Almeriába .Mert nagyon mérges leszek.örülök a góljainak,de okosabb lenne pihentetni. az idény ezen szakaszában szokásosan van egy passzívabb időszaka,egy holtpont az őszi és a tavaszi bombaforma között. ebben az időszakban hagyni kellene pihenni,még utaznia sem kellene néha.
ehhez képest végigjátssza a meccseket,nagyrészt lézeng,pedig tök nyilvánvaló hogy nincs meg a lendület,a motiváció. még a szakállát is megnövesztette. Smile
Sanama írta:A szezonban 36 gólnál tart?
Tavaly január végén mennyinél tartott?
Ha így folytatja eszméletlen számot érhet el :O
Fecooo írta:annyira felesleges sorozatban 90 perceket adni neki... mikor cserélte le utoljára Pep? vmint mikor nem volt pályán utoljára?
jóóó tegyük fel, h a meccseken is pihenget, hiszen olyan túl sok dolgot nem csinál, de sztem ez akkor is sok lesz neki...
Nem semmi adatok ezek!Fecooo írta:január van és 35 gólnál és 18 gólpassznál tart, laza...
(ehhez megjegyzés: az első aranylabdáját a 38+18-as szezonjára kapta, akkor ezt 51 meccsen érte el. most 31 meccs után tart 35+18-nál...)
Engem meg az idegesített amikor a meccs végén 100%-os ziccerbe Ininek passzolta a labdát.Fernando írta:Azért néha megtanulhatna passzolni. Ez egyre jobban idegesít.
Hát szerintem meg az idényben igen is sokat passzol ráadásul ezek a passzok majdnem mindig gólt eredményeznek(Malaga,Espanyol, Real M. és még sorolhatnám) szóval Messire egy szavunk sem lehet idén... Anno a 07-08-as szezonban vagy azelőtt volt önzőbb szerintem de azóta megtanult passzolni!!Fernando írta:Azért néha megtanulhatna passzolni. Ez egyre jobban idegesít.
A többiek is egyre többször őt keresik, akkor is amikor többen is jobb helyzetben vannak, de amíg ilyen eredmények születnek, addig befogom a pofám. Hihetetlen, hogy mire képes ez a gyerek félgőzzel is.Fernando írta:Azért néha megtanulhatna passzolni. Ez egyre jobban idegesít.