Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
az egyébként nem túl biztató,hogy szép mezpróbálkozást még nem láttam...Messithebest írta:Ez kamu szerintem. Várjuk meg a hivatalosat.
Szerintem is elég kamu ez a mez.....vagyis nagyon remélem!Messithebest írta:Ez kamu szerintem. Várjuk meg a hivatalosat.
Ez kamu szerintem. Várjuk meg a hivatalosat.
Szerintem azt már csak nyáron fogjuk megtudniEnjoy írta:Február van, s még mindig nem sikerült felvarázsolni az új szponzort a mezreAzért már kezdi furdalni az oldalamat, hogy hogyan fog kinézni az új logó.
Vasalóval.wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D
Alves?messideco írta:Figo?
Kinek a nevét nem bírod elviselni?wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D
Én úgy tudom h január végétől, tehát nemsokára.hdavid írta:én az új szponzorra gondoltam. Tehát a mezponzor csak a következő szezontól lesz?
Elvileg Februártól, nem? Igaz előtte azt mondták, h már Januártól lesz...hdavid írta:én az új szponzorra gondoltam. Tehát a mezponzor csak a következő szezontól lesz?
2011/12-es idénytőlhdavid írta:Mikor lesz új mez?
http://www.sportmania.hu/index.php?cPath=600_601bali 15 írta:Azért írom ide mert valamennyire köze van a mezekhez: tudja valaki hogy idehaza hol lehet kapni/rendelni NFL mezt?
Aha! Először vedd le a mezt csak utána szedd le a nevet.wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D
Nem rossz ötlet ....lui1698 írta:ecetes olló.wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D
ecetes olló.wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D
15 ezerért itthon is megkapod és igen, rendeltem márZaen írta: egy hazai mez 45 font lenne, ami átszámítva 15ezer Ft körül van. Ez összehasonlítva pl. egy lionsport-os árral 3 ezer Ft-al olcsóbb. Szerintetek megéri?