Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.16. 17:38:01

Ezt melyik pizsamájában álmodta? :lol: :lol: :lol: Évezred vicce :lol: Azt most megmondom nektek,Messi 35 éves kora előtt biztosan nem fog elmenni a Barcából,ha nem romlik a teljesítménye. 2 okból:
1. A Barca SOHA nem engedné el
2. Messi SOHA nem akarna elmenni

35 éves kora után is max azért mert már nem bírja a tempót,menne valahova levezetni és ennyi.

De tudom,ezt nem kell komolyan venni.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.16. 17:36:11

Az a tök jó, hogy úgy ír Leoról, hogy 3 éve 1 Barca meccset sem látott (vagyis 2őt biztos, de akkor szét [auto_cenzúra] őket :lol: ), mert kül nem írna ilyeneket:
Nasri is bánik így a labdával, Walcott gyorsabb és jobban védekezik.
Azt meg nem is említeném, hogy folyton a PL-t fényezi, még a BLnél, és a VBnél is erősebbnek titulálja.
Több szót nem is érdemel...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.02.16. 17:05:48

Erre nehéz lenne komolyan reagálni. Összetenné mind a két kezét, ha Messi az Arsenalban játszana. Még úgy is, ha egy balesetben csak 1 lába maradna a kis argentinnek. (mert úgy is simán beférne az ágyúsokhoz...)
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.02.16. 16:08:22

Sergi írta:http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... rsenalban/

:shock: :lol:

Na hát ennyit a hozzá-nem-értéséről a mukinak...
Talán be kellene linkelni neki vmelyik mérkőzést a régmúltból,amikor Leo már elnézést a kifejezésért, de "taknyosra sz...-ta" a védőiket...
Szvsz csak savanyú a szőlő
Lehet itt felsorolni Arshát,Jacket (meg Jillt is) tök8,a poros lábnyomába nem ér egyik bábújuk sem...
De van itt még bőven malaj,ami miat több sebből vérzik a dolog,de csak a szokásos nagymellény az angol bunkók(elnézést ha vkinek beletiportam lelki világába) meg a jobbágyaik részéről...
Blogolóknál van aranymálna díj?A srácnak sztem ellenfele nem lenne ezzel a cikkel.
Kép
Sergi
Jugador del Barça

2011.02.16. 15:50:20

http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... rsenalban/

:shock: :lol:

Na hát ennyit a hozzá-nem-értéséről a mukinak...
Talán be kellene linkelni neki vmelyik mérkőzést a régmúltból,amikor Leo már elnézést a kifejezésért, de "taknyosra sz...-ta" a védőiket...
Szvsz csak savanyú a szőlő
Lehet itt felsorolni Arshát,Jacket (meg Jillt is) tök8,a poros lábnyomába nem ér egyik bábújuk sem...
De van itt még bőven malaj,ami miat több sebből vérzik a dolog,de csak a szokásos nagymellény az angol bunkók(elnézést ha vkinek beletiportam lelki világába) meg a jobbágyaik részéről...
d
Entrenador del Barça

2011.02.16. 13:10:47

Hangolnak az összecsapásra az Arsenal drukkerek. Nem kell túlságosan komolyan venni (gyanítom magából a cikkíróból sem hiányzott a szarkazmus, mikor megírta), megy a szájkarate. Amúgy sem találták fel a spanyol viaszt ezzel, mindenki tudja, hogy Messit kölyökkora óta a spanyol bajnokságra, azon belül is a Barcába nevelték.

Sajnos hatalmas divatja lett a Népsporton az ilyen "megmondós" blogoknak. Mindenki kényszert érez erre az agyament stílusra, ami az NST-nek még csak-csak jól állt anno, de mikor a harmadik-negyedik hasonló klónra lel az ember, akkor kicsit unalmas. De ez már offtopic, bocsánat.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2011.02.16. 11:47:11

http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... rsenalban/

Egy elég érdekes megközelítése Messi játékának. A fene se tudja,vannak dolgok amikben nem jár messze az igazságtól,de azért jócskán sok...Az,hogy nem illik a PL-be,az sztem is igaz. Hogy a vb-n nem csak a taktika miatt nem villogott,az sztem is így van. De Messit egyenlővé tenni egy olyan játékossal,aki egy noname bajnokság tanya II-es, a nagyanyámnál is bénább védői ellen is csak akkor ér vmit,ha egy fantasztikus csapat áll mögötte.Ez sok...

szer.: idővel,de legalább észrevttem,hogy másik topikban már erről megy a vita :roll: :lol:
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.13. 21:23:37

Érdekes, hogy mennyire mélyen játszott a Gijón ellen. Már nem ez volt az első ilyen meccse. Ez még egy összefoglalóból is kitűnik: http://www.youtube.com/watch?v=pbFC-nRxpbs

Tisztán látni, hogy nincs igazi posztja, sok helyen feltűnik, néha Xaviék vonalában. Sokszor nem is a támadósorban van, hátulról irányítja Pedrót és Villát.
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2011.02.13. 15:06:17

Barcaman14 írta:
Andris írta:Változatlanul több labdát veszít el, mint amennyit megtud játszani. A gólpassz szép volt.
Ez már egy ébként 2-3 meccse így van. Egy kisebb forma ingadozáson megy keresztül, de nem lesz ez hosszúéletű. Rövidesen ismét a régi lesz mezőnyben is.
Jepp, a változatlanul szócska erre utal.. :idea:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Frányó István
Jugador del Barça

2011.02.13. 14:33:03

"Leo sosem játszik rosszul. Soha! Ő túl jó ahhoz, hogy ezt megengedje magának." /Pep Guardiola/
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.02.13. 14:30:08

Andris írta:Változatlanul több labdát veszít el, mint amennyit megtud játszani. A gólpassz szép volt.
Ez már egy ébként 2-3 meccse így van. Egy kisebb forma ingadozáson megy keresztül, de nem lesz ez hosszúéletű. Rövidesen ismét a régi lesz mezőnyben is.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Andris
Adminisztrátor

2011.02.12. 22:03:41

Változatlanul több labdát veszít el, mint amennyit megtud játszani. A gólpassz szép volt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.11. 13:04:37

LG írta: Azóta csúsztak is be kellemetlen vereségek, és még fognak is szvsz. Az is kellett a spanyol sikerhez, h a többi nagy csapat mind formán kívül volt: a brazilok, az argentinok, a franciák az olaszok mind mind szégyenletes teljesítményt nyújtottak. A németek még túl fiatalok voltak, a hollandok meg azért nem kicsit szorították meg őket a döntőben, Robbennek két meccslabdája volt gyakorlatilag, de már Paragay ellen is rezgett a léc, sőt a csoportból is izzadni kellett a továbbjutásért is.
Ennek akkor lenne akár minimális létjogosultsága is ha a spanyolok is saját magukhoz képest nem játszottak volna ilyen mélyen.
Mert ha csak megközelítették volna tudásukat akkor meg se szorítják őket egy meccsen sem a döntőig.
Az a többi nagy csapatot is szépen beárazza főleg a németeket hogy egy 50%os spanyol csapat is komolyabb problémák nélkül átlépett rajtuk.
Többek közt VDb csak rontott a csapaton Alonso játszatásával, meg Torres erőltetésével.
Egy az egybe át kellet volna venni a Barca játékrendszerét is , csatár nélkül Villa,Pedro két szélső támadó Fabregas pedig közvetlenül mögüttük.
Xavi,Busquets,Iniesta középpálya.
Még az EB-re marad nagyjából ez a keret Xavi,Torres kérdéses Xavinál mekkora lesz a lejtmenet az EB-ig, Torresnél pedig az emelkedő.
Meg a két szélső védő is kéréses mert Ramos gondolom megy középre Piqué mellé.
Capdevila,Puyol nagyon nagy vszínüséggel kikerül a kezdőből
Alapesetben ha tudásuk 70-80%-át hozzák(sanszos hogy nem fogják) az EB-re esélytelennek tartom hogy vki megverje őket.
VB már nehezebb dolog nehéz jósolni hosszú távra de ha a keretet nézem megint akkor hasonló tudású csapat megint nincs kilátásban.
maki
Jugador del Barça

2011.02.10. 20:21:11

Kalap1988 írta:
maki írta:
Tocy írta:Mihu: Messit leszámítva azért ez a spanyol csapat erősen hajt erre a címre is :D
Hát, azért attól egy "csöppet" messze van... :D
Annyira nincs messze, a jobb és bal hátvédek nem a legjobbjuk a posztjukon, illetve mondjuk 1 középpályás :twisted: Na meg elölről hiányzik Messi :wink:
Hát, akiket én beraknék, az Casillas, Piqué, Iniesta, Xavi és Villa vagy Torres és még lehet, hogy így is elfogult vagyok...
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.10. 19:05:04

maki írta:
Tocy írta:Mihu: Messit leszámítva azért ez a spanyol csapat erősen hajt erre a címre is :D
Annyira nincs messze, a jobb és bal hátvédek nem a legjobbjuk a posztjukon, illetve mondjuk 1 középpályás :twisted: Na meg elölről hiányzik Messi :wink:
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.10. 19:01:08

Mihu írta:
Hát azért tudnék én olyan játékosokat mondani, akik egyénileg jobbak, mint az ugyan azon a poszton játszó spanyol playák :wink:

Szerk: De ha kérhetném, akkor legalább Te Misizz :D
Rendben, akkor legalább én Misizek :D

De ez az egyénileg jobb ez sztem elég relatív. De ez a spanyol csapat azért egyénileg is a topon van. Persze költői túlzás volt az előző hsz-em :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.10. 19:00:13

Messi a VB óta sokat változott.
Pep észrevette, hogy remek irányító is egyben ezért ha tudja, vagy látja, hogy nyögvenyelősen fog menni neki a meccsen akkor hátrébb rakja és még a 16-os előtt jóval passzol és nem megy neki a védőknek.
Erre kitűnő példa a Real elleni meccs.
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.10. 18:53:16

Hát azért tudnék én olyan játékosokat mondani, akik egyénileg jobbak, mint az ugyan azon a poszton játszó spanyol playák :wink:

Szerk: De ha kérhetném, akkor legalább Te Misizz :D
maki
Jugador del Barça

2011.02.10. 18:51:54

Tocy
Director del Fútbol

2011.02.10. 18:50:06

Mihu: Messit leszámítva azért ez a spanyol csapat erősen hajt erre a címre is :D
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.10. 18:44:40

maki írta:
barca0417 írta:
Szóval jelenleg a Barca még a válogatottaknál is erősebb.... :wink:
Ami nem is meglepő, mivel a klubcsapatok szinte egész évben együtt készülnek...
Meg nembeszélve arról, hogy egy klubcsapat akár a világ 11 legjobb játékosát is összevásárolhatja. És olyan még nem volt hogy mind a 11-en egy válogatottban játszanak.
adame1996
Barça C

2011.02.10. 18:41:08

maki írta:
barca0417 írta:
LG írta: Messi nélkül Xaviéknak sem megy úgy, mint itt a Barcában, de ez igaz Messire is, neki sem a többiek nélkül.
Sztem most a Potugál elleni meccsen igen is jól jáccott...mind2 gólhoz köze volt...olyan passzt adott Di Maríának ami még Xavitól is varázslatosnak mondható...Messi-t azért mondják h nem jáccik jól a válogatottban(pedig ez nem igaz)mert nem rúg sok gólt...inkább olyan mintha irányító szerepet töltene be...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adame1996 2011.02.10. 18:51:02-kor.
maki
Jugador del Barça

2011.02.10. 18:33:33

barca0417 írta:
LG írta: Messi nélkül Xaviéknak sem megy úgy, mint itt a Barcában, de ez igaz Messire is, neki sem a többiek nélkül.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.02.10. 18:32:55

Leomessi14 írta:
Mihu írta:Nemtudom hogy csak nekem tűnt-e fel, vagy lehet hogy egyszerűen bemagyarázom magamnak, de azt figyeltem meg, hogy Cé sokszor nem lép oda Messinek. Sőt, legtöbbször "rá se mozdul", pedig ott van a közelben Leo. Van mikor labdával, de van mikor labda nélkül fut, Cé embere lenne, de ő megáll. Meg csak ott van Messi közelében, de egy lépést nem tesz felé. Olyan mintha ő Messit nem is akarná szerelni. Annál a fejesnél is egy papírlapot épphogy ki lehetett volna alóla húzni.
Szerintem, jol teszi,hogy nem lep oda,baratsagos meccs volt,valamilyen szinten "vigyazniuk kellett egymasra",mert ha valamelyikuk leseritette volna a masikat,akkor azt hallgathatna kb egy evig. :roll: De annal a fejesnel en is nagyot neztem, nem hittem volna h igy hagyja magat "megalazni", es azutan utanna se futott csak setalt tovabb.
Vagy csak egyszerűen nem akarja, hogy őt is beültesse a körhintába... :roll:
Amúgy ezek a drága portugál labdazsonglőrök nem nagyon féltették Leot.. :? És még nem is volt ott Pepe meg Carvalho...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.02.10. 18:33:46-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.10. 18:30:30

Mihu írta:Nemtudom hogy csak nekem tűnt-e fel, vagy lehet hogy egyszerűen bemagyarázom magamnak, de azt figyeltem meg, hogy Cé sokszor nem lép oda Messinek. Sőt, legtöbbször "rá se mozdul", pedig ott van a közelben Leo. Van mikor labdával, de van mikor labda nélkül fut, Cé embere lenne, de ő megáll. Meg csak ott van Messi közelében, de egy lépést nem tesz felé. Olyan mintha ő Messit nem is akarná szerelni. Annál a fejesnél is egy papírlapot épphogy ki lehetett volna alóla húzni.
Szerintem, jol teszi,hogy nem lep oda,baratsagos meccs volt,valamilyen szinten "vigyazniuk kellett egymasra",mert ha valamelyikuk leseritette volna a masikat,akkor azt hallgathatna kb egy evig. :roll: De annal a fejesnel en is nagyot neztem, nem hittem volna h igy hagyja magat "megalazni", es azutan utanna se futott csak setalt tovabb.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Válasz küldése