Mindig elfelejtjük, hogy ez az ő felelősségük.
daffy írta:akkor már egy ideje abbahagyta volna.davi10 írta:Muszáj maradnia !!! Nem csak a következő idényre. Remélem nem hallotta még azt a mondatot, hogy "A csúcson kell abbahagyni".
ezt a magas szintet még fent lehet tartani,mert a keret nem idős. 1-2 változás kell majd: puyol,xavi <-> ?,csecs. jó 5 évre még képes a kezdő 80%-a. valdes,alves,piké,busi,ini,messi,pedro. ezt csak mou stílussal lehet állandó jelleggel megfogni,így minden sorozatban esélyes a csapat. szóval a sikerek még jöhetnek egy darabig,mert jó úton halad a csapat és az út még hosszú. viszont semmi más taktikára nem alkalmasak,így egy idegen(értsd nem barcában nevelkedett) edző rendesen felbolygatná a rendszert. ezt talán rosell is tudja.
akkor már egy ideje abbahagyta volna.davi10 írta:Muszáj maradnia !!! Nem csak a következő idényre. Remélem nem hallotta még azt a mondatot, hogy "A csúcson kell abbahagyni".
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... la-2079531daffy írta:viszont egy esetleges bl címvédés után a távozása is közel 100% szerintem. te hogy gondolod?Barcaman14 írta: Jövő évi maradása szinte 100%-ig biztos szerintem! Köszönjük Pep!
Pep esetében ahogy ő maga is, évről évre gondolkodom, mióta felmerült hogy esetleg távozik. Várom a jövő évet, hogy ismét élvezhessem a munkáját, és egyelőre nem is gondolok bele a továbbiakba!daffy írta:quote]viszont egy esetleges bl címvédés után a távozása is közel 100% szerintem. te hogy gondolod?
Úgy, hogy ezt most így gondolhatja, de ha úgy alakul, nagy nyomásra meggyőzhető szerintem pl 1 újabb évre!daffy írta:viszont egy esetleges bl címvédés után a távozása is közel 100% szerintem. te hogy gondolod?Barcaman14 írta: Jövő évi maradása szinte 100%-ig biztos szerintem! Köszönjük Pep!
viszont egy esetleges bl címvédés után a távozása is közel 100% szerintem. te hogy gondolod?Barcaman14 írta: Jövő évi maradása szinte 100%-ig biztos szerintem! Köszönjük Pep!
Szóról szóra így gondolom!ozsimiki írta:PEP! ismételten le a kalappal előtted!
Lehettek/nek anno buta cseréi, és?:D (legyen minden szezonban 20, letojom)
Ezen az emberen még nem ment el semmi sem, ellenben rengeteget köszönhetünk neki. Nagyon remélem,hogy bírja agyban,és jövő szezon után, meghosszabbítja a szerződését.
Nem lehet kis feladat évről évre, ennyire tartani a motivációt,és az egységet. neki 3.éve folyamatosan sikerül.
Óriási formaidőzítés, megfelelő taktika, és úgy volt kerek a mai meccs is, ahogy kell.
Briliáns.
Igy van. Meg ugye Pepnek anno Cruyff volt az edzője, valószínűleg rengeteget tanult tőle, + sztem most edzőként is meghallgatja a tanácsait. Persze a döntéseket egyedül hozza, de sztem igen is ad az öreg szavára.gergo9 írta:El sem hinnéd mennyire befolyásolja. Erre jó példa lehet 2évvel ezelőtt a hazai 2-0ra megnyert klasszikus mikor Messi jobb szélsőt játszott aztán tahófalva lakosai sza*rá rúgták. Aztán a jó öreg Johan kifakadt hogy mi az hogy Messi nem játszik közelebb a kapuhoz. Aztán szép lassan bekerült a mostani posztjára. Ha van valaki aki többet tud erről a fociról mint Pep akkor az Cruyff.albicelesteX írta:Nyilván.Ez is igaz,de mennyire lehet befolyásoló tényező az Ő véleménye Pep-nél?Ahogy ismerem nem sok...Akkor meg csak beszél a levegőbe.Nem?
El sem hinnéd mennyire befolyásolja. Erre jó példa lehet 2évvel ezelőtt a hazai 2-0ra megnyert klasszikus mikor Messi jobb szélsőt játszott aztán tahófalva lakosai sza*rá rúgták. Aztán a jó öreg Johan kifakadt hogy mi az hogy Messi nem játszik közelebb a kapuhoz. Aztán szép lassan bekerült a mostani posztjára. Ha van valaki aki többet tud erről a fociról mint Pep akkor az Cruyff.albicelesteX írta:Nyilván.Ez is igaz,de mennyire lehet befolyásoló tényező az Ő véleménye Pep-nél?Ahogy ismerem nem sok...Akkor meg csak beszél a levegőbe.Nem?