már bocs... ennyi erővel hozzuk vissza "Keresdmáá!"-t is...bali 15 írta:Most olvastam, hogy Ferguson le akarja igazolni Ashley Young-ot.
Ha ez megvalósulna akkor ezzel az igazolással eléggé kiszorul Nani.
Mondhatni perifériába kerül.
Bár a srác, nyomába se ér CR-nek,és ego-lego egy kicsit de azzal egyet értek, hogy eléggé el volt hanyagolva mindig is, sok még a kiaknázatlan terület ennél a játékosnál.
A mi szélső-csatárkeverékű támadósorunkba remekül beleillene...
Persze a neve fel sem merült, csak egy ötlet.
manapság a portugálok inkább Madridba valók (mennek is szép számmal...), nem tudom miért lett ez tendencia, de nagyon fogynak a "szerény" luzitán játékosok, márpedig Barcelonába (legfőképpen Pep Barcájába!) nem valók a Nani-féle pléjerek...
tudom, h csak egy ötletet írtál...
nem foglaltam eddig állást a felmerült támadó duó egyik tagjánál sem, de véleményem szerint Rossi lenne a leghatékonyabb a rendszerünkben, hiába nagyobb tehetség a chilei, Rossi tipikusan az a Samu-féle sokat mozgó, robbanékony csatár, a legnagyobb hátránya az ő leigazolásának az ára, vmint egy élcsapatot gyengítenénk...
Azonban számomra továbbra is az a legfontosabb, h Bojan megkapja a folyamatos lehetőséget, ha vmelyiket idehozzuk, akkor ez nem fog menni...
Cesc-szel kapcsolatban pedig: ha Thiago fejlődését nem akadályozza, akkor jöjjön, ha Cesc idejövetele magával vonná azt, h ifj. Mazinho megragad a fejlődésben, neadjisten elmegy, akkor MÉG ne jöjjön, csak 2 év múlva... (2 év múlva már lenne hely mindkettejüknek...)