2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez azt jelentene hogy kesz lemondani evente 3 milliorol is csak johessen???
2 év bannlluisllach89 írta:Granada vagy Udinese teljesen mindegy, mert a két csapat között van egy együttműködési megállapodás, vagyis kölcsönbe sok játékos érkezett már Spanyolországba, valamint Quique Pina(Firefox írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 8866.shtml
Ebből ért valaki valamit?Mert nekem csak annyi jött le, hogy megint Jeffren lehet a valuta Sáncheznél, de olyat is olvastam tegnap, hogy lehet elmegy a Granadába.![]()
) az Udinese spanyol képviselője és egyben a Granada elnöke is.
Granada vagy Udinese teljesen mindegy, mert a két csapat között van egy együttműködési megállapodás, vagyis kölcsönbe sok játékos érkezett már Spanyolországba, valamint Quique Pina(Firefox írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 8866.shtml
Ebből ért valaki valamit?Mert nekem csak annyi jött le, hogy megint Jeffren lehet a valuta Sáncheznél, de olyat is olvastam tegnap, hogy lehet elmegy a Granadába.![]()
Romának nagy erősítés sztem Riise helyett, nekünk meg ez azt jelenti, hogy Maxwell ügynökével legalább ideiglenesen tudtuk rendezni a viszonyokat...Fecooo írta:mostanában nem néztem minden topicot, így valszeg lemaradtam, ha szó volt róla, előre is bocsi...
az általunk kinézett José Angel Rómába igazolt 4,5 millióért...
tehát sztem Maxi marad...
nagyjából olyasmi, hogy Jeffren kezében az Alexis szerződés? Az Udinese elnöke is elmondta hogy már csak minimális különbség van a Barca és az udineiek között, mindkét fél szeretné lezárni a hétvége előtt. Az ár 27 millió euró plusz egyéb pénzek gondolom teljesítmény és eredményesség függvényében. Az Udinese belevonná szívesen Jeffrent, de ő inkább maradna a spanyol labdarúgásnál és inkább a Granada-t választaná.Firefox írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 8866.shtml
Én abból indulok ki, hogy azért az Eurobarca sosem szokott elhamarkodott "tényeket" közölni, egyik átigazolási saga közben sem. Maximum finom utalásokat olvashatunk érdeklődésre, tárgyalásokra, stb. Így ha most a főoldalon lévő két cikk is arról számol be, hogy Sánchez a Barcelona játékosa, én hajlamos vagyok elhinni. Arról nem beszélve, hogy nem kockáztatnák, hogy hülyét csinálnak magukból, ha nem lenne tuti a dolog.daffy írta:a sajtóban,nem? vagy valamelyik klub kiadott hivatalos közleményt,esetleg játékos interjú?
értem,hogy közelinek érzitek,de már volt ilyen idén
Lionel85 írta:
a sajtóban,nem? vagy valamelyik klub kiadott hivatalos közleményt,esetleg játékos interjú?messideco írta:Így vanSánchezről már megállapodtak. Szerintem Fabregas is meg lesz jövő hét elején.
Én veled értek egyet...mindenesetre sztem jelenleg senki nem tudhatja, hogy szeptemberben itt játszik, vagy Londonban...d írta:Fabregas megítélésekor egy valami nem szabad elfelejteni: nekünk szenvedélyünk a foci és a Barcelona, Fabregasnak viszont a munkája, megélhetése, amire feltette az életét. Nem lehet azzal elintézni, hogy pénzéhes volt, amikor elment az Arsenalhoz. Wenger akkor a fizetéssel együtt profi labdarúgó karriert ajánlott neki, míg a Barcelona annyit tudott volna mondani, hogy ha elég jó vagy két év múlva, akkor talán majd kapsz lehetőséget a harmadosztályú B csapatban. 2003-ban, amikor romokban volt a klub, volt, a kiesés közelébe is jutott a csapat, elfogyasztottunk két edzőt egy szezon alatt, elnökváltás következett. És nem egy gigatehetség lett lepattintva a la masiából. Én nem hibáztatom, hogy megragadott egy biztos, nagy lehetőséget.
Azt pedig nekem külön szimpatikus, hogy nem köpi arcon azt a klubot, ami nagy játékost csinált belőle, ne nyilatkozgasson, hisztizzen, fenyegetőzzön. Nem tudni Wenger mit ígért meg neki és mit nem, megállapodtak-e valamiben a korábbiakban, azt tartassa be vele, de ennyi. A klubját tiszteletben kell tartnia, ha nem teszi, az nem jó előjel nekünk sem...
Megmondom őszintén egyébként baromira nem kedvelem Fabregast és bár biztos vagyok benne, hogy jelentősen növelheti erőinket mégsem igazolnám le, ha rajtam állna (szerencsére nem így van), de nem ő az antikrisztus.
Jah és annyit: Sanchez annyit nyilatkozott, hogy vagy a Barcába, vagy sehova. Más a szituáció, belőle pénzt akartak csinálni, de ő maradt is volna akár.
Hát ezt most igazán nem értem.socio66 írta:Wenger: "Xavi nagyon tiszteletlen volt"
ezzel részben egyetértek,azért gondoljunk bele hogy egy csapatkapitányról van szó,a klub legfontosabb játékosáról,egy példaképről akit imádnak a szurkolók és nem akarják hogy távozzon.
mi pedig barca-mezt húzunk rá sunyiban,meg xavi-ék folyamatosan úgy beszélnek mintha legalábbis fogságban lenne odaát.
ráadásul az ő szemükben-félig meddig jogosan-nekünk fabregas 'fölösleges' mert hovaakarunkmárerősíteni.
mindehhez még hozzájön hogy az utóbbi két évben mi ütöttük ki őket a bl-ből..nem csodálom hogy unják már a képünket.